Eniko
Szerintem amikor kozel kell a parodhoz menned, hasznalj maszkot, azzal is tudsz valamennyit vedekezni az influenza ellen. Nekem sokat hasznal a takaritasnal, nem artanak annyira a vegyszerek.
Cat
Mostmar nem gyotrom magam ezzel, legfeljebb legkozelbb - ha szukseg lesz ra

- akkor igy csinaljuk.
Dodo
Mi is kiprobaltuk mar a reggel-este verziot

sajna sikertelenul. De nem adjuk fel, addig probalkozunk amig nem sikerul

.
Mandula
Nekem nem kellett antibiotikumot szednem a HSG utan. Az orvos ajanlotta, hogy elotte 1 oraval vegyek be fajdalomcsillapitot, mert az ellazitja az izmokat es nem fog gorcsonli. Ez hatasos is volt, semmi gondom nem volt a HSG alatt. Utanna egesz nap fekudtem otthon es masnapra semmi gondom nem volt. Bent maradni nem kell, a vizsgalat utan lefektetnek egy orara aztan mehetsz haza. Vigyel magaddal betetet, mert a kontrasztanyag a vegen kifolyik.
Space
Remelem nem aggaszt mas is a hetfon kivul?
Nalunk a csalad es a baratok is tudjak, hogy probalkozunk. En meg a mikor akartok babat? c. keredest nem tudnam elviselni, plane hogy mar 4 eve probalkozunk. Amikor magam alatt vagyok, akkor nekem sem hianyzik, hogy kerdezgetik: na sikerult??, de ugy vagyok vele, hogy ezt jobban el tudom viselni es oszinten el tudom mondani az erzelmeimet a csaladomnak, vagy eppen a baratoknak.
Ha atlagosan 25 naposak a ciklusaid, akkor a 11. napon kellene ovulalnod. Ha nincs meg a 14 nap a tuszorepedestol szamolva, akkor ott gondok vannak a hormonjaiddal.
Mucska
Szivbol gratulalok a babahoz!! Koszonjuk, hogy megosztottad velunk az elmenyeidet, ez sokunknak jelent batoritast, hogy igenis erdemes ujra es ujra belevagni, amig el nem erjuk a celunkat.
Vica