A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

óriási mogyoró darabok vannak benne,katica! :lol: tudod, amit kértél a páromtól!

majd sziromkáéknál odaadom! :lol: reméelm az a nekünk is megfelelő időpontban lesz!

vagy ha horgászni megyünk csikken ajánlatával élve! :lol: :lol:
Vendég

egyébként valószínű megyek majd be babimhoz a kórházba , csak még várom üzenetét, most biztos pihen! :cry:
Vendég

boni: ne is folytasd, mindjárt kiszaladok az órámról egy kis csokiért! :lol: :lol: :lol:

katica
katica30

boni: hatalmas ölelést küldök babának. szegény baba! :cry: :cry:

katica
katica30

Sziasztok!!

Melcsi: A méhszájad milyen??? Nagyon drukkolok!!+++++++++

Szirom: Miért kellett nospát bevenned mi a baj? Lemaradtam....

Babaimi: Azt se tudom veled mi van, de olvasom, hogy kórházba vagy, nagyon drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szilcsi: Ne felejtsed el hogy július 15-re jegyünk van a Szabadtérire :wink: :lol: Érjetek rá vissza Egerből :wink:

Másokkal minden oké? Nagyon remélem!!!
Pusza

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Áfonya: Tőled akartam még kérdezni, hogy a 8-as progiszint az nagyon alacsony???? Mennyivel marad meg a baba???? Avagy mennyi a normális?

ceniko
Szeged

Boni
gyógyító puszikát küldök Babamiádónak Kép

Kép
gaby25

Huuuu, képtelenség visszaolvasni ezt a mennyiséget! Majd két részletben! :lol:

Addig jutottam, hogy Bonika elutazott, Szegény Babaiminél baj van, Lilinek halvány pozitívja van! Ja, és mindenki tele volt optimizmussal! A fene, hogy semmi nem úgy van ahogy szeretnénk! :cry:

Szilcsi!

Ezek a tünetek megvoltak(tojifehérje, puha méhszáj, szurka) az emelkedés elött egy héttel! Bár érdekes, mert a terhesgörbén is a 17.nap ment fel a hőm, de a 12-en volt pé-m!

Bonika!

Nálad mizu? Hozzád még nem értem el! :lol:

Melcsi!

Nagyon szoritok nektek! Már biztos nincs sok hátra! :lol:

Mindjárt feldobom a görbém.
Vendég

Kép
Vendég

BAbaimádót imádó üzente:
MOst végeztek a műtéttel, babink jól van, most alszik, és doki szerint mindenrendben ment, átadtam mindenki üdvözletét!
Vendég

Babaimádó, mennek a gyógyenergiák a gyógyuláshoz. ((((((((((((((((((((((((Babaimádó)))))))))))))))))))))))))))))

Melcsi, szurkolok a mihamarabbi találkához a picurral.

Szirom, ha görcsölsz, akkor tényleg pihenj, magnéziumot vettél be? Az sokat segít.

Talihoz nem tudok hozzászólni :cry: Jó talizást!

Tegnap voltunk csecsemőgondozás oktatáson az Urammal. Azt mondták, hogy az első 3 hétben nem vághatom a picur körmét, szerintetek? Mi az unokahugomnál nem vártunk, amikor nagy volt vágtuk :roll:
És mutattak a körülmetélésről képeket, Uram rosszul lett, még jó hogy nem akarjuk megcsinálni. :?

Purc

Kép

Kép
purc

purc
én is rosszul lettem volna :lol:

figyu nem szervezel te is egy talit? :wink: jó kis tengerpartosat
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem a tüszőleső UH-ról...Eredmény:
8 mm méhnyálkahártya
bal ovarium negatív
jobb ováriumban 20x21 mm-es tüsző

Kicsit eltátottam a szám, mert azért erre nem számítottam a 8.cn-en :roll: Biztos tombolnak a hormonjaim :-D

Ma este 1/2 7 kor kapom meg a tüszőrepesztőt, szombat reggel 1/2 7-re pedig lezsíroztam egy randit Apával 8)

Mingyá' visszaolvasok... :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

azta szezsókám! apára fel!
Vendég

Enikő,
hogy 8 mi? ng/ml? És hogy mennyi kell a terhességhez? Fogalmam sincs. De ezt találtam róla: "A progeszteron-vizsgálat az ovuláció meglétét bizonyítja. Amikor a tüszőből kiszabadul a petesejt, "sárgatestté" alakul, és progeszteront kezd termelni. 5 fölötti érték már jelez valamilyen ovulációt, de a legtöbb orvos 10 fölöttit vár el természetes ciklusban és 15 fölöttit stimuláltban. Egyesek szerint a tesztet érdemes reggel, éhgyomorra végezni." Tehát egy erős ovu után legalább 10 fölöttinek illik lenni... gondolom ennyi kell a terhességhez is, bár szerintem ennek a mértéke is változik, nem ugyanannyi közvetlenül PÉ után mint beágyazódáskor, vagy épp a hatodik héten.
De mondanám hogy most néztem utána, nem vagyok nagy endodoki, a hormonok szerepét még elmondom, de hogy mikor mennyi a normális az már sok. Azért köszönöm a bizalmat!!! :)
Purc,
mi azonnal születés utáni néhány napban körömvágással kezdtünk, még így is megkarmolta az arcát Enikő.
A körülmetélt kuki csúnya! Éljen a fityma! :lol:
Babaiminek ezer ölelés:(((((((((((((((((((((((((((((((((((Babaimi))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Vendég

Azta Szezso!

Most csúnya, gonosz, irígy vagyok! :lol:
Te már rég két csíkosat fogsz pisilni, mire nekem pé lesz! :lol:

Kép
bettike
Eger

tiltakozom
:lol:
Vendég

Na, visszaolvastam (nagyjából)...

Babaimi: megszakad a szívem Érted! :cry: Annak viszont örülök, hogy túlvagy rajta, és az orvos szerint is minden rendben...Márcsak regenerálódnod kell, és hajrá!!!

Mindenki találkozó lázban ég??? :lol:

Bettike: köszi a drukkot, úgy látom hatott :lol: küldök egy kis hormont a legtombolósabbakból, oké? :lol: nyisd az ablakot! :lol:

Enikő: bocs, hogy belepofázok, de a 30 feletti progira mondják azt a dokik, hogy szuper...20 felett jó, mert jelez már vmilyen minőségű pé-t... persze dokija (is) válogatja, hogy mi az elfogadható...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Boni, benne vagyok, legyen itt :lol: Hétvégén megyünk Panama City-be, tengerpartra, ott lehet sátorozni, szóval sátort, hálózsákot hozzon mindenki.... Megnézzük a delfineket, eszünk iszunk nem bánkódunk. Na milyen a program? :wink: :lol:

Szezso, akkor ez most szép tüsző ugye? Apára fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Áfi, na ezaz. Azt mondták erre, hogy kesztyűt húzzunk a kezére. Na mondom annak biztosan nagyon örülne a gyermek eleve 40 fokban, meg különben is, én úgy tudom szeretik ha szabadon van a kezük. Van ilyen bébi körömreszelő, olyat tuti veszek az olló csipesz mellé, és azzal talán picit le tudom reszelni, hogy ne legyen éles neki.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: azt tudom, hogy a szhelyi kórházban nem engedik levágni az újszülöttek körmét...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Valamit nem értek: ha a tüsző naponta 2 mm-et nő (kb), akkor az enyém már akkor elkezdett nőni, mikor még meg sem jött a mensim?? Vagy többet nőtt 1 nap alatt???

Áfonya: tudnál nekem tanácsot adni tüszőrepesztés témakörben? Ha ráérsz picit, mehetnénk msn-re is...

SzezsoKép
KépKép
szezso

nővéremnek is mensi alatt van ovulációja, így ez is lehet!

Purc várom a meghívólevelet két személyre!oszt már megyünk is!
Vendég

szezso, neked van msncímed, és én még nem vagyok felvéve? :cry:
Vendég

Boni: én felvehetlek, de a cégnél nincs msn, csak itthon, itt meg nem túl sokat vagyok gép előtt, mert Apát is ide kell engedni néha :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Na, megvagy Boni! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hali,

Purci, én a csipeszt nem ajánlom, bár biztos van akinek bejött. Mivel mi Rolinak kétszer is kicsíptünk egy darabot a bőréből :(
Van ollonk ami szintén le van kerekítve, azzal jól le tudom vágni neki. És.. mi is vágtuk már az elejétől, csak arra figyelj, hogy alkohollal mindig jól tisztitsd meg. a Terhességem nagykönyvében meg az van írva, hogy még olyan puha, hogy a szülő rágja le :?

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Rolis kép: Kép Kép

KépKép
Kép
csikken

Csikken, csipesszel én sem akarom, tök egyszerű ok miatt, nem vagyok hozzászokva a csipeszhez, soha nem használtam, és nem akarok a gyereken gyakorolni :lol: Na lerágni nem fogom, szép is lenne hihi :lol:
Az alkohollal való tisztitást az ollóra értetted, gondolom :oops: Bocs a hülye kérdésért. :roll:

Édes Roli, nagyon nagy fiú már. Merre laktok? Nagyon nagy az erkélyetek, tetszik.

Purc

Kép

Kép
purc

Hahó!!!!

Bettike: mi is megyünk!

Szilcsi: nálatok piros a kivi??? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hajrá Szezsó!

(((((((((((((((((((((((BABIM))))))))))))))))))))))))))))))

Megyek fodrászhoz, lehet új hajszínnel jövök haza!!!!!!!! :D

Pusssssssssssz.

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Jahhh, és este jövök, ugyanis Uram elutazott Recskre horgászni, így egyedül leszek..... :roll:

snufi

Purc, igen az ollóra gondoltam :)

Elég nagy az erkély 10 nm, szóval Rolinak van hely pancsizni. Taksonyban lakunk. Társasházban.

((((((Babim)))))))

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Szezsó!

Multkor válaszoltam, de ez a nyavajás voda kikapcsolta a netet! Szombathelyen a Rohonci uton laktunk! Asszem ezt kérdezted, ha nem bocsi! :lol:
Vendég

Oviban volt évzáró, most jöttünk meg. Nagyon nagyon édesek voltak a gyerekek, a nagycsoportosok elballagtak, utána volt süti meg üdcsi (persze ezt mi, szülők hordtuk össze :D ).
Vendég

Sziasztok!

Most hívtam telefonon a doktornő aszisztensét a citológia miatt, mpondta, mennem kell ismétlésre, mert P0 s lett mióvel ugye akkor volt PÉ-em!(amit egyébként mondtam is neki, csak nem figyelt rá!úgyhogy 31 én csütörtökön mehetek ismétlő vizsgálatra!

ja és rákérdeztem a vérvétel eredményére, és azt mondta az asszisztens, hogy azzal minden rendben,

rákérdeztem mégegyszer, hogy nem e küld el a 2 vérvételre a mi ugye aPÉ után 5 nappal esedékes_ erre mondta, hoyg azt ugye akkor tudja megirni, ha elfaxolom a hőmet amit japán hőmérővel mérek, mert amikor leesik ahő, és utána felmegy és fenntvan 5 napig, akkor kell a vérvételt csinálni! énmondtam, hogy látszik a görbémen mikor van emelkedés, azt mondta az értékelhetetlen
Vendég

Sziasztok!

Snufi! De jó! Snufiú tök közelre jött horgászni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szezso! Kinyitottam a 2 szoba ablakot, az erkélyajtót és a konyha ablakot is! Valahol majd csak ide talál! :lol:

Kép
bettike
Eger

Párom csalódott a tali miatt! :cry:
Vendég

Most utál mi? :cry:
De ha nem lesz akkora szállás, akkor még bármi lehet! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bonika,
ne legyen csalódott! Már meghívattuk magunkat Szirmiékhez.
A japán hőmérős sarlatánnal még mindig kísérletezel?
Vendég

Áfi: Köszi az infókat! Tesómnak volt 8 akármi a progiszintje és állítólag ezért nem marad terhes! Amikor stimulálták akkor max 15re tudták neki feltornázni, de az összes mellékhatás kijött rajta amit írt a mellékelt tájékoztatón :shock: És én is úgy tudom, mint Szezso, hogy a terhesség megtartásához legalább 30 kell....
Csak gondoltam hátha vágod a témát. Amúgy oylan járatos vagy ilyesmiben és jólinformált :)

Babaiminek sok sok erőt küldünk és gondolgondol++++++++++++++++

Purc: Én a szüléseim utáni napokon már levágtam a körmüket a csajoknak. Tudod már ki húz rájuk kesztyűt... :shock: A párommal hozattam be a kisollót, pikk pakk levágtam szopi közbe.... :wink:
A körülmetéléssel kapcsolatban csak annyi, hogy van az a fityma ami jobb ha inkább nincs ott :shock: :D :lol: De ha nem okoz problémát alapjáraton mi nem fogjuk körülmetéltetni, bár a nők szempontjából jobb ha körül van metélve, ugyanis a fityma alatt sok baci van, ami a méhnyakrák kialakulásánál nagy szerepet játszik :roll: De majd megtanítjuk megfelelően tisztálkodni a gyermeket és úgy fogjuk nevelni, hogy erre figyeljen. Nőuralom lesz így is úgy is itthon :lol: :lol: Úgyhogy a fiam tisztelni és becsülni fogja a nőket és a tenyerén hordozni, mert ha nem, én kinyúvasztom :lol: :wink:

Szezso: Nagggggggggggyon jók ezek a hírek :) Hajráhajrá!+++++++++++

Boniko: Nagyon köszi az infókat!!!! Édes vagy, h tájékoztattál!

Gyűlölöm a nyarat és ezt az 500 fokot :evil: :x meggyulladok áááááááááááááááááááááááááá

ceniko
Szeged

Ceni, oks, igaz itt egyenlőre nem lesz nőuralom, de elmondom az Uramnak majd, hogy tanítsa meg a fiát kukit tisztítani, ha itt az idő :lol: Uramnak ilyen gondja nem volt, mármint szűkület hasonló, anyósom azt mondta, huzogatta neki :wink: Szóval majd mi is így járunk el :roll: A metéltetésbe a képek láttán tuti nem menne bele a kedves apuka, teljesen készen lett tőlük. :lol:

Érdekes itt is meleg van marhára, de valahogy most még nagyon jól bírom a dolgot. LEKOPOGOM KOPP KOPP

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok Mindenkinek!
Babaimádót imádó vagyok most...
Néhány megnyugtató infó Bimikéről...
A műtét az orvos szerint sikerült, (remélem szerintünk is :-) ), eléggé legyengült szegénykém, majd 2 órát volt, mire visszahozták a kórterembe a műtőből. Elég hamar magához tért, csak azóta is többször hányt már, egyelőre nem marad meg benne semmi, az altatás hatása sajnos ilyen a nővérke szerint, valakinél erősebben marad meg, de folyamatosan kapja az infúziót (van benne minden, jó kis koktél :-) ), s éccakára is kap fájdalomcsillapítot. Ha semmi komoly baj nem lesz, holnap-holnapután haza is hozhatom. Egész nap, kora reggeltől most 8-ig vele voltam, holnap is megyek be hozzá korán reggel, sokkal nyugodtabban érezte magát így, hogy vele voltam egész nap. A műtét szerencsére nem befolyásolta számottevően a következő teherbe esés esélyét. Röviden ennyi, alapvetően jól van, s szerintem holnap már sokkal kedvezőbb és kellemesebb hírekkel tudok szolgálni. Azt külön ki kell emelnem, hogy nagyon jól esett neki, hogy ilyen sokan szorítottatok neki, komolyan mondom ez is hozzájárul ahhoz, hogy jobban legyen, s hamar talpra álljon! Köszönöm mindenkinek, drágák vagytok, Bimikém nevében is KÖSZIIIIIIIIII, Puszi Nektek!

babaimádó
Kép
babaimado

Katica:

Tuttik a képek, nagyon szépek!

Évi

KépKép
bnesz.eva

SZia BAbaimádot imádó!

Örülünka jó híreknek, és annak is, hoyg babim jól van. valóban az altatás mindnekinél máshogy jün ki, a legtöbben rosszul vannak utána!

EZ csak temészetes, hoyg itt mindenki egy emberként szorít nektrek és mindenkinek aki a topikba ír! Szükségünk is van egymásra!
Viszont abban biztos vagyok, hogy nem mindegy az sem, ki az a partner, aki mellettünk áll. TE jó ember vagy, és ez afontos, ez kell babinknak is! Tudod, aki képes injekciót beadni a párjának az rossz ember nem lehet! Kívánom nektek, hogy mielőbb valósuljon meg az álmotok! :wink: pussz
Vendég

Köszönjük Babaimiről a tájékoztatást!!!
Természetes hogy mindenki szorít neki! Legyél is mellette minél többet, az minden topikempátiánál többet ér! És gyere a hírekkel! :)
Vendég

BabaImcsit Imádó :lol: dejóóó, ha jobban van. Remélem holnap tényleg megy haza, és minden rendben lesz. SOk puszit adj neki a nevünkbe légyszi.

Purc

Kép

Kép
purc

Megjöttem a fodrásztól, bebarnultam!

Babim, örülök, hogy jobban vagy, sokat gondoltam Rád!

snufi

Babaimi!

Nagyon sok erőt kívánok nektek! Tudom milyen nehéz és még sokáig az is lesz! Engedd át magad az érzéseidnek, nagyon rossz, de segít! Mielöbbi felépülést, mind testileg, mind lelkileg!
Vendég

Babim
látod mennyien melletted állunk :?: Kép Felépülés testileg pár nap, lelki felépülés hosszadalmasabb dolog sajnos, de ránk számíthatsz Kép

Kép
gaby25

Jó éjszakát Mindenkinek!
Vendég

baba imádója: köszönjük a híreket. örülök, hogy jobban van. egész nap sokat gondoltam rá. kérlek add át a gyógyító puszikákat, amiket küldök babának. (((((((((((baba)))))))))) ölelés is megy.

boni: nem dokit akartál váltani? :roll:

csikken: milyen nagy fiú már a rolid. :D

grönland: jó a görbéd, drukk++++

ceni: mit néztek a szabadtérin?

szezso: hajrá apára! :wink:

snufi: képet kérünk az új frizuról!

rólam: 27 fok van a lakásban. majd megpusztulok. mi lesz itt nyáron? :roll:

katica
katica30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X