A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!!

Katica, Ceni, gaby örülök hogy jól sikerült a tegnapi nap! Gyönyörű idő is volt!!

Gaby kiváncsi leszek mi lesz veletek a jövő héten!!

Ceni, jó horgászást!!

Áfi, nem semmi kismama vagy, 3 zh-t meg tudtál írni!!!! :shock:

Boni, hő fent, hasmat érzem szúrkálódik!! Egyébként én is így éreznék ha fordítva lennénk, vagyis én is mindent megálmodnék Zsúval (kispiskóta) kapcsolatban!! Mi naggyon jó tesók vagyunk!! :wink:

Melcsi, mire baba lesz addigra gyönyörű virágos lesz a kertetek! Tegnap én is ültetgettem a kertben!

Zöldi, mizujs???

No megyek! Szép napot mindenkinek! Még jelentkezem!

Kép
kata05

kata ikrek már csak ilyenek. :wink:
Vendég

Kata :oops:

kispiskóta

Jó reggelt! Nincs időm visszaolvasni, de dobok egy görbét.Puszi

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Baba :cry:

Kép
kata05

Babaimi,
:cry: :cry: :cry:
Kata,
muszály volt megírni, a levelezősök sorsa a ZH dömping :D Mindig egyszerre írunk többet, mert viszonylag kevés alkalommal megyünk be a suliba. De legalább sikerültek (najó, 2 tanárt nagyon nem érdekelte ki hogy puskázik, az 1 túlbuzgóból meg tanulgattam).
Bonika,
aludtam egy nagyon de ilyenkor a 2 hosszú napot legalább még 2 napig pihengetem :P
Gaby,
nagyon irigykedem, én is szívesen harcsapaprikásoztam volna Szegeden! :)

És most előtúrom Macspacs tesztjét amiről mindenki beszél...
Vendég

HEURÉKA!!!
Megtaláltam!
Macsiiiii :D :D :D
(mellesleg mindenki ilyennel kezdi, nekem sosem lett egyforma erős a 2 csík bárhányat csináltam)
Vendég

Kata!Én is drukkolok neked! Miattam meg ne sírjatok:-), még nem jött meg, továbbra is csak barna, de már alig várom, mert utána inszem végre!!Jajjjjj..jönne már meg!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Bettike nekem beírod a táblába hogy 19-én teszt! Köszi!!!

Kép
kata05

babaimi :cry: hajrá inszem és utána már tényleg jön a babaimádót imádó és babaimádó kicsi imádottja :lol: pirit küldjem?

áfi akkor ma még relaxálj picit ( ha enikő engedi)
Vendég

baba
fene vigye a mélyrepülést :(

Áfi
ma eszem meg ebédre a harcsapaprikást, ha sietsz, még kaphatsz belőle :wink:

Macspacs
lesz az erős zebra is :wink:

Kata
no most már nem szabadulsz a zebrától :wink:

Helyzet nálunk: apjuk tegnap 2 körül hívott, (volt anyósnál, bizti osztva lett neki az ész :wink: ) és mondta, hogy ne haragudjak, tudja, hogy ő hülye, és makacs és nem akar elveszíteni. Sorolta hogy miből lesz pénz mostanában, és igyekezni fog... Kért hogy én is kevésbé piszkáljam, én meg mondtam, hogy már eleve frusztrált vagyok és ettől sajnos abba is belekötök, amibe nem kéne. Mondtam neki, hogy kötelező kiolvasnia egy könyvet :P :wink:
Megmondtam neki, hogy abból is elegem van, hogy támad rögtön, ha valamiért szólok. Persze most azt mondta igazam van, ez ronda dolog tőle, de ha kevesebbet szólok, akkor ő se fog támadni.
Ő nagyon igyekezni fog, megpróbál mindent teljesíteni, csak ne hagyjam el :roll: MOnsdtam neki, hogy azért még egy nagy beszélgetés előttünk van, mindketten teregessük ki, mi a problémánk, és milyen változást szeretnénk
Szóval egyelőre békülés van kilátásban, de megmonom neki, hogy utolsó esély. Nem fér el több ígéret a padláson.

Kép
gaby25

gaby remélem sikeról mindent helyrehozni pussz
Vendég

Gaby,
nagyon nagyon remélem hogy helyrejönnek a dolgaitok!!! Szerintem is a megbeszélés a megoldás a gondokra (amíg meg lehet azokat oldani... de remélem nálatok így lesz!)
Vendég

áfi, neked nem pihenni kéne? :wink:
Vendég

Gaby: Sztem is a megbeszélés a megoldás, egy bizonyos pontig. Van az a választóvonal, amikor már nincs miről beszélni, és akkor jobb lépni (főleg amíg nincs gyerek) Ha alapvető különbségek vannak az életfelfogásban, életcélban...stb, akkor az hosszú távon nem fog működni. És akkor még a többi gondról nem beszéltünk...
Nálunk is voltak gondok, de ő keményen dolgozik, megbízható ilyen téren, a pénzt mindig hazaadja és a számlák az elsők amiket befizetünk, ez alap mindkettőnknél. Ha ez nem lenne, mi nem lennénk együtt...... az tuti! :roll:
Igérgetni kurvajól tudnak amúgy.... vagy 5x álltak sorba érte a pasik amikor az igérgetést osztották :lol: A nők meg hisztiért :lol: :oops: :lol: Hehe :lol:
Azért nagyon drukkolok, hogy ne csak igérgessen hanem valóban tegyen is érte, de én nem hiszek a csodákban, sztem egy ember 30x évesen már nem fog megváltozni :( Az alapvető nézeteiben legalábbis biztosan nem....
Magánvélemény volt....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Csak kutyafuttában jelentkezem, mert vendégeink lesznek ebédre, és főznöm kell még 1-2 dolgot :lol:

Örülök, hogy jól sikerült a szegedi találkozó!!!

Babaimi: :evil: az inszem tuti sikerülni fog!!!

Boni: nagyon jó a görbéd!

Kata: most már muszáj bebabásodnod :lol: a gyerek beléd van beszélve :lol:

Áfi: mióta lediplomáztam (8 éve) azóta még nem jött meg a kedvem újra a tanuláshoz :lol: úgyhogy minden elismerésem!

Gaby: szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgok...szerintem sokat fog lendíteni a babaprojekten, ha tisztáztok mindent, nem maradnak kérdések és feszültségek :wink:

Melcsi: mi is kertészkedtünk tegnap :lol: kipakoltuk a leandereket az erkélyre meg a citromfát is :lol:

Görbe:
Kép

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezsoka szép a görbuszod ! jó főzést!
én is állok neki kakaóscsigát sütni, meg rántott doibverőt csinálni.
Vendég

Helllóóóóóóóó!

tegnap este is leküzdöttem a nagy internet dinoszauruszt.

Nyomtunk egy laza meg-megállós sörözős 55 km-t tesókámmal. Oszonyat kellemes idő volt!

Szirmi! Torony vendéglőt 11-kor kinyittattuk - a sörcsap már működött. :wink: Vazze, gyönyörű helyen bírtok lakni!!!

Macska! Mai teszt?

Gaby! Nagyon szurkolok Nektek! Nem osztom a véleményt, hogy az ember 30x évesen nem bír változni. ha van miért/kiért, akkor igen! 40x évesen is!!!

Kép
zölddisznó

Halihó!

Köszönöm hogy velem örültök, annyira jól esik! :lol: :lol: :lol:
Ma még nem mertem tesztelni, holnap reggel viszont azzal kezdem a napot! :wink: , Remélem még akkor is zebrás lesz...
Zöldi, Irigyellek a bicajozós, sörözős programért! Ebben a szép időben nagyon király lehetett!! :lol: :lol:
Szezso, Sztem is szép a görbéd, jó magasak a hőid! Drukkolok hogy ilyen maradjon! ++++++++++++++++++++++
Áfi, nagyon ügyi vagy, Gratu a ZH-khoz :wink: :lol: :lol: :lol:
Gaby, Örülök hogy jól érezted magad Szegeden, és hogy jól sikerült a tali! A férjednek is jót tett a kis különprogram. Szorítok hogy tényleg megváltozzon! +++++++++++++++++++++++++
ha már nagybeszélgetés lesz, feldobhatnád a cigi témát is. Ha tényleg lombikra készültök, minden pici lehetőséget meg kell ragadni a sikerhez, és a bagó eldobása is ide tartozik........
Kata, Jujj, a szurkálódás az nagyon jó jel! :lol: :lol: :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++
Melcsi, Ez a baba mami tali baromi jó ötlet!!!!!!!
Baba, Annyira aranyos volt a versikéd!!!! Nagyon szépen köszönöm, meg is hatódtam! Remélem ma- holnap megjön az a fránya menszi, és kezdhetünk extra mega drukkokat küldeni az inszemhez!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szilcsi, Remélem még uh előtt megtörtént a pé-d, a szabad hasüri foladék az arra utal!!! :lol: :lol:

Kép
macspacs

Boniko, Ngyon szépen alakul a Te görbéd is! Már alig várom hogy tesztelj, és nagyon szorítok! A Cici-s tüneteid nagyon babás tünetek, :wink: :lol: :lol: , én is szeretnék ilyet érezni!!!
Szezsó, Neked egy jó nagy kalappal a laparhoz! baromi jó lesz tudni a vizsgálat után hogy mi a helyzet odabenn. nagyon szorítok hogy mindent rendben találjanak!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az is tök jó, hogy mostantól sokkal egyszerűbb lesz az uh vizsgálat!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szirom,
Húha, nagyon szorítok hogy 24-én minden rendben legyen.
Extra mega drukkok+++++++++++++++++++++++++++++
Kata, én a panadol extrát használom ha már nagyon görcsöl a hasam.

Férjurammal elmegyünk horgászni, hátha KIVÉTELESEN fogunk is valamit... :wink: :lol: :lol: :lol:
További szép hétvégét mindenkinek!

Kép
macspacs

Sziasztok Lányok,

gyors bekukkucs, délelőtt autós ügyességi versenyen voltunk apával Győrben, jól lekapott a nap 8) Az a baj, hogy májfoltok jönnek elő az arcomon, ezt olvastam a kismama könyvben is, hogy egyéntől függ, de előjöhetnek..... :twisted:

Apa elment dolgozni, én meg megyek anyukámmal csavarogni tovább. A kórházas cuccomat még mindig nem tettem el, nincs időm rá.... :lol: Na de ma este, legkésőbb holnap muszáj lesz.......Lehet, hogy holnapra hagyom, mert úgyis megyünk szülőszoba látogatásra, akkor megkérdezem mit is kell pontosan vinni, ahány kórház annyi szokás...

Gaby, örülök, hogy alakulnak a dolgaitok. Fontos, hogy megbeszéljetek mindent. :wink:

Cocácska, 55 km :shock: , jajj....ügyi vagy :wink:

Szezsóka, Bonika, jók a görbék, csak így tovább!!!!!! :wink:

Babaimi :( , hajrá inszem :D

Kata, drukkok mennek a teszthez.

Megyek csavargok tovább..... :D

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Macsi, holnap reggelre mennek a drukkok, jó horgászást, gyönyörű az idő, pihengess!!!!!!! :D Puszi

Kép
melcsi6

macspacs ari vagy, de a cicis tünet is katájé :lol: nekem csak görbém van, tünetem nincs :lol:
Vendég

SZIASZTOK!

SÁT ÉN IS ITT VOK, HE! :lol:

Örülök, hogy jól sikerült a szegedi tali.

Gaby, szurkolok Nektek nagyon!

Macsi: Gratu! :D

Szezso: hajrá új doki.

Babim: :( , de inszemre fel!!!

Kata, drukk!

Boni: tünet nélkül is lehetsz babás!!!

Prolaktint hányadik napon is nézik???? Aki tudja, kérem írja meg! Köszi. (mert a köv. ciklusban vissza kell mennem vérvételre, hogy Bromo levitte-e) De hogy hova megyek, azt nem tom, a Margitba lehet már nem mehetek, mert bezár? Vagy nemtom,.... mindegy, majd doli megmondja... :roll:
Azt se tudom, mérjek-e hőt, már 2 hónapot nem mértem,.... majd meglátom,...

Na pussssssssz Mindenkinek:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Még azt szerettem volna írni, hogy kicsit magam alatt voltam az elmúlt napokban, rámjött, a nekem nem lesz gyerekem, mindenkinek sikerül, csak nekem nem, elegem van,....., ezért nem írtam. Titeket olvastalak, csak írni nem volt erőm.
Tegnap lagziban voltunk, jól bejagereztem, kiadtam a gőzt!!!!! :wink:

snufi

szia snufi!

én úgy tudom a 3.napon , de majd jönnek szakértőink :lol:

tudom, csak macspacs gratulált a cicifájáshoz és arra reagáltam :lol: :wink:
Vendég

(((((((((((((((((((((((((((((snufi))))))))))))))))))))))))))

ez az érzés természetes, szerintem ha nekem ez a hónap se jött össze, tetszik, nem tetszik, ki fogok borulni, érzem.érzem a levegőben a feszültséget, olyan vagyok mint egy időzített bomba.

és akkor én is úgy de úgy bejégerezek, hogy csak na! :wink:
Vendég

Csajok!
Babatéma helyett válasszatok mást, ami miatt "kiborulhattok"! :lol:
...pakoljátok elő a nyári cuccaitokat, és nem nagy meglepetésetekre konstatáljátok, hogy már megint mindet kihíztátok! :lol: Nekem bevált :wink: ...úgyhogy megyek, és görkorizom egyet!

Kép
zölddisznó

zöldi azon már túlvagyok, de köszi :lol:
Vendég

Coca,
én úúúgy szeretem hogy te is hízós vagy :D
Azóta is emlegetjük apával azt a bájos kedves modatod mikor a lányom az állatkert előtt (aki gombmániás főleg ha fénylik... kis szarka :) ) be akarta gombolni a hasadon a farmerkabátod, te meg mosolyogva mondtad neki hogy az már a múlté drágám :lol:
Snufi,
lelkem amíg meg nem próbltál minden de minden lehetőséget, addig igazán nincs miért keseregni! Persze akik hónapok óta ide írogatnak azoknak nehezebb mint akik "bekapják a legyet" rögtön, de nem reménytelen!
Bonika,
most keltem fel egy laza 2 órás délutáni szunyából, de csak mert mondtad hogy pihennem kéne... :D Hallgatok rád. :)
Vendég

áfi még jó, hogy! :wink:

ha egyből bekaptam volna ...a legyet :lol: akkor nem ismerem meg ezt a sok csodálatos embert, aki afórumba irogat!

KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Vendégek hazamenve, mosatlan elmosogatva, Szezso lefáradva...

Macsi: nagyon-nagyon gondolok Rád meg a tesztetdre! Tudom, hogy kétcsíkos lesz! :lol:

Snufi: 3. napon nézik a prolaktint... (engem különben tavaly december óta nem küldtek el ellenőrzésre :roll:
Figyu, én minden ciklusban kiborulok...nincs ebben semmi...az ember lánya néha (én mindig) így oldja a feszültséget. Egy kis sírás-rívás, önsajnálat, és újult erővel vágok neki a következő ciklusnak.. :lol:

Boniko: cuki vagy! :lol:

Ja, ha én egyből bekaptam volna a legyet, akkor
- nem ismernélek Benneteket (Boni után szabadon) :-D
- és már lenne egy 10 hónapos gyerekem...Durva, nem? :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

ha én az első alkalommal be... akkor 12 éves lenne márciusbanaz első gyerekünk, ugyanis a férjem volt az első férfi az életemben :wink:
Vendég

Snufi, én is ugyanígy érzek minden hónapban, de hát egyszer csak sikerül! Nekem azért vannak példaképeim! :wink: :D

Kép
kata05

Ja, ez nem azt jelenti, hogy az első kekszen 19 hónapja estem át :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

én a második legyet kaptam be! :wink:

Lányok, bizti sikerülni fog!!!

kispiskóta

Igen Lányok, tudom, tudom,.... már jól vok! És tényleg nem ismernélek Titeket!!!!!
Úgyhogy most már, hogy ismerlek Titeket, most már bekapnám azt a legyet!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Nem gondoltam hogy ekkora sikere lesz ennek a kifejezésnek... :D
Vendég

áfi és a lavina! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

és miután bekaptuk a legyet, bohóc lesz a zsákban vagy kovász a cipóban és bántani fogja a kicsi a nagyot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Hazaértem! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép
bettike
Eger

Tegnap apa újrarakta a gépet, ma délelőtt a kisfiúnál voltam, akit szoktunk haza is hozni, délután pedig elmentünk pecázni! :lol:
Apa fogott 4 törpe harcsát és 4 keszeget!
Én meg szert tettem egy kis színre! :lol: Nagyon kafa nap volt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Macspacs! Holnap reggeli teszthez +++++++++++++++

Kata! Jó lesz az! :wink:

Áfi! Ügyi vagy ZH-ilag! És a 3 ZH az 3 ZH akár hogy is szépíted! :lol:

Gaby! Reméljük apjuk most fordulatot vesz és sikeres lesz a megbeszélés! :wink:

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Beugrottam fürdetés előtt. Mindjárt viszem föl a kölket, mert ma hajmosás, meg mire kiázik belőle a homok... :lol: :roll: És vasárnap van, ráérünk, hadd úszkáljon :D

Naszóval a nap híre nálunk, hogy az uram a ma épp itt vendégeskedő apósommal kimentek az erdei homokbányába homokért, és lecserélték a tavalyi homokot a homokozóban, úgyhogy emiatt irtóra boldog vagyok. Ez Miksának is nagy öröm, meg a homokozóban minimum annyit elvan, amíg megfőzök. Ki is kell még mennem letakarni, el ne felejtsem. A szomszéd macskák ugye... :evil:

Azonkívül lenyírták a füvet és összegereblyézték (utóbbit csak elöl, mint este észrevettem), ez nagy haladás. Rájöttem ugyanis, hogy én nem akarok most füvet nyírni és ásni sem akarok, sőt, kapálni kezdtem egy ágyást, de nem esett jól. Azért elhantoltam egy fügefát, amit kaptam ajiba, de visszavan még az angyaltrombita meg a dáliák, kannák. Csak hát még olyan szépek a tulik, nem is tudom, hová tegyem őket....

Zöldi! Tudom, hogy jó a hely :lol: Örülök, hogy nektek is tecc! És hogy kinyitottátok a Tornyot :lol: :lol: Jó a terasza is, ugye?

Csajok, én is örülök, hogy ismerlek benneteket :wink: És biztatnálak benneteket az optimizmusra, lám, mi is mennyit vártunk, oszt most itt hányigerezek... Basszus, de már mióta :? Remélem, most már tényleg csak egy-két hét és múlik egy kicsit.

Áfi! Már annyiszor akartam kérdezni, te hogy álltál le a progiról? Fokozatosan? Lassan nálam is aktuális. De jó :wink:
Grat. a zh-khoz ám! :wink:

Többieknek is pussz, most csak fecsegtem, bocsi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirom akkor most egy kicsit pihenjél :wink: és nem baj ha fecsegsz

bettike örülök, hogy jól si9ikerült a napotok!látom hőd egyre magasabban.
Vendég

Szirmi,
igen, fokozatosan, én a 12. hétig teljes adagot nyomtam, a 12. hétben elkeztem csökkenteni 2-3 naponta valahogy úgy hogy a 3x2 ből 2x2-t aztán 2x1-et aztán 1x1-et, aztán elhagytam, de el se tudom mondani mennyivel jobban lettem utána! A 13. hét végén hagytam abba teljesen.
Vendég

Sziasztok lányok, anyuéknál voltam a mai estéig, párom jött értem!

Csak beköszönök, most értünk haza!

Minden rendben volt csütörtökön a dokinál, NST-n és az összes többi vizsgálaton is!

Remélem mindenki jól van...én már azt a korszakomat élem, hogy a családomon kívül nem vágyom senki társaságára, szerintem már kicsit bevagyok sokalódva, főleg a napi 20 sms-től, hogy már megszültem -e, kicsit fárasztja az embert!

Puszi

Kép
elizabeth25

Szirom: Én most a 23. hétig hánytam, 2 hete vagyok hányásmentes :lol: Homokcsere nagyon klassz, nálunk a játszón is szoktuk cseréltetni évente 1x, de a sok unatkozó panellakó vénasszony lejár a kóbor macskákat etetni, akik rendszeresen oda végzik a dolgukat :evil: :evil: :shock: És ma is a gyerekek a kis lapáton hordták a kukába a macskaszart :evil: Azzal etetném fel a macskaszart, aki zabáltatja őket. Ha kell neki vigye haza bánom is én, de ne neveljék és szaporítsák már a kóborállatokat.... :evil: :shock:
Ha már így szereted a virágokat, itt egy kép anyukám egyik Magnóliájáról :lol: :
Kép

Bettikém: A Zuram kérdezi hol voltatok horgászni :) ????? Mi is voltunk, avagy apa korahajnalba már kiment, de iszonyatosan fújt a szél, bazi nagy hullámok voltak a tavon és nem ettek a halak egyáltalán. Mi csak kb 15 percre mentünk ki a csajokkal, féltettem őket a szél miatt.... :roll: Hazahoztuk apa cuccát dél körül ő meg jött bicajjal :lol: Tiszta depis is volt egész délután hogy nem fogott semmit :lol: . De a legtöbb pecás hazament 1-2 óra után, nem lehetett megmaradni a szél miatt.....

ceniko
Szeged

Eliza: Még 4 heted van szülésig, miért kapsz ennyi smst hogy egyben vagy-e még????? Hol van még a kiírt időpnt........na utána lehet érdeklődni :lol:

ceniko
Szeged

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?