A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Eva
hát neked is olyan 12-13 dpo van most.

Áfi
no, akkor most újavv negát lethattál 13 dpo :wink:

Na megyek és leeszem magam a sárga földig :lol:

Kép
gaby25

Kép

Sziasztok!

Végre sikerült csatolnom a hőmet! Na, most mit szóltok?

KépKép
charlott

Charlott,
EKGnak szép lenne :D
Komolyra: eztán lesz peteérésed. Vagy most épp nem lesz.
Van betegséged? Látom 28 napos ciklusaid szoktak lenni, és az is sokat elárul hogy spontán babára törkedtek. Mi a baj nálatok?
Vendég

Áfonya: huha EKG :-) akkor rossz oldalra jöttem!

Nem 28 napos a ciklusom, de még nem jött sose normálisan. Ezért is mérem a hőmet. PCO-s vagyok, 3 lombikon túl. 14-én voltam nődokinál és azt mondta, hogy nem lát peteérést.

KépKép
charlott

Charlott,
a görbéden én se látok :(
Én is PCOs vagyok! És van az oldalon egy nagyon jó PCOs topik is, keresd meg őket, sokat segíthetnek! És persze én is segítek szívesen ha kell.
Vendég

Szisztok!

Már régen nem jártam erre,akkor is csak egy kósza pillanatig!
Szia áfonyaaa!
még nem olvastam vissza,úgyhogy nem tudom mi történt mostanában!Csatolom a diagramomt,remélem sikerü

http://www.ciklus.hu/index.php?p=6

Máj.31.-én megyek endokrinológushoz,a "híres" Tűű dokihoz!Múlt héten voltam laborban,türelmetlenül várom az eredményt,bórzasztóan kiváncsi vagyok az eredményekre!Akkor végre elkezdhetnek céltudatosan kezelni!
Nagyon szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
lecso

Már látom nem sikerült a diagrammot felrakni!Na még próbálkozom!

Kép

Kép
lecso

Lecso,
örülök hogy jó kezekbe kerülsz!!! :) Írd meg a laboreredményeidet ha megtudod!
A képet magát másold le a gépedre, onnan tudod ide csatolni!
Vendég

Szia áfonyaaa! Már rajta a gépen,de tovább hogyan???
Nagyon muja vagyok!

Kép

Kép
lecso

Lecso,
leírtam priviben hogy kell képet csatolni!
Vendég

Nagyon köszi Nektek, Kata és Kispiskóta - erre nem is gondoltam :oops: Úgy legyen :wink: Köszi a drukkot! Majd beszámolok, mi történt, jó?

Üdv,

Bien :D

Kép
bienvenue

Kép

Jobb öltetem nem volt!Így lefényképeztem!
Sziaztok!

Kép

Kép
lecso

Kép
Hále lúja!Sikerült jpg-be tenni!Nem is vagyok olyan muja!

Kép

Kép
lecso

Lecso,
szuperügyes vagy!
De mivel alig vagy túl a mensiden, gyakorlatilag nem lehet még rá mondani semmit. 8) De legalább megtanultad hogy kell képet csatolni! :wink:
Vendég

Lecso, én sem tudok még mit mondani a görbédre!!

Gaby, bocsi hogy nem jelentkeztem msn, de nem voltunk itthon csak a gép volt bekapcsolva!

Lányok én nem tudom mit csináljak de borzalmas folyásom van két napja! Tegnap többször azt hittem hogy megjött! szerintetek üljek bele tenger sós vízbe??
kata05

Sziasztok Lányok!

Köszönöm mindenkinek, most már jobban vagyok. Dokit cserélek az már biztos, hétfőn kell hívnom az új dokimat. Már beszéltem vele, és kinéz nekem egy méhtisztítás. :( na de ez van mindent a cél érdekében. Talán akkor megtapad, na és progi pótlást is kapok, de ezt csak így elmondásom alapján mondta. Szerintem lesz még hormonvizsgálat is előtte.

Melcsi!
Te még mindig egyben. :shock: :lol: nagyon izgalmas!!!!

Kata, Gaby, Eva!
Nem feladni!! Ilyenkor még simán lehet negatív. Türelem, türelem, bár tudom ilyenkor ez az ami nincs. Nagyon drukkolok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Boni?????????

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Gaby majd holnap,majd holnap ++++++++++++!!!!!!!!!

Kismamákhoz intézem következő kérdésem:
Kinek mikor jelentkezett legelőször hányingere, ha volt??????

Kép
klarissza32

Kép

Tudom,hogy semmit mondó még a görbém,csak gondoltam megpróbálom felrakni!Én még nagyon kezdő vagyok a hőmérőzésben!
Na megyek,mert a csemetét le kell fektetni,és a gép az ő szobájában van!
Sziasztok!
Jók legyetek![/img]

Kép

Kép
lecso

Lili, én türelmes vagyok! Én olyan nyugodtságot érzek, és jólérzem magam emiatt!
Bizti jó lesz az új doki!!!! Drukkolok nagyon!!!

Klarissza babás vagy????? :wink:
kata05

Klarissza nem hiszi, hogy babás lenne, csak három napja mindenfélétől, hol kaja, hol kávé hányingere van. Majd legkésőbb holnap kell megjönnie, ja és a hőm marha alacsony, tehát valami vírus lehet ez és csak úgy kiváncsi vagyok :lol:

Kép
klarissza32

Lili: :( Mi az a méhtisztítás?

Kata, Gaby, Éva: nem feladni, nagyon drukkolok! (Kata: nyugalom is tünet)

Klarissza: neked is drukk!!!

Rólam: pé.-szo. suliban voltam ugyebár, este bnőimmel taliztam, aztán szomszédban szalonnát sütöttünk.
Ma van az 1. házassági évfordulónk, gyönyörű csokrot kaptam (fészekben vannak a virágok, remélem nem véletlenül :wink: ) :
Kép

Családi ebéd lesz, de utána csak ketten leszünk!!!! Este étterembe visz az Uram és ma semmi munka!!!!!! (házimunka)

Pussz.
Snufi

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi
gyönyörű csokrot adott Snufiú :D Sok boldogságot, érezzétek jól egymást :P :wink:

Kata
én sem idegeskedem amúgy, majd lesz aminek lenni kell :P mellesleg a sok folyás is lehet babás tünet :wink:

Kép
gaby25

De szerintetek mit csináljak a folyással? Van kúpom, tengeri sóm....????
kata05

Snufi,
nagyon boldog házassági évfordulót!!!
Tényleg gyönyörű csokor! :)
Kata,
a folyással menj orvoshoz holnap!
Klarissza,
hát én nem is tudom mikor kezdett hányingerem lenni, bár nekem nem is volt sokat, az is főleg a nagy mennyiségű Utrótól...
Lili,
a méhtisztítás az az egészségügyi küret?
Vendég

Kata azért erre tudok tippet adni!
Tisztasági betét és kész! A fiaimmal annyi volt, hogy már utáltam az egészet, természetesen babás tünetek egyike!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
klarissza32

Sziasztok! :)

Már nagyon nagyon régóta olvaslak Titeket, és drukkolok ezerrel mindannyiótoknak!
Szomorkodom, ha vkinek nem sikerül, és örülök, amikor vkinek igen!
Hihetelenül jó kis banda vagytok Ti itt!! :D

Kicsit magamról:
Én is a babatervezők táborát népesítem, bár még nagyon az elején tartunk. Még csak a 3. babavárós ciklusom ez, januárban hagytam abba a szoptatást, és februárban jött meg először.
A Kisfiam 17 hónapos, akire majdnem két évet vártunk, és végül hormonszurik segítségével sikerült megfogannia, pedig elméletileg semmi szervi, és hormonális problémánk nem volt.
Most nagyon reménykedem, hogy spontán sikerül összehozni a kistesót! :D
Nem hőmérőzöm, mert anno nagyon jól megismertem a testem működését, így mindíg megérzem a peteérést, és szép szabájos ciklusaim vannak.
Ma vagyok a 26. napon, kedden nem kéne megjönnie, de hiába keresem magamon azokat a tüneteket, amit az első terhességnél éreztem, sajna sehol nincsenek... De hát a remény hal meg utoljára, ugyebár!! :D :wink:

Sajnos elég ritkán jut időm az olvasáson kívül az írásra, de továbbra is nagyon drukkolok mindenkinek, akinek a napokban várható a pozitív eredmény (Kata, Gaby, Boni... :) ), és persze a többieknek is!

Kata :)
A folyás az nagyon biztatóóóó! :)
Nekem anno a poz. teszt előtt két nappal kezdett iszonyú folyásom lenni, frankó kis viszetéssel :? . A terhesség hajlamosít a gombás fertőzésre (legyengült immunrendszer), és én össze is szedtem szépen! Nekem anno ez volt az első tünetem! :)

Nna, hát írtam egy kisebb regényt, remélem nem bánjátok! :D
Üdv mindenkinek!

Kép
Kép
zituska28

Köszönöm a válaszokat!!! Sajna dokihoz, szerdánál előbb biztos nem tudok menni! Amúgy meg nem a viszketős fajta van nálam!

Zituska, gyere, amilyen gyakran tudsz jönni, szívesen fogadunk! És persze, kívánom/juk a mielőbbi babásodást!
kata05

Ja, és ezt a babaprojekteseknél találtam sztem marha jó:

Férfi nemi szerv definíciója életkor szerint:
10 évig - vízmű
10-20-ig hajtómű
20-30-ig erőmű
30-40-ig remekmű
40-50-ig életmű
50-60-ig emlékmű
70-től bőrdíszmű.
kata05

Sziasztok! Kata! Szerintem a bő folyás bíztató. Pár nep múlva csinálj újabb tezstet!

Snufi! Boldog ünneplést!

Boni! Hiányzol!

Klara! Ritkán jössz! Remélem bebabásodtál:-)

Áfi! Kerestelek tegn.msn-en.

Zöldi! Te kikerekeztél a fórumról?

Mfpan? Világgá mentél?

Bettike! Jó a tábla, de beírhatnád, hogy kedd: vérvétel.
Érdekes, hogy a tábla tetején stagnálok. Gyűlölöm az egész helyzetet :cry:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

köszike a biztatást,meg a hiányolást. :lol:

hát hivatalosan még nem 1cn, de alakul. péntek volt egsy csepp barna, szombat semmi, ma pedig halványrózsaszin csepp.reggel ez van.a hasam viszont érdekes módon továbbra sem fáj. :?: :shock:

Snufilány, Anufiú legyen szép estétek házassági évfordulótok alkalmából

lili :cry:

gaby, kata drukkhegyek

még a cégnél vagyunk, később jövök még!

BAbim pussz

szeri, melcsi óriásihiperdrukkok
Vendég

El kezdtem barnázni! :cry:
kata05

Boni és milyen a hőd? Felteszed a görbéd? bocs ha már feltetted, nem volt időm visszaolvasni!

Kata : :(

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hahó!
Látom egyre többeknél van ez a barnázás! És mi van akkor, ha abbamarad 1-2 nap után magától? Akkor is hormon eltérésre utalhat? Vagy akkor kifut a mensi-ig. Nekem mára teljesen abba maradt. Lehetséges hogy beágyazódás volt? Akkor érdemes holnap tesztelnem?? Vagy csak holnapután?
Vendég

Ajsa,
várj pár napot!!! Persze tesztelhetsz is, de pont ugyanennyi erővel utalhatod nekem is a pénzt, én is megmondom neked még az eredményt! Ha baba van ott, ott lesz néhány nap múlva is!
Kata,
:( :( :(
Vendég

Nekem még se barna se rózsaszín se piros.
Viszont már jobban feszül a cicim, hát ez most hogy menzi jel e vagy sem :roll:

Baba
kiváncsi vagyok mi lesz a keddi vérvételen, de akkor már UH is lesz, ugye?

Kata, Boni
a barnázás és rózsaszín még nem baj, csak piros ne legyen :(

Ceni
Boni ma írt smt, tegnap lement neki 36,8-ra, a mait nem írta

Ajsa
türelem

Kép
gaby25

katám :cry: kitartás, hőd fenn van.

enyim regnap óta lenn, így sorsom eldőlt, csak idő kérdése

görbém

Kép
Vendég

Ja, azt még nem is mondtam, hogy apa ma eddig "csak" 8 szál cigit szívott, reggel kicsit puffogtam, mikor nega lett a teszt, és cigizni ment.

Kép
gaby25

Ismét itt vagyok!

nem tudom mi lehet az a méhtisztítás. :? Ha személyesen találkozok a dokival megkérdezem pontosan. Viszont nekem nem nagyon tetszik a dolog. :shock: Egy biztos nem várok megint három hónapig. :x Volt már valakinek ilyesmi???

Snufi!
Gratulálok Nektek!!!!! Sok boldogságot! A virág nagyon szép!!!!

Kata!
jaj ne!!!!!!!! nem értem én ezt az egészet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persze akinek nem kell a baba oda tuti megy. A barátnőm is terhes lett. A 7. héten elment dokihoz, hogy neki nem kell. :twisted: ez még nem minden mert a 20 ezer forintot meg sajnálja a beavatkozásért. :twisted: :twisted: Na és mit csinált?? napi háromszor keményen tornázott, nem evett, nem ivott szinte semmit. Természetesen a baba elment. Igazságtalan az élet!! :twisted: :twisted:

Zitus!
Üdv közöttünk! Gyere többet és drukkolunk. Azt mondják terhesség és terhesség között rengetek különbség van. Lehet, hogy azok a jelek később jelentkeznek, vagy most más lesz. Drukkolok!++++++:lol:

Boni!
:cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili
hát lehet azért a szervezetnek jobb, ha beavatkozás nélkül elmegy a baba, ha sikerül elérnie :? Igazságtalan az élet igen, oda megy a baba, ahol nem várják :cry:

Kép
gaby25

...és vajon a babának milyen volt éhen/szomjanhalni...
Vendég

Áfi
:cry: :cry: :cry:

Kép
gaby25

Hahhóóóóó!

Egy gyors bekukk!

Elköszönni jöttem. Holnap befekszem a kórházba.
Köszi a drukkokat.
Ha kiengednek és lesz egy kis időm, akkor jelentkezem.

Addig is produkáljatok szép görbéket, a fránya mensiknek heeeeeessssssssss és mindenki babásodjon be úgy, ahogy azt kell!!!!

Babancs: Domi baba nagyon édes, szépen fejlődik, stramm egy kislegény!!! :D

Melcsi: gondolok rád is. Könnyű szülést kívánok és sok-sok tejcsit!!!

Pusszancs Mindenkinek!
szerika

Erika,
nagyon nagyon örülhetsz, nemsokára találkoztok! Kicsit irigykedem is, gyere mielőbb ha tudsz, képekkel várunk feltétlenül!!!
Vendég

Szerika!
Nagyon drukkolok, könnyű szülést és sok tejcsit kívánok! Beszámolót és képeket is kérünk, ha majd lesz egy kis időd!! :lol: :lol: :lol:

Puszi!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Hahó!

Csak beugrottam, mert még van egy kis munkám az egyik lappal. Egész nap a kertben voltunk, jól elfáradtam, de egyre szebb :lol:

Áfi! Ha a keddi szúrás után azt mondják, hogy hétvégén utazhatok, akkor hétvégégn hazamegyünk, és akkor szeretném vinni a cuccodat. Holnap fölhívom a csajt, hogy mikor jó neki.

Lili! Szerintem a méhtisztítás az küret, és én azt szerintem nem hagynám. Az én dokim nem is erőltette szerencsére. Neked mit mondott, miért kell? Mondjuk az enyém meg nem küldött vérvételre se, pedig szerettem volna. Viszont irtóra szerencsém volt, hogy így összejött nekünk progival elsőre.

Klarissza! teszt után kb. egy héttel lett hányigerem. Azóta is tart, bár kevésébé intenzív most már :?

Snufi! Boldog házassági évfordulót! Szép a csokrod :wink: (Nekünk egy hónap múlva lesz :lol: )

Most ennyi, mindenkinek megadrukk, akinek szüksége van rá! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi!
Nekem is ez volt az első reakcióm! ez valami szörnyű... :twisted: :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Szirmi,
kedden amnio? Húú nagyon fogok szorítani!!!
Nem muszály ám feltétlenül nálam legyen, nekem már az is jó ha nálatok van! :)
Vendég

Szirom!
Konkrétan még nem mondott semmit így láttatlanban, csak szerintem hangosan gondolkodott a lehetőségekről. Te hány hetes voltál akkor? Én sem akarom engedni egyelőre. Veszélyes is lehet ez. :shock: Jó pihenést! :)

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili,
hány hetes??? A küretnél??? Sehány hetes sem volt, az méhkaparást jelent, a méhszájon át a méhed felszínét lekaparják altatásban... van mikor nagyon hasznos, bár én is utoljára hagynám.
Vendég

Áfi!!
Én nem a küretre gondoltam. :lol: azt hittem, hogy Szirminek is hasonló problémája volt mint nekem, és kíváncsi voltam, hogy akkor hány hetes volt.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?