A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szia Drika!
Úgy látom sokan kezdtük hasonlóan az évet!
Szerintem nagyon fontos, hogy hallgass az érzéseidre!! Ne azokra, akik azt mondják ráérsz még. Mire alapozzák ezt a megjegyzésüket, sohasem értettem. Lehet, hogy egyeseknek 1 év nem nagy idő, szerintem ilyenkor túl hosszú. Mi is hamarosan belekezdünk a vizsgálatokba, szeretném tudni, hogy minden rendben van-e velünk. S te is elhatároztad, nem?
Uccu neki..Megosztjuk majd a tapasztalatainkat.
Pusz:Dana
dana

Szia Dana!
Remélem, úton van már ide az erő, amit küldtél nekem, s lassan-lassan ide is ér. Sajnos ma még kicsit sírós napom van, de remélem, holnapra már jobb lesz. Az első nap mindig ilyen keserves, és most az idő is olyan nyomasztó.
Mi is január óta próbálkozunk, most szeptemberben döntöttünk úgy, hogy elég volt a bizonytalanságból, utánajárunk a dolgoknak. Persze a dokimnak azt hazudtam, hogy van már egy éve, hogy próbálkozunk. Holnap után megyek a második vérvételre, illetve az elsőnek az eredménye akkor lesz meg, a párom meg csütörtökön nézeti meg a kis hercegeket. Izgulunk ám mind a ketten rendesen. Persze én inkább a kb. 10 nap múlva esedékes petevezeték átjárhatósági vizsgálattól tartok, dehát mindent a cél érdekében!Talán azért is viselt meg ez a mai vérvörös vasárnap annyira, mert picit bíztam benne, hogy talán végre most sikerül, és megmenekülünk ettől az előttünk álló procedúrától. Na de hát ha ez kell ahhoz hogy babám legyen, akkor hajrá!
És hajrá Neked is! Ne halogassátok a vizsgálatokat! Használjátok ki azt az időt, amikor több időt tudtok a pároddal együtt tölteni, sikerülni fog és valóra válik az álmotok!
Azt hiszem, közeledik az erő, amit küldtél!Köszönöm!

Drika!
Neked is megy a drukkk!!!Igazad van, menj orvoshoz, s ha kell, füllents! Aztán írj jó híreket!

Hritus!
Sajnos én nem tudok Neked segíteni, de holnap jönnek a tapasztaltabb lányok, és biztos lesz jó tanácsuk illetve véleményük. Szorítok érted is!

Zita!
Örülök, hogy már jobban vagy, a sógornőmnek is inszemmel sikerült, a napokban fog megszületni a kisbaba! Neked is sikerülni fog!!!
Bekerülhetnék a táblázatba? 2004. január óta próbálkozunk, ma vagyok az első napon, a ciklusaim hossza 26-28 nap, szegedi vagyok, a korom 29. Köszi.
Puszi mindenkinek.
Bogi.
bogi1975

Zsu Kép Kép hogy vagy sorstársam?? Nem tudom, mit hoz a jövő, de nagyon reménykedem benne. Mikor van a köv. stimud?? Hogy állsz hozzá? én úgy gondolom, ennél optimálisabb körülményeket nem tudok teremteni, ami most volt, úgyhogy val.szeg nem ezen múlik. MOst azon filózok, szerdán meg is kérdezem a doki bácsit, hogy lehet, hogy túl vékony a mnyh.-m, és nem tud(nak) megtapadni. Bár, amikor mondtam, hogy 2 napos a mensesem, nem nagyon merült fel a kérdés...szerinted? A transzfer idején 10mm körüli volt.

Szia Zita Kép Kép Beírhatsz engem is a táblázatba, régen-régen benne voltam, de elmaradtam. Szóval: 4év/37.cn/rendszeres28-29/Tatabánya/31év/1.lombik volt szept.-ben

Drika Kép Üdv. közöttünk, reméljük, minél előbb az alattunk lévő topicban tudod magad. Ha dokihoz szeretnél menni azt mindenképpen tanácsolni tudom, hogy egyből meddőségi centrumba menjetek, ne "sima" nőgyógyihoz. Itt többen is vagyunk, akik éveket spóroltak volna meg, ha szakemberhez fordulnak. Ahol körülnézhetsz: www.freeweb.hu/medlomb -és persze bármiben segítünk.

Vik Kép Neked is üdv ,hogy itt vagy, és gratula a már meglévő bébidhez, (nagyon irigyellek). Mielőtt elkezdted a clostit voltál vérvételen? Nézik a closti szedése mellett a tüszőérésed,
-repedésed? Ui. különben semmi értelme szedni....Hová jársz?

Dana drága Kép Te nagyon aranyos csajszi vagy, úgyhogy biztosan hamarosan beköltözik Hozzád a várva várt manó. Főleg így, hogy az urad többet lesz otthon...lehet, hogy csak ez volt a baj????
Milyen vizsgálatokon vagy túl??

HritusKép A closti szedése mellett figyelemmel kisérte a dokid a tüszőket?? Megrepedtek maguktól, mekkorákra nőttek? A puregont nem szedni fogod, az egy injekció, amit izomba kell beadni. Vérvételen voltál?

BogiKép Az átjárhatósági nagyon nagy előrelépés lesz, majd meglátod! HSG v.laparoszkóp? Nekem az utóbbi volt, ha Neked is az lesz, esetleg beszámolok.... Kitartás!!!

Dodo hol vagy??? Kép Kép Kép

Ja, tegnap voltunk szüreti bálon, szuper volt, aztán nagyon csatangoltunk Dobogókőn, olyan köd volt, hogy 20 méterre nem lehetett látni. De nagyon élveztem, hogy a több hetes "lombik-szobafogság" után kimehettem kirándulni egyet. Ma meg megyünk szarvasbőgést hallgatni, hátha nem maradtunk még le róla... Kép Esetleg jó lenne, ha hatással lenne ránk a párzási időszakuk?? Kép

És persze mindenkinek szép maradék hétvégét!!
puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lányok!
Az előbb elfelejtettem!A véleményeteket szeretném kérni. Kb. 10 nap múlva megyek a HSG-re. Ez 3 nap kórházi táppénzzel jár. Mit mondjak a munkahelyemen, hol vagyok és miért? Az igazat nem mondhatom, mivel évvégén nagy elbocsátások várhatók, és ha megtudják, hogy ilyen intenzíven foglalkoztat már bennünket a baba-projekt, és rám már úgysem sokáig számíthatnak (ezt én is nagggyon remélem!), félek, engem küldenek el. Milyen nőgyógyászati betegség van, ami 3 napot vesz igénybe? Annyira utálom, hogy hazudozni kell!
Köszi a segítségeteket!
Bogi.
bogi1975

Bogi Kép Hazudni nem szép dolog, de ilyen esetben igen hasznos lehet. Nem elég, ha azt mondod, néhány vizsgálaton kell átesned?? Olyan pofátlanok, hogy rákérdeznek? Akkor meg mondd, hogy rutinvizsgálatok -ezzel nem is füllentesz. Ha ennél is kiváncsibbak, akkor tényleg hazudnod kell. Az nem elég, ha azt mondod, nőgyógyászati rutinvizsgálatok? -vagy ez már elég SOK, mi?
Én sajna túl őszinte voltam, a főnökömnek is elmondtam, hogy lombikolunk......szerintem most már nem is gondolkodik azon, hogy véglegesítsen...Kép de én leszarom Kép
anna

madaran

Hát szerintem Bogi mondd azt, hogy az ultrahangon találtak valamit és ezt akarják ellenőrizni. Vagy esetleg hogy találtak valamit és egészségügyi kaparásra kell menned.

Különben én is voltam hsg-n, elvileg úgy van, hogy aznap reggel bementem és aznap saját felelősségre hazajöhettem. De amúgy másnap reggel jöhettem volna.

Én nem is biztos, hogy beszámolnék erről. Miért nem veszel ki két nap szabit? A kórház nem vesz táppénzre, ha nem akarod. Attól még a vizsgálatot elvégzik és a zárójelentést is megkapod.
A szabi mégsem olyan nehéz ügy.

emeseanyu

Bogi!Kép

Szerintem is mondd azt, hogy találtak valamit, és azt vizsgálják ki!
A táppénzes igazolásra nem írnak semmi olyat a klinikán, amiből a főnököd rájöhetne, hogy milyen vizsgálatod volt!
Az én főnököm egy angyal pasi... Én megmondtam, hogy miért megyek, és azt is, hogy babaprojekt van. Ő azt mondta, hogy neki nem kell az igazolás a klinikáról, kifizeti nekem a 2 napot, amit nem dolgoztam, mert szerinte az ő alkalmazottja ne keressen kevesebbet azért, mert kórházban kell lennie.Kép Azért ez elég ritka nem? Imádom!Kép

DanaKép, DrikaKép, VikKép, MónikaKép

Üdvözlet legújabb függőkék!KépKép
Ne maradjatok sokáig!Kép

Anna!Kép

Klassz, hogy jól sikerült a hétvégétek, és remélem nem maradtok le a szarvasbőgésről!Kép
Lesd ki légyszi, hogy nekik mi a taktikájuk!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Szia Dana!

Igen elhatároztam magam és kösz a biztatást!

Már be is jelentkeztem november elejére a dokihoz. Ami egyébként ismét sok erőt ad, mert úgyérzem talán tudunk majd tenni az ellen ami miatt minden hónap végén elkeseredek.
(persze remélem, hogy nem hatalmas problémák kerülnek napvilágra, és csak egy kis rásegítés kell.)

Sok sikert kívánok nektek is! És várom a tapasztalatokat, persze majd én is beszámolok.

Pusz,
Drika
drika

Bogi!
Köszönöm a drukkot éppen szükséges, mert ma szálkásodott be a Pg-tesztem, vagyis itt az újabb esély.

Madaran!
Köszönöm a tanácsot -megfogadom- és körül is nézek az ajánlott oldalon.

pusz mindenkinek...
drika

Sziasztok!

Bogi!
Szerintem egyszerűen vegyél ki 3 nap szabit. Azt nem vagy köteles megmagyarázni. Ha azt mondanád, hogy találtak valamit, azért mész kórházba, akkor az is egy ürügy lehet a felmondásodhoz, mert mi van akkor, ha többet kell betegállományba menned. Ott is, akkor is csak a magyarázkodás. 3 nap szabi magyarázkodás nélkül. A kórházban adnak egy igazolást, amit táppénz esetén kell(ene) leadni, de szabi esetén nem.

Üdvözlünk Drika!
Aztán ne maradj sokáig KépKépKép!

Ma vagyok a 25. napon... Istenem... Ahhoz képest, hogy már letettem a babáról, (csak semmit sem tettem ellene Kép), itt számolgatom a ciklusnapomat. Jó mi Kép?! De amilyen a szerencsém, ez sem lesz az én hónapom...
Több szempontból sem KépKépKép...

Na menek. Azért nem ilyen rossz a hangulatom.

Kriszta

mohácska

Sziasztok lányok!Kép

Szóval holnap délben (azaz sokaknak már ma, mert ezt most elég későn írom) lesz az első inszemem. Semmi optimizmusom nincs, tuti nem fog sikerülni, nem lett túl jó a stimu. Csak egy nagyobb tüszőm van, de szerintem már az is megrepedt. Annyira nem vagyok szomi, most már végigcsinálom. Remélem nem fog fájni! Ezt az elsőt amúgy is csak mint egy tapogatózást fogom fel, a következő tuti jobb lesz!!
Ja! Még annyi, hogy kb. 1,5 éve még Cat volt az aki szólt mindenkinek, hogy az infertility.hu-n (asszem ott) lehet szavazni arra, hogy a Puregont már hasonlóképp be lehessen adni mint ahogy a cukorbetegek szúrják otthon magukat. Hát örömmel jelentem, hogy talán az elsők között vagyok akik élvezhetik ennek könnyedségét és otthon el tudtam ezt intézni. Puregon Pen, abszolút könnyen adagolható, fájdalommentes szuri a hasba. Úgyhogy ezúton is köszi mindenkinek!

Üdvözlet mindenkinek aki újonnan érkezett hozzánk! Szörnyű, hogy milyen sokan vagyunk!

BogiKép! Szerintem se mondd meg, hogy kórházban leszel. Szerintem a kórház ad ugyan igazolást, de azzal mész a körzetihez és ő ír ki táppénzre. Az meg, hogy mi bajod volt senkire nem tartozik!! Sok sikert a HSG-hez (de nekem is csak fél nap volt)!

AnnámKép! Zsu leginkább a Kaális topicban chat-el! Különben szerintem a 10mm mnyh egyáltalán nem kevés. Nekem határozottan azt mondta, hogy már 6 is elég a megtapadáshoz mikor elkezdtem aggódni az én 8mm-em miatt. A 10 az már optimális. Egyébként én azért még mindig bízom a csodában, ezt amott is megírtam neked!!!
ZitusKép! Ha gondolod majd beszámolok az inszemről, bár talán én nem leszek túl jó példa. Az egyik petevezetőm alig átjárható, szerintem ott semmi esély, de majd meglátjuk! Kezdjetek bele! Hajrá!
MohácskaKép! Drukkolok a 2 csíkos teszthez!
HajneszKép! Mizu a lombikkal??? Hová fogtok menni??

Jó éjt mindenkinek
Enigma
enigma

Kedves Anna, Zita, Emeseanyu, Kriszta, Enigma! (Remélem, nem hagytam ki senkit!) Köszi a tanácsaitokat. Sajna szabit én nem tudok kivenni, mivel tanár vagyok, és ez tudjátok, nálunk másként működik. Első körben azt fogom mondani, hogy kivizsgálásra kell mennem. Ha tovább faggatóznak: UH-n találtak valamit. Remélem, ennyi elég is lesz. Szerencsére a minden lében kanál ig. helyettesek közül az egyik továbbképzésen lesz mikor bejelentem, azt hiszem, a másik meg van olyan tapintatos, hogy ennyivel megelégszik. Az igazgatóval nem vagyok túl jóban (ezért is félek), így ő nem fog kérdezni. Zita, őszintén irigyellek a főnöködért!

Anna!
Mi a külömbség a laporoszkópia és a HSG között? Én még ezt sem tudom.

Enigma!
Nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bogi.
bogi1975

BogiKép

Én múlt héten voltam HSG-n. A doki nem is említette, hogy táppénzes napnak számít, így egy nap szabit kivettem, 3/4 1-kor kezdődött a vizsgálat és 1/4 2 után már sétáltam ki a kórház kapuján.

Henci
henci

SZiasztok!
Alig győztem visszaolvasni a hétvégi termést!

Drika, Vik!
Üdv a csapatban, de remélem nem kell sokat maradnotok.
DrikaKép
szerintem mindenképpen kezdjétek el a kivizsgálásokat, és nyugodtan füllentsd azt a dokinak, hogy több, mint egy éve rajta vagytok a témán. Én is ezt tettem.

BogiKép
sajnálom, hogy megjött, de remélem ma már jobb kedved van!

EnigmaKép
nagyon szorítok, hogy az inszem felülmúlja minden várakozásodat és nagy-nagy meglepiben legyen részed hónap végén!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányok!
Mohácska! Sajna hétvégén megjött. A gépre azt mondta, hogy nem a legjobb. El is küldött az István kórházba, hogy nézzenek meg ott is, de mivel megjött még meggondolom. Ezek után a dokiban sem bízom már igazán. Most megint egy jó orvost kéne találnom, aki megbízható és jobban odafigyel mindenre. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

SZiasztok!

Hát igen nehéz behozni a hétvégi lemaradást Kép

Üdvözlet az újaknak, sok sikert a babaprojecthez! Kép

Zita Kép
Nagyon jó fej a főnököd, nem mindegy, hogy mennyit stresszel az ember a melóhelyen!

Bogi
Ha pl. azt mondod, hogy felfáztál, lett egy cisztád, azt szívják le, az nem olyan nagy műtét szerintem. Ráadásul nem lehet belőle következtetni további táppénzre, hogy a kirúgás veszélye fenyegetne. Úgysem fog utánajárni a főnököd, hogy felfázásból lehet-e ciszta vagy nem.

Enigma
Nagyon sok sikert az inszemhez nagyon drukkolok!!!
Szerencsére nem kellett olyan sokat várnotok rá!

Gyöngyi Kép
Sajnálom, hogy megjött! Ugye nem adod fel?!?!?

Galagonya
SAjnos számítottál rá, hogy a főnököd nem fogadja jól a hírt, ezzel nem tudsz mit kezdeni. Viszont a rosszmájú kollegát megkérdeztem volna, hogy netán már szerzett is a helyemre valakit?
Amúgy meg gondolj arra, hogy ha ilyen sokat kell melóznod és így kifáradsz, akkor ezt nem is biztos hogy tudnád csinálni 3 éves baba mellett Kép Én is így vagyok a melóhelyen, alig várom, hogy megszabaduljak tőle, és nem is akarok ide visszajönni.
Ja, mielőbbi jobbulást kívánok! Kép

Lányok, nekem nem jött meg, a hőm még fent van, de szerintem meg fog jönni. Nem élem bele magam, mert nem akarok pofára esni mint a múlt hónapban. MOst nyugi van, pár napon belül úgyis kiderül minden Kép

Tündi
Vendég

Tünde!
Most már kezdek megnyugodni, de csütörtökön nagyon ki voltam szegény párom nyugtatott, hogy lesz még nekünk babánk, de akkor nem hittem, bíztam benne annyira el voltam kenődve. Meg hát egy orvos, hogy lehet ilyen, hogy még akkor is amikor nem lát embriót biztat tovább. És két hete egyből rávágta, hogy babát lát és nem mondta, hogy még nagyon ne bízzam el magam. Mi meg hittünk neki - mégiscsak egy orvos - azt hittem az biztos amit mond. De szerintem most egy másik orvoshoz fogok visszamenni. Bocsi, hogyha egy kicsit kuszán írtam le. Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Lányok!

Az ember kihagy néhány napot és lehetetlen behozni Benneteket! Jobban örülnék, ha az alatta lévő topicban leveleznénk már! Kép

Üdv az új Csajoknak! Minél rövidebb itt tartózkodást! Kép

Zitus!

Javíts ki kérlek szépen a táblában, hajszál pontosan jött meg. Kép Ma a 4 cn. Köszi!

Brahy
brahy

Dana!

A "sajnos" szót azért használtam, mert sajnos nincs normális 28-30 napos ciklusom closti nélkül.
Amúgy a Norculuttal magával nem volt problémám. Kép

Lara

Kép
lara26

Bogi!

Szerintem mondd azt, hogy nőgyógyászati problémád volt, és ki kellett vizsgáltatni magad. Ez tényleg kb.2-3 nap (nekem pár éve tényleg volt egy ilyen). Az meg hogy miféle, ahhoz szerintem semmi köze a munkáltatónak.
Te egyébként a röntgenes átjárhatósági vizsgálatot választottad? Lehet nemsokára nekem is át kell esnem ezen. Majd elmeséled a tapasztalataidat?
Kitartást Neked!
Üdv: Lara

Kép
lara26

DanaKép
Nekem nagyon tetszett a megszólítás, igenis, mindannyiunknak ilyen pozitívan kell gondolkodnunk, csak vigyázz, nehogy itt kinevezzünk Téged ügyeletes bátorítónak, akkor aztán semmi pihi nem lesz!!! Kép Remélem, hamar lekerülsz az alattunk lévő topicba Te is, mint már annyian innen megtették!!

EnigmaKép
Köszi az érdeklődést, lassacskán, de haladunk a cél felé. Holnap reggel lesz az utolsó vizsgálat, amivel egy sor betegséget (candida meg hasonlók)remélhetőleg sikerül kizárni, aztán ha minden ok, indulhat a fogigátlás - de jó, akkor nem kell védekeznünk, hihihiKép - bocsi, csak annyira vicces, hogy fogigátlót kell szednem elzáródott petevezetőkkel. Persze tudom, hogy stimu előtt le kell állítani peteérést, ja tényleg, nem tudod, lombiknál is ez a tollas hasszuri van már? Ez egész barátinak hangzik. Amúgy mi egyelőre a Schöfibe járunk, hát nem egy csilivili környezet, de a dokik, asszisztensek tündérek és nagy a bizakodás, remélem, nem is kell onnan továbbálnunk.
Kb most lehetsz inszemen NAGYON NAGYON SZORÍTOK, még akkor is, ha Te nem bízol benne!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DrikaKép
Te se maradj sokáig! Sikeres akciózást!!!Kép Kép Kép

BogiKép
Ugye ma már jobb kedved van? Tudod, új ciklus új remények!!! Nem értem, miért kell 3 nap a HSG-hez, a dokid mondta? Bocsika, lehet, hogy nem figyelmesen olvastam. Én biztos, hogy csak 1 napot szánnék rá, engem már aznap 13:00-kor elengedtek egy kis benntfekvés után, pedig nem voltam eccerű eset...

Jaj, melózni is kéne, szörnyű...majd jövök még, sziasztok!Kép

Hajni
hajnesz

SziasztokKép Kép

GyöngyiKép Ha nem bízol a dokidban, azonnal váltani kell!! Teljesen egyet értek! Kép Mit tervezel, kihez mész? Csak meddőségre specializálódott orvoshoz érdemes!! Kép

BogiKép Mindkettőnek lényege, hogy a petevezetők állapotát méri fel. A HSG-t altatás nélkül csinálják, kontraszt anyagot juttatnak a hüvelyen keresztül a méhüregbe, és monitoron kimutatja, hogy hol van összenövés. A lapart, nekem ez volt, altatásban végzik, mert hasfalon keresztül szúrnak meg. az előnye,a HSG-vel szemben, hogy az egész méhüregről, a méh és a petefészkek állapotáról is nagyon pontos információkat nyújt. Egyébként én is tanár vagyok, most 3 hetet voltam táppénzen, nem vagyok még véglegesítve, de megmondom őszintén, nem is érdekel. első a bébi, bármit feláldoznék érte...

Enigma Kép Itt is szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++ Miért ne sikerülhetne???

Tündi Kép Nem feladniKép Ha fenn van a hőd az jót jelent!

Zitus Kép tényleg szupi volt a hétvégénk, bőgést ugyan nem hallottunk tegnap, de legalább átmostuk a tüdőnket. Veled mi van??
(Hol van márKép az a táblázat, amiben én is benne vagyok??)

DodoKép Milena Kép ZsuKép Hol vagytok??

Vicáról tudtok valamit??
Off:Úgy eltűntek a "régiek", kezdem magam rosszul érezni. Lehet, hogy már nem itt kéne lennem...Kép Kép Kép Akikkel kezdtem levelezni, már mind babások, vagy az alattunk lévő topicban virgonckodnakKép Kép ez azért néha elkeserít.....Kép

madaran

HajneszKép
sok-sok drukk nektek egy sikeres lombikhoz!
Előre az ikrekért!

EnigmaKép
folyamatosan megy a drukk +++++++++++++++++!

Stella

Kép
stella9

Képzeld Hajni! Kép Nekem nem állították le a lombik előtt a peteérést!! És így is volt egy rakat!Kép Akkor miért kell? Lehet, hogy így kisebb a hiperstimu esélye? És akkor mikor kezditek a programot??
anna

madaran

Szia Stella Kép Veled mi a helyzet?? Nyomod a melót? Kép Kép
a

madaran

Hát így nem lehet dolgozni!!! Kép

Köszi szépen StellaKép!!! Mi van Veled? Ja ezt már Anna is megkérdezte...Kép

AnnaKép
Tényleg?! Látod én erről nem tudtam, azt hittem, mindenhol úgy megy, hogy leállítanak előtte. Na mindegy és megbízom a dokiban, biztos tudja, mit csinál Kép Lehet, hogy a hiperstimuhoz is köze van, majd időközben kiokosodunk! Azt hogy mikor kezdjük, már én is nagyon szeretném tudni, de hát a vizsgálatok eredményeit meg kell várni, addig nem kezdhetjük. Holnap kifaggatom a dokit. Úgy szeretném, ha legalább a hormonjaim rendben lennének és nagyon izgulok, nehogy találjanak valami gonosz baktériumot, ami miatt csúszhat minden...Gondolom valamikor novemberben jutunk el magáig a lombikig...Ha jön a punkció, kérdezhetlek majd róla?Kép
Pusz
Hajni
hajnesz

Persze, amiben tudok, segítek! Kép
a

madaran

AnnaKép, HajneszKép
Mindig nagyon érdekel, hogy veletek mi van! Azt hiszem azért, mert Ti már a lombiknál tartotok!
AnnaKép
neked megjött már? A dokiddal kielemeztétek a lombik alakulásának miértjeit?

Velünk az a helyzet, hogy várunk!
Ez a 27.cn és eddig minden ok (kopp-kopp-kopp)!
Emellett persze húzom az igát!
Szerdán megyünk meglátogatni a doktor bácsit! Ő majd jól megnézi a kiskatona-állományt, nekem pedig véremet veszi Kép!
Pár napon belül kiderül, hogy mit sikerült, vagy nem sikerült összehoznunk ebben a hónapban!

ZsuKép, MilenaKép
Veletek mi a helyzet? Nagyon csöndben vagytok!
De azért természetesen megy a drukk ezerrel!!!!!

Stella

Kép
stella9

StellaKép Mi is szerdán megyünk kielemezni a lombikot. Majd beszámolok. Azóta nem teszteltem, nem is jött meg (38.cn), de hát ugye szedem a progi-pótlókat, amik fennt tartják a nyálkahártyát.
Zsu és Milena a Kaális topicon leveleznek, most pofátlankodtam oda, hogy vegyenek be a csapatba, mert ott majdnem mindenki lombikos...
Szóval : drukk Neked! jó lenne már egy babás hír!! Olyan régen volt!!! Kép
a

madaran

Sziasztok, mennyi levél lett? El se tudom olvasni. De üdv köztünk az újaknak és sok sikert a mihamarabbi továbblépéshez Kép
Krinyoka
krinyoka

Sziasztok, mennyi levél lett? El se tudom olvasni. De üdv köztünk az újaknak és sok sikert a mihamarabbi továbblépéshez
Krinyoka Kép
krinyoka

Zitus?

Hogy kell fölrakni a táblicskut? Másik topikon próbálkozom eggyel de csak azt írja ki hogy munkafüzet bla, bla és rá kell kattintani! Bocs hogy ilyen béna vagyok!

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Sziasztok...
Már rég óta olvaslak benneteket, de csak most vettem rá magamat, hogy írjak is.
Szóval Mi már 2 éve próbálkozunk a párommal, sajnos sikertelenül. Elkezdtünk járni a Kaáliba, de számomra furcsa volt, hogy még se peteérést nem néztek UH-n, se semmi mást, (vérvétel volt)máris elküldött a petevezeték átfújásra. Szerintetek ez "normális" ?
evike1975

Most kezdem 3x

Sziasztok csajszik!

Bogi! Új nap, új remények! Engem is zavar, hogy egyre kevesebbet süt a nap, pedig az olyan jó.
Tehát kedd vérvétel, az eredmények természetesen csakis jók lehetnek, párodnál úgyszintén. Azért szolidálok veled, s én is izgulok.. Ja, és küldök két kalappal.. (bocsi)
Nem halogatjuk a vizsgálatokat, de a párom miatt kénytelenek vagyunk, mivel nála kezdik.. s csak utána jövök én..
A petevezeték vizsgálattól pedig ne félj, (mondom én, aki nem volt), de legyen ez a szlogen: "a babáért bármit!" Pusz

Anna! Köszi! Nagyon szeretném, ha mielőbb beköltözne a manócska! S remélem "csak az a baj"..De nemsokára gőzerővel belevágunk! Még semmilyen vizsgálaton nem voltunk, majd ha hazajön, kezdjük! Most is csak azért nem vagyok teljesen nyugodt, mivel össze-vissza lett a ciklusom, az ominózus január óta. Előtte szuperpontos volt.
Remélem azért van a szarvasbőgésnek valami szuperjótékony hatása, s jól megtapassza a babócákat! Nagyon izgulok értetek, s várom én is a szerdai beszámolót!

Drika! Most már tényleg, soha ne keseredj el, hamarosan már nem a sötétben tapogatózunk, csakis kivételesen kellemes helyzetekben! S Ha kis rásegítés kell? Ám legyen! Kívánom neked is az alattunk lévő topicot! Pusz.

Kriszta! Remélem a te hónapod!

Lara! Megnyugtattál! De magadról nem írtál!

Vik, mi van veled?

Zitus, nem maradunk sokáig, de te sem!

Hajni! Örülök, hogy tetszett, s nemsokára találkozunk lejjebb!

Stella, Tündi, Enigma, Brahy, Krinyoka, Gyöngyi... zebrásodjunk!

Mindenkinek további szép napot!

Dana
dana

Sziasztok!

igazán, köszönöm a sok bíztató szót. Remélem volt (van) sikere a tegnapi akciózásnak.
Nagyon várom már, hogy 1-el lejebb beszélgessünk.
Remélem 1-2hónap és ott leszünk. Jó lenne ha év végére kiürülhetne ez a topic.

Köszönöm a tanácsokat: én is úgy gondoltam, hogy "hazudni" fogok a dokinak, jó, hogy ebben megerősítettetek!

Egyébként nálam most újabb 2 hét izgalom, számolás, várakozás következik. Olyan jó lenne + eredményről beszámolni..... - na tessék már megint kezdem, ha túllépek a ciklus felén elfelejtem, amit az első hetekben megfogadtam és ismét ábrándozom.....

Pusz, és drukk mindenkinek!
drika

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, de sajnos nem érzem úgy, hogy az én hónapom lenne, pedig reggel is és most délután is volt egy kis émelygés. De a szerda mindjárt itt van... Tele vagyok várakozással. Pedig nem is annyira foglalkoztat a dolog... Vagy mégis? KépKépKép Azt tudom, ha sikerül(ne), akkor a legszebb szülinapi ajándékom lesz(lenne), persze Dani születése után Kép.

Enigma!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ babatapasztónak!!

Gyöngyi!
KépKépKép

Majd este jövök még.

Puszi
Kriszta

mohácska

Sziasztok!Kép

Délelőtt 3x álltam neki írni, de egyszer sem tudtam elküldeni...KépKépKép
Remélerm most sikerülni fog, csak most meg lehet nem tudom befejezni, mert mindjárt jön a párocskám, és megyünk el itthonról

Na, gyorsanKép
Most voltam tüszőlesőben, és láttam egy szép tüszőcskét(15 mm) a jobb oldalon!Kép Ez a jó hír.
A rossz pedig az, hogy ez kb. csütörtök-pénteken fog repizni, az én párom pedig csütörtök hajnalban elutazikKép Kell ennél jobb fogamzásgátló?
Na azért előtte még belehúzunkKép!
Ennyit rólam.

Enigma!Kép

Nagyon várom a beszámolódat, minden részlet érdekel!Kép
Drukkolok, hogy 2 hét múlva nagyon-nagyon örülj, és veled itt mi is!Kép

Anna!Kép

Nehogymán' elkeseredj!!! Én is régóta itt vagyok. Nem is olyan régen még olyan újonc voltam, most meg lassan én leszek a topik vénje!
De bánja kánya, egyszer mi is lentebb költözünk egy topikkal!Kép
Készül a táblicskuKép, csak még nem volt időm frissíteni!
Nem is tudom te hogy maradtál ki belőle!

Zsu!Kép

Írok mail-t!Kép /hamarosan/

Stella!Kép

De jó lenne ha te hoznád a következő babás hírt!Kép Hajrá-hajrá!

Gyöngyi!Kép

SajnálomKépKépKép
Szerintem is keress egy jó orvost!

Drika!Kép

Én még ennyi idő után sem tudtam elfeledkezni a ciklus második felének izgalmairól, pedig néha olyan jó lenne!

Evike!Kép

Ez teljesen normális, hogy először megnézik, hogy átjárhatóak e a petevezetékek, mert az alapján döntik el, hogy inszem vagy rögtön lombik.
Sok időt spórolnak meg vele - főleg neked!Kép
Milyenek lettek az eredményeitek? Hol tartotok?
Melyik Kaáliba jártok?
Na jó, most többet nem kérdezek!Kép
Légy üdvözölve!Kép

Na, eldugulok, megpróbálom még ma feltenni a táblázatot!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

HahóóóóóóóKép

Kép

És küldöm őt is mindenkihez!Kép
Kép

Kép
Kép
zituska28

Zita
Ma a 2 cn-on vagyok. Kép Kijavítod?

Szilvi
szilvi26

Henci, Hajnesz!
Nekem azt mondta a dokim a HSG-vel kapcsolatban, hogy a kórház 3 napra fog táppénzre venni. Az első napon felvesznek az osztályra, elvégeznek valami vizsgálatot, hogy van-e gyulladás a szervezetemben, valamint vért is vesznek az ujjamból. Hazaengednek, ha megígérem, hogy másnap reggel háromnegyed 7-re már az ágyamban fekszem. A második napon csinálják magát a vizsgálatot. Délután hazaengednek, a harmadik nap meg azért van, hogy pihizzek. Úgy vagyok vele, ha már két nap táppénzt ígyis-úgyis kell kérnem, akkor kihasználom a harmadikat is. Szegeden így csinálják, Zita is ilyen menetrendet írt le nekem.

Lara!
Persze, hogy elmesélek majd mindent, ha túl leszek rajta. Tőlem nem kérdezték meg, hogy milyen átjárhatósági vizsgálatot szeretnék, a dokim azt mondta, hogy ezt kell megcsinálni. Tőletek hallottam csak róla, hogy van altatásos is.

Anna!
Én véglegesítve vagyok ugyan, de sajnos ez nálunk nem sokat jelent. Évvégén olyan kolléganőimet küldték el, akik már 15-20 éve a pályán vannak. Pusztán "szimpátia" alapján. Ha tudnám, hogy nyárig sikerül a babó, engem sem érdekelne az sem,ha már holnap kirúgnának. De mi van, ha tovább kell várni rá? Ezért félek ennyire.
Nektek mennyit kell most várni a következő lombikig?

Stella!
Igen, ma már jobb kedvem van, ismét az optimista hangulatom kerekedett felül. Ebben nagy szerepetek van ám nektek is!

És Neked is, kedves Dana!
Annyira izgi lesz ez a két hét! Sorra jönnek majd meg a vizsgálataink eredményei, nagyon-nagyon remélem, hogy minden OK lesz! Szükségünk is lesz mind a két kalap tartalmára, amit küldtél!
Nem próbálkoztál még a cickafarkfű-zsálya-teakeverékkel? Az állítólag beállítja a ciklusaidat, de legalább normalizálja. Most, hogy olvasom, nyilván van még benne valami, de most nem jut eszembe. A lányok itt biztosan tudják, ha jól emlékszem Stella is használja. Állítólag förtelmes íze van, de használ.

Puszi Nektek , most látom, már megint szófo...om volt. Bocsika.
Bogi.
bogi1975

Kedves Zita!

Felkerülhetnék a Táblára?

2004. január óta próbálkozunk, 22 cn. Ciklus hossza: 30-33nap, Budapest, 24év.

Köszönöm,
Pusz: Drika
drika

SZiasztok

Szorítok mindenkinek aki eredményre vár.

Dana
Köszi a biztató szavakat. Még nem jött meg.Nem merek tesztelni, várok.
Terhességem kezdeti stádiumában nem éreztem semmit. Nem voltam rosszul, semmi különösebb tünet nem volt előtte.
A norculutrol annyit tudok, hogy segíti a embrio beágyazódását. Vagyis ha éppen jókor kapod segít.
Hallotam már másról is aki így esett teherbe.

Madaran
Nem voltam vérvételen. Mosani ciklusban voltam a cikkus közepén tüszőérés vizsgálaton, akkor nem találtak megfelelő tüszőt.A dokim azt mondta, hogy lehet hogy korábban volt a tüszőérésem. Megint kellene szednem a clostit és most korábban menni vizsgálatra. De nem jött meg időre. Várok.
Én azt gondoltam, hogy a closty rendezi a ciklust. Vagy nem így van ? Az előző ciklusban a clostytól pontosan jött meg.Most nem tudom mi van.

Sziasztok
Vik
vik

Szép napot mindenkinek!

Ahogy olvaslak benneteket, csak úgy jönnek a gondolataim..
Eszembe jutott, hogy tini koromban, azokon a napokon mindig felsóhajtottam: -Miért kell ilyen gyakran? Nem lehetne évente csak 1x vagy 2x?
Aztán egy pár évvel később: - Mikor mááááááááááár?
Most meg: - Miért már megint... és.. Milyen hosszú a 28 nap, sőt a 14 még hosszabb...

Fogamzás... Amilyen egyszerűnek tűnik, olyan bonyolult...
Ne nevessetek ki, de néha elgondolkozom, hogy is van ez a csoda. Azokból a kis bigyokból ilyen gyönyörűség.. egyszerűen hihetetlen.. Főleg most jöttek elő ezek a kis buta gondolatok, amikor is a kisöcsém apuka lett, s a párja pocijában ott gömbölyödött egy kis apróság.. Ott voltam a prüntyő születésénél, (na nem tűzközelben, de hallottam amikor felsírt..) s gyönyörű szépséges volt pár percesen...
Remélem senki nem haragszik meg rám, hogy ezt leírtam, de hinni akarom, hogy mindannyiunkra egy ilyen csoda vár. Lehet, hogy göröngyösebb úton, de mi is eljutunk...

Vik, remélem azért késik! Én nem ismerem a clostit, de biztos lesz valaki aki illetékesebb, és segít neked. Azt olvastam viszont, hogy egyénenként változhat az adagolás, mert a dokik a mesi 2. 3. v. 4. napjától indítják. Nem tudom miért. Azt viszont igen, hogy a barátosnémnak segített!! Mikor kellett volna megjönnie? Az újabb infót pedig köszi, megint okosabb lettem, mert erről a beágyazódásról nem tudtam. Újabb remény! Volt nálad mellékhatása? Pusz

Bogi! MIre olvasol, valószínűleg már túl vagy a 2. vérvételen. Tessék megosztani az első eredményeit! Vagyis várjuk a jó híreket... Már most szorítok!
Erről a teakeverékről már én is olvastam, de nem emlékszem pontosan, s ahogy tanácsolod meg is kérdezem.. Pusz

Szia Stella! Megosztanád velem a rosszízű csodatea receptjét? Rémlik, mintha azt írtad volna, hogy nem nagyon vált be. Azért írd meg légyszi. Köszönöm

Anna, úgy látszik nem vettem időben az adást! Pedig én még el is képzeltem: ..állat bőg egy hatalmasat, te megijedsz, babócák pedig kapaszkodnak.. Na nem baj. Gondolok rád!

Na jó, most már abba kell hagynom..
Neharagudjatok a kisregényért! Sziasztok!

Dana
dana

DanaKép BogiKép
A rémségek teája: cickafark-palástfű-zsálya keverék, reggel és este 2-2 deci a ciklus első felében!
Nekem annyit "segített", hogy a 34 napos ciklusom 30 napos lett. De csak az előző hónapban kezdtem el inni. Most nem tudom mi lesz, de remélem, hogy az előző 30 napos ciklusom 9 hónaposra módosul Kép!
Tényleg nem finom, de ha ízesítitek egy kis mézzel, vagy cukorral és citromlével, akkor elviselhető!

Én ma vagyok a 28. napon, de ma tutira nem fog megjönni, mert a hőm 37,28 volt Kép!
Kezdődnek a nagyon izgalmas napok! Jó lenne most nem koppanni a végén!

Stella

Kép
stella9

Szia Stella!Kép

Nagyon szorítok Neked, hogy öszejöjjön ebben a hónapban!!! Kép

Mea
mea

Én most ebben a hónapban Babymarkot használok, hőmérözök rendesen és a méhnyálkahártyát fogom figyelni, és ha átlátszó és nyúlós (bocsiKép ), akkor kell akciózni.Kép

Mindenkinek sok sikert kívánok és nekem is jó lenne egy kis sikerélmény.

Mea
mea

Szia Mea!

A páfrányos módszerről tudsz valamit? Látom a többiben nagyon otthon vagy. A hőmérőzést én is elkezdtem, meg ezt a fránya páfrányost, de nem igazán tudom mikor, mit kellene látnom. A "nyúlóst" még nem vizsgáltam, de lehet többet segít.
Hát akkor sok sikert! Akcióra fel, amikor kell!

Stella, én is izgulok, hogy 9 hónap múlva legyen a következő ciklusod.

Sziasztok DJázmin
djázmin

Mindenkinek szép napot kívánok!

ZitusKép Köszi, hogy betettél a táblázatba. Most nézem, nemcsak hogy én vagyok itt legrégebben, de én vagyok a legidősebb is... iszonyatKép

Bogi Kép Még ezen a héten táppénzen vagyok, aztán jövő héten megyek vissza dolgozni. Semmi kedvem a kollégák kérdéseire felelgetni. Ráadásul nem voltam elég elővigyázatos és kiszivárgott, hgoy mi a helyzet, meg hát a főnököm is tudja, úgyhogy fel kell vérteznem magam a sajnálkozásaikra.Kép
A gyerekekről nem is beszélek...egyáltalán nem hiányoznak, pedig szeretek tanítani.
Hát, akkor hajrá Neked!! Minden eredményről számolj be! Kép

Mea Kép Most nézem,hogy Te Verőcén laksz. De hát az az ország egyik legszebb helye.Kép KépOtt szokott lenni a Magyar Sziget, nem? Egy-két napra mindig lemegyünk. Az árvízi homokzsákpakolást soha nem felejtem el.Kép Bejársz dokihoz Bpestre?

Hajrá Stella Kép Ha ilyen magas a hőd, az nagyon jó jel!!! Kép Kép Csak nem?? Húú, de izgalmas!

DanaKép Ugyanezek a gondolatok járnak a fejemben, amikor a nővéreim gyerekeit babusgatom. Mennyivel jobb lesz a sajátunkat! hamarosan eljön az az idő is!! -remélem

VikKép Akkor Neked csupán ciklusrendezésre írta fel. Mert elvileg stimuhoz is használják, hiszen több és jobb minőségű pete érik. Elvileg nézni szokták, hogy mennyi tüszőt indít el, mekkorára nőnek, és megrepednek-e. Ha nem repednek meg, akkor szokták repeszteni (choragonnal v. profasival) nálam legalábbis így volt. Hová jársz? "Sima" nőgyógyihoz v. "szakemberhez"?
Szilvi Kép Sajnálom! Tudom, hogy ez vigasztal a legkevésbé, de biztosan hamarosan eljön a mi időnk is!
pusza mindenkinek, anna

madaran

Sziasztok! Zita én is bekerülhetnék a táblázatba?
2002. október óta próbálkozunk, 4 cn, 29 éves vagyok, Budapest, 30-35 nap rendszertelen ciklus.
Köszönöm Gyöngyi

Kép
Kép
bgyöngyi

Szia Zituska!
Köszi a gyors válaszodat...2 éve próbálkozunk már sajnos..A lelteim mind jók, a páromé is. Csak az volt furcsa,hogy miért nem próbálják meg kideríteni, hogy mi a bajom, miért nem esek teherbe? Miért mindjárt inszemet akarnak. TUdom, hogy az idő miatt is...
evike1975

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?