Sziasztok!
Juca!
Nagyon tetszik Kofa szövege
Egyébként ez teljesen érthető, hogy emeberi szó után vágysz, sok kismamitól hallom ezt, de akkor már csak 2 hétig kell kibírnod, és jöhet a játszótér
Anya, anyós téma:
Nekem szerencsém van, mint ahogy már írtam is egy párszor, Anyukám a világ legjobb Anyukája

. Tavaly mind a 2 műtétem után feljött nekünk segíteni, és annak ellenére, hogy csak 35 m2 a lakásunk, soha nem akadtunk össze, és nayon-nagy segítség volt.
Anyós témában egy kicsit más a helyzet, de azért igazán ott sem lehet okom panaszra.
Monyóka!
Remélem rendbe jön a Sógornőd. Tavaly amikor a kórházban voltam, a mellettem lévő ágyon feküdt egy lány, aki szintén folyton vérzett, hol jobban hol kevésbé, de a babájának nem volt semmi baja. A dokik szerint még nem tapadt meg rendesen, de sz később változik, és akkor a vérzés is elmúlik majd. Én ezt nem igazán értem, de biztos így van. Szedjen sok vitamint és ásványi anyagot, mert az a vérzéssel kiürülhet, annak a lánynak a kórházban infúzióval pótotlták ezeket.
Köszi

, és én is nagyon kíváncsi vagyok
Syrynx!
Mennek a drukkok
Holnap reggel sajnos már nem leszek itthon, de majd vasárnap én is megtudom a jó hírt (amit persze már most is sejtek

)
Ági!
Mennek a drukkok továbbra is
Zsúka!
Te is szedsz valami bogyeszt, hogy több tüsződ is lett ebben a hónapban?
Aranyos vagy

. Én még nem veszek LH tesztet, még eddig nem is vettem soha, de lehet, hogy előbb-utóbb eljutok odáig. Bár nagyon bízom benne, hogy nem lesz rá szükség
Évi!
Dóri egy kis tünemény, nem lehet betelni Vele
Mátra!
Nagyon vigyázz Magadra

megíjesztessz
Judit!
Kíváncsian várom a 19-ei eredményt, és persze azt is, hogy mit javasol a dokid
Éva!
Te is nagyon vigyázz Magatokra

Az eséseket most inkább hagyd meg másnak.
Tegnap megcsináltam az egyik husis receptedet, cak máj helyett mustárral és pirosannyal kentem meg a husit és úgy csavart fel, majd köré bacon. Hááááát nyersen nem volt túl guszta, demegsülve már nagyon jól nézett kis és nagyon finom is lett
Norwell!
Nem sokára már kint lesz Kende baba. Minden reggel olyan izgalommal jövök, hogy alyon a mai nap lesz-e a nagy nap
Panka!
Milyen volt a grillezés és bográcsozás?
Már én is úgy várom az augusztust, mert akkor szoktunk lemennei a Tisza tóhoz barátokkal, és ott aztán minden van

én a szalonnasütést szeretem a legjobban
Zita!
Sajnálom az 1 cn-t
Pupy!
Jó, hogy jelentkeztél
Szóval téged is elért a róka család szele

, de majd csak túl leszel rajta.
Anikó!
Igen én is kíváncsi vagyok, és remélem, hogy jók lesznek az értékek.
A sült husi és a krumpli jöhet

, a sóska pedig csak úgy külön tálkában mártogatni nem ráöntve
Lányok!
Ma reggel úgy ébredtem, hogy tele van a fejem, könnyezik a szemem, bedugult az orrom és fáj a torkom és a fejem

Hát nagyon nem jókor, de megpróbálom estig rendbe kapni magam. Ugye most még ihatok aszpirin+c-t?