Sziasztok Csajok

,
0
szerintem amikor már tényleg szülni fogok el sem fogjátok hinni, mert mindig eltűnök

.
Basz..rt a net nálunk, így anyuéknál vagyok és az öcsikém gépéről kalimpálok amíg haza nem jön és ki nem robbant.
Még mindig egyben vagyunk, mindenféle előjel nélkül, úgy tűnik a kisfiam nagyon jól érzi magát bent......
Ma tök light-osan vagyok, eddig még az evésen kívül semmit nem csináltam....
((((((((Gaby)))))))), ez nem igazság!!!!!!!
Szirmi, Te olyan cuki vagy, mindig feldobsz

41. héten horgászat, a magzatvízvizsgálat meg nem indít meg.

.....Jajjj, én ezen a héten szeretnék megszülni
Örülök, hogy szerencsésen túlestél mindenen, a mellékhatások elmúlnak tuti pár napon belül.
Áfi

, bocsi, akkor én nagyon félrenéztem a képedet. Aztán amikor betetted avatar-ba már kikristályosodott.....

Mentségemre szolgáljon, hogy amikor UH-ra jártunk, apa mindig felkiáltott, hogy nézd, kinyitotta a száját!!!! Ott a szeme!!!! Az meg a talpacskája!!!! Én meg nem láttam semmit.

A doki azt mondta, valaki vagy képes UH-t értelmezni, vagy nem.
Az avatar alapján viszont már rendben vagyok
20. hét utánra mondják egyébként, hogy jobban látszik, hogy fiú-e vagy lány, mert addig tök egyforma a kis micsodájuk és utána nő ki a kinövésből a kukackája.

Tudom, hogy mindegy mi, de Te mit szeretnél szíved mélyén?
Bettike, én is nagyon szeretnék menni, nekem minél későbbi időpont lenne jó, de ha nem gond nem mondanám biztosra, szeretném meglátni, hogyan viselem a szülést, mennyire lesz jó babó a babó és utána mondok biztosat jó?

A helyszín mi maradt végül?
Májusi bejelentésünk van kettő nem? Szilcsi, neked is májusban derült ki,hogy babát vársz ugye? És Pannikának is. Vagy rosszul emlékszem?
Lányok, a nyár mindig szerencsésebb baba ügyileg. Nyaraláskor, nyaralás után pihenten, a naptól kapott boldogsághormontól stb.stb. mindig könnyebben összejön a baba. Nekünk spec az augusztusi nyaralásunk után jött össze a babóca amikor tuti anti-stressz voltam. Szorítok nektek!!!!!!!!!
Szeri meg már javában babázik

.
Mindenkinek puszi akinek nem írtam, jövök még, ha géphez enged az öcsikém.
Puszi
Melcsi