Halihó!
Babancs, nagyon édi Domi szobája, és már a súlya is szuper. Azt hiszem én is e körüli súllyal születtem. Sok Boldogságo az egész kis családodnak!!
Robcsi!

Remélem most a Tesóddal minden rendben lesz. Így a 8. hét tájékán nagyon át tudom érezni hogy milyen rossz lehetett...............
Melcsi, Még mindíg nagyon szorítok anyukádnak hogy gyógyuljon me, biztos nagyon szeretne Veled lenni!++++++++++++++++++++++++++++ Olyan jó hogy már nem sokáig maradsz egyben!
Talis csajok, Csányi sztem is jó pasi, bár 1 ici picit túl sztárolják....
Te Boni, Kezdesz nekem is gyanús lenni, hő + ubi téma
Szilcsi,

nekem ilyen rugdalózós hangulatom a munkahelyemen szokott lenni. Sokszor tök ideges leszek ha egy két ember hozzámszól, és nagyon kell magam tűrtőztetni hogy ne legyek bunkó velük......... A dagadt téma nálunk is hasonlóan játszódott le, baromi rossz amikor az ember reggel alig tud vmit felvenni. Ha már túl lennék a 12. héten nem is bánnám..... Kíváncsi leszek a hétvégére, biztos nagy lesz az öröm a családodban! Elmondtad már anyudéknak a nagy hírt?
Bettike, Örülök hogy jobban vagy.

Hátha nem csak a náthától volt ilyen magas a hőd!++++++++++++++++++++De jó lene

!
Gaby: Irhum-burgum görbe!!!!
Rólam: Egyre jobban érzem a reggeli émelygéseket, és ma ez reggeli után sem múlt el. ( Fincsa tejfölös sajtos lángost nyomtam

) Ha bármilyen kajára gondolok, hányni tudnék. Csak a jégkrémet kívánom. Lehet hogy az lesz az ebédem.

Munkahelyen én is utálok lenni, semmi kedvem dolgozni.
Ráadásul kora reggel már megint beidegelt ez a sz*r gép, nem tudom feltölteni a picuri 8 hetes sztárfotóját.