2004.10.10 13:57
2004.10.10 15:55
2004.10.10 16:21
hogy vagy sorstársam?? Nem tudom, mit hoz a jövő, de nagyon reménykedem benne. Mikor van a köv. stimud?? Hogy állsz hozzá? én úgy gondolom, ennél optimálisabb körülményeket nem tudok teremteni, ami most volt, úgyhogy val.szeg nem ezen múlik. MOst azon filózok, szerdán meg is kérdezem a doki bácsit, hogy lehet, hogy túl vékony a mnyh.-m, és nem tud(nak) megtapadni. Bár, amikor mondtam, hogy 2 napos a mensesem, nem nagyon merült fel a kérdés...szerinted? A transzfer idején 10mm körüli volt.
Beírhatsz engem is a táblázatba, régen-régen benne voltam, de elmaradtam. Szóval: 4év/37.cn/rendszeres28-29/Tatabánya/31év/1.lombik volt szept.-ben
Üdv. közöttünk, reméljük, minél előbb az alattunk lévő topicban tudod magad. Ha dokihoz szeretnél menni azt mindenképpen tanácsolni tudom, hogy egyből meddőségi centrumba menjetek, ne "sima" nőgyógyihoz. Itt többen is vagyunk, akik éveket spóroltak volna meg, ha szakemberhez fordulnak. Ahol körülnézhetsz: www.freeweb.hu/medlomb -és persze bármiben segítünk.
Neked is üdv ,hogy itt vagy, és gratula a már meglévő bébidhez, (nagyon irigyellek). Mielőtt elkezdted a clostit voltál vérvételen? Nézik a closti szedése mellett a tüszőérésed,
Te nagyon aranyos csajszi vagy, úgyhogy biztosan hamarosan beköltözik Hozzád a várva várt manó. Főleg így, hogy az urad többet lesz otthon...lehet, hogy csak ez volt a baj????
A closti szedése mellett figyelemmel kisérte a dokid a tüszőket?? Megrepedtek maguktól, mekkorákra nőttek? A puregont nem szedni fogod, az egy injekció, amit izomba kell beadni. Vérvételen voltál?
Az átjárhatósági nagyon nagy előrelépés lesz, majd meglátod! HSG v.laparoszkóp? Nekem az utóbbi volt, ha Neked is az lesz, esetleg beszámolok.... Kitartás!!!
Esetleg jó lenne, ha hatással lenne ránk a párzási időszakuk??
2004.10.10 16:28
2004.10.10 16:46
Hazudni nem szép dolog, de ilyen esetben igen hasznos lehet. Nem elég, ha azt mondod, néhány vizsgálaton kell átesned?? Olyan pofátlanok, hogy rákérdeznek? Akkor meg mondd, hogy rutinvizsgálatok -ezzel nem is füllentesz. Ha ennél is kiváncsibbak, akkor tényleg hazudnod kell. Az nem elég, ha azt mondod, nőgyógyászati rutinvizsgálatok? -vagy ez már elég SOK, mi?
de én leszarom
2004.10.10 17:07
2004.10.10 17:36
Azért ez elég ritka nem? Imádom!
, Drika
, Vik
, Mónika

2004.10.10 17:58
2004.10.10 19:17

!
), itt számolgatom a ciklusnapomat. Jó mi
?! De amilyen a szerencsém, ez sem lesz az én hónapom... 

... 2004.10.10 21:55
! Szerintem se mondd meg, hogy kórházban leszel. Szerintem a kórház ad ugyan igazolást, de azzal mész a körzetihez és ő ír ki táppénzre. Az meg, hogy mi bajod volt senkire nem tartozik!! Sok sikert a HSG-hez (de nekem is csak fél nap volt)!
! Zsu leginkább a Kaális topicban chat-el! Különben szerintem a 10mm mnyh egyáltalán nem kevés. Nekem határozottan azt mondta, hogy már 6 is elég a megtapadáshoz mikor elkezdtem aggódni az én 8mm-em miatt. A 10 az már optimális. Egyébként én azért még mindig bízom a csodában, ezt amott is megírtam neked!!!
! Ha gondolod majd beszámolok az inszemről, bár talán én nem leszek túl jó példa. Az egyik petevezetőm alig átjárható, szerintem ott semmi esély, de majd meglátjuk! Kezdjetek bele! Hajrá!
! Drukkolok a 2 csíkos teszthez!
! Mizu a lombikkal??? Hová fogtok menni?? 2004.10.11 06:28
2004.10.11 07:08
2004.10.11 07:45
2004.10.11 09:13
Én is így vagyok a melóhelyen, alig várom, hogy megszabaduljak tőle, és nem is akarok ide visszajönni.
2004.10.11 09:33
2004.10.11 10:25
2004.10.11 10:56
Remélem, hamar lekerülsz az alattunk lévő topicba Te is, mint már annyian innen megtették!!
- bocsi, csak annyira vicces, hogy fogigátlót kell szednem elzáródott petevezetőkkel. Persze tudom, hogy stimu előtt le kell állítani peteérést, ja tényleg, nem tudod, lombiknál is ez a tollas hasszuri van már? Ez egész barátinak hangzik. Amúgy mi egyelőre a Schöfibe járunk, hát nem egy csilivili környezet, de a dokik, asszisztensek tündérek és nagy a bizakodás, remélem, nem is kell onnan továbbálnunk.
2004.10.11 10:59
Ha nem bízol a dokidban, azonnal váltani kell!! Teljesen egyet értek!
Mit tervezel, kihez mész? Csak meddőségre specializálódott orvoshoz érdemes!!
Mindkettőnek lényege, hogy a petevezetők állapotát méri fel. A HSG-t altatás nélkül csinálják, kontraszt anyagot juttatnak a hüvelyen keresztül a méhüregbe, és monitoron kimutatja, hogy hol van összenövés. A lapart, nekem ez volt, altatásban végzik, mert hasfalon keresztül szúrnak meg. az előnye,a HSG-vel szemben, hogy az egész méhüregről, a méh és a petefészkek állapotáról is nagyon pontos információkat nyújt. Egyébként én is tanár vagyok, most 3 hetet voltam táppénzen, nem vagyok még véglegesítve, de megmondom őszintén, nem is érdekel. első a bébi, bármit feláldoznék érte...
Itt is szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ Miért ne sikerülhetne???
Nem feladni
Ha fenn van a hőd az jót jelent!
tényleg szupi volt a hétvégénk, bőgést ugyan nem hallottunk tegnap, de legalább átmostuk a tüdőnket. Veled mi van??
az a táblázat, amiben én is benne vagyok??)
Milena
Zsu
Hol vagytok??
Akikkel kezdtem levelezni, már mind babások, vagy az alattunk lévő topicban virgonckodnak
ez azért néha elkeserít.....
2004.10.11 11:20
!!! Mi van Veled? Ja ezt már Anna is megkérdezte...
Lehet, hogy a hiperstimuhoz is köze van, majd időközben kiokosodunk! Azt hogy mikor kezdjük, már én is nagyon szeretném tudni, de hát a vizsgálatok eredményeit meg kell várni, addig nem kezdhetjük. Holnap kifaggatom a dokit. Úgy szeretném, ha legalább a hormonjaim rendben lennének és nagyon izgulok, nehogy találjanak valami gonosz baktériumot, ami miatt csúszhat minden...Gondolom valamikor novemberben jutunk el magáig a lombikig...Ha jön a punkció, kérdezhetlek majd róla?
2004.10.11 11:39
, Hajnesz
!
, Milena
2004.10.11 11:48
Mi is szerdán megyünk kielemezni a lombikot. Majd beszámolok. Azóta nem teszteltem, nem is jött meg (38.cn), de hát ugye szedem a progi-pótlókat, amik fennt tartják a nyálkahártyát.
2004.10.11 13:41
2004.10.11 13:54
2004.10.11 15:55
2004.10.11 16:14

Azt tudom, ha sikerül(ne), akkor a legszebb szülinapi ajándékom lesz(lenne), persze Dani születése után
. 

2004.10.11 18:10

Ez a jó hír.
Kell ennél jobb fogamzásgátló?
!
, csak még nem volt időm frissíteni!
/hamarosan/
Hajrá-hajrá!

2004.10.11 19:16
2004.10.11 21:54
2004.10.12 02:17
2004.10.12 06:54
Bogi
!
! 2004.10.12 09:10
2004.10.12 09:11
Köszi, hogy betettél a táblázatba. Most nézem, nemcsak hogy én vagyok itt legrégebben, de én vagyok a legidősebb is... iszonyat
Még ezen a héten táppénzen vagyok, aztán jövő héten megyek vissza dolgozni. Semmi kedvem a kollégák kérdéseire felelgetni. Ráadásul nem voltam elég elővigyázatos és kiszivárgott, hgoy mi a helyzet, meg hát a főnököm is tudja, úgyhogy fel kell vérteznem magam a sajnálkozásaikra.
Most nézem,hogy Te Verőcén laksz. De hát az az ország egyik legszebb helye.
Ott szokott lenni a Magyar Sziget, nem? Egy-két napra mindig lemegyünk. Az árvízi homokzsákpakolást soha nem felejtem el.
Bejársz dokihoz Bpestre?
Ha ilyen magas a hőd, az nagyon jó jel!!!
Csak nem?? Húú, de izgalmas!
Ugyanezek a gondolatok járnak a fejemben, amikor a nővéreim gyerekeit babusgatom. Mennyivel jobb lesz a sajátunkat! hamarosan eljön az az idő is!! -remélem
Akkor Neked csupán ciklusrendezésre írta fel. Mert elvileg stimuhoz is használják, hiszen több és jobb minőségű pete érik. Elvileg nézni szokták, hogy mennyi tüszőt indít el, mekkorára nőnek, és megrepednek-e. Ha nem repednek meg, akkor szokták repeszteni (choragonnal v. profasival) nálam legalábbis így volt. Hová jársz? "Sima" nőgyógyihoz v. "szakemberhez"?
Sajnálom! Tudom, hogy ez vigasztal a legkevésbé, de biztosan hamarosan eljön a mi időnk is! 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|