A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

kata: Nekem is furcsa, mert nem lehet mindenkinek egyszerrre pé-je! És van rá 3 hetük, hogy produkáljanak valamit! Szóval... de mindenesetre egy szép gesztus, hogy valaki gondol rájuk is, de hogy mekkora sikerrel fognak járni... passz...

De most naiv leszek és azt mondom, hogy jöjjön össze nekik!!! :)
lilaliba

Lila, én is kívánom nekik, csak azt nem értem mi változik meg ezalatt a három hét alatt! Meg kinek van ennyi szabija?? Egyszerre!

Kép
kata05

kata nekem fog üzenni smst, és én egyből üzenek nektek!bár lehet csak akció végén
Vendég

Boni, azt tudom, hogy neked fog üzenni!

Kép
kata05

Kata, oké ,azért ne harapd le a fejem! :lol: Én csak leírtam a saját tapasztalatomat (ami sok mindenki máséval is összecseng). :wink:
Lila, ti nem éltek együtt pároddal? Miért nem tud felkelni? :oops: Miért nem tudtok találkozni??? :oops:

Kép
szilcsi

Hali!

Gaby: a macska rúgja meg :evil: :evil: :evil: Ősz még messze van, addig van még pár hónap :wink:

Lilaliba: nem aludhatsz a párodnál vagy ő nálad? Így biztos fel tudod kelteni személyesen :wink:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilcsi: ez baromira bonyolult! nem élünk együtt, 120 km-re lakik tőlem és találkozni se egyszerű. csak úgy tudunk találkozni, ha mindketten utazunk 60-60 km-t és félúton, de ha még csak ennyi akadály lenne... :cry: Itthon úgy tudják, hogy nincs senkim, látni se akarják , eltiltottak tőle... Azért nem tud fölkelni, mert eddig mindig én ébresztettem úgy hogy fölhívtam, de most hogy a mobilját elcseszte, így már nem tudom! Sőt mitöbb, azt se tudom, hogy mi van vele! :cry: :cry: :cry:
lilaliba

kata én is szeretlek! :lol:
Vendég

lilaliba ez nagyon szomorú , remélehetőleg hamar megoldódik a telefonprobléma :lol:
Vendég

Lilaliba: privi ment.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Sziasztok!

Bocsi, de rövid és önző leszek! Csak teljesen bezsongtam! :lol:

Jött az egyik kolléganő (kb. 40-50-en vagyunk itt a suliban), hogy este velem álmodott, hogy bejött hozzám és ahogy rámnézett megkérdezte, hogy nem-e várok babát, mert úgy nézek ki! Én mondtam neki, hogy de igen, csak még titok! :lol:

Azért is babás leszek júniusban! :lol:

Kép
bettike
Eger

boni: elég rossz így, mert már 2 napja nem tudok róla semmit... így kicsit idegtépő. Azóta hívtam a szomszédot de még az se veszi fel :x
lilaliba

Melcsi
nyomjad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Lilaliba
hát ez nekem is új, hogy ti ilyen messze vagytok egymástól :shock: , lehet írtad, de túlfutottam rajta :oops: :roll:
azt hittem, hogy most a mufurc időszakban ment csak el :? és mi az hogy eltiltottak??? :shock: hány éves is vagy??? :roll: és hogy akartok így családot, már bocsika :? :oops: ki költözik majd kihez, ha összejön, és így egyáltalán hogy jön össze? :roll:

Szilva
ok, megmondom jucusnak (macskám), hogy rúgja meg :lol:

Kép
gaby25

gaby: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Gaby: 23 éves leszek és rettegek a szüleimtől! Most arra pályázok, hogy ha befejeztem a sulit, munka ürügyével el tudjak jönni itthonról, mert a szüleimmel borzasztóan nyomasztjuk egymást! Nem akarok úgy járni, mint a tesóm, hogy 30 évesen még egy komolytalan pasit se tud felmutatni! Őt tudják befolyásolni ilyen ügyben, de engem nem! Mindkettőnknek kötelességünk diplomás, jó kinézetű, magasságra és testalkatra hozzánk passzoló, lakással és autóval rendelkező "férj jelöltet" hazahozni! Csak az a baj, hogy tökéletes pasik nincsenek! A volt párom angyalarcú volt, és külsőleg is illet hozzám! Volt értelme? NEM!!! Mert ivott, játszott és volt hogy még meg is vert... Itt van a mostani párom, aki a szüleim elvárása szerint sehogyse illik hozzám, de egy ujjal se érne hozzám! Segítségre szorul, de nem kell neki a pénzem! Pedig nem kéne nagy erőfeszítéseket tenni ahhoz, hogy le tudjon húzkodni. Szóval mi minősíti az embert???? Nem fogok én már senkit se hazahozni hozzánk, sőt, én magam is el szeretnék menni itthonról, mert ha várok egy hercegre, akinek mellesleg a gondolatától is felfordul a gyomrom, és csak emiatt marom el magamtól a szerelmet, akkor egyedül fogok megvénülni és semmi értelme nem volt az életemnek!!!
lilaliba

Nekem is biztos meg fog jönni :(

Szilvi

szilvaqueen

Jucus, ez jó! :lol: :lol: :lol: Tényleg így hívják a macsekot? :D
Basszuskám, én vagyok ma ennyire sötét? Honnan tudjátok, hogy Melcsi szül? Írt Boninak? Én nem láttam, hogy írt volna. :?:
Liba, Gaby kérdéseit én is fel akartam tenni neked. Nem kellene rendezni az életeteket babásodás előtt? Ez így eléggé furi helyzet.
Szilva, Bettike, taliban benne vagyok, de tegnap jeleztem is, és már szóltam páromnsk is, hogy jönnie KELL, különben még megint kiakadna Bonika-párja-Balázs, hogy nekem nincs is férjem. :lol: :lol:
Bettike, ha mindenki babás lenne, aki már megálmodta, akkor nem lenne hőmérős topik. :lol: Vagy pedig ördögi tudatalattid van! :lol: Most is szedsz Clostit ebben a ciklusban?

Kép
szilcsi

szilvaq ne írj ilyent, mégxcsak a 11 DPOn vagy! vagy ilyen rövid a l fázisod?
Vendég

Szilcsi! Nem én álmodtam, hanem rólam álmodták! :lol:
Ebben a hónapban nem szedek semmit! Se E vitamin - én ebben Katának fogom a pártját :lol: - meg folsavat sem, meg semmit sem! Egyáltalán nem csinálok semmit, mert duzzogok!

Szilcsi! Egyébként olyan kis harapós vagy ma! Vagy én érzem rosszul?

Kép
bettike
Eger

szilcsi: egyelőre még nem csináljuk tudatosan a dolgot. Nekem is egzisztenciát kell teremteni meg nekem is, csak neki nehezebb lesz...vagy ki tudja! Mindenesetre megbeszéltük és úgy vagyunk vele, hogy amikor szeretnénk, akkor együtt vagyunk, megszakítunk, de ez iszonyatosan nagy lutri! Ha a kicsi jönni akar, akkor nem avatkozunk bele, nagyon szívesen fogjuk látni és várni fogjuk, szeretni és mindent meg fogunk tenni érte!!! Szóval nem akarjuk görcsösen, és ha összejön, akkor se avatkozunk bele! Ha pedig sikerül kimászni ebből a gödörből és addig nem következne be, akkor elkezdődik az éleslövészet!
lilaliba

Bettike, lehet kicsit nyűgösebb vagyok, mától dolgozom megint. :roll: Bocsi! :oops:
Miért nem clostizol? Olyan szép görbéd volt tőle az elmúlt ciklusban! Doki nem javasolta? Legalább a brutálciklusod rendeződött tőle.
Liba, értem. Hát jó nehéz lehet ez így. És hogyan tervezitek a közös jövőt? Mármint suli után összeköltöztök valahol?

Kép
szilcsi

Szilcsi! Nem mentem vissza a dokihoz és nem is beszéltem vele - mert tényleg duzzogtam, hogy miért nem jött össze!

Bogyóm van, de nem mertem, akartam szedni tovább magamtól! UH-s követésre úgy sem küldött volna el most sem!

Egyébként a ciklusom ilyenkor 1-2 hónapra rendeződik! :roll:

Kép
bettike
Eger

szilcsi , na most jól lebuktattál minket,hogy elárultad férjem nevét!

eddig azé inkognitóban voltunk :lol: :lol: :lol: mindenképpen hoznod kell apát!

ja lányok csak tippelgetnek, mi lehet melcsinkkel! még nem üzent, ami persze nem jelent semmit!
Vendég

bettike: tényleg olyan kis harapós hangulatot érzek én is :lol: Biztos dolgoznak a hormonok :lol: :lol:

boniko: van egy ilyen érzésem (leengedett a mellem :lol: :oops: tegnap nagyon görcsöltem)

Szilvi

szilvaqueen

szilcsi: Több dologban is gondolkodunk... ebben benne van a külföldi munka lehetősége is, de nem szívesen hagynám itthon a keresztfiamat! Neki háza van, tehát lenne hová menni, de még neki is intéznie kell egyet s mást!

Igen, így elég nehéz, de eddig még bírtuk és remélem még fogjuk is bírni! Jó lenne megvalósítani a terveket, mert ha nem fog össze valakivel, ő egymaga nem tud lépni, túlságosan is magára van utalva szegény! Úgyhogy én megpróbálom őt segíteni ahol csak tudom (nem pénzben) , engem már nem kell félteni, én nem vagyok messze a céltól, de ő még nagyon... :(
lilaliba

Lilaliba,
előre mondom hogy engem nem zavarsz, tőlem nyugodtan írogathatsz ide, de ezek után amit írtál én komolyan nem értem. Ez egy hőmérős topik. Itt mindenki gyereket akar. Aki meg terhes már az itt kezdte, csak annyira megkedvelte a lányokat, hogy nem akar elmenni. De itt mindenki küzdött/küzd a babáért. Ti meg (nagyon érthető módon!) még védekeztek is. Tulajdonképpen hogy tévedtél ide? Ez puszta érdeklődés minden bántó szándék nélkül!!!
Vendég

szilva akkor dugd visza a dugót!, vagy szólj a pának, hogy fujja fel! :lol: :lol:
Vendég

Lehet, tényleg a hormonok. Elnézést mindenkitől, nem szándékos. :oops:
Bettike, ez jó. Beduzzogtál! :lol: Nesze neked closti, most jól megmutatod neki, hogy csak azért se szeded be! :wink: Nagyon kíváncsi leszek a mostani görbédre! Egyébként az uh-s követés pontosan mit takar? Mert nekem csak egy alkalom volt, nem is volt szó arról, hogy mennem kéne többször is.
Boni, ez nem ér, már te is többször leírtad ám a párod nevét!!!!!!!!Határozottan emlékszem rá!!! :lol: :lol: :lol: Nem ér rámkenni!!! :lol:

Kép
szilcsi

áfi: tulajdonképpen én is hőmérőzök, egyelőre még fogamzásgátlás céljából és persze drukkolok a többieknek! Most még csak ismerkedek magammal, a ciklusommal, mik befolyásolják, van-e peteérésem...stb. Hosszú idő után most állt helyre a ciklusom és anno én is szerettem volna babát, mert az előző párommal projekteztünk elég keményen, de hiába... Talán még bennem vannak ezek a dolgok és... köztetek valahogy jól érzem magam :oops: remélem nem gond... :oops:
lilaliba

Lilaliba,
engem abszolút nem zavarsz, örülök hogy jól érzed magad közöttünk :)
(És akkor most a numerológusról most inkább nem nyilatkozom :lol: :wink: )
Vendég

:lol: :lol: :lol: de rádkenem, mégiscsak könnyebb lesz a lelkiismeretem! utánanézek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok van egy képem a babánkról. Nem akartam feltenni, mert telefonnal lett lefényképezve az uh monitor, és belerakott egy fekete csíkot, de talán kivehető valami belőle. A buksija látszik, a nagyobb fekete folt az agyacskája, és egy kis fehér csík a kicsi keze, a többit sajnos eltakarta az a hülye csík (a monitor vibrált és azért lett ilyen).
Kép

Kép
szilcsi

Ja, fejjel lefelé van. :lol: Pont a lábikója nem látszik (apa küldte át e-mailben a képet, azért tudom feltenni). De mennyi esze volt, csak előkapta a telefont és már lőtte is a képeket! :lol: De esküszöm, legközelebb viszem a fényképezőt az uh-ra. :wink:

Kép
szilcsi

Szilcsi! A görbémre én is kíváncsi leszek, mert nem mérek! :lol: :lol: :lol:

Én 2 naponta jártam és nézték, hogy nő-e, nőnek-e, lett-e dominás tüsző, megrepedt-e stb.!

Kép
bettike
Eger

ÁFI: OKS, EGYÉNI SZOC VÉLEMÉNY! :wink: bocsi, caps lock rlz...
lilaliba

Bettikeee!!!
4D UHra megyek!!! :D :D :D
Jövő hét kedden (05. 29.) délután 3ra!
Ha akkor se derül ki a neme nem szülöm meg!!! Benn fog felnőni büntetésül!!! :lol:
Vendég

Áfi! Ez jó! :lol:

Kép
bettike
Eger

Talitábla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igyekszem/ igyekszünk megszervezni bográcsozós, ülős, vendégházas talit!!!!!! HAHÓ!!!!!!!!!!!!

Íme, amit eddig tudok a résztvevőkről, ha ezt is jól tudom egyáltalán!

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike drága, privi ment :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Bettike, azt hiszem, a 21-22-ei hétvége mégsem lesz jó nekünk, mégiscsak évfordulónk lesz. És szerintem romantikus vacsi meg ilyenek, szóval akkor megtennéd, hogy arról a hétvégéről kihúzol minket? Köszönöm!

Kép
szilcsi

Te nem vagy a táblában. 8)

Szilvi

szilvaqueen

mármint Bettikére gondoltam :oops:

Szilvi

szilvaqueen

szilcsi: milyen az "első" munkanap? Nem vagy fáradt és álmos?

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok Csajok :D ,

0 :shock:

szerintem amikor már tényleg szülni fogok el sem fogjátok hinni, mert mindig eltűnök :lol: .

Basz..rt a net nálunk, így anyuéknál vagyok és az öcsikém gépéről kalimpálok amíg haza nem jön és ki nem robbant.

Még mindig egyben vagyunk, mindenféle előjel nélkül, úgy tűnik a kisfiam nagyon jól érzi magát bent......

Ma tök light-osan vagyok, eddig még az evésen kívül semmit nem csináltam....

((((((((Gaby)))))))), ez nem igazság!!!!!!! :twisted:

Szirmi, Te olyan cuki vagy, mindig feldobsz :D 41. héten horgászat, a magzatvízvizsgálat meg nem indít meg. :D .....Jajjj, én ezen a héten szeretnék megszülni :D :D
Örülök, hogy szerencsésen túlestél mindenen, a mellékhatások elmúlnak tuti pár napon belül.

Áfi :lol: :lol: , bocsi, akkor én nagyon félrenéztem a képedet. Aztán amikor betetted avatar-ba már kikristályosodott..... :wink: Mentségemre szolgáljon, hogy amikor UH-ra jártunk, apa mindig felkiáltott, hogy nézd, kinyitotta a száját!!!! Ott a szeme!!!! Az meg a talpacskája!!!! Én meg nem láttam semmit. :shock: A doki azt mondta, valaki vagy képes UH-t értelmezni, vagy nem.
Az avatar alapján viszont már rendben vagyok :wink:
20. hét utánra mondják egyébként, hogy jobban látszik, hogy fiú-e vagy lány, mert addig tök egyforma a kis micsodájuk és utána nő ki a kinövésből a kukackája. :wink: Tudom, hogy mindegy mi, de Te mit szeretnél szíved mélyén?

Bettike, én is nagyon szeretnék menni, nekem minél későbbi időpont lenne jó, de ha nem gond nem mondanám biztosra, szeretném meglátni, hogyan viselem a szülést, mennyire lesz jó babó a babó és utána mondok biztosat jó? :D A helyszín mi maradt végül?

Májusi bejelentésünk van kettő nem? Szilcsi, neked is májusban derült ki,hogy babát vársz ugye? És Pannikának is. Vagy rosszul emlékszem? :shock:

Lányok, a nyár mindig szerencsésebb baba ügyileg. Nyaraláskor, nyaralás után pihenten, a naptól kapott boldogsághormontól stb.stb. mindig könnyebben összejön a baba. Nekünk spec az augusztusi nyaralásunk után jött össze a babóca amikor tuti anti-stressz voltam. Szorítok nektek!!!!!!!!!

Szeri meg már javában babázik :D .

Mindenkinek puszi akinek nem írtam, jövök még, ha géphez enged az öcsikém.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Hajrá Melcsi! Hajrá Melcsi! :lol:
Nekünk áprilisban jött össze, egész pontosan húsvét hétfőn :lol: és április 19-én teszteltem +-at.
Macsival mi lehet?
Bettike sztem azért nem rakta bele magát a táblába, mert neki mindegyik jó. Vagy nem? És végül Egerben lesz?
Szilva, fáradt vagyok, álmos vagyok, nyűgös vagyok és utálok itt lenni a dolgozóban. :roll: És ma hosszú napom is lesz, mert még van két programom négy utánra, zombi leszek estére. De mivel holnap délután rendel a védőnénim, ezért úgy döntöttem, "nem fogok visszaérni" dolgozni négyig... :wink: 8) :oops: Egykor lelépek, ebéd+védőnő, aztán hazalépek aludni. :D
Az én képemre senki nem szól semmit? :(

Kép
szilcsi

snufi: bocsika, csak most jöttem meg a takarításból! Azonnal nekifogok az elemzésnek!

Pussz

Libus
lilaliba

Na látom a tábla jó ötlet volt, így mindjárt jobban jönnek az infok!

Egyébként azért nem vagyok a táblában, mert Egerben lesz a tali! Vicces lenne, ha én nem lennék itt! (Katica a végén még bejön, amit írtunk!) :lol:
Csak Szilva ötletén felbuzdulva és Katicával beszélgetve, akkor nem lennének programok, hanem valami helyet találnák, ahol mindenki elfér és tudnák kerti partyzni! :lol:

Szilcsi! Én nézem nézem a képet, de akár hogy is magyarázod én nem azt látom, amit te! :) Bár babónak babó, de nem úgy, ahogy te leírtad! De ez csak azért van, mert még avatatlan vagyok a témában! :lol:

Melcsi! Beírtalak mind a négy hétvégére, aztán majd lesz, ahogy lesz! :wink:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Elizabeth-el mi van? Nincs időm visszaolvasni..

Melcsi!

Te még mindig egyben? :shock: :D Gondolom nagyon izgulsz! :lol:

Ceni!

Aranyos vagy, hogy érdeklődsz! Domika 2670 gramm, és már alig megy rá a 44-es rugi. 50-es, 56os is jó rá. Szépen eszik, jó kis gyerek. Tudok mellette aludni, csak enni kel fel éjjel.

Hoztam néhány fotót:

Kép megmértek..)

Kép

Kép jóllaktam:)

Kép babakocsiban

Kép alszom

Kép összegömbölyödve

Kép
babancs

babancs: naháááát milyen kis ééédeeees :D Eszem a kis gribedlijét! Gyönyörű baba, csak gratulálni tudok hozzá!

Elizáék jól vannak, Domcsika sokat hamizik, szereti a társaságot, hatalmas haja van és kiköpött anyukája! :D

Libus
lilaliba

Jajj de édes Domcsi!!!!!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?