Sziasztok!
Már nagyon nagyon régóta olvaslak Titeket, és drukkolok ezerrel mindannyiótoknak!
Szomorkodom, ha vkinek nem sikerül, és örülök, amikor vkinek igen!
Hihetelenül jó kis banda vagytok Ti itt!!
Kicsit magamról:
Én is a babatervezők táborát népesítem, bár még nagyon az elején tartunk. Még csak a 3. babavárós ciklusom ez, januárban hagytam abba a szoptatást, és februárban jött meg először.
A Kisfiam 17 hónapos, akire majdnem két évet vártunk, és végül hormonszurik segítségével sikerült megfogannia, pedig elméletileg semmi szervi, és hormonális problémánk nem volt.
Most nagyon reménykedem, hogy spontán sikerül összehozni a kistesót!
Nem hőmérőzöm, mert anno nagyon jól megismertem a testem működését, így mindíg megérzem a peteérést, és szép szabájos ciklusaim vannak.
Ma vagyok a 26. napon, kedden nem kéne megjönnie, de hiába keresem magamon azokat a tüneteket, amit az első terhességnél éreztem, sajna sehol nincsenek... De hát a remény hal meg utoljára, ugyebár!!
Sajnos elég ritkán jut időm az olvasáson kívül az írásra, de továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek, akinek a napokban várható a pozitív eredmény (Kata, Gaby, Boni...

), és persze a többieknek is!
Kata
A folyás az nagyon biztatóóóó!
Nekem anno a poz. teszt előtt két nappal kezdett iszonyú folyásom lenni, frankó kis viszetéssel

. A terhesség hajlamosít a gombás fertőzésre (legyengült immunrendszer), és én össze is szedtem szépen! Nekem anno ez volt az első tünetem!
Nna, hát írtam egy kisebb regényt, remélem nem bánjátok!
Üdv mindenkinek!