A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babagyártásban 2006 a mi évünk volt, 2007 is ilyen sikeres lesz.

Szia!
Hát ha a legutolsó dátumot nézem, akkor 10 nap múlva esedékes legkésőbb a dolog, úgyhogy ez még nagyon-nagyon korai, azért is írtam, hogy lehet, hogy "jelek", pszichésekKép
Nem tudom mit jelent, hogy napok óta ilyen magas - ha egyáltalán a 37 magasnak számít - a hőmérsékletem, jelenthet ez valamit.
Először nem akartam ennyire belemélyülni, mert jótanácsból is megárt a sok, de nem bírom ki és olvaslak Titeket.
A párom hülyének néz, mikor felrakom a lábam, pedig hát biztos van benne valamiKép

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Annyit írtatok,hogy nem győzőm olvasni!!Kép

Nektarin,Hoppá sziasztok!

Bea
Ez tök jó én nagyon szorítok neked!!A cicim nekem is szúrt,oldalt...Én biztos nem bírnám ki,hogy ne teszetejek.De most nem rábeszélni akarlak,vagy mégisKép

Én is hőmérőzök de .összevissza.Olyan a gőrbém mint egy fűrész...Biztos nem jó így,de én nem tudom mindig ugyan abban az időpontban mérni.Volt hogy Máté elkezdett sírni,kiugrottam az ágyból áthoztam hozzánk és utánna kezdtem mérni.Már nem jó.na mind1.

Takido
Én is fertyt vezetek.Automatikusan megjelöli,hogy szerinte mikor volt PÉ-em?Bár így hogy összevissza mérek...Én vettem egy saját hőmérőt ,és én hüvelyben mérek.Azt mondták az a legjobb,mert az belső hőt mér.A szádban is,de az mégis más.

Kis_plutó

Szerinted a második terhesség hatására beindulhat a tej?Mármint így nagyon az elején?Te rosszul voltál az elején a lányokkal?Azt mondják hogy aki lányt vár az az első időben rosszul van.
A kutya bent lakik a lakásban.Hála az égnek minden tud!Ír,olvasKép
Van egy kosara abban alszik,nem rág,nem mászik fel semmire,ha dolga van szalad hozzánk majd megy az ajtóhoz.Rögtön jelez eddig semmilyen baleset nem történt.Este még kiviszem pisilni és reggelig kibírja.Nagyon okos.Az autózást meg imádja.Olyan mint Máté.
A hétvégén voltunk anyuméknál szülinapozni,meg Dunaújvárosban az unokatesóméknál.Mindenkit levett a lábáról a kis kurvaKép

MAnófej,Candy

Az elöttem szólókkal teljesen egyetértek.Nagyon fontos hogy legyen egy megbízható orvosod.Ne legyen felületesNe olyan legyen aki csak a pénzre hajt.Nehéz felismerni ezt a fajtát,de az szerintem nem jó jel ha mindenben egyetért veled,és úgymond mindent rád hagy.
Ez olyan dolog mint egy jó barátnő.Nem attól lesz valaki a legjobb barátnőd ha a szemedbe mindig igazat ad a hátad mögött meg nem.Egy orvos is legyen ilyen!Az én orvosom ilyen.Idén lesz 10 éve hogy hozzá járok.Volt hogy este 9 után tudott fogadni,de fogadott!Egy vizsgálat nála legalább fél óra ha nem több.Elbeszélegetünk,mindenre részeletesen kitér,mindent elmagyaráz megmutata ha valami nem tiszta. 2 éve amikor Mátéval terhes voltam és megtudta hgy szedem az Elevitet,megmondta hogy vagy abba hagyom vagy viszlát.Valamiért nekem ez a fajta hozzá állás szimpi.Mindig mindent megtudok vele beszélni.Ha bármikor felhívom és bemutatkozom mindig megkérdezi,hoyg mi újság Mátéval?Pedig nem csak én szültem nála.Nem addig voltam neki fontos amíg zsákszám hordtam a rendelésre a pénzt.
Ha még csak orvos keresésnél tartatok,én Õt nagyon szívesen ajánlom.Eddig mindenkinek bejött.

málna2162

sziasztok.

A szomszed topikbol vagyok.

Bea.A szajban meres csak akkor pontos ha csukott szajjal alszol.ha nyitott szajjal nem pontosak az ertekek.
Ezert megbizhatobb a huvely,na de vegulis mindegy a lenyeg hogy nyalkahartyan merj.
az tudni kell hogy minel kesobb mersz annal magasabb az ertek.Reggel hatkor kezd emelkedni a ho.
amikor en is 9 kor mertem volt 36,9-37
most hogy 6.30 kor merem nem eri el a 37 et.
nos kerdezted parszor hogy ha reggel magas a ho akkor aznap mar nem jon meg.Ez nem teljesen igaz.Megjohet napkozben siman,mert valakinek menzi utan esik le a hoje,aznap vagy masnap reggelre.

remelem segitettem.

Kép
monyoka

Kép

málna2162

Sziasztok, az előbb is írtam, de nem sikerült????Kép
Legalábbis én nem látom, szóval
Málna!
Az orvos elérhetőségét, nevét meg tudod adni, nekem most nincs nőgyógyászom, csak a háziorvosnál voltam még, ő mondta, hogy szedjek elevitet, voltam vérvételen, EKG-n.
A vasam elég kevés, ezért javasolta, hogy szedjem, hát én március eleje óta szedem
Beírtál a táblába, de jó, Nektarin (Eszter) 1977. 07.04. Budapest, utolsó m. március 19., babagyártás kezdete március 31., ciklus hossza, hát eddig 30 nap, de a legutolsó 48 napra sikerült, bár az is hozzájátszhat, hogy csináltam egy drasztikus fogyókúrát, aztán nem sok mindent ettemKép
De most eszemKép
A hőmérőzést én reggel, ugyanakkor csinálom, de eddig mindig csak fejebb ment a legalacsonyabb 36,7 volt, ma meg 37,1
Én hónajban mérem, nem tudom mennyire jó, akartam venni ovulációs tesztet is, de még egyenlőre várok, meg a teszttel isKép
Bár már vennék tesztet, mert ugye a három napos terhességet is kimutatjaKép

Kép
Kép
nektarin

Kép

kicsit módósítgattam.Megyek virágozni!
Puszi mindenkinek

málna2162

Kép
www.matyasfoldklinika.hu

Dr.Fábián István

málna2162

Monyoka!Köszi!Bár egy kicsit elment a kedvem,mert azthittem nagy naivan,hogy akkor nem is jöhet meg a mensi,ha reggel "elég magas" a hőm!!Na mindegy!Azért felkészülök rá!KépRemélem nem jön már meg szerdáig!!És akkor csinálok egy tesztet!Legszivesebben már most is csinálnék,de......nem merek!Félek a csalódástól!!!KépHelló Eszter!Üdv.köztünk!!Kép
Én még sok jót ezekről az ovulációs tesztekről még nem hallottam!!Bár speciel én még ezt a fajta segitséget nem próbáltam!!De már annyi mást igen!Jónás módszer,félidő amit nálam nehéz eltalálni mert nem egyforma a ciklusom!!KépAztán ezt a csoda mikroszkópot!KépEbben a hónapban bevettetük a jónást,asztrológus által megadott időpontot,félidőt,tehát szinte mindent!Egyébként az utóbbi talán egy hétben kezdtem el mérni a hőmet,ami biztatónak tűnik,de csak akkor hiszem el,ha már a teszt két jó ERÕS csikot mutat!KépDe jó is lenne!KépMajd meglátjuk!Jó lenne,ha nem jönne meg csütörtökig!Na most búcsuzom,mert rohanok fogorvoshoz!KépEste jövök!Kép

Kép
bea27

Sziasztok!
Málna egyre szebb a tábla, de színesedhetne már.
Én mind a 2 gyerekkel émelyegtem, különbség ebben nem volt.
Viszont a fiammal a terhesség szinte rögtön látszódott.:KépKép Ez a tesómnál is így volt.
8 hetes terhesen a munkatársnőm vitatkozott velem, hogy ne mondjam neki, hogy csak annyi idős terhes vagyok és már van hasam.Kép
Ami nekem még nagyon feltünő volt, hogy a buszon mire hazaértünk állandóan majd elaludtam.KépKép

Bea helyettem is elmehetnél fogorvoshoz, nekem is kellene, de még vacilálok.
Annyit szenvedtettek már a fogorvosok, hogy félek.KépKépKép

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Málna!
Köszi a táblátKép
Látom az orvos honlapját elég szimpinek tűnik, de ez csak magánrendelés, vagy ez egy működő klinika is?
Az árakról tudsz valamit írni, csak úgy tájékozódás szempontjából.
Köszi
Hú én izgulok, olyan jó lenne, de még várni kell legalább másfél hetet a tesztigKép

Kép
Kép
nektarin

Nektarin

Ez a magánrendelése.A Kistarcsai kórházban dolgozik.Nem akarok nagy hülyeséget írni de vagy Oszt.vezető helyettes Főorvos,vagy Adjunktus
Szerintem az lesz a legjobb ha árakat privibe írok.Nem a többiek miatt,de ki tudja hogy az össze szokott társaságon kívűl még ki nézegeti az oldalakat.(Apeh,Tb...)
Ugye lányok megértitek?!

málna2162

Málna!
Ja persze ok, köszönöm, eszter.gulyas@freemail.hu-ra el tudod küldeni, és köszönöm szépen előre is.
VáromKép

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!
Annyit írtatok, győzzem végigolvasniKép
Nektarin: szia és üdv köztünk! Én csak annyit tudok a hőmérőzéshez hozzáfűzni, hogy legalább 2-3 hónap mérés kell ahhoz, hogy mrgismerd a testedet, mert az értékek mindenkinél eltérőek lehetnekKép Amit Monyóka írt nektek az profi, teljesen egyetértekKép Hüvelyben a legjobb, ott biztosan magasabb hőket is lehet mérni, mint szájban, de a hónaljban mérést szerintem el kell felejteniKép
Málna köszi a dokit, még vacilálok:9
Bea: micsoda önüralmad van én már biztosan csináltam volna vagy 2 tesztet, drukkolok, de ne emelgesd annyit a gyerekeket!Kép
Én is próbáltam a PG.-t de semmire nem jutottam vele. Ez az ovulációs, pisis teszt viszont jó, csak iszonyat drágaKép
Én is ültetek egy pár árvácskát, jó lenne, ha már nem lenne fagy, akkor már lehetne mindent ültetniKép
Takidó: ígéretes vagy te is, szurkolokKép
Valaki színesítse be a tábla második sorát is.Kép

Andi
candi

Sziasztok,

végre itthon vagyok.

Bea, szerintem tuti, hogy már babó lakik a pocakodban. A nődokim azt mondta, ha van baba, akkor nem esik le a hőmérséklet. Nálad pedig már nagyon stabil....

Málna, köszi, hogy beírtál engem is a listába (bár csak másodszorraKép)

És, hogy sikerüljön a többi részt is kitölteni, egy pár adat magamról: Katának hívnak, 30 éves vagyok, szülinapom: 1975. 12.11, Székesfehérváron lakunk. Utolsó mensi: március 5., babagyártás kezdete: hát, 2004.októberben házasodtunk össze, azóta szabad az út, de nem mondhatnám, hogy kezdetektől ráálltunk.... Ciklus hossza: hát mostanában 31 nap, de most már a 37. napnál járok. De már pár napja kezd megjönni.
Én kíváncsi "kislány" vagyok, így már a 28. napon csináltam tesztet, ami természetesen negatív lett... Tegnap akartam megint csinálni, de amikor nekiláttam volna, láttam, hogy mostmár tényleg kezd megjönni, úgyhogy nem csináltam meg. Eddig kb 5-6 tesztet "fogyasztottam el", feleslegesen.

Nálam is mindig jelentkeznek a "tuti, hogy most terhes vagyok, eddig nem volt ilyen érzés". De aztán rájövök, hogy dehogynem...

Mostmár néha elkap a sírás. Pár nappal ezelőtt tudtam meg, hogy egy kolléganőm is babát vár. Beszélgettem vele, mondta, hogy januárban álltak neki, most pedig 7 hetes. Nagyon örültem neki, tényleg. Csak itthon gondolkodtam el: nekünk miért nem jön össze ilyen egyszerűen?? Na, nem baj, majd összejön nekünk is, igaz lányok?

Na egyenlőre ennyi, így is elég sok lett.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Hoppá

Az csak a látszat,hogy nem raktalak fel,ott vagy ám csak nem látszik.Érted Kép
Kép

Lányok!Maradjunk abban hogy mindig hétvégén fogom frissíteni a táblázatot.Ha nem gond.Csak akkor mindig jelezzetek hogy mizujs.ok?

málna2162

Szia Málna,

ezek szerint csak ketten vagyunk, senki nem írKép

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!
Megjöttem munkából,és jó érzés,hogy egyre többet olvashatok vissza,és szép lassan bővülgetünk.

Nektarin!
Üdv közöttünk.
A 37 elég biztató,de tény,hogy a hónaaljban nem a legjobb mérni.Egyébként azt mondják,ha ciklus végéig fent van a hő,és nem esik vissza,az babát jelent,ha visszaesik,akkor van menstruáció.De mint olvastad,v.kinek csak utána esik vissza.

Bea!
Nem tudom,így mennyire tudom elmagyarázni a ferty-t,de majd megpróbálom.De az ugy lenne jó,hogy ha te is ráérsz és itt vagy a topikon,hogy lépésről lépésre haladjunk.A lényeg,hogy először regisztrálni kell.És majd az e.mail címedre elküldik a belépőkódodat.

Málna!
Nem tudom,hogy a tuning/override-ba melyik beállítást jelölted be.Nekem pl.nem mindegyik ad automatice pé időpontot.Bár ez lehet,hogy a hőgrafikonom hibája.Egyébként az enyém is elég fürészfogas.És ahány beállítás,kb.annyi pé időpont.Nekem már a 4.-et adja.Lényeg,hogy mindegyiknél volt esély a babára,ugyhogy bizakodom.

KépKép
takido

Lányok,

arra gondoltam, írjuk már meg egymásnak, mi segítheti elő a teherbeesést.

Én a következőket hallottam:

-a férjem kollégájáék lombik-programban vettek részt, és a srácnak nem volt kellő mennyiségű-minőségű kiskatonája, amire azt tanácsolták neki, hogy egyen sok tökmagot!

- "utána" gyertyában állni (erről olvastam egy "érdekeset". Valaki tanácsolta hasonló topicban a "gyertyát", mint teherbeesés-növelőt, erre valaki írta: meg tudnád mondani, milyen gyertya, és hol lehet kapni...)

-aztán, forró fürdő, szauna kizárva, mert állítólag megöli, illetve egy hétre leállítja a spermiumokat

-valaki azt írta, hogy az E vitamin is segít. Hallott erről már valaki?

Más más nem jut eszembe, de várom a további ötleteket!

Hajrá, lányok, ma ne hagyjátok aludni apát, hátha ma lesz az igazi Kép)

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!
Teljesen megértelek,szar,ha az ember mellett mindenki terhes.Na de fő az optimizmus,nem szabad feladni.Hamarosan mindannyian babásak leszünk!!!!!És egy év múlva indítunk egy új topikot,a gyereknevelésről.

KépKép
takido

Ill. a gyereknevelésről majd ráérünk 2 év múlva beszélni,egy év múlva jó lesz a csecsemőgondozás is.

KépKép
takido

Hoppá!
ez nagyon jó ötlet,majd én is összeszedem a gondolataimat.

KépKép
takido

Így legyen!!

Ma te se hagyd aludni apát Kép

Kép

Kép

hoppá

Takido

Megnéztem.Semmit nem állítottam be,de nekem ez annyira tudományos hogy igazából fogalmam sincs hogy mit jelöljek
Kép

málna2162

Málna!
egy másik topikon azt írták,hogy a ferty az elsőt ajánlja,ugyhogy amellé tegyél piros pontot.

KépKép
takido

Vagyis,detector tuning-on belül az advanced.Ha sikrült,akkor írj,hogy mit jelölt be pé-nek.
Elárulom,nekem ez semmit.

KépKép
takido

Hoppá!

csatlakozom a tippekhez,amik segítik a babásodást.
Egy másik topikon találtam egy peteérést segítő gyógyfőzetet(vagy minek nevezzem):
-cickafark,mezei zsurló,komló,édeskömény
1 tk.mindegyikből,leforrázni,állni hagyni 15 percig.állítőlag pocsék az íze,de citrommal,meg mézzel lehet rajta segíteni.Reggel és este 1-1 csészével a ciklus 5.napjától 10 napon keresztül.Peteérlelő hatása van.

A másik inkább egy ötlet,barátnőm így esett teherbe rögtön az első hónapban.Persze csak akkor jó,ha valakinek viszonylag szabályos a ciklusa.Kiszámolta a ciklusa középidejét,és bejelölt elötte,utána 4-4 napot,és arra ügyelt,hogy ezeken a napokon mindenképp együtt legyenek.és lám bevált.7 hónapos terhes.És nincs szükség hőmérőzésre.

És van egy könyvem,amiben le van írva,hogy hogyan lehet fiút,és hogyan lányt összehozni.Ha valakit érdekel szívesen leírom.

KépKép
takido

Hová tünt mindenki?Egymagamba irogatok..

KépKép
takido

Sziasztok!

Hoppá az E vitamin nem tudom, hogy segít e a megtermékenyülésnél, de amikor 8 hetes terhesen bevéreztem azt írtak fel.
Majd megkeresem a papírját, ha megvan és utánanézek.KépKépKép

Takidó, mi is a barátnőd féle módszerrel hoztuk össze Krisztit.KépKépKép
Mi elmentünk a legjobb időben 2 napra sátorozni kettesben.KépKépKép
Minden külső tényező kizárva, nincs is annál jobb.KépKépKép

amit méh hallottam, hogy a szexet sem kell túlzásba vinni, ha valaki babát szeretne.
Napi egy összebújás az igazi, ennyi idő kell, hogy megfelelő sperma termelődjön,. mert ugye tökéletes picúrkákat akarunk.KépKépKép

Na szerintem én mára elköszönök

Jó éjszakát mindenkinek:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Helló Mindenki!!Csak most jutottam internet közelbe!!Sajnos ez igy alakult!Van egy olyan elhatározásom,hogy:Reggel megcsinálom a tesztet!Elvégre már a 39.nap lesz holnap!!Ha nem mutat ki semmit,akkor............Jobb nem is belegondolni!!Ma is "fájdogált" a pocim!!
Takido!Megcsinálod nekem ezt a lázmérős dolgot?Tudod az adataimat!!KépA profilomban benne van az e-mail cimem!Rendben?
Anyucikák!!Ilyenkor kéne lennie valamilyen folyásnak?Mert nekem nincs!!Tejesen olyan mint havi előtt!Lehet,hogy megjön?

Kép
bea27

Bea!
Mindenképp megpróbálom.És nagyon szorítok,hogy reggel két csík legyen azon a teszten.írd ám meg reggel az eredményt!!!
Bejelentkezési névnek jó lesz a Bea27?

KépKép
takido

Néztem a profilod,és nem találtam benne az e-mail címed.

KépKép
takido

Szia Bea27!
Bocs, hogy ismeretlenül megszólítalak. Korábban írtál dr. Pánszkyról, meg tudnád adni az elérhetőségét?
KÖszi
Gabi
gabi_mam

A pózokkal kapcsolatban meg annyit fűznék hozzá,hogy mi próbáltuk már a gyertyázást is /nem volt viaszos!/KépAztán amikor a hasamon feküdtem alá tettem a párnát,ezt a Barátnőmnek mondta a nőgyógyásza!KépHa hanyatt feküdtem akkor a derekam alá.Most igy hirtelen ennyi jutott eszembe!
Viszont csajok!Ha nem jött be a március,akkor még adok magunknak egy utolsó esélyt,erre a hónapra!És májusban úgyis kell mennem rákszűrésre,és megkérem a Dokit,hogy figyeljük meg ultrahangal,hogy mikor van peteérésem.Az egyik barátnőmnek igy jött össze a második babája.Ki hallott már ilyenről?
Candi!Neked nagyon mennek ezek a kis ábrák!!Egyébként szúrkálgat a hasam,és állandó kakiingerem van!De ez nembiztos,hogy ETTÕL!Azthiszem mára ennyi!Holnap reggel jövök a hőmmel,de,ha alacsony nem tesztelek!Drukkoljatok!KépNyugodalmas jóéjt mindenkinek!Kép

Kép
bea27

Kép
bea27

Gabi mami!
Nem haragszom,hogy leszólitottál,amiben tudok,természetesen segitek!!Azthiszem a jónásos topikban valakinek megadtam az elérhetőségét,de nemtudom,hogy mikor!Mindjárt utánanézek neked!Kép

Kép
bea27

Oké köszi próbálkozom.És megy a drukk!!!

KépKép
takido

Bea!
Ha minden igaz,hamarosan kapsz egy e-mailt a belépő kódoddal.

KépKép
takido

Takido!!Nagyon kedves vagy!!Nagyon,nagyon köszönöm!!Kép
Egyébként veled mi újság??Baba?????Kép

Kép
bea27

Gabimami!
http://web-hang.hu/dr.panszky/
Asszem itt megtalálod!Kép
Sok sikert!Kép

Kép
bea27

Igazán nincs mit.
Én a 30.cn-on tartok,és épp az elöbb szurkált a hasam.a hőm. 36.7 már 3 napja,de ha nem 6-kor mérném biztos magasabb lenne.Ha csütörtökig nem jön meg,akkor én is tesztelek.Amit én észrevettem magamon az,az,hogy máskor még hétvégén is legkésöbb 8,.30 körül fent voltam.Az elmult 2-3 napban meg alig tudom feltárni magam vasárnap pl.10.15 kor keltem,ma is 9-kor,de csak a melo miatt.Remélem ez jelent v.mit.
Megnézted az e-mailt? Megkaptad?

KépKép
takido

Nem kaptam még!!Kép

Kép
bea27

Igazából nem tudom,hogy nekem milyen hamar küldték meg.Lehet,hogy várni kell rá holnap reggelig.
Remélem nem rontottam el semmit.

KépKép
takido

Nekem is volt olyan 2 hétig,hogy ALIG birtam kikelni az ágyból!!Sőt!A fogorvosi széken is majdnem elaludtam AKKORIBAN!! De ez már elmúlt!!KépNemtudom,hogy ez jó,vagy sem!!A cicim nagyon fáj már!!Ma nagyon ráhúzott!!A hasam jó puffadt!!Ez lehet akár egy havi előtti szokásos érzés is!!Na mindegy!!Én nemakarom beleélni magam!Majd holnap meglátjuk!VAGY NEM!!
A hőd elég jól néz ki!Próbáld meg egyszer később mérni!!Kiváncsi vagyok!A Párom 4:00 kor indul a melóba,megpróbálok felkelni,és kiváncsiságból megmérem!Majd megirom,hogy mit mértem!HÚ!!!Mennyi mindent kell reggel csinálnom!!Kép

Kép
bea27

Megnézem megint!!Várj..............!

Kép
bea27

Oké,és köszi a reggeli eredményt előre is,persze ha nagyon álmos vagy,ne kintasd magad.Már egyszer próbáltam,hogy később mérem,akkor a 36.6-ból 37.lett

KépKép
takido

Holnap reggel szokás szerint megmérem 6-kor,majd ha sikerül visszaaludnom, akkor megmérem késöbb is,mikor felébredek.

KépKép
takido

Az tök jó!!KépSzerintem nekem is ezt mutatná!!Lehet,hogy egy cipőben járunk??Bár,ha Én nem..................!Remélem azért Te igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépUgye moky78@freemail.hu t irtam????

Kép
bea27

Nagyon aranyos vagy,és én is ugyanezt kívánom neked.Remélem,azért olyan variáció nem lesz,hogy egyikönk sem.
Igen,ezt a címet adtad meg.
Mindjárt kipróbálok v.mit.egy pill.

KépKép
takido

Lassan lépek,mert még Apának mutatnom kell valamit.............Kép
Itt vagy még?????

Kép
bea27

Igen,itt vagyok!
Menj csak nyugodtan,remélem hamarosan megkapod azt az e-mailt.
És reggel remélem jó hírekkel jössz!!!

KépKép
takido

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?