Sziasztok!
Annyit írtatok,hogy nem győzőm olvasni!!
Nektarin,Hoppá sziasztok!
Bea
Ez tök jó én nagyon szorítok neked!!A cicim nekem is szúrt,oldalt...Én biztos nem bírnám ki,hogy ne teszetejek.De most nem rábeszélni akarlak,vagy mégis
Én is hőmérőzök de .összevissza.Olyan a gőrbém mint egy fűrész...Biztos nem jó így,de én nem tudom mindig ugyan abban az időpontban mérni.Volt hogy Máté elkezdett sírni,kiugrottam az ágyból áthoztam hozzánk és utánna kezdtem mérni.Már nem jó.na mind1.
Takido
Én is fertyt vezetek.Automatikusan megjelöli,hogy szerinte mikor volt PÉ-em?Bár így hogy összevissza mérek...Én vettem egy saját hőmérőt ,és én hüvelyben mérek.Azt mondták az a legjobb,mert az belső hőt mér.A szádban is,de az mégis más.
Kis_plutó
Szerinted a második terhesség hatására beindulhat a tej?Mármint így nagyon az elején?Te rosszul voltál az elején a lányokkal?Azt mondják hogy aki lányt vár az az első időben rosszul van.
A kutya bent lakik a lakásban.Hála az égnek minden tud!Ír,olvas
Van egy kosara abban alszik,nem rág,nem mászik fel semmire,ha dolga van szalad hozzánk majd megy az ajtóhoz.Rögtön jelez eddig semmilyen baleset nem történt.Este még kiviszem pisilni és reggelig kibírja.Nagyon okos.Az autózást meg imádja.Olyan mint Máté.
A hétvégén voltunk anyuméknál szülinapozni,meg Dunaújvárosban az unokatesóméknál.Mindenkit levett a lábáról a kis kurva
MAnófej,Candy
Az elöttem szólókkal teljesen egyetértek.Nagyon fontos hogy legyen egy megbízható orvosod.Ne legyen felületesNe olyan legyen aki csak a pénzre hajt.Nehéz felismerni ezt a fajtát,de az szerintem nem jó jel ha mindenben egyetért veled,és úgymond mindent rád hagy.
Ez olyan dolog mint egy jó barátnő.Nem attól lesz valaki a legjobb barátnőd ha a szemedbe mindig igazat ad a hátad mögött meg nem.Egy orvos is legyen ilyen!Az én orvosom ilyen.Idén lesz 10 éve hogy hozzá járok.Volt hogy este 9 után tudott fogadni,de fogadott!Egy vizsgálat nála legalább fél óra ha nem több.Elbeszélegetünk,mindenre részeletesen kitér,mindent elmagyaráz megmutata ha valami nem tiszta. 2 éve amikor Mátéval terhes voltam és megtudta hgy szedem az Elevitet,megmondta hogy vagy abba hagyom vagy viszlát.Valamiért nekem ez a fajta hozzá állás szimpi.Mindig mindent megtudok vele beszélni.Ha bármikor felhívom és bemutatkozom mindig megkérdezi,hoyg mi újság Mátéval?Pedig nem csak én szültem nála.Nem addig voltam neki fontos amíg zsákszám hordtam a rendelésre a pénzt.
Ha még csak orvos keresésnél tartatok,én Õt nagyon szívesen ajánlom.Eddig mindenkinek bejött.