Sziasztok Lányok,
csak megint minibekukk, amennyit hagy a babám.
Először is Zsú, tiszta szívből gratulálok, jó nagy babád lett neked is

, puszik és ölelések nektek.
Bettike, csak írok, mert altatás téren rengeteg jótanácsot kaptam, a legtöbbje ilyen volt: "ne vedd ki egyből, elkapatod", "hadd sírjon csak erősödik a tüdeje.....", stb. stb., de én hála a barátnőm tanácsainak (szopis tanácsadónő) nem hallgattam ezekre.
Itt jön megint a Suttogó...én elolvastam végül, de egyáltalán nem tetszett, helyette ajánlom tiszta szívből az Éjszakai Gondoskodás c. könyvet a barátnődnek a La Leche liga ajánlásával.
Tanácsok tőlem:

: Én soha nem hagyom sírni a gyereket, vagy ha sír is valamiért azon munkálkodom,h kitaláljam miért van....büfi,kaki,éhes,melege van,stb......
Velem alszik az ágyban, vagy a cicin alszik el, vagy játék közben, vagy ha bármi gond van (hascsikarás, stb, akkor a kezemben) és utána esetleg a kiságya.
Egyébként a fenti könyvben rengeteg szó van arról, hogy az a gyerkőc, aki a szüleivel alszik biztonságban érzi magát folyamatosan, könnyeben alussza át az éjszakát (mi már csak egyszer szopizunk éjjel és alszunk reggelig), a baba átveszi az anya légzésritmusát és ő is nyugodtan alszik vele...
Persze a barátnődéknél 9 hónapos a gyerkőc, de talál a könyvben mindenfélére tanácsot, szerintem nagyon tuti.
Aztán az lesz amit ő kitapasztal, de irányvonalat jó kapni szerintem.
Mennem kell, mert sír a kicsi.........
Puszi mindenkinek.
Melcsi