Hahó!
Beugrottam fürdetés előtt. Mindjárt viszem föl a kölket, mert ma hajmosás, meg mire kiázik belőle a homok...

És vasárnap van, ráérünk, hadd úszkáljon
Naszóval a nap híre nálunk, hogy az uram a ma épp itt vendégeskedő apósommal kimentek az erdei homokbányába homokért, és lecserélték a tavalyi homokot a homokozóban, úgyhogy emiatt irtóra boldog vagyok. Ez Miksának is nagy öröm, meg a homokozóban minimum annyit elvan, amíg megfőzök. Ki is kell még mennem letakarni, el ne felejtsem. A szomszéd macskák ugye...
Azonkívül lenyírták a füvet és összegereblyézték (utóbbit csak elöl, mint este észrevettem), ez nagy haladás. Rájöttem ugyanis, hogy én nem akarok most füvet nyírni és ásni sem akarok, sőt, kapálni kezdtem egy ágyást, de nem esett jól. Azért elhantoltam egy fügefát, amit kaptam ajiba, de visszavan még az angyaltrombita meg a dáliák, kannák. Csak hát még olyan szépek a tulik, nem is tudom, hová tegyem őket....
Zöldi! Tudom, hogy jó a hely

Örülök, hogy nektek is tecc! És hogy kinyitottátok a Tornyot

Jó a terasza is, ugye?
Csajok, én is örülök, hogy ismerlek benneteket

És biztatnálak benneteket az optimizmusra, lám, mi is mennyit vártunk, oszt most itt hányigerezek... Basszus, de már mióta

Remélem, most már tényleg csak egy-két hét és múlik egy kicsit.
Áfi! Már annyiszor akartam kérdezni, te hogy álltál le a progiról? Fokozatosan? Lassan nálam is aktuális. De jó
Grat. a zh-khoz ám!
Többieknek is pussz, most csak fecsegtem, bocsi