A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok,

Nahát, kérek elnézést érte, de visszaolvasni nem tudok :(

Juca :)
Vizet mi nem adunk Laurának, kizárólag csak anyatejet kap, a dokinénink szerint anyatejes babának elég ital és étel heylett is az anyatej.
Vérzés: most nem tudom mi a túró van, tegnap előtt megjött picit rózsaszínes volt, nyúlós (mint a nyákdugó), másnap pici barna, aztán nuku. Nekem is elmúlt kb. 5-6 hét után, de ez most nem tudom mi volt... :?
Sírás: Laura most is bömbizik éppen (félig). Kajás. Sajnos muszáj kivárnom, hogy jelezzen, mert ha nem, akkor nem eszik eleget és akkor 1 óra múlva szopizhatunk újra :shock: Szóval ez nálunk olyan nevelés-féle. Szerencsére két dolog miatt sír csak (na jó, 3): 1. éhes, 2. poci fáj (ez egyre kevesebbet van), 3. megijed valamitől, de nagyon. 1-re jó a cici, 2-re és 3-ra pedig ha magamhoz veszem és járkálok vele, közben laza dúdolás, énekelgetés mai sikerszámokra :twisted:
Még mindig nem találtam megnyugtató megoldást pelus-ügyben. Tegnap 5x!!! :shock: :shock: :shock: öltöztettem át. Cska mosok és vasalok... :o

Még jövök, lányok! Ami sok, az már sok... Muszéj cicit adnom...

Puszi

KépKép
unique

Unique!

Teát, vizet Dóri sem kap. Csak anyatejet. Nem is fogad el semmit, nem kell neki a "gumicici" :) Pedig ebben a melegben én nyugodtabb lennék, ha inna, de nem kell neki. Ő tudja :)
pelus: Én most a Huggies-tól várom a csodát. A Liberó meg elmehet oda, ahova gondolom :evil: A Pamperssel karöltve...

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Helló!
Mátra!
Javíts már ki légyszi 1.napra. Megjött :cry:

Erről inkább nem beszélek...

De már csak egy nap van a tanításból, és vége!!! De már agyilag annyira le vagyok fáradva,hogy a mondat felénél elfelejtem,amit mondani akartam. Akkkor gondoljátok le a gyerekket.

zita
ebba

Zita!

Sajnálom. Egyébként akartam írni, hogy sajnos nálam a szurkálás egyet jelent. És az nem a baba jövetele.

:(

j.
Vendég

Zita!
Nagyon sajnálom! Kép

KépKépKépKép
aniko24

UNIQUE :lol:

Írtam privát üzit :!:
Rolly
rolly

Évi!
Remélem a Huggies beválik! Kép

Dido!
Kiváncsi vagyok nagyon!

Mátra!
Jobban vagy kicsit?

KépKépKépKép
aniko24

Anikó!

Igen. Most, hogy kicsit jobban utánanéztem a neten ennek a 90 napos diétának, hát sok galibát tud okozni. Találtam egy egészségbarát változatát, úgyhogy átteszem a székhelyem arra a fajtára. Sok különbség nincs "csak " nem hagyja a vitaminokat kiürülni és a gyomrot nem teszi tönkre.

Mondjuk ettől ugyan úgy nem fog megjönni, de most kevésbé fáj a hasam. Végül is egy pohár joghurt megoldotta a szorulásos problémámat is, valószínű az is belejátszott (bocs :oops: )

Zita!
Sajnálom, javítottalak.
mátra

Zita!
Sajnálom! :cry:

Babásak!
nem lesz semmi baj, víz nélkül, tényleg elég az anytej, én is így hallottam. És ha nem szoknak rá a cumira, akkor a foguk sem romlik :)

N

Kép
narco

Most értünk haza, de most nem tudok visszaolvasni, mert a Férjemnek kajcsit kéne adni.

A lényeg a jobb oldalon van egy 22 és egy 21 mm tüsző, a balon nincs egy sem, de a két jobbosra azt mondta, hogy szép nagyok és jónak tűnnek. Úgyhogy holnaptól 2 naponta kellene akciózni :D Azt is mondta, hogy pénteken még rájuk nézhetnénk, de sajnos vidéken leszünk ballagáson, úgyhogy ez most ugrott :( .
Kaptam megint beutalót progiszint ellenőrzésre is, úgyhogy a jövő héten szerdán pénteken és utána való hétfőn megint megcsapolnak.

Zsúka!
Azért Téged elolvastalak gyorsan, mert nagyon kíváncsi voltam, de látom, hogy Nálad is szépen növekednek a kis tüszők :D , és örülök, hogy nem jelent gondodt a kis coccus telepeseid odabent.

Reggel jövök, ahogy szoktam.

Jó éjszakát Mindenkinek :D :!:

dido
dido

Rolly :)
Válaszoltam!!! :P

Évi77 :)
Örömmel látom, hogy pelenka-ügyben nemcsak nekem vannak gondjaim :evil: Na jó... nem örülök neki... :(
Huggies midi jobb, mint a newborn? Newborn totál bevágott a drágám lábacskáinál a hurkáknál.. :cry: Szólj, ha jobb, azonnal próbálom!!! Libero :( :( :(
Laura sem komálja a pótcicit :twisted:

Nárcisz :)
Igen, köszi, én is így tudtam! De azért jó a szakmai megerősítés :roll:

Puszi

KépKép
unique

Ebba! :cry:

Dido, Zsú! :wink:

Unique!

Én kérdeztem volna a vizet? Mindegy Kinga monodiétázik, csak a tej megy nála, a cumit meg köpi ki ezerrel. Ettől függetlenül, ha a nyáron nagy kánikula fog betörni, akkor én is innya fogok literszám, és lehet, hogy kiskanállal megkínálom neki a natúr forralt vizet, de nem biztos.

Hát ma nálunk is volt baleset, csak az a baj, hogy Libero még van vagy 80 db. Miért nem lehet kapni próba pelusokat? :evil:

Nekem szinte nincs vérzésem. Remélem amíg szoptatok nem is lesz.
Sajnos vannak akik ugyanúgy menstruálnak, mintha nem is szoptatnának. Lehet, hogy ez is egy menzi volt. csak nagyon lightos kivitelben. Nem változott meg a tejci íze? Laurán nem vetted észre, hogy elutasítóbb? Mert én ilyet is hallottam.

Na még egy új dolog. Behiztizik a cicicn a kisasszony. Most erre is van megoldás, rém prózai: fújom az arcát. Miért van az, hogy ezekre a trükkökre Kofa jön rá? Úgy tudja kezelni a hisztis nőket :twisted: és adódik a kérdés, hogy nem lehet, hogy melege van, a válasz, nem, mert utána tök nyugodt ugyanabban a hacukában, és előtte a fürcsinél meg hősugárzóval fújtuk, mert fagyott volna meg. Valamiért szereti, ha fújjuk.
Mást is produkált ma, először mosolygott teljesen tudatosan! Azt hittem ez is csak véletlen, de többször megismételte, és Kofára is, meg a séta után a hugomra is. Ilyenkor elolvadok tőle.

Laura, Dóri már nagylányok, valamikor a nyár végén összehozhatnánk egy ötye partit! Na mit szóltok hozzá?

tjuca

Unique!

Meghallgatnálak, amikor mai slágerekre énekelsz a csajszinak :lol: 8) én Kaláka gyerekdalokat énekelek neki, vagy kortárs kórusműveket, na utóbbitól levegőt sem kap, pláne, ha hatszólamúból egyet hall, és nagyon kortárs :twisted:

Juca

tjuca

Szép álmokat, jó éjt.

Kép
mátra

Mátra!

Kitartást, előbb-utóbb meg kell jönnie annak a menzinek és utána sokkal jobb lesz. :)

Zita!

Nagyon sajnálom. :( Jön a jól megérdemelt szabadság és persze a baba is. :D

Ági, Syrynx!

Ezerrel a drukkok.

Dido!

Nagyon egy húron pendülünk. :D Muszáj volt még lefekvés előtt benéznem, hogy megtudjam mi van Veled.
Tökéletes tüszők holnap lehet akciózni. :D LH tesztet nem használsz?

Juca!

Köszi. :D Előbb-utóbb csak összejön.

Anyukák!

Meséljetek, hogy hogy telnek a napjaitok, olyan sokat jelentenek szerintem mindenkinek! :)

Jó éjszakát!

Zsúka
zsúka

Sziasztok!

Elég sok mindenről lemaradtam, lassan 2órája, hogy olvasok.

Évi77,Évi79,Anikó,Mátra,Didó,Zsúka,Monyóka,Juca,Nomibogár,Szisszka,Junkó,Norwell,Narco,Syry!

Annyra aranyosak Vagytok :!: Jól esett, hogy ennyire drukkoltok :oops:

Narco! Aranyosak a babáid! Ezek szerint férfi uralom lesz nálatok. Szívesen bevállalnám a rókakomádat! Várom!!!

Évi77! Megszeretnélek kérni, hogy még reggelig fehéredjenik az ujjaid, ha nem nagy gond. Reggel csinálok teszte. Dóri zabálni való!!!

Zsúka! Didó!
Kívánom, hogy egyszerre zebrásodjatok és babásodjatok!

Zsúka!
Szép a házatok! Elfogadnám a zebrát, és tovább adnám neked, vagy fordítva!? Nem tudom, reggel kiderül.

Juca!
Ma volt 2 hete a nagy nap.

Syry!
Drukkolok neked :!: Ezek szerint reggel "együtt" tesztelünk :lol:

Ennyire futotta, Jó éjt!

Kép
Kép
Ági279

Kép
Kép
Kép
mátra

Kép Jó reggelt!

Olyan csodálatosan süt a nap nálunk! Remélem ez így marad és nem tréfál meg az idő, mint tegnap Nikit. :)

Ági, Syry! Nagyon várjuk a teszt eredméyneket.

Szép napot mindenkinek.
mátra

sziasztok!
Kezd izgis lenni a dolog. Tegnap nem tudtam tesztet venni. (hiába vették le a gipszet a lábamról még taxival mentem. Gyógyszertárnál megállhattunk volna, de nem tudtam hol van a környéken gyógyi ami este 7-kor nyiltva van. )
Tegnap pár csepp barnaság volt, éjszaka semmi, reggel se.
Most már tényleg muszáj tesztelnem. Azért 43-napra eddig még sose jött meg, visszanéztem tegnap a tavalyi napjaimat, akkor egyetlen egyszer volt 42 nap, tavaly előtt (szintén egyszer) 41 nap. ennél tovább eddig sose húztam. Amúgy semmi különös jelet nem veszek észre magamon. (délután beszerzem a tesztet.)
Ági
kíváncsian várom az eredményt. Reméljük jó omen lesz és pozitívat tesztelt. Nagyon drukkkkkkkkolok.
Dido
rád is gondolok, hogy sikeresek legyetek ebben a hónapban.
puszi
syry
syrynx

Szép Jó Reggelt! Kép

Próbálom követni a történéseket, bár kicsit lemaradtam. :( Ennek azon egyszerű okai vannak,h. a párom 2 hete minden este dolgozik a gépen, és én csak ilyenkor reggel 6-tól jutok a géphez, és még most a munkahelyemen se tudok veletek lenni, mert a főnökék állandóan bent vannak. De amint tudom (és gépközelbe jutok) összeszedem magam, és írok megint hosszút.:lol:
Egyébként jól vagyunk, leszámítva,h. pár napja hányinger és öklendezés kínoz. Tegnap voltunk vérvételen (megint), végre meglett a cytom eredménye is, úh. nem kell levenni megint. Viszont TORCH-s vérvételemnek még mindíg nincs eredménye, pedig lassan egy hónapja vették le. Kezdek eléggé dühös lenni, de most marad a telefon, ezért nem tudok bejárkálni.
Sok-sok puszit küldök Mindenkinek!!!! ÉS remélem hamarosan lesznek zebrásaink!!! :)
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!! Kép

Ebba!
Nagyon sajnálom az 1. cn-t! Kép

Dido, Zsúka!
Mennek ám a drukkokkkkk!! Aztán esténként nem bealudni ám!! :wink:

Ági
Teszt??? Már reggel van !!! Úgy várom!!! Remélem jössz még, mielőtt elmegyek a suliba, mert akkor csak soká tudom meg a (JÓ)hírt!! :lol: :P

Syry
Ma mindenképpen vegyél tesztet! Holnap reggel már semmilyen kifogást nem fogadunk el!! Úgy drukkolok!!!!

Norwell
Úgy izgulok! Írj minden nap nekünk, ne hagyj kétségek között – és már alig várom a Norwell-híradót!! :lol:

Junko
Nagyon kívánom, hogy sikerüljön! :P Olyan szépen írtál Mártának a baba utáni vágyadról, hogy teljesen meghatódtam.

Anyukák!
A babák képei imádni – és puszilnivalók!!! Kép

Mátra
Hogy vagy?????????

Aniko, Dido, Mátra :lol:
A kerti parti jól sikerült, finom volt a pörkölt, jó volt az idő, a hangulat, kisfiam alig akart hazajönni. Fél 9-ig maradtunk, voltak, akik 11-kor mentek haza. Sőt, megígértük, hogy máskor is elmegyünk – próbálunk kicsit többet járni tarsaságba.

Most már mennem kell, szép napot kívánok Mindenkinek!!
Kép
Rolly
rolly

Zsúka, Didó!
Hajrá tüszők!!!!

Syry, Ági!
Megy a drukkancs.

Brill!
Na milyen volt a koncert???

Szép napot mindenkinek.

j.
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!

Syry, Ági!
Mindenképpen szóljatok, hogy mi van. Nagyon drukkolok.

Pupy!
Jó, hogy jöttél, mert rég voltál már.
Szegényke. Egyél sokat, illetve sokszor keveset, mert ha tele van a gyomrod, akkor kevésbé öklendezel majd. Egyébként minden kaja után érdemes 20 percet pihenni, ha lehet vizszintesben.

nekem nem szűrtek TORCh-ot, csak akkor csinálják, ha felmerül a lehetőség. Jó lenne már elvánszorognom pár vizsgálatra, de most mindenféle dolgom van, mert ma szerelek lea cégnél.

N

Kép
narco

Jo reggelt mindenkinek! Kép
Végre napsütésre ébredhettünk! Kép

Dido!
Hu ezek gyönyörű tüszőméretek!
Örülök nagyon!
De azért kiváncsi vagyok a progi szintre,hogy mennyi?!

Pupy!
Sajnálom,hogy ilyen keveset tudsz jönni!
Vigyázz magadra!

Mátra!
Drága,én is ezért nem tartottam be rendesen ezt a diétát mert sokan panaszkodtak rá!De remélem már jobban vagy!

Rolly!
Örülök,hogy jol sikerült a kerti party!

Ági,Syry!
Nagyon nagyon drukkolok!

Narco!
Ma is bucsuztatnak téged?

Junko!
Mikor is lesz a nyaralás?
Hu de jo lesz nektek! Kép

Lányok a mai menü(megfognak oszlani a vélemények ma)
Kép Sült hus,soska és főtt krumpli!
Aki szereti annak postázom!

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Syrynx, Ági!

gyertek gyorsan azzal a pozitív eredménnyel. Nem ér ennyit húzni az időt. :D

Rolly!

Köszi, nem fogunk aludni. :D Ha úgy működik nálam minden, mint a nagykönyvben akkor 20 mm-es tüszővel rendelkezek, tehát ma sem lesz sex, majd holnap csinálok reggel egy LH tesztet és majd meglátjuk, hogy pénteken végre együtt lehetünk vagy csak szombaton. Ez a hétvége nagyon rázós lesz, mert haza utazunk a szüleimhez, de valahogy majd megoldjuk. :D

Junkó!

Köszike. :D Veled mi a helyzet? Látom a 17. napon vagy.

Pupy!

Örülök, hogy jelentkeztél, már nagyon hiányoltalak.

Nárcisz!

Nem lehet egy kellemes feladat, főleg, hogy a főnököd nem volt a szíved csücske. hamar túl leszel rajta és utána már nem kell ezzel foglakoznod. :D Rókahelyzet?

Norwell!

Kendebaba hogy van? Jól érzi magát bent vagy esetleg kint?

Zsúka
zsúka

Anikó!

Nyami nyami, jöhet minden mennyiségben. :D

Zsúka
zsúka

Anikó!
Amit most találtam a WelnessCafe-n az nagyon jól hangzik. Pont azokat szűri ki, ami nekem sem tetszik benne.
A sóskát imádom. Savanyúan készíted, vagy édesen? Én savanyúan szeretem de nagyon. nyaaaaammmmmmmi

Zsúka!
Hajrá! Biztosan összejön, nagyon szorítok.

Nárcisz!

Hamar túl leszel rajta.

Syry, Ági!

Már mondanom sem kell... Csak siessetek.

Brillel sms-eztem. A.P.U. szétszedte a gépet még tegnap előtt, azért nem tud jönni, de már akkor elvonási tünetei voltak... :wink:

Nem tudom meddig leszek ma, mert dél körül indulok Pestre. Este pedig a párom (:)) és még csak 4 hét telt el :cry:
mátra

sziasztok.

Zita sajnalom a menzit.kitartas.

dido.jok ezek a tuszok.kivancsi leszek ket het mulva az eredmenyre:)

narco.tehat vege a melonak?akkor mostmar te is meg tobbet tudsz kozenk jonni?de jooooo.

syry.Drukkolok neked nagyon

agi neked is.

matra.szegenykem,enyire kikeszitett a dieta.ugye viz napot nem csinaltal?azt nem muszaly.en se csinaltam azelott es megis fogytam.

babas anyukak.Erdekes amit a pelusokrol irtok.En azt hittem hogy a pampers(remelem igy irjak) a legjobb,mert azt hirdetik a legtobbszor a tv-ben.Ezek szerint nem:(

aniko,nekem teccik a menu.soska=spenot?mert a spenotot imadom.)

lanyok ma jon a remalmom.Vasarlas. :? fuj.Kell valami ruhat vennem mert hetvegen osztalytalalkozom lesz.raadasul a ferjem szekal hogy mert nem veszek uzletbe valamit.En meg soha nem vettem semmit uzletbe :oops: meglatjuk be merek-e menni.lehet hogy nem,akkor marad a piac.

Kép
monyoka

Anikó!

Ne tudd meg mióta kívánom a sóskát. Hasonlóan Mátrához én is savanyúan szeretem tükörtojással. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Nyaralás, el sem hiszem jövő hét után pénteken már indulunk. Még semmit nem terveztünk. Az euró meg csak kúszik fölfele.

Zsúka!

17. cn-en vagyok. 12 és 14 cn-en bepróbálkoztunk, de még semmit nem érzek. :)
A kedvem jó, annak ellenére, hogy nagy depi hullám söpör körülöttem. Tesóm, férjem, kolleganőm, barátnőm stb. Tartom a frontot.
Ennyire vissza kell fognotok magatokat? Lehet nálunk az a baj, hogy hamarabb eldördül a startpisztoly, és hogy úgy mondjam nem marad múníció? Na ezt jól megfogalmaztam...

j.
Vendég

Junkó!

Ezt nagyon jól megfogalmaztad. :D :D :D
Mi próbáltunk múlt hónapban úgy, hogy minden nap, aztán úgy is, hogy kb. 2 naponta. Hát most 1 hét szünet előzi meg a nagy atrakciót. :D (A doki tanácsolta.)

Zsúka
zsúka

Anikó!

Fél órát nyihogtam ezen a pelenkázós-képenpisilős gifen :D nagyon jóóóóó!

Dido!

Szép tüszők! A vérvételeket sajnálom, de így lehetünk nyugodtak a progiszint miatt! Engem a pajzsmirigy miatt szurkáltak szanaszét terhesség előtt és alatt, szülés közben meg a streptococcusom miatt, úgyhogy már nem tudnak lázba hozni egy kis szurkálással :D Ja, a Dóricsináláskor meg a szurik... De azééé nem szeretem ám :D

Unique!

Huggiesról majd referálok, remélem beválik... Ma reggelre is fososan ébredt a drágám :evil:

Juca!

Nálunk is apa "tapasztalta" ki előbb a pipit, ő jobban tudta, hogy mikor miért sír, és a megoldásokat is ős eszelte ki. Már a kórházban, mikor Dorci még csak egy napos törpi volt, és apa csak látogatásokkor látta, akkor is ő jött rá, hohy pólyázzuk be, hátha azért sír. És láss csodát: törpenyuszika elhallagatott a pólyában :D
Ötye-taliban bármikor benne vagyunk!!! Meg másmilyenben is!

Syry, Ági! Drukkok továbbra is száguldanak felétek!!!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Juca!
Nagyon tetszik Kofa szövege :D
Egyébként ez teljesen érthető, hogy emeberi szó után vágysz, sok kismamitól hallom ezt, de akkor már csak 2 hétig kell kibírnod, és jöhet a játszótér :D

Anya, anyós téma:
Nekem szerencsém van, mint ahogy már írtam is egy párszor, Anyukám a világ legjobb Anyukája :D . Tavaly mind a 2 műtétem után feljött nekünk segíteni, és annak ellenére, hogy csak 35 m2 a lakásunk, soha nem akadtunk össze, és nayon-nagy segítség volt.
Anyós témában egy kicsit más a helyzet, de azért igazán ott sem lehet okom panaszra.

Monyóka!
Remélem rendbe jön a Sógornőd. Tavaly amikor a kórházban voltam, a mellettem lévő ágyon feküdt egy lány, aki szintén folyton vérzett, hol jobban hol kevésbé, de a babájának nem volt semmi baja. A dokik szerint még nem tapadt meg rendesen, de sz később változik, és akkor a vérzés is elmúlik majd. Én ezt nem igazán értem, de biztos így van. Szedjen sok vitamint és ásványi anyagot, mert az a vérzéssel kiürülhet, annak a lánynak a kórházban infúzióval pótotlták ezeket.
Köszi :D , és én is nagyon kíváncsi vagyok :D

Syrynx!
Mennek a drukkok :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Holnap reggel sajnos már nem leszek itthon, de majd vasárnap én is megtudom a jó hírt (amit persze már most is sejtek :wink: )

Ági!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Mennek a drukkok továbbra is :D :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsúka!
Te is szedsz valami bogyeszt, hogy több tüsződ is lett ebben a hónapban?
Aranyos vagy :D . Én még nem veszek LH tesztet, még eddig nem is vettem soha, de lehet, hogy előbb-utóbb eljutok odáig. Bár nagyon bízom benne, hogy nem lesz rá szükség :D

Évi!
Dóri egy kis tünemény, nem lehet betelni Vele :D

Mátra!
Nagyon vigyázz Magadra :!: :!: :!: megíjesztessz :(

Judit!
Kíváncsian várom a 19-ei eredményt, és persze azt is, hogy mit javasol a dokid :D

Éva!
Te is nagyon vigyázz Magatokra :!: :!: :!: Az eséseket most inkább hagyd meg másnak.
Tegnap megcsináltam az egyik husis receptedet, cak máj helyett mustárral és pirosannyal kentem meg a husit és úgy csavart fel, majd köré bacon. Hááááát nyersen nem volt túl guszta, demegsülve már nagyon jól nézett kis és nagyon finom is lett :D

Norwell!
Nem sokára már kint lesz Kende baba. Minden reggel olyan izgalommal jövök, hogy alyon a mai nap lesz-e a nagy nap :D

Panka!
Milyen volt a grillezés és bográcsozás?
Már én is úgy várom az augusztust, mert akkor szoktunk lemennei a Tisza tóhoz barátokkal, és ott aztán minden van :D én a szalonnasütést szeretem a legjobban :D

Zita!
Sajnálom az 1 cn-t :cry:

Pupy!
Jó, hogy jelentkeztél :D
Szóval téged is elért a róka család szele :) , de majd csak túl leszel rajta.

Anikó!
Igen én is kíváncsi vagyok, és remélem, hogy jók lesznek az értékek.
A sült husi és a krumpli jöhet :D , a sóska pedig csak úgy külön tálkában mártogatni nem ráöntve :D

Lányok!
Ma reggel úgy ébredtem, hogy tele van a fejem, könnyezik a szemem, bedugult az orrom és fáj a torkom és a fejem :cry: Hát nagyon nem jókor, de megpróbálom estig rendbe kapni magam. Ugye most még ihatok aszpirin+c-t?

dido
dido

Dido, Zsúka! Drukk !!! Ti mit szedtek??Clostilt??
zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!

Igen, clostilt szedek. Esetleg Te is?

dido
dido

Monyóka!

Mi lenne ha a férjeddel együtt mennétek vásárolni? Biztos sokkal jobban éreznéd magad, és egy kellemes élmény is lehet belőle. :D

Dido!

Nem szedek semmi gyógyszert. 2 UH. után mondhatom, hogy voltak nagy tüszőim (Az elsőnél a kidurrant tüsző utáni folyadékot is látták.) csak a baby nem akar összejönni. A múltkori hormonleletemből hiányzik a progi szint, ezért kell most a 23. napon megismételni az egészet. Annyi gáz van, hogy mérsékelten magas a prolaktin szintem, de a doki nem akar semmi bogyeszt erre adni. Szerinte nem vészes és nézzük meg mégegyszer. Az ösztradiol szintem ha jól emlékszem 265 volt, amiből arra következtet, hogy nagy valószínűség szerint volt abban a hónapban peteérésem. Akinek stimulálják annak vannak olyan 300 körüli értékei, nekem meg alapból volt ennyi. Azt nem tudom, hogy a progeszteron és az ösztradiol milyen összefüggésben van egymással, de Nárcisz biztos tudja.
Az Lh-tesztet a doki javasolta, hogy be tudjam teljesen határolni a megfelelő időt. Ha nem jön össze akkor a 2. hormoneredmény és a férjem eredménye után megbeszéljük a teendőket. :D
Bocsi, hogy hosszú lettem. :(

Zsúka
zsúka

zsuka.ferjem dolgozik :cry:
anyu belemnevelte hogy az uzletben vasarlas a gazdagoknak valo.
nem tudom ezt kiverni a fejembol.
mindegy mar eldontottem hogy a piacra megyek.

ja a ferjemmel kezdenek helyrejonni a dolgok :) de nem kiabalom el.
megvan a tervem is,majd egy ket honapon belul referalok hogy sikerul-e :P

Kép
monyoka

Lányok!

A mai napnak annyi :( felment a lázam :cry: , hogy lehetek ilyen peches :?: :?: :?: :?:

dido
dido

Pedig fájdogál a jobb oldalam...Bevettem egy algopirint, és megyek lefeküdni :cry:

Zsúka!
A prolaktinodat olvastam, de akkor félreértettem a több tüszőt. Kíváncsian várom, hogy hogy og működni az LH teszt.

dido
dido

Sziasztok!

Nem lesz Zebrám ebbe a hónapba :( negatív a teszt. Ebből nem lesz már semmi, vagyis senki.

Mátra!
Jobban vagy?

Syry!
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszönöm a sok drukkolás, később írok még, de most felhívom a dokit.

Szép napot Mindenkinek!

Kép
Kép
Ági279

Dido!én a 2 hónapon keresztül szedtem, de nem segített.

én is tegnap voltam dokinál, de nekem csak 8 mm-es volt a 11. napon, bár azt mondja ez még megérhet...hát nem tudom.

Zsúka! Akkor neked nagyon szép nagy tüszőid vannak!!!hogy növeszetted meg ekkorára?? :D
zsuzska80
Szombathely

Lányok, én gyorsan elköszönök, este, ha tudok jövök
Millió puszi.
mátra

Ági!

Megjött? ha nem addig bármi lehet, tudod ezt annyiszor elmondják a lányok és igazuk van, lehet, hogy a teszt nem volt jó vagy még korai. Milyet használtál?

Dido!

Nem feladni, lehet egy egy napos rosszullét. Este tessék huncutkodni. :D
Van másik tüszőm is csak ez volt a legnagyobb, tehát erre koncentrálunk.

Zsuzska!

Remélem nem csak nagy, hanem tartalmas is. :D

Mátra!

Jó utat!

Zsúka
zsúka

Zsúka!
Nem jött meg, egyenlőre. Tegnap a DM-be vettem "ONE STEP" a kontrol ablak is alig akart becsíkosodni. Felhívtam a dokit, és azt mondta, hogy szedjem tovább a gyógyszert, és várjunk a jövőhét közepéig. Több tesztet biztos nem csinálok, kivárom a végét.

Kép
Kép
Ági279

Ági!

Csupa jó dologokat írtál, látod, hogy egyáltalán nem biztos, és NEM JÖTT MEG!!!!!!!!!!!! :D

Angie!

Lassan érted is lehet izgulni. Tudom, hogy csak 20-án jössz, de azért írom, hogy drukkolok.

Zsúka
zsúka

Ági!

Dokinak igaza van, nem elkeseredni!

Dido!

Szegényke, gyógyulgassál. Ha ma szurkál, akkor ha tegnap még együtt voltatok, az nagyon ígéretes. Előbb azért gyógyulgass.

Syry!

Nem akarok prókátorkodni, de 99%-os sejtésem van, és általában be szokott jönni. Tudod, hogy nem szoktam csak úgy pozitív lenni, ha nem gondolom azt!
Nos már megint a progival jövök.
a.) kis vérzés is vérzés, jobb az óvatosság, kellene nézetni progeszteront, de előtte várom a tesztet!!!!
b.) ugye nem tudjuk, hogy a méhszájad vérzik-e a hormonváltozástól (nekem is vérzékeny volt a terhesség alatt) és akkor idézem az orvost, a házasélet alatt a párod kevésbé kerüljön hozzád közel (remélem érthető volt)
Nagyon drukkolok.

Juca

tjuca

Nagy a csend errefelé.

Syry!

Mi újság? Bekukkantok, hogy hátha írtál, de nem.

Juca!

Mai nap történései?

Zsúka
zsúka

Zsuka!
Már postáztam is az ebédet! Kép
Ahoz képest hogy nem szedsz semmilyen gyogyszert a tüszőidre,ez gyönyörű méret!
Nagyon nagyon szoritok!

Mátra!
Drága csak ugy csináld ezt a diétát,hogy ne legyél rosszul mert annyit nem ér az egész!
Érezd jol magad a szerelmeddel! Kép Küldtem neked is az ebédet!

Monyoka!
Szerintem ott vásárolj ahol szeretsz és ha az a piac akkor tessék oda menni!
Szép ruhát vegyél,csini legyél az osztálytalin!

Junko!
Küldtem neked egy jo nagy adaggal!
Akkor már lassan készülödtök a nyaralásra!

Dido!
Jobbulást és gyogyulj meg mihamarabb! Kép

Ági!
Nagyon nagyon sajnálom! Kép
De amig nem jön meg addig ne add fel!

Zsuzska80
Szia,látom már régota vagy a neten.Hova irogatsz?
Mesélj kicsit magadrol!

Syry!
Juj!Már várom,hogy tesztelj! Kép

KépKépKépKép
aniko24

Ági!

Azért én még szorítok nagyon.

Anikó!
Köszi. :)
Ahogy láttam a mai menüt nálatok, Anyukámnak rögvest küldtem egy sms-t, hogy lefektessem elképzeléseimet a szombati ebédről.

j.
Vendég

Anikó!

Nagyon fincsi volt. :D
Nekem a doki azt mondta, hogy 22-24mm-nél reped, úgyhogy mindenkinél megnő ekkorára, mert máskülenben, hogy robbana szét. Most lehet, hogy hülyeséget írtam. :?
Köszönöm, hogy szorítasz, azt hiszem ma apát elkapom, LH-teszt ide vagy oda, de azért megcsinálom, már nagyon szúr a hasam.

Zsúka
zsúka

Dido!

Köszi aranyos vagy :) hat meg en mennyire varom! :)

Juca!

Draga vagy köszi, en pedig ezert a gyönyörü szep kislanyert irigyellek! :)

Evi!

Nagyon szerencses vagy es Dorica meseszep kiscsajszi! :)

Aniko!

Nekem a sült husi jöhet a krumplival de soska nelkül :)
Mar csak par nap hetföig :D

Ne haragudjatok nem tudtam rendesen visszolvasni de sokat gondolok Ratok mindenkinek szep napot kivanok! :)

Judit
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?