Áfi: Köszi az infókat! Tesómnak volt 8 akármi a progiszintje és állítólag ezért nem marad terhes! Amikor stimulálták akkor max 15re tudták neki feltornázni, de az összes mellékhatás kijött rajta amit írt a mellékelt tájékoztatón

És én is úgy tudom, mint Szezso, hogy a terhesség megtartásához legalább 30 kell....
Csak gondoltam hátha vágod a témát. Amúgy oylan járatos vagy ilyesmiben és jólinformált
Babaiminek sok sok erőt küldünk és gondolgondol++++++++++++++++
Purc: Én a szüléseim utáni napokon már levágtam a körmüket a csajoknak. Tudod már ki húz rájuk kesztyűt...

A párommal hozattam be a kisollót, pikk pakk levágtam szopi közbe....
A körülmetéléssel kapcsolatban csak annyi, hogy van az a fityma ami jobb ha inkább nincs ott

De ha nem okoz problémát alapjáraton mi nem fogjuk körülmetéltetni, bár a nők szempontjából jobb ha körül van metélve, ugyanis a fityma alatt sok baci van, ami a méhnyakrák kialakulásánál nagy szerepet játszik

De majd megtanítjuk megfelelően tisztálkodni a gyermeket és úgy fogjuk nevelni, hogy erre figyeljen. Nőuralom lesz így is úgy is itthon

Úgyhogy a fiam tisztelni és becsülni fogja a nőket és a tenyerén hordozni, mert ha nem, én kinyúvasztom
Szezso: Nagggggggggggyon jók ezek a hírek

Hajráhajrá!+++++++++++
Boniko: Nagyon köszi az infókat!!!! Édes vagy, h tájékoztattál!
Gyűlölöm a nyarat és ezt az 500 fokot

meggyulladok áááááááááááááááááááááááááá