A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

EnikőKép
Gratulálok ! Tömd magad vitaminnal, és ha lehet, aludjatok most külön. KépKép

VicaKép
Szerintem egyik vélemény sem örökigazság. Igazából az orvosok is talágatnak, ezek már rajtuk kívülálló dolgok. Ne is gyötörd magad ezzel. Remélem Enikő húz magával!!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Enikő.Ebben a topikban is csak azt mondhatom neked, hogy nagyon örülök a sikerednek.KépKépKép
Ez most jótt tett a statisztikának.
vizkrisz

Don't worry.Be happy.Kép
vizkrisz

Eniko!!!! Örületes gratula!!!!!! Jaj, de jo, legalabb most nagyobb remennyel indulok en is neki a negyedik inszemnek!! Remelem a tovabbiakban is hasonlo cipoben fogunk jarni, nem csak eddig!!!Hajra a tobbi inszemesnek is! De jo lenne ha kuldenel nekunk is egy-ket inszemes varazsiget!

Orsi
A prolaktinom 36 volt ha jol emlekszem, es azert hagytam abba 3 honap utan, mert csinalt ujabb vervetelt a doki, es latta, hogy lement azt hiszem 18-20-ra es azt mondta, hogy az jo. Vagy szerintetek folyamatosan szedni kellene most is ha lement az erteke, akkor is?

Vica, Cat
Egyebkent nekem mindig hosszabb a ciklusom, ugyhogy nem igazan felidoben reped meg. Ja, es nekem is a masodik es a harmadik inszemnel kettoszor csinaltak mert reggel kiderult, hogy meg nem repedt meg, azert megcsinaltak az inszemet, aztan akkor rogton sebtiben kaptam meg egy profasit, es aztan masnap mehettem vissza megint inszemre. addigra azert mar megrepedt szerencsere. A meretuk 22 mm volt oktoberben, es 23 mm volt novemberi ciklusban. Nekem sajnos csak 1 volt mindig. 16 es 17. napon volt az inszem egyebkent novemberben es a 15 es 16. napon oktoberben. szeptemberi a 14. napon volt, es akkor csak egyszer kellett, mert akkor meg megrepedt rendesen 1 profasitol.

Vizkrisz
Nagyon drukkolok neked is, es remelem ket het mulva te is olyan boldogan jossz majd mint most

Eniko!
Ja, es a baratnod esete, aki spontan lett terhes nagyon tetszik, es magam elott neha en is azt latom, hogy itt szenvedunk most, 6 inszem, stb,aztan utana meg csak ugy spontan erkezik a kicsike amikor mar nem is gondolunk ra, es csak akciozgatunk amikor kedvunk van eppen... reggel vagy este, nem szamit, mert mint tudjuk tenyleg nem szamit. A legjobb baratnom meselte, hogy a baratnojeek folyton csak este csinaltak, mert hat ugye akkor nem kelt fel, es gondoltak igy lesz a tokeletes, aztan egyszer valahogy reggel is megjott a kedvuk, nem maradtak agyban utana, hanem rogton felkeltek, es nem abbol lett babas??? Hat dehogynem. Szoval lanyok, hajra, reggel, este, kinek mikor van kedve. Ugy latszik semmi nem szamit. Maskepp es mashonnan iranyitjak ezeket a dolgokat, nekem meggyozodesem.

Ja,es a profasi utan nekem is 36 orat mondtak hogy kell varni amikor spontan probalkoztunk. Amikor reggel megkapod, masnap este lehet hancurozni. Az inszemet mondjuk 24 orara ra csinaljak. Masnap reggel, nem este.

dodo
dodo

Dodo Kép
a prolaktin szinted szerintem megint ugyanolyan magas, mint volt. A gyógyszert folyamatosan kell szedni, mert a probléma, ami miatt magas a hormonod nem szűnik meg, akkor, mikor abbahagyod. Kérdezz rá a dokidnál!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Honnan gondolod hogy most megint ugyanolyan magas a prolaktin szintem mint volt? En azt gondoltam, ha levittek gyogyszerrel, akkor most rendben lesz egy ideig... Vagy nem igy van?
dodo

Dodo Kép
a gyógyszer nem a probléma okát szünteti meg, hanem a tünetet kezeli, így az ilyen magasabb szintnél, ha abbahagyod szerintem 90%, hogy visszemegy az eredeti szintre. Az enyém ennél alacsonyabb volt (27) és mikor abbahagytam ugyanide visszament (legutóbbi vérvétel).

Orsi
KépKépKép
icsilya

Eniko Kép
Gratulalok, es tenyleg ne aggodj. Bar talan tenyleg nem erdemes apolas kozben tul kozel menni a parodhoz...

Lanyok!

Van valaki, akinek nem kellett antibiotikumot szedni a hsg utan?
Most voltam a dokinal, es azt mondta, hogy csak akkor kell antibiotikumot szedni, ha belazasodom. Valamint adott betadine kupot, amit elotte este kell felraknom. Haza csak sajat felelossegemre johetek delutan.
Szerintetek rendben van ez igy antibiotikum nelkul? Ti hazamennetek?

Mandula
mandula

Orsi
Milyen jo hogy mondtad. Akkor meg fogom kerdezni most penteken a dokitol hogy akkor mi legyen vele, es hogy nezzuk meg meg egyszer.
Most penteken megyek mengint 6. napi UH-ra, kezdodik elorol az egesz, de remelem utoljara...

Ti most hogyan probalkoztok es mennyi ideje? Spontan? Es jarsz te is a Kaaliba? Ne haragudj nem emlekszem pontosan ki hova jar.
dodo

Mandula Kép
én sem kaptam. A dokinénim szerint a megelőzésre kell a hangsúlyt fektetni. Vett le kenetet és hüvelykúpot is kaptam, amit a menstruációtól a hsgig kellett használni.
Hazamenni mindenképp lehet. Minek maradnál benn? Ez nem egy műtét. Viszont ragaszkodj ahhoz, hogy adjon görcsoldó szurit a hsg előtt, nekem nagyon sokat használt. Aztán a hsg után próbálj fekündni, és minél kevesebbet mászkálni, mert nekem járás közben görcsölt be leginkább a pocim.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo Kép
Másfél éve szeretnénk babát, de az elejétől fogva tudjuk, hogy gondok vannak. Mostmár a Kaáliba járunk, de andrológushoz külön. Az első lombikunk előtt állunk, valószínűleg 2 hónap múlva lesz, addig még egyszer megpróbálják a kiskatonák számát növelni, és ha nem változik semmi, akkor lombik.
A prolaktint a ciklus bármely részében meg lehet nézni legjobb tudomásom szerint, így szerintem menj el vérvételre, hogy lássátok mennyi. Örülnék, ha nem lenne igazam, és szép alacsony lenne Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mandula!

Nekem nem kellett antibiotikumot szednem utana, csak egy Cataflam fajdalomcsillapitot szedtem be, mert fajt a hasam, es rogton hazajohettem, miutan magamhoz tertem a hanyingertol a folyoson...
Ja, es sajnos fajdalomcsillapitot sem kaptam elotte, mint egyesek. Talan nem fajt volna ennyire ha kapok, de most mar mindegy. Nem is mondtak nekem hogy egyaltalan lehetne elotte fajdalomcsillapitot kapni...

dodo
dodo

Orsi Kép
Koszi a tanacsot! Es kb mennyi ideig kell fekudni utana? Ez a gorcsoldo szuri a fajdalomcsillapito, amit popsiba adnak, vagy ez a ketto nem ugyanaz?

Mandula
mandula

Orsi
Akkor ugy latom nektek sem olyan egyszeru az eletetek.
De nalatok akkor csak parodnak van problemaja? Neked semmi? Ha jol emlekszem atjarhato voltal.
Persze levetetem a vert penteken vagy hetfon. Ehgyomorra kell azt is, nem tudod? Eleg nehez tudniillik nekem kibirni hogy nem ehetek reggel...

Megkerdezhetem egyebkent hogy mennyi idos vagy? En 28 leszek mar sajnos iden, a ferjem 32.

Nagyon drukkolok, hogy sikeruljon egy egesz hadsereget toborozni jovo honapban!!!!!!

dodo
dodo

Mandula Kép
popsiba kaptam, de pontosan nem tudom mi volt. Én addig feküdtem, amíg fáj a pocim. Nem is nagyn kívántam a mászkálást. Szerintem, ha aznap fekszel, vagyis pihengetsz, akkor az már jó Kép de úgyis érzed, hogy hogy vagy Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo Kép
Tényleg nekünk sem olyan könnyű, de azért megvagyunk. Szerencsére úgy érzem, hogy túl jutottunk a kzdeti depressziókon. Tavaly ilyenkor pl egy roncs voltam, de most jól érzem magam, és izgatottam várom a lombikot.
Nálam semmi gond a prolaktinon kívül, az is felső határértékes, tehát nem olyan vészes. Negyed serocryptint szedek rá, és az rendbe is teszi.
Én 24 éves vagyok, a párom 27. Kép
A vérvételre szerint éh gyomorral kell menni, de nem tudom.

Orsi
KépKépKép
icsilya

SziasztokKép
Ismét hétfő vanKépKépKép (hogy én hogy úúúútálom a hétfőt)
V.Zita:SzioKép szerintem is jó dolog megbeszélni itt egymással a babás dolgainkat amikor otthon nem igen tudja az ember lánya kivel.Legalábbis én nem tudom kivel, mert a férjem hatalmas nagy szemekkel néz rám ha bármilyen varázsszót kiejtek a számon...Kép neki új volt a peteérés is, hát HSG vel vagy társaival már haza se merek állítani:-D
Szülők, barátok nem tudják hogy már próbálkozunk, azért nem mert nem szeretem a felesleges udvarias kérdéseket...pl na mi újság??Baba???blaaaa
Vizkrisz: mikor fogjátok megtudni az eredményt????nagyon izgulhatsz márKép drukkolok Neked!!
Enikő: szia kismamaKép nagyon gratulálok a pozitiv teszthez!!!KépKépKép
Férjed jobban van? Vigyázz ne kapj be egy csúnya náthát!!a különalvást és is szorgalmazom!
Magamról: nekem átlag 25 naposak a ciklusaim, ez már csak azért is fontos mert szerintem nekem a hétvégén volt pém...16-17 cn-on.Ami azt jelenti hogy kb 29-30 cn "kellene" megjönnie.Ez nem gáz??
space

Kedves Mindenki!

Nem írtam még Nektek, mert nem tudtam, hogy létezik ez az oldal. Most pedig szerencsére nem aktuális, hogy ide irogassak. Októbertől viszont folyamatosan olvaslak benneteket.
Csodák mindig vannak, tessék bízni benne! 6 évig vártunk a babára. 7 inszemnicáión túl vagyunk sikertelenül. Jelentkeztünk a Kaáliba, de rossz citológiát produkáltam.Utána egy méhnyakrák műtét következett. ( 2000. november) Utána halogattam, hogy majd, majd.... tavaly bele is törődtünk, hogy nem lesz baba. Én 32 éves vagyok, a férjem 41. Augusztusban vettünk egy kutyát gyerek helyett. Szept. 10-n volt az utolsó mensesem. Betöltöttem a 17. hetet. Igaz a körülmények miatt veszélyeztetett terhes vagyok, de ilyen könnyű terhességet kívánok mindenkinek!
CsaK azért írtam, hogy ne adja fel senki, kitartás mindenkinek!
Üdv: Mucska

Andi
Kép
mucska

Space Kép
mi lenne gáz? nem értettem mire vonatkozott a kérdés.

Mucska Kép
jó hallani ilyen csodákról, mert nehéz pillanatokban van mibe kapaszkodni. Gratulálok a babádhoz, és kívánom, hogy minden rendben legyen Veletek!

Orsi
KépKépKép
icsilya

MucskaKép!
Gratulálok a babához, és a tudod felnézek Rád/tok, hihetetlen nagy erő van Benned/tek!!!!
Orsi, hát arra gondoltam hogy igy meghosszabbodik a ciklus, mert nekem órát lehetne hozzá igazítani.Kép
space

Space Kép
Ezzel ne foglalkozz, ennyi eltérés nem számít. Miből gondolod, hogy most később volt tüszőrepid? Méred a hőd?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Mucska!
De jo hogy irtad, jaj, olyan jo ilyeneket hallani, hogy el sem tudom mondani! Ilyenkor olyan nagyon boldog es nyugodt leszek! Egyszer biztos nekunk is osszejon, mindenkinek! Hanyan elmentek mar ebbol a topicbol miota en olvasom (tavaly oktober)! Hala Istennek eleg sokan!

Orsi
Nagyon fiatalok vagytok meg! De jo nektek!
Jo hogy elkezdtetek ilyen hamar. Ha tudtuk volna, hogy ilyen nehezen jon ossze, akkor mi is hamarabb elkezdtunk volna dolgozni rajta. Sot szerintem nekem a fogigatlo tabletta sem tett tul jot. Nem is fogok tobbet szedni az eletben tobbet valoszinuleg. Nalunk is volt nemi depresszio, foleg amikor elkezdtunk jarni a meddosegi kp-ba, de igyekszunk, es mostanaban mar jobb kedvunk van. Azota meg hogy olvasom itt a csodakat egymas utan szepen sorjaban, mondhatom, hogy kitunoen vagyok, es csak remenykedem, varom a soromat!

Space
Nekem sem tudjak a csaladban, hogy problakozunk mar 2 eve. En ugy dontottem, hogy jobban kibirom azokat a kerdeseket, hogy: "Na, mikor csinaltok mar gyereket?", mint azokat hogy: "Na, van mar valami, van valami elorelepes?"-marmint a finom puhatolodzast.
De aztan lehet, hogy a vegen megiscsak megmondom, mert a mamam szerintem mar nagyon erzi, es mindig ajanlgatja a sajat nogyogyaszat, meg hogy kene egy hormonkep, stb...

dodo

dodo
dodo

Cat!
Felhívtam a dokit és már holnapra be is hívott.
Segítenél nekem merre is van ez a kórház?
Ja és ez nem magánrendelés ugye azért írtad, hogy te annyit szoktál neki adni. Akkor meg se kérdezzem én sem ugye. Azt mondta, hogy beszélgetés lesz az első alkalommal szerinted adjak neki, ha igen elég annyi amennyit írtál???
Fel vagyok dobva!!!
Ági

Sziasztok!
Köszönöm a sok gratulációt, jókívánságot, és én továbbra is drukkolok mindenkinek és remélem hamarosan kiürül ez a topik és mindannyian kismamák lesztek ti is! Ugyhogy mindent bele csajok!!!
A férjrm már jobban van , de még nem az igazi bár azért biztos ami biztos külön alszunk, és a nap nagyrészében is külön vagyunk. A doki viszont azt mondta, hogy nem tudom elkerülni hogy ne kapjam el az influenzát, de majd én megmutatom neki, hogy úgysem kapom el!!

Dodo
Drukkolok nektek az inszenhez, és nagyon remélem hogy a jó példa ragadós lesz és te is kismama leszel hamarosan!
Enikő
Enikő

Enikő

Koszi a drukkolast, en is nagyon remelem. Most penteken megint kezdodik az injekcio-rengeteg, es olyan 26-a korul lesz az inszem.
Ti "radolgoztatok" aznap este vagy masnap amikor volt az inszem? Allitolag az hatasos.

Ja, es mindenkeppen mutasd meg a dokinak, hogy nem kapod el! Sok sok vitamin! Grapefruit and citrom! Hajra!
dodo
dodo

Kedves Dodó!

Tulajdonképp Neked címeztem az írásomat, mert olvastam a hozzászólásaidat. Tessék bízni, bízni, bízni! Sok sikert az inszemhez! Hidd el előbb utóbb sikerülni fog. Nekem az inszemektől 3 év telt el és látod spontán lett, pedig 0% eséllyel indultunk. Ha valaki okt. 10-n azt mondta volna, hogy terhes vagyok kiröhögöm!!!!!!! A férjem csak akkor hitte, amikor vittem a papírt, hogy ver a szíve. Azt mondta: akkor csak van ott valami! Sokan mondták azt is, hogy jót tett a kutyus, mert azt kezeltük gyerekként szó szerint. Végül is lehet hallani, hogy örökbefogadtak és lett utána spontán baba.Több olyat is tudok, hogy a Kaáliba sikerült sokadjára, még szoptat és terhes lett spontán újra. Pedig elvileg szoptatás alatt nem lehet teherbe esni. A természet érdekes csodákat tud produkáni! S ha másnak sikerült Neked miért ne sikerülhetne!
Üdv és drukk: Mucska

Andi
Kép
mucska

EnikoKép
Szerintem amikor kozel kell a parodhoz menned, hasznalj maszkot, azzal is tudsz valamennyit vedekezni az influenza ellen. Nekem sokat hasznal a takaritasnal, nem artanak annyira a vegyszerek.

CatKép
Mostmar nem gyotrom magam ezzel, legfeljebb legkozelbb - ha szukseg lesz raKép - akkor igy csinaljuk.

DodoKép
Mi is kiprobaltuk mar a reggel-este verziotKép sajna sikertelenul. De nem adjuk fel, addig probalkozunk amig nem sikerulKép.

MandulaKép
Nekem nem kellett antibiotikumot szednem a HSG utan. Az orvos ajanlotta, hogy elotte 1 oraval vegyek be fajdalomcsillapitot, mert az ellazitja az izmokat es nem fog gorcsonli. Ez hatasos is volt, semmi gondom nem volt a HSG alatt. Utanna egesz nap fekudtem otthon es masnapra semmi gondom nem volt. Bent maradni nem kell, a vizsgalat utan lefektetnek egy orara aztan mehetsz haza. Vigyel magaddal betetet, mert a kontrasztanyag a vegen kifolyik.

SpaceKép
Remelem nem aggaszt mas is a hetfon kivul?Kép
Nalunk a csalad es a baratok is tudjak, hogy probalkozunk. En meg a mikor akartok babat? c. keredest nem tudnam elviselni, plane hogy mar 4 eve probalkozunk. Amikor magam alatt vagyok, akkor nekem sem hianyzik, hogy kerdezgetik: na sikerult??, de ugy vagyok vele, hogy ezt jobban el tudom viselni es oszinten el tudom mondani az erzelmeimet a csaladomnak, vagy eppen a baratoknak.

Ha atlagosan 25 naposak a ciklusaid, akkor a 11. napon kellene ovulalnod. Ha nincs meg a 14 nap a tuszorepedestol szamolva, akkor ott gondok vannak a hormonjaiddal.

MucskaKép
Szivbol gratulalok a babahoz!! Koszonjuk, hogy megosztottad velunk az elmenyeidet, ez sokunknak jelent batoritast, hogy igenis erdemes ujra es ujra belevagni, amig el nem erjuk a celunkat.

Vica
vica72

Vica!

Ha ti mar 4 eve probalkoztok, akkor hogy hogy csak most jutottatok el az inszemig? Ilyen sokaig csak spontan probalkoztatok?
Eleg turelmesek vagytok, hallod-e!!!! Irigyellek erte!

dodo
dodo

DodoKép

Amikor elkezdtunk probalkozni, az elejen en is eleg turelmetlen voltam, de aztan kozbejott, hogy kikoltoztunk az USA-ba. Akkor ugy voltunk vele, hogyha sikerul, akkor jo, de nem gorcsolunk rajta, inkabb probalunk beilleszkedni es munkat talalni. Az elejen nem volt rendes allasunk, ahol fizettek volna a biztositast, igy kenytelenek voltunk megint varni, mert zsebbol fizetni az itteni orvosokat nem egy leanyalom ( az itteni ismerosom most szult csaszarral $ 15.000 volt). Es vegul tavaly mar elfogyott a turelem, volt biztositas is, a babat is mar nagyon akartuk, igy elmentunk az orovshoz, amikor elkezdodtek a kivizsgalasok, es most itt tartunk. Tudod, amikor azt mondjak, hogy turelmesnek kell lenni, akkor szoktam kerdezni, hogy a 4 ev az eleg volt??? Meddig legyek meg turelmes???
De azert meg probalok turelmes maradni, mert mast ugysem tehetunk.

Vica
vica72

Hello mindenki!
Megy a gratula Mucskának meg a puszi azért meg megosztotta velünk ezt a jó hírt.Kép
Nekem a HSG előtt a doki adott egy izomlazító szurit. Az nem fájdalomcsillapító. Mellesleg semmit sem használt.Kép Szerintem túl nagyra fújta azt a ballont vagy mit. Továbbá nem könnyű átjuttatni a katétert a méhszájamon s amikor nem ment egyszerűen....ment erővel. Azóta tudom, hogy nem kell fájnia a katéter felhelyezésének mióta a Kaáliban kétszer megkatétereztek.Kovács doki mindig meghajlítgatja egy kicsit és nagyon óvatos.Kép
A Hsg után kis pihenés után lehet hazamenni. Ja s előtte nálam a doki csináltatott vérképet, hogy lássa nincs-e gyulladás. Mindenképp meg kell győződni a beavatkozás előtt arról, hoy nincs gyulladás mert a vizsgálat kiterjesztheti a gyulladást a kontrasztanyag által a hasüregedre stb.
Nekem is gyanús volt , hogy nem-e alacsony a progeszterol szintem, mert az én ciklusaim is 25-26 naposak voltak, s a peteérés pedig ált. a 17-18. napra esett...ami nem tűnt túl jónak. Csináltattam is hormomszintet...de semmi extra.
Legutóbb a 19. napon ment fel a hőm...a 27 napon kezdtem reménykedni...csak hogy a 29. napon rájojjek: felesleges volt.Azóta vagyok itt köztetek.
Azóta túlvagyok az első inszemen, ami reméljük az utolsó is.Én gyógyszert kaptam és négy petesejt kezdett érni.2 tuti nagy volt a másik 2 nem tudom megérett-e addigra. Szóval szerintem ez jó eredménynek számít 10.1-es FSH mellett ami nehezen stimulálhatóságot mutat.Eredmény 10-11 nap múlva.
További drukk mindenkinek!
Sziasztok:Kriszta
vizkrisz

Kriszta Kép
a 10.1-es FSH nehezen stimulálhatóságot mutat? Ezt a Kaáliban mondták?

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Igazából nem vagyok túlképzett a témában de dec 26án volt meg és most hétvégén volt pé (szerintem)mert akkor volt nyákom.Nem mérem a hőmet, probáltam de nincs hozzá lelkierőm, meg magamat ismervén átesek a ló túloldalára.Kép
Bár kipróbálhatnám....
dodoKép aki szívből kérdezi még talán elviselném, de van sok olyan hogy megkérdezem hogy "tudja hogy tudom hogy babát arar de igazából nem érdekel"...A szülőknek azért nem mondjuk el mert annyira nagyon szeretnének már unokát hogy belehalnának ha neadj isten elmenne a baba.Kép
inkább megkíméljük őket és 3 hónapig nem is mondjuk el ha összejön, és kibírjuk.
VicaKép Igazából 1 barátnőm tudja hogy próbálkozunk és az a jó hogy Ők is és így azért van valakivel megbeszélnm a dolgokat.
Remélem nem titkolózunk sokáig...
Enikő: hogy mondtad el a férjednek hogy sikerült a baba?Kép
space

Van itt még valaki????
Ági

Ági Kép én vagyok Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi had kérdezzek valamit. Cat adott egy orvos nevét és telszámát. Bejelenkeztem hozzá, bár nem magánrendelére, hanem a kórhába hívott. Először csak beszélgetés lesz. Szerinted illik adni valamit ezért???
Ági

Ági Kép ebben sajna nem tudok segíteni, mert nem ismerem az orvost. Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

10 a határérték az FSH-nál. Ha alacsonyabb jobb. A doki is mondta, meg olvsatam az infertility.hu hormontáblázatában.
vizkrisz

OK. Mert ugye írtam, hogy nekem 9 volt. De ha 10 a határérték, akkor azért nem olyan rossz a Te 10,1-d Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Dodo!
Mi csak másnap reggel dolgoztunk rá, mert én az inszem napján mindig nagyon fáradt vagyok és rengeteget alszom. De a másnap reggeli sem igazán a rádolgozásról szólt, meg különben is utánna nemsokára fel is keltem, zuhanyoztam, mert elutaztunk a szüleimhez. Lehet hogy ez hozta meg a sikert?!

Space
A férjem itthon volt mivel vasárnap caináltam tesztet és reggel már ő ébresztett azzal hogy na megcsinálod a tesztet! Utánna pedig a fürdőszobaajtó előtt várta a nagy hírt. Nem teljesen így terveztem a baba hírének közlését, de ez most így sikerült.Ugyhogy nagy romantika nem volt, de úgygondolom, hogy a hír a fontos. Egyébként nagyon aranyos volt és nagyon nagyon boldog volt mikor megmutattam a tesztet, először el sem akarta hinni.

Egyébként a témához hozzászolva, mi sem mondtuk el senkinek hogy próbálkozunk és orvoshoz járunk mert én sem tudnám elviselni a folytonos kiváncsiskodást. Sőt megbeszéltük a párommal hogy az első 3 hónapban lehetőleg nem is mondjuk senkinek hogy sikerült, mert ha valami baj lenne nem szeretném ha mindenki sajnálgatna és erről kérdezgetne. Különben a nagyszülőjelöltek nálunk is nagyon várják már a kisunokát és nehezen viselnék a problémákat ha valami lenne, ugyhogy jobb ez így.
Enikő
Enikő

SziasztokKép
Esteleg akinek még nem gratuláltam a babához annak most gratulaKép Kép
Szeretnék kérdezni valami töletek ,most jött meg 10 én 26 napra nekkem akkor most mikor lesz pete érésem ezt hogy lehet kiszámolniKép ,orvoshoz majd csak jövö héten tudok elmenni mikor elmulik.
Kösszönöm a segitséget Kép
Egyébként nekkem a HSG után bentartotak megfigyelésen és kaptam fájdalomcsillapitót,és hálsitenek semmit nem találtakKép
Ildikó
ildikó_4

IldikoKép

Ha 26 napra jott meg, akkor a 12. nap kornyeken van tuszorepedesed. Ha kivancsi vagy, hogy pontosan mikor is van, akkor vagy homerozzel vagy hasznalj ovulacios tesztet.
A mensi a tuszorepedes utan 14 napra jon meg, ha minden rendeben van.

Vica
vica72

Vica!Kép
Mikor lehet tesztelni?Hanyadik nap?Minden nap jovok megnezni,hatha van toled hir...mondom,mostmar csak megkerdem.
szoszi
szoszi

Szia ÉviKép
Kösszi a felvilágositástKép ,még egy kérdés az utolsó naptol számitva 12nap,és holtalálok olyan ovulácios naptáratKép
Ildikó Kép
ildikó_4

SzosziKép

Nagyon kedves vagy, hogy erdeklodsz utannam, koszonomKép Az elozo ciklusban napra pontosan az inszem utan a 15. napon jott meg, igy most sem fogok elobb tesztelni semmi keppen sem. Igy ez most 16.-a elore lathatolag, mert este szokott megjonni.

IldikoKép
Ha a naptarra gondoltal, azt tudsz magadnak csinalni. Abba jegyzed fel a homersekleteket, amit minden reggel mersz azonos idopontban felkeles elott, popoban vagy huvelyben higanyos homerovel min. 5 percig. A garfikon alapjan meg lehet allapitnai, hogy volt-e tuszorepedes. Ennek csak az az egy hatranya van, hogy utolag, igy csak kb. tudod idoziteni az akciozast a kovetkezo honapban.
Ha az ovulacios tesztre gondoltal, azt tudsz venni a patikaban, olyan mint a terhessegi teszt. Ugyanugy kell hasznalni, csak a "kijelzo" mas, az utmutatot el kell hozza olvasni. Mivel nalam ezt "nagytetelben" kellett hasznalniKép ezert en vettem az interneten 20 darabot egyszerre, igy egy kicsit olcsobb volt. Hogy milyen fajtak vannak otthon, azt nem tudom, abban az otthoni lanyok tudnak majd segiteni neked.
Remelem el tudsz igazodni, ha valamit nem ertesz, csak szolj.

Vica
vica72

ÉviKép
Kösszi szépen a felvilágositást ez nekkem egy kicsit zavaros ,de lehet nem marad más kiprobálom
elöbb elmegyek az orvoshoz és az remélem csinál majd valamitKép de ha valamit nem értek szólók.

Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Én is minden nap jövök, hogy megnézzem vannak-e újabb jó hírek!

Enikő! Kép Gratulálok! Nagyon kellett már ez az inszemes jó hír!

Macsuka!Kép Örülök, hogy leírtad a történeted, itt igazán szükség van az ilyen hírekre!

Sziszus!Kép
Akkor átküldöm a táblicskut, remélem boldogulsz majd vele! Örülök, hogy elvállalja valaki!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Sziasztok
Enikő Gratulálok a babához NE izgasd magad, ha nem vagy ideges, nem lehet semmi baj. Ha már megkapaszkodott Kép
Képzeljétek tegnap szült az egyik ismerősöm, ikreket. Egy fia és egy lánya lett, a fiú az apa, a lány az anya nevét kapta.... Igazán szép, nem?
Én csütörtökön megyek dokihoz, ha megint azt mondja, hogy várjunk még egy hónapot, mit mondjak.... Szerintem semmi értelme. Valami miatt spontán nem akaródzik.
Na, pussz, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok
Enikő Gratulálok a babához NE izgasd magad, ha nem vagy ideges, nem lehet semmi baj. Ha már megkapaszkodott :
Képzeljétek tegnap szült az egyik ismerősöm, ikreket. Egy fia és egy lánya lett, a fiú az apa, a lány az anya nevét kapta.... Igazán szép, nem?
Én csütörtökön megyek dokihoz, ha megint azt mondja, hogy várjunk még egy hónapot, mit mondjak.... Szerintem semmi értelme. Valami miatt spontán nem akaródzik.
Na, pussz, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Vica Kép
Nekem is csinaltatott a doki verkepet. Azt mondta, ha magas a versullyedesem, akkor nem csinaljuk meg a vizsgalatot, mert az gyulladasra utal. Ma voltam ott. Este lesz eredmeny. Holnap megyek hsg-re.
Amugy nagyon drukkolok neked, hogy ez az inszem sikeruljon!!!

Ha mar szoba kerult a penzkerdes, ti adtatok a dokinak a hsg-vizsgalatert penzt? Korhazban csinaltatom, tehat elvileg nem kerul penzbe...

Mandula
mandula

Mandula

En nem adtam penzt, nem is kert, ugyhogy ennyiben maradtunk.

Vica

Nem is tudtam, hogy te az USA-bol irogatsz...
Hat a 4 ev az tenyleg nem semmi, ugyhogy tenyleg nagyon drukkolok neked, hogy most mar sikeruljon.
De latod, sokaknak osszejott mar innen, es mindig ujabbakrol tudjuk meg, hogy vegulis sikerult, ugyhogy nem szabad elvesziteni a remenyt.

Enikő
Hat tenyleg nem volt tul romantikus ahogy megtudta a ferjed, de hat nem is az a lenyeg.
Barcsak az enyem is megtudhatna, akar igy, akar ugy. Persze az ember mindig eltervezi, hogy ilyen szep lesz, meg ugy mondom meg a ferjemnek, meg a cegben, aztan minden teljesen maskepp alakul! De nem baj, igy izgalmas az elet!
Megkerdezhetem, hogy neked most hogy sikerult az inszem EGY petesejted volt az inszemhez? Vagy te is kaptal némi gyogyszert amivel tobb lett?
Engem ez most nagyon erdekelne, mert en is penteken kezdem az ehavi mokat. Es mennyi ideig szedted elotte a a gyogyszert? Lehet hogy nekem most mar keso elkezdeni...

dodo
dodo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?