A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

A gyönyörűségem :cry:

Kép

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok Lányok,

csak megint minibekukk, amennyit hagy a babám.

Először is Zsú, tiszta szívből gratulálok, jó nagy babád lett neked is :D, puszik és ölelések nektek.

Bettike, csak írok, mert altatás téren rengeteg jótanácsot kaptam, a legtöbbje ilyen volt: "ne vedd ki egyből, elkapatod", "hadd sírjon csak erősödik a tüdeje.....", stb. stb., de én hála a barátnőm tanácsainak (szopis tanácsadónő) nem hallgattam ezekre.

Itt jön megint a Suttogó...én elolvastam végül, de egyáltalán nem tetszett, helyette ajánlom tiszta szívből az Éjszakai Gondoskodás c. könyvet a barátnődnek a La Leche liga ajánlásával.

Tanácsok tőlem: :) : Én soha nem hagyom sírni a gyereket, vagy ha sír is valamiért azon munkálkodom,h kitaláljam miért van....büfi,kaki,éhes,melege van,stb......
Velem alszik az ágyban, vagy a cicin alszik el, vagy játék közben, vagy ha bármi gond van (hascsikarás, stb, akkor a kezemben) és utána esetleg a kiságya.
Egyébként a fenti könyvben rengeteg szó van arról, hogy az a gyerkőc, aki a szüleivel alszik biztonságban érzi magát folyamatosan, könnyeben alussza át az éjszakát (mi már csak egyszer szopizunk éjjel és alszunk reggelig), a baba átveszi az anya légzésritmusát és ő is nyugodtan alszik vele...
Persze a barátnődéknél 9 hónapos a gyerkőc, de talál a könyvben mindenfélére tanácsot, szerintem nagyon tuti.

Aztán az lesz amit ő kitapasztal, de irányvonalat jó kapni szerintem.

Mennem kell, mert sír a kicsi......... :wink:

Puszi mindenkinek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Jó reggelt!

Andi esetleg valami tünet????????

Gyerektéma: mi két szobás lakásban laktunk amikor az első gyerkőc megszületett én költöztem át vele a kis szobába Ő a rácsiba én az ágyon aludtam. Második gyerkőc szintén külön szoba velem együtt én ezt éreztem biztonságosnak, ha velem van, de apát és tesót sem zavarjuk. Ami nekem teljes megnyugvást adott az a mérleg biztos sokan utáljátok én imádtam. Mivel rengeteg tejem volt és sokat adtam le mindig azon idegeskedtem, hogy lehet, hogy a gyerek nem lakott jól, ezért állandóan mértem, minden szopi előtt és után. Lehet nem vok normális? :oops:

Szilcsi szurkolok, hogy kislány legyen!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Melcsi,
megint nem akarom mondani hogy anno mikor a Suttogóról beszéltünk, én mit is mondtam... :wink: Önelégült disznó vagyok, de ilyenkor olyan jóóó :P
Andi,
itt az a szabály, hogy aki túl korán tesztel, az a teszt árát átutalja nekem :wink: :lol: küldöm a bankszámla számom :D

Megjöttünk a negyedik cukorterhelésemről. Még mindig borzalmas. Eredmény talán holnap.
Vendég

Boni, igen 1 cn :(
Szezso, spontán pé-m van, 1 évben max 2-szer ha nincs (legalábbis a hőm alapján ezt következtettem ki, de a dokim is ezt látta).
A clostyt próbaképpen kaptam, azért hogy hogyan reagálok rá., a továbbiak miatt. (Inszem, lombik)
A 12. napon tüszőrepedés előtt volt 4 mm.
Áfi, reméljük jobb lesz az eredmény, ha már ennyit szenvedtél ezzel a cukorral!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Áfi:értettem a szabályt :oops: ,írd meg priviben a számlaszámot,átutalom a teszt árát :lol: :lol: :lol: Remélem a cukor terheléssel minden okés lesz :!:

Klarissza:tegnap mikor hazaértem levettem a bögyfixemet,és azt hittem leszakad a cicim,illetve estére elfáradok,és olyan érzésem van hasban,mintha felfújódtam volna,feszít.Egyébként semmi extra.
vedresandi

jővőhét péntekre bejelentkeztem dokihoz, nem lehet, hogy túl korai? (5.hét 5.nap)

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Klarissza:sztem korai,max.most még csak petezsákot lát,és visszarendel 1 vagy másfél hét múlva újra.
vedresandi

((((((((((((((((((((((((stella))))))))))))))))))))))

Andi áfi ,már nagyon gazdag! :lol:
Vendég

Andi ne neves ki első tünetem: viszketett cicim mint állat minden gyerkőcnél ez már gyanús volt, meg elmentünk bulizni, és az 1 pohár sört is kihánytam kb.10dpo-n lehetett

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Boni:nemes cél érdekében hízlalom a vagyonkáját még egy kicsit...nehogymán rajtam múljon :lol: :lol: :lol:

Klarissza:nem nevetlek ki,ez teljesen egyén függő.
vedresandi

sziasztok!

ceni: egyben vagy még? :wink:

kata: nagyon sajnálom :cry:

áfi: lánykád hogy van? gyógypuszik neki :wink:

surmi: lett klíma?

csikken: gyógypuszik mennek rolinak :wink:

szilcsi: grat a lányhoz :wink:

purc: látom egy hónapon belülre kerültél :lol:

andi: jó a hőd. drukk+++ lesz az a teszt még pozitív is :wink:

bettike: alakul a görbéd :lol:

boni: hajrá apára! :wink:

stella: nagyon sajnálom :cry:

szilva: nagyon furi a görbéd :roll:

rólam: ma leadtuk a kaáliban apa kiskatonáit, de eredményt csak akkor tudjuk meg, amikor megyek uhra. a vérvétel eredménye már megvan, de nem mondták meg, mondván, hogy a doki fogja azt is megmondani :twisted:

kati
katica30

Sziasztok!
Bocsánat,hogy beleírok a topicotokba, szoktalak titeket olvasgatni, nagyon jó csapat vagytok. Mi most próbálkozunk a 2. baba összehozásával, 2. hónapja.
Az előző oldalon láttam, hogy a légzésfigyelőkről beszélgettetek, szeretném leírni a mi történetünket ezzel kapcsolatban, hátha vkinek hasznára válik. Kb én is úgy vélekedtem róla, mint ti, tehát feleslegesnek tartottam, ennek ellenére kaptunk egyet (anyukám és a bátyám..). Beüzemeltük. Hazahoztuk a kislányt a kórházból , akivel minden rendben volt (10/10 apgarral született , császármetszéssel). Két hónapos korában azonban a hajnali órákban riasztásra ébredtünk. Felvettük a gyereket, de semmi nem látszott rajta, lélegzett (bár eltelt egy kis idő, mert míg villanyt kapcsoltunk stb..). Felhívtam a doktornőt, aki kijött, és megvizsgálta, mindent rendben talált, ennek ellenére adott egy beutalót a Madarász u-i gyermekkórházba, az alváslaborba, ahol ezt vizsgálják, hogy van -e légzéskimaradás. Elmentünk, ahol tetőtől talpig kivizsgálták, majd ott kellett egyet aludnunk, ahol egész éjjel monitorozták (véroxigén szint, alvás fázisai, stb..., szív, agyhullámok stb..). És a lényeg: VAlóban volt neki légzéskimaradása, ami akár tragédiába is torkollhatott volna!!! Az éjjel folyamán 5 obstuktív aponéja volt szegény picikémnek, de mindig sikerült neki végül levegőhöz jutnia. A diagnózis:GOR-kicsit fejletlen volt a gyomor záróizma, ezért az anyatej visszajött neki (gondolom ott liftezett a kis nyelőcsövében, de nem volt annyi, hogy kibukja)éa ez zárta el a levegő útját. A terápia: Pociczionálás (az ágy egyik végét fel kellett emelnünk, így akadályozni a visszaáramlást), valamint szoptatás előtt kellett adni neki egy készítmény (Nutriton-vmi szentjánoskenyérkivonat - a lényege, hogy ettől az anyatej besűrűsödik a pocakjában, és nem tud visszajönni..)
Szóval , szerintem , tanulságos a történetünk.Jó a légzésfigyelő, mert minket elvezetett egy ilyen vizsgálatra.
Tudni kell, hogy ott elmondták, hogy kettő fajta légzéskimaradás van, az obstruktív (ahol azért nem vesz levegőt, mert nem tud-ez volt nekünk), és a másik centrális (ha jól emlékszem a nevére)-ahol azért nem vesz levegőt, mert elfelejt, mert túl mélyen alszik, vagy vmi egyéb eü-i baja van (tipikus a keringési zavar) De ezekben az esetekben is jó a légzésfigyelő, mert már magára a riasztásra kijön a mély álomból, és vesz levegőt. (legalábbis van rá esély. Viszont erre van gyógyszer!! Akinek centrális légzéskimaradása van, az kap gyógyszert! (egy kicsit éberebb tőle a baba..)Ezt ott mondta a dnő, szóval én elfogadom, hogy így van.Úgyhogy én mindenkinek csak ajánlani tudom! Tudom sokba kerül, de utánna el lehet adni!!! Mi eladtuk az elsőt (1 hét alatt elvitték), és 20.000.-Ft ért vettük, 15.000.-Ft ért vitték el! Vettünk helyette egy olyat, ami rádiós, tehát van hordozható része, kint is hallom az udvaron pl..
Bocs, hogy hosszúra sikeredtem!
Sziasztok!
kipkopp

Sziaztok!

(((((((((((Stella))))))))))

Andi: új tesztre fel! :wink:

Csak éjjel lehet gazolni ebben a hőségben. Kedden elutazunk, nem kartuk így hagyni. (mert nem kicsit volt gazos ám) Elég volt az utcai fény, kész is lettünk. :D

Én mensizni fogok a nyaralás 2. felében, hacsak nem törént meg a csoda.... :oops:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Katica drukkolok, hogy jó legyen az eredmény! +++++

nekem is együtt mondták a kettőt!

kipkopp: köszönjük ezt a tanulságos beszmolót. mindenképpen megfontolandó. hiszen nincs két egyforma gyerek ls két egyforma eset...Örülök, hoyg volt légzésfigyelőtök!
Vendég

Tesókám kezet foghatunk, én is ebben bízok! :lol:
Vendég

kipkopp: Üdvözöllek a topikban! Köszi a történetet, szerintem nagyon tanulságos.

snufi: nem emlékszem, méred a hőd? Vagy most nem? Én mindig nyaralás alatt mensizek, és ez alól az idei sem lesz kivétel.

katica: mi az hogy nem mondták meg az eredményedet? :evil: Az a tied, szerintem jogod lett volna hozzá, hogy lásd.

klarissza: szerintem is korai, vagyis ha jó uh-ja van, akkor valószínüleg még zsákocskát fog lát. Vagy zsákocskákat? :wink: Vagy az ikreknek egy zsákjuk van? :oops: :?

Milyen rendes főnökünk van... 11-kor elmehettek azok a kollegák, akik nem légkondis helyiségben dolgoznak. Én is ezek közé tartoztam volna, de ügyfelekkel foglalkozom, ezért itt kellett maradnom. Bosszantó!!! :evil:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva kitartás!

:lol:

Megyek haza 14 kor! már előre félek a melegtől! :cry:
Vendég

Szilva kitartás!

:lol:

Megyek haza 14 kor! már előre félek a melegtől! :cry:
Vendég

Sziasztok!

Apa behozott a szerkesztőségbe, annyira meleg van a lakásban, hogy rosszul vagyok otthon, ez viszont alagsori pincehelyiség, jó hűvös van. Légkondit egyelőre nem sikerült intézni, nagyon drágák.
Köszönöm a gratulát mindenkinek! Ott voltak a képek az éjjeliszekrényen... :oops: :oops: :oops: Mondtam apának, velünk alszik a törpe is. :oops: Már kezdi megszokni a gondolatot, hogy lánya lesz.
Csikken, csak nem a Csányi Sanyi...??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: => Csányi Kitti... :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Andi, ne keseredj el, nagyon szép a hőd, lehet, a 14. dpo-ig nem is lesz + a teszted. Ha meg olyan sok van, akkor tesztelj, ha ez téged megnyugtat, olyan izgalmas dolog ott görnyedni és lesni, lesz-e két csík. :wink:
Mai időjárásjelentésben mondták, hogy még legalább egy hétig tartani fog ez az iszonyat kánikula. :shock: :roll: :roll: :roll:

Kép
szilcsi

Sziasztok! Nyomtam egy szunyát! :oops:

Jelenleg a lakásban 38 fok van! :twisted: :twisted: :twisted:

Szilcsi! Igen én is hallottam, hogy még egy hét kb.! Erre én mondtam, hogy akkor miért nem kettő, hisz akkor megyünk nyaralni! :roll:

Szilva! El is hiszem, hogy bosszantó! :x Valahogy mindig másra vonaktoznak a kedvezmények nem? Te nem vetted észre, hogy sosem esel bele? :? Én gyakran úgy érzem!

Katica! Addig míg nem mész UH-ra tényleg nem lesz semmi eredményed, amiről tudsz! Mondd meg nekik, hogy fontos tudnod, mert a bneten ki akarják vesézni azokat! :P

Szirom???

Lili???

Sonjus???

Monyo???

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Csak bekukuccsolok, köszi a hiányolást Bettike!

Itt semmi különös, jó meleg van, kölkec alszik, papa melózik, én mindjárt vasalok... Anyukámért aggódom épp, egy ideje vesekővel küzd, a 8. távozott épp reggel, és nagyon rosszul van. És még nem jött ki mind :?

Terheléses cukrom (próbareggelis) megvolt, és amennyire rosszak voltak mostanában a tapasztalataim az eü-ben, most olyan pozitív élmények értek. Odaértem fél 8-ra, semmi sorállás, pedig még iőpontom se volt (újdonság, hogy lehet kérni), előrevettek, hogy mielőbb elkezdjük :shock: , aztán az óra leteltével is simán be kellett csak mennem, 3/4 9-kor már el is jöttem! Szentendrei sztk., pirospont :wink: Még sétáltam is a belvárosban, csak sajna semmi nem volt nyitva olyan korán...

Áfi! neked hogy ment? Ugrabugra Enikőnek gyógypuszik a lábára!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nem vagyok valami nagy fórumozó, de olvasgatni szeretlek benneteket, annyira okos dolgokat írtok le, és annyi mindent meg lehet tudni :D
Az inszeminációs topikba "írogattam" eddig, de ott nagyon kicsi a forgalom :(
Ma vagyok 10. DPO-n, inszemináció után a 10. napon és szeretnék feltenni egy kérdést Nektek! Hátha valaki érzett már hasonlót, mint én alig fél órája.
Szóval bal oldalon a méhnek megfelelően, szinte egészen az alhasban éreztem egy nagy, késszúrás-jellegű fájdalmat, ami ugyan nem tartott sokáig, de kisugárzott a combomba..
Még egy kicsit érzem, de nagyon minimálisan.
Első nekifutásra hasonlíthattam volna vesekőre, de azt tudom hogy nekem nincsen! :D

Van valakinek valami ötlete?
Bár végülis holnap úgyis minden kiderül :) vagy beborul :)
Holnap kell mennünk egyébként vérvételre és UH-ra, hogy kiderüljön sikerült-e a 2. nekifutás.. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Kis-csillag
kis-csillag
Tököl

Kiscsillag: nekem nincsen efféle tapasztalatom, viszont nagyon drukkolok Nektek! Beszámolsz majd az eredményről, ugye?

Szirmi: hát ilyen is van az eü.-ben? Van még remény....

snufi

Ohh, mivel ez hőmérőzös topik, illene feltöltenem egy hőgörbit is :wink:
Kép hőgörbi
kis-csillag
Tököl

Szilva: lassan fél éve már, hogy "leálltam" a hőméréssel.... :lol: :lol: :lol:

snufi

Kis-csillag: a görbéd szép, mondjuk ebben a proginak is szerepe lehet, amit szedsz :wink:
Holnap még csak 11.DPO-n leszel, és máris UH-t meg vérvételt csinálnak??? Szerintem ez azért egy kicsit korai...A késszúrás szerű fájdalom bármitől lehet, nekem mensi előtt szokott lenni, de akár babát is jelezhet a Te eseteben :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kiscsillag,
a drukkjainkon kívül semmi se biztos, de ígéretes! :wink:
Kipkopp,
a történeted tényleg tanulságos, bár azt azért hozzátenném: a hirtelen csecsemőhalálnak nincsenek tünetei, nincsen gyógyszere, nincs rá semmi sem! Illetve bármi amit kezelni lehet, az nem hirtelen csecsemőhalál hanem más betegség, biztosan léteznek az általad leírt légzészavarok, de ez akkorsem ugyanaz. És ha nálunk történt volna az eset engem az ügyeletes orvos a fenébe küldött volna el minimum, és (saját véleményem szerint) azon túl hogy a kölkec megússza a szentjánoskenyér glütyüt semmi sem történt volna. Így 120 kilométerre a fővárostól nem hiszem hogy alvásklinikára küldenek ilyen miatt bárkit is.
Szirmi,
hát úgy ment mint szokott, a TAJ kártyám hiánya miatt kellett érvelnem egy kört hogy mekkora nagy szükségem van a vizsgálatra, és hogy milyen SOS fogom pótoltatni, oszt ennyi. Nagy reményeim nincsenek az eredménnyel kapcsolatban. :?
Örülök hogy te megúszod ezt a vackot.
Kati,
lánykámnak már kutya baja! Ugyanolyan rossz mint eddig volt :D
Vendég

Üdv :)
szezso: az elmúlt ciklusban is kaptam a progit, akkor nem volt ilyen kitartó :wink: akkor ugrált fel-le 2-3 tizedet, most mondhatom, hogy szépen tartja magát. A fájcsiról meg annyit, hogy nekem előtte sem szokott ilyen lenni, azóta folyamatosan érzem különben még mindig odalent, úgyhogy most keményen pihi van, mert amikor éreztem a fájcsit, akkor épp hirtelen keltem fel a székről, szinte ugrottam :oops: :oops:
Áfi: kedves vagy :roll: 8) :) kösy a drukkokat, már nagyon kivik vagyunk a párommal. Az ezelőttinél is megfogtam a padlót, de most nem szeretném :oops: Szeretném ha a cca. 5 éves türelmi időnek vége lenne egy aprócska pocaklakóval :roll: :wink:

Azért abba jó belegondolni, hogy holnap ilyenkorra már sokkal okosabb leszek...
kis-csillag
Tököl

Elfelejtettem a vérvételt :oops:
Én is korainak találom, de Tapolcán ez a rendszer :roll:
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!
Áfonya! Mi is vidéken lakunk! És nem ügyeletes orvos volt, hanem a saját körzeti gyermekorvosunk, aki a riasztás másnapján vizsgálta meg.
Lehet, hogy félreérthető voltam, de a Madarászos doktornő szerint pont az a lényeg, hogy amit a köznyelv ún. bölcsőhalálnak, azaz hirtelen ok nélküli csecsemőhalálnak nevez, az tulajdonképpen a legtöbb (!) esetben mind ebbe a kettő fajta légzészavarba tudható be, azaz van neki szervi oka. Azt is hozzátette anno., hogy ezeket az okokat utólag már nem lehet felderíteni, (ki is emelte: pl egy keringési zavart , vagy szívritmuszavart még boncolás során sem lehet föltárni). Tehát a lényeg, hogy az esetek tulnyomó többségében olyan okok húzodnak meg a bölcsőhalál hátterében, amelyek idejében felismerve kezelhetők. Kvázi az általam -nem túl szakszerűen - leírt légzészavarok azok a tulajdonképpeni bölcsőhalál okai.
A klsszikus aponé - ugye amikor elfelejt levegőt venni, mert túl mélyen alszik- erre van gyógyszer, nem jól tudod. (Sajnos elfelejtettem a nevét.) Bár lehet, itt is félreérthető voltam, de ez a gyógyszr nem "böcsőhalál elleni szérum"- hanem egy "trükk"- nem engedi , hogy olyan mélyen aludjon a baba (ha jól emlékszem, vmi koffein tartalmú- természetesen kicsi babókra méretezve az adag.)Tehát egy olyan készítmény, aminek kvázi mellékhatása az éberebb állapot. Azt is elmondták, hogy ezt nagyon ritkán adják, csak akkor, ha több 10 mp -en felüli, centrális aponét észlelnek az alvás során, és még van terhelő adat.
EGyébként, ott az alváslaborban dolgozók ennek szentelik az életüket, egész éjjel ilyen kis bölcsőhalál-gyanús babákat figyelnek, fantasztikus csapat dolgozik ott! Nekünk nagyon sokat segítettek.
Sziasztok!
kipkopp

Kipkopp,
a bölcsőhalál oka ha nem derül ki boncoláskor (márpedig nem derül ki!) akkor honnan tudják? Ma még nincs meg a bölcsőhalál oka. És ha nincs ok nincs kezelés sem. A csecsemőhalál definíciója maga hogy nem tudni az okát. Aminek tudják az okát az nem hirtelen csecsemőhalál.
Nem vonom kétségbe az alvásklinika munkáját, biztosan sokakon segítenek, nekem csak a fogalomzavar nem tetszik. A hirtelen légzésleálláson nem segít (önmagában) sem légzésfigyelő, sem semmi más az azonnali újraélesztésen kívül.
Vendég

Kipkop: Örülök, hogy nektek "segített" a légzésfigyelő. (bár hiszem, hogy ha nem lett volna, akkor se lett volna béjbednek semmi baja) Amúgy a bukós,nehezen büfizős babákat eleve picit döntött ágyikóban kell altatni, és a háziorvos mindenféle alvás ambulancia nélkül is felírja ezt a szentjános izékét, hogy ne bukja vissza a tejcit.
Nekem Violám volt refluxos (nem is kicsit) és légzésfigyelő nélkül se volt semmi gond....
De ha valakit megnyugtat vegyen, főleg ha anyagilag megengedheti magának a 20-30 ezer ftos beruházást... De ezek a kütyük (biorezonanciás projectoros zenélő forgó, reggelre kávétfőzős játszószőnyeg és társai nélkül is felnő az a gyermek ) :lol: :lol: Magánvélemény volt :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!!

Most nem írok senkinek, csak egy megfigyelésre szeretnék reagálni!

Áfi, te miért nem fogadod el senki véleményét?! Nekem semmi bajom veled hangsúlyozom, de ha bárki ír vmit, vmiről te rögtön megcáfolod!
kata05

Kata,
nincs igazad! Amit írtam abszolút igaz. Sajnálom ha kötözködésnek érzed. Semmi bajom a véleményekkel, de a tények makacs dolgok. Sajnos a tévhitek is.
Vendég

Bekukk.

Meghalok a hőségtől!!!!!!!!! Áááááááááááá!!!!!!! :twisted:

snufi

Csajok, tök örülök, annak hogy meg tudtam hallgatni pro kontrát, de tényleg. Kippkopp köszi, hogy leírtad mi történt veletek.
Abban egyet értek Cenivel, hogy igen légzésfigyelő nélkül talán fel sem tűnik ez az embernek, hogy nem vett egyszer kétszer levegőt a baba. De az tény, hogy ha a légzésfigyelő bejelez, és esetleg észre is veszem, hogy nem úgy vette a levegőt, ahogy kell a picur, vagy túl mélyen aludt vagy nem tudom... akkor talán dokinéni tud valami okosat mondani. Szóval lehet észreveszünk vele valami olyat, amit esetleg nélküle nem derült volna ki, vagy nem időben derült volna ki. A kérdés különben tegnap eldöntődött a paraApa azt mondta vegyük meg, és ezzel az i-re felkerült a pont :lol: Én meg azt mondtam, hogy ha ő ragaszkodik hozzá, akkor nem is kérdés :lol:

Stella, :cry: Ezt akartam neked küldeni.

Purc

Kép

Kép
purc

Csajok, tök örülök, annak hogy meg tudtam hallgatni pro kontrát, de tényleg. Kippkopp köszi, hogy leírtad mi történt veletek.
Abban egyet értek Cenivel, hogy igen légzésfigyelő nélkül talán fel sem tűnik ez az embernek, hogy nem vett egyszer kétszer levegőt a baba. De az tény, hogy ha a légzésfigyelő bejelez, és esetleg észre is veszem, hogy nem úgy vette a levegőt, ahogy kell a picur, vagy túl mélyen aludt vagy nem tudom... akkor talán dokinéni tud valami okosat mondani. Szóval lehet észreveszünk vele valami olyat, amit esetleg nélküle nem derült volna ki, vagy nem időben derült volna ki. A kérdés különben tegnap eldöntődött a paraApa azt mondta vegyük meg, és ezzel az i-re felkerült a pont :lol: Én meg azt mondtam, hogy ha ő ragaszkodik hozzá, akkor nem is kérdés :lol:

Stella, :cry: Ezt akartam neked küldeni.

Purc

Kép

Kép
purc

Na ez szépen kétszer ment el bocsi. Különben nem tudom mennyire voltam érthető, bocsi érte, ha össze visszaságnak tűnik, amit írtam, de ma nem vagyok a toppon. Kissé rosszul vagyok, szédülök.

Pussz nektek.

Purc

Kép

Kép
purc

Áfi, miben nem volt igazam? Abban hogy te nem fogadod el másnak a véleményét?? Én nem vonom kétségbe azt amit leírtál! Biztos igaz, de az is igaz amit a többiek írnak! De most nehogy megsértődj rajta, h felvetettem ezt a dolgot! Csak néha rossz olvasni, és van úgy hogy inkább nem reagálok, mert nem szereteném ha a véleményem rögötn meg lenne cáfolva!!
kata05

Vettem magamnak egy mágnenses nyakláncot, ilyet: 101-es. Szerintem szép, és kis egyszerű, így mindenhez hordható. Kép :wink:

És azt írják, ennyi mindenre jó: http://www.shp.hu/hpc/hpc_member.php?az ... 1104777190

Ezt csak úgy írtam NEKTEK!!! :D

snufi

Hazaértem!!!

Legutálatosabb ellenségemnek sem kívánom azt,ami kint van :evil: :evil: :evil: elviselhetetlen,de aki volt ma kint tudja.41 fokot mutatott a hőmérő (nem úgy,amúgy :wink: :lol: :lol: )

Snufi:nagyon jól néz ki a nyaklánc,és ha hiszel benne biztos használni fog!!!! :wink:
vedresandi

Snufi: nagyon jól néznek ki ezek az ékszerek :D igazán elegánsak...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kata,
itt helyben leteszem a nagyesküt hogy egy szavadat soha meg sem próbálom kétségbe vonni, vagy tévedésed kijavítani (amiért én speciel hálás szoktam lenni) vagy konstruktív vitát folytatni veled bármely témában, esetleg tapasztalatot cserélni veled. Hiszem hogy félreértettél, és félreértesz. Rossz olvasni az írásaimat? Erre 2 megoldás van: 1 nem olvasod 2 nem írok.
Vendég

Áfi: nem húztad le a mágneses erőt... :lol: :lol: :lol: :lol:

snufi

Snufi,
mert nem akarok mindenbe belekötni és senki véleményét el nem fogadni! :wink:
Amúgy nyakláncnak nem rossz... :)
Vendég

Támadás a legjobb védekezés!!
Én a cáfolatokra értettem h rossz olvasni!! 3 dolgot kapásból fel tudok sorolni, amit megcáfoltál eddig! Embernek lehet véleménye, sőt kötelező, hogy legyen! De nem kell a másik emberre ráerőltetni!! El lehet fogadni a másik ember véleményét is!! És nem kell rögtön fel kapni a vizet, hogy én ne olvassam a te írásaidat, vagy te nem írsz!! Nem erről van szó!! De bánnom már h felhoztam neked! Csak az a baj, h más ember is van akinek ez a véleménye csak nem meri itt leírni!!

Snufi, nem ér rá lehúzni a mágneses erődet!!
kata05

Snufi, nagyon szép a nyaklánc. Épp itt volt az Uram mikor olvastam, neki is kell egy ilyen :lol: Azt mondja autószerelés közben tök jól fel tudná vele szedni az elveszett csavarokat :lol: :lol: Ne haragudj, hogy leírtam, de én sikítottam a röhögéstől. Főleg azért, mert tök komolyan gondolta :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Kata,
te támadtál! És te írtad hogy rossz engem olvasni! Nem akarom senkire ráerőltetni a véleményem, és nagyon sajnálom ha miattam nem mertél eddig bármit leírni, nyugodtan tedd, egy szavam sem lesz rá. És én is bánom hogy felhoztad ezt az alaptalan vádaskodást! Nagyon rosszul esett.
Vendég

De én miért támadtalak? Fel tettem neked egy ártatlan kérdést amire azt válaszoltad h nincs igazam! De hagyjuk, és kár h nem tudod más véleményét elfogadni.
És engem is bántana ha vki ilyet irna nekem és biztos megsértődnék, DE elgondolkodnék rajta!
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?