A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

katám köszönöm! :lol: szép napot!
Vendég

Sziasztok Lányok :wink: ,

Apa 6-ra ment dolgozni, már nemtok visszaaludni 8) .

Babancs, nagyon gyönyörű a babaszobátok, a kis hercegetek nagyon jól fogja érezni magát benne :wink: Legyen gyönyörű az első napotok együtt!!!!!! Puszi nektek.

Áfi, Katica aggódó levelét olvasva, ma lesz a matek? :D Egy kalappal!!!!!!!

Kata, még nem volt action :wink: De én nagyon jövő hétre érzem :wink:
A hő a dpo-hoz, nagyon szuper :wink: :wink:

Bonika, szakérthetjük a görbédet ma? Teszel fel újat? :D

Szeri, vigyázat ma frontátvonulás lesz!!!!! :D :D

Szép napot mindenkinek :wink: .

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

MElcsi itten van!
Kép :lol:

Áfi extra drukkok a matekhoz! Jó a tanárod, így minden rendben lesz! :wink:

front? Szeri, MElcsi gondolok rátok!melcsi számom nem felejtsd otthon nagy izgalmakban! :lol:

Csiken gartula az Uh hoz
Vendég

jó reggelt
az én görbém elszégyelte magát, annyi dícséretet kapot anno.
Kép

Melcsi
anyukádnak jobbulást ++++++++++++++++++++++

Kata
jó volt a tali, 22.15-re értem haza :)

Áfi
drukk a matekhoz+++++++++++++++++++++++

Kép
gaby25

JA talihoz annyit hozzátenék, hogy zöldi látta csányi sanyit, de csak utána szólt mert neki nem jön be, és hiába könyörögtem menjünk má vissza, nem engedtek belőle! :lol: lehet megkövezni!

snufi bettike szintén zenész :lol:
Vendég

CSajok, átszerkesztettem görbémet.ahol később mértem, ott időarányosan lecsökkentettem a hőt, és ez lett belőle. :lol: Kép
Vendég

Jó reggelt csajok!

Nem írok, nem olvasok - assan kezdek a tanítványaimra hasonlítani!

Boni! Azé' egy sört én is meg bírnék VELE inni! Jövő héten megnézzük, ott van-e még? Tudod, amikor Gaby csinálja az adóbevallásomat a Hekketlen ízű halnak látszó sült izét eszegetve. :wink:

Többiek! Szánom, bánom, hogy hanyagollak Benneteket, de egy kicsit alábbhagyott a függőségem, még görbém sincs!

Minden jókat! Elő a nyári ruhákkal!!!

Kép
zölddisznó

zöldi oké! megyek! csináljuk a bevallásod! had éN! aztán milliókat kapsz vissza, annyira matekzseni vagyok! és zsiroskenyeret fogok enni fahéjas palacsintával! :lol:
Vendég

Boni, milyen uborkára kattanttál rá? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A zsíros kenyérre én is benevezek! :wink:

Babancs nagyon szép szoba!!!!! Dominak bizti tetszeni fog! Mi ugyanilyen pelenkázóvödröt vettünk csak szürke színben! :lol: Drukkolok, hogy minden rendben legyen az első közösen töltött napotokon! :wink:

És képzeljétek van msnm-em! :lol:

kispiskóta

ZSu én ártatlan vagyok, csak olyan gusztusosak voltak zöldi óriási csemegeubijai, hoyg kértem egy karikát belőle! gaby oersze ezt is ráfogta másra!

de jó, akkor te is eljössz a köv.talira? :lol:

felvettelek msnre a párom nak van msnje. de ha valaki eláűrulja hogyan kell sajátot gyártani, csinálok magamnak is! :oops: :lol:
Vendég

[quote="babancs"]C írta:babancseni!

Domi 2040 gramm

Babancs: Viola 2300-al született :wink: :D Már mindjárt annyi lesz Domi is :D

Sziasztok amúgy! :D

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

szia ceni!
Vendég

Sziasztok!

Végre péntek! YEEESSSS!

Képzeljétek! Már csak az orrom folyik, közérzetem végre jó a hőm meg 37,3-ról nem mozdul! :roll:

Zöldi! Nyári ruhák! :?: Nekem ahhoz még hideg van!
Érettségi felügyeletet túlélted?

Mi az Boni? Beléd beszélik a gyereket! :lol:

Babancs! Hű naggyon szép szoba és olyan jó, hogy haza hozhatjátok! Kérek otthoni képeket majd!

Kép
bettike
Eger

bettike látod! nem mintha bánnám, de .....

jobban vagy mára?
Vendég

Bonika
nekem egy harmadik variációs görbét dobtál át :P :wink: no akkor most mi van???? :lol:

Bettike
naná hogy belebeszéljük :lol: ős is kezdi belém beszélni, gondolván ha nekem mindig szép magas a hőm, és most nem, akkor tuti oka van :lol: :lol: :lol:

Zsú
felvettelek msn :wink:

Kép
gaby25

ez azé van, hogy abbahagydaz agyalást drága! :lol:
Vendég

Boni
Azt hittem azért van agyam, hogy agyaljak :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Hahó!

Melcsi,örülök, hogy adtál hírt magadról, már kezdtem aggódni, hogy lemaradtunk valamiről. :D A jövő hetet érzed? Akkor hajrá, anyudnak pedig gyors gyógyulást kívánok! Azt megnézi valaki, hogy egészséges-e, aki bemegy veled? Megvizsgálják őt külön?
Talisok, Csányit én csípem, sztem jó pasi! :wink: Én is söröznék vele szívesen, persze szigorúan alkoholmenteset! :D
Boni, hát nemtom, kár, hogy nem egyidőben mértél végig, így azért nagyon befolyásolható a görbéd. Kíváncsi leszek...
Snufi, eredmény?????????

Kép
szilcsi

Jaj képzeljétek, tegnap egy hárpia voltam. Legszívesebben belerugtam volna minden szembejövőbe az utcán, nem tudom, miért, csak úgy. Aztán szétbőgtem magam a délutáni idióta sorozatokon, végül este hazajött apa és közöltem vele, hogy én ronda és dagadt vagyok, persze bőgve, szegény meg azt se tudta, mi bajom van. Próbált vigasztalni: nem is vagy dagadt, volt rá példa, hogy sokkal dagadtabb voltál. :roll: Hiába no, pasi, de aztán látta, hogy ez csak olaj a tűzre és megvigasztalt. Szóval én reggelente tök jól vagyok, esténként viszont mindenki meneküljön előlem. :D :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi, csak nem áldott állapotban vagy? :lol:

kispiskóta

Szilcsi
én terhesség nélkül is áttudok menni hárpiába :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

helyesen: át tudok menni hárpiába :lol: :wink:

Kép
gaby25

szilcsi ne a görbétől függ :lol: egyébként csak 3/4 óra eltérés van annáé a 3 alkalomnál, de tényleg sajnálom, hogy nem uakkor mértem

kis érzékeny kismama :lol: neked bvan msn ed?
Vendég

na megyek takarítani, meg boltba, mert zöldségesbablevest csinálok keltrétessel! pussz
Vendég

Halihó!
Babancs, nagyon édi Domi szobája, és már a súlya is szuper. Azt hiszem én is e körüli súllyal születtem. Sok Boldogságo az egész kis családodnak!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Robcsi! :cry: :cry: Remélem most a Tesóddal minden rendben lesz. Így a 8. hét tájékán nagyon át tudom érezni hogy milyen rossz lehetett...............
Melcsi, Még mindíg nagyon szorítok anyukádnak hogy gyógyuljon me, biztos nagyon szeretne Veled lenni!++++++++++++++++++++++++++++ Olyan jó hogy már nem sokáig maradsz egyben! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Talis csajok, Csányi sztem is jó pasi, bár 1 ici picit túl sztárolják....
Te Boni, Kezdesz nekem is gyanús lenni, hő + ubi téma :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szilcsi, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nekem ilyen rugdalózós hangulatom a munkahelyemen szokott lenni. Sokszor tök ideges leszek ha egy két ember hozzámszól, és nagyon kell magam tűrtőztetni hogy ne legyek bunkó velük......... A dagadt téma nálunk is hasonlóan játszódott le, baromi rossz amikor az ember reggel alig tud vmit felvenni. Ha már túl lennék a 12. héten nem is bánnám..... Kíváncsi leszek a hétvégére, biztos nagy lesz az öröm a családodban! Elmondtad már anyudéknak a nagy hírt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bettike, Örülök hogy jobban vagy. :lol: Hátha nem csak a náthától volt ilyen magas a hőd!++++++++++++++++++++De jó lene :wink: :lol: :lol: :lol: !
Gaby: Irhum-burgum görbe!!!!
Rólam: Egyre jobban érzem a reggeli émelygéseket, és ma ez reggeli után sem múlt el. ( Fincsa tejfölös sajtos lángost nyomtam :lol: :lol: :lol: ) Ha bármilyen kajára gondolok, hányni tudnék. Csak a jégkrémet kívánom. Lehet hogy az lesz az ebédem. :lol: :lol: :lol: :lol: Munkahelyen én is utálok lenni, semmi kedvem dolgozni. :cry: :cry: :cry:
Ráadásul kora reggel már megint beidegelt ez a sz*r gép, nem tudom feltölteni a picuri 8 hetes sztárfotóját. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
macspacs

Boni, csurog a nyálam. Rétest is tudnék enni zöldséges bablevessel :lol: :lol: :lol:
Nyami nyami!!!!!!

Kép
macspacs

gyere drágám, adok neked is! :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
macspacs

Boni
én is kérek, ebédszünetben átszaladok :D :wink:

Kép
gaby25

ha addig kész lesz, gyere
Vendég

Ne beszéljetek kajáról, mert kopog a szemem.
Macsi, jövő héten melyik nap jössz Szegedre? Mert akkor letámadhatnánk a kismamaboltokat, bár én ma délután megyek körútra, úgy döntöttem, muszáj bugyit vennem... :oops: :oops: Meg lehet, nézek gatyát is. :D
Mindjárt írok privit, csak amikor rákészülök, akkor megzavar valaki. Most meg zh írókra felügyelek. :roll: Pofátlan módon puskáznak! :evil:
Zsú, jéééééééé tényleg! :lol: :lol:
Boni,de van msnem, csak nem az itteni gépemen, itt nem lehet, hanem a szerkesztőségben, ahol két hete nincs gépem festés miatt. :roll:

Kép
szilcsi

Milyen falánk mindenki! :lol:
Én paradicsomos krumplifőzelékkel kezdtem a napot! :lol:

Kép
bettike
Eger

hát bettike az sem semmi.

én még terhességem során egyszer nem tudtam reggelizni. no, de utána mindig bepótoltam! :lol:

kispiskóta

Szilcsi!
Még nem is gratuláltam, így most megteszem!

Gratulálok!!! :mrgreen:
Én is hárpiásodom, meg elbőgöm magam a leghülyébb dolgokon. Néha már előre felhívom a párom, mielőtt hazaérne, hogy ne húzza felmagát rajtam, mert esküszöm nem direkt csinálom... :lol:
szilbee

Paradicsomos krumplifőzelék??? :shock: Az milyen??? :shock:
Én most a meggyszószt kívánom oldalassal. Meg a csirkepörit, azt anyu főz holnap.
Macsi, igen, megmondtuk otthon, vagyis felhívtuk anyut az uh után aki elkezdett sírni és lecsapta a telefont. :lol: Aztán negyed óra múlva visszahívott és mindenki nagyon boldog. :lol: Párom már szétkürtölte mindenhol, le is szidtam érte, még nem kellett volna, ha valami baj lesz neadjisten, akkor meg magyarázkodhatunk... :? :(
Azt hittem, baba ma tesztel, aztán rájöttem hogy nem. :(

Kép
szilcsi

Szilbee, köszi! :D
Szerintem alapítsunk új fórumot Éhenkórász hárpiák címmel. :lol:

Kép
szilcsi

Kép
szilbee

Szilcsi! Hogy hogy milyen? Hát krumpli paradicsomos szószban, úgy mint a savanyúkrumpli főzeléknél, hogy krumpli olyan savanyú szószban!

Hát igen! A büszke apa! :lol:

Kép
bettike
Eger

nálunk vajbab főzelék lesz virsli pörkölttel.

kispiskóta

Sziasztok!

Csak gyors bekukk és dobok egy görbét. Este visszajövök, remélem már több időm lesz és igérem visszaolvasok! :oops:

további szép napot mindenkinek!!! :lol:

Kép

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Bettike, esküszöm sose hallottam-láttam még olyan főzit. :shock:
Lili, ígéretes görbe! :wink: Mikor tesztelsz? :lol:
Én üres kiflit eszegetek, miután reggelire benyomtam egy szelet mézes kenyeret.
Ja, le kellett cserélnem az Elevitet! Béres Gravidára, mert az elevitben nincsen jód. :?

Kép
szilcsi

csajok, ma már 4 szer voltam ott, ahová egyedül járnak királyok is!h.....em van!
:cry: asszem délután mehetek dokihoz. pedig nem is ettem olyant, csak 2 párizsis szenyót paprikával.
Vendég

Szilcsi!Én elevitet szedek és mellette jódozott sóval főzök. Van aki pedig jódozott vizet iszik. Csak azért írom, mert ha hányingeres lennél a gravitól, akkor még mindig van lehetőség pótolni a jódot az elevit mellett.
szilbee

lili babaragacs

bettike én már hallottam róla, és a nővérem már evett is olyant! :lol:
Vendég

Hahó!

Én most csak az ígért képekkel jöttem, önző leszek, előre is bocsi. Lapzártát tegnap lenyomtam, Miksa szerencsére aludt 1-fél 6-ig délután :shock: Irtó fáradt volt szegény. Aztán meg már én voltam az, mert alig aludtam a kórházban valamit. Míg vártuk az uramat este, ledőltem, és többször elbóbiskoltam mondat közben. Mindenem fájt, és a pocim nagyon bekeményedett, a végén két pofára ettem a MagneB6-ot. De most már oksi minden.
Igazából Miksa műtét után nagyon kivolt, egész nap nem hagyta magát letenni, úgyhogy olyan 10 órát volt a kezemben egyfolytában úgy, hogy közben egy hokedlin ültem. Fájt is neki és be volt tömve az orrocskája a bevérzés miatt, és belül is volt egy gézbuci, állítólag kétszer akkora, mint amekkorát én kívül láttam. Szóval nagyon nehéz volt neki. De most már jól van, most nekünk nehéz visszatartani, hogy ne rohangáljon, mert még kímélni kell. 8-10 napig bevérezhet, ha nem vigyázunk.
Ezt a csajoknak küldi sok puszival:
Kép

Ő pedig a picink, akinek feltűnően nagy fülei vannak, még az uh-képen is látszik :lol: Lehet, hogy jobb lenne, ha nem lány lenne, de ezt csak viccnek szántam :lol: 8 cm különben az ülőmagassága kb.

Kép

Lányok, vízparti balatoni nyaralót keresünk saját stéggel egy hétre az északi parton. Nem tud valaki? Már találtam néhányat, csak nem tökéletesek az időpontok sajnos.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, micsoda egy szívtipró Miksa! Wáóóóóóóóó! Nagyon édes! :lol:
A pöttöm is aranyos, én nem látom, hogy nagy fülei lennének. :) Szerintem pont jó. :wink:
Szilbee, nekem valszeg az elevittől volt szorulásom, mióta lecseréltem, nincs (vagy nem annyira...).
Boni, basszus, valami vírus? Lehet, azért nem esett jól tegnap a halacska, mert bujkál benned valami. Szerintem sürgősen menjél dokihoz, és igyál sok ásványvizet, nehogy kiszáradj! Diéta ezerrel, háztartási keksz és pirítós, esetleg kétszersült. Ne egyél parizert meg ilyesmiket, ha rosszul vagy!

Kép
szilcsi

Csajok, kezdek egyre éhesebb lenni :lol: :lol: :lol:

Lili
ígéretes a görbéd :P :wink:

Boni
lehet a halíz nélküli hecktől megy a pocid??? :shock: Széntablettát vegyél be, ha van, ha nincs akkor sipirc a gyógyszertár :wink:

Szirom
húúúúúúúúú, micsoda szívdöglesztő pasas :D :wink: picinek én nem látoma füleit :shock: :? :oops: hol keressem?? :roll: vigyázzatok magatokra

Kép
gaby25

szirom gyönyörűek a gyerekeid!
örülök, hogy miksa jól van
én se látom a nagy fület :wink:

szilcsi én is arra gondoltam, vagy tényleg nem volt kóser az a hal, és amiatt járok....

pedig má beáztattam a babot!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok! Most nincs kedvem visszaolvasni sem. Ma voltam vérvételen, kiderült, hogy megtermékenyült, beágyazódott, majd abbamaradt a terhességem. A baba nem maradt meg...
Ún. biokémiai terhesség...Még jó, hogy nem teszteltem..úgy pofára estem volna, mint a huzat:-(

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
nagyon sajnálom :cry: Kép ezek szerint a vérben még mutattak ki hcg-t csak keveset? :roll:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?