A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hahó!

Még mindig csak alig élek. :( Lassan kialakul, mi bajom is lehet, úgy néz ki, asztmás lettem. Még nem száz százalék, de nagy a valószínűsége. Dokim nagyon rendes, folyamatosan ellenőriz ultrahanggal és méhszájat is néz, nem kezdek-e kinyílni idő előtt a sok köhögéstől. Szegény kisfiam összekucorodva fekszik hason a lepényen, keze-lába maga alá van húzva, a szívem szakad meg érte, megpróbál tenni a sok rázkódás ellen. Kedden lesz eredménye a garattenyésztésnek, akkor kiderül, valóban az-e. Anyukám az sajnos, így nagyobb esélyem van rá, és a dokim szerint a terhesség alatt gyakrabban és könnyebben is alakul ki.
Most mennem kell, kimegyünk a Tisza-partra anyuékhoz, hátha a városon kívül jobb lesz a helyzet.
Puszi mindenkinek, ne haragudjatok, hogy csak így magamról, majd jövök, ha jobban leszek.

Kép
szilcsi

Drága Szilcsi remélem segít a friss levegő! ((((((((((((((())))))))))))))))

Lujza Üdv közöttünk előfordulhat hogy a beágyazódási vérzés, ami Nálad jelentkezett. vagy progihiány. ennyi idő után beköltözhetne már kicsi babótok ! :wink: +++++++++++++++++

Jó olvasni, hogy nem adjátok fel, és bizakodtok. mi itt ugyanígy vagyunk, mi pl 2 éve próbálkozunk természetes úton, nem rég kezdtük el a vizsgálatokat!
Vendég

Hello Lányok!

Gyors leszek, mert fő az ebéd :-D

Szilcsi: gyertek el kikapcsolódni egy kicsit Kőszegre és környékére, itt a legtisztább a levegő az országban...Vagy költözzetek ide, az lesz a legjobb :wink:

Boni: örülök, hogy elmúlt a fájdalmad, azért csak vigyázz magadra..

Bettike: akkor megszorzom a drukkjaim számát végtelennel, jó? :-D

Kata: szóval reggeli hánykolódás :wink:

Lujza: csak ugyanazt tudom mondani, mint Boni...Ugye szedsz gyógyszert a magas prolaktinra?

Puszi, mennem kell...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Remek delet emberek! Felkeltem...

Snufi! Merre voltatok duhajkodni? Kipihented magad?

Kiscsillag! Most már nem is mész dolgozni 4 évig? Vagy csak az elején leszel betegácsiban?

Kata! Ciánüzletet megbeszéljük! Mostanság voltatok biciklizni? És amúgy itt a környéken is szoktatok, vagy csak nagy túrákat nyomtok? Bár állapotosan...?! :wink:

Bettike! Nektek mikor kell először bemenni a suliba?

Szerika! Szépséges nagyfiadnak gyönyörűséges pofija van! apjának is gratula ám! :wink:

Gaby! Én nyáron mindig éjjel főzök, mert különben olyan hőség lesz a lakásban, hogy ihajj! Meg általában főzés után nem vagyok éhes, így meg már kész az ebéd, mire felébredek. Hihi.

Boni! Jó hír, hogy jobban vagy! De ne sokat dolgozz, mert akkor gazdagabb leszel, mint én! :wink:

Lujza! Hová jársz? Melyik babagyártóba?

Szilcsi! Jobbulást!

Főzőszezsó! Szasz!

Ja, és az án donorom is melózik...

Kép
zölddisznó

Hi Coc! :-D Szerintem valami felszívódó, ki nem mutatható dolog kellene A.ny.ó.s -nak, különben Csíkoshátúkismalac lenne belőled :lol:

Ja, Kiscsillag: hurrá meg minden, nagyon örülök az ikreknek :lol: :lol: :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Akkor marad a gombapörkölt! :wink:

Kép
zölddisznó

Na ebéd utáni szépséges délutánt!

Szezso! Köszi! Kezdjük Kis-csillaggal is az ikrek bebeszélést? :wink:

Zöldi! Én is egyből arra gondoltam, hogy ki tudják mutatni a halál okát, a mérgezést! :?
Egyébként én már keddtől megyek! Jön a szoktatós időszak! Egyébként már itthon is dolgozgatom! Mindig egy kicsivel többet dolgozunk, így augusztus vége, szeptember eleje már mehet gőzerővel!
Most meg ugye még ki tudja, hogy mi lesz! :evil:

(((((((Szilcsi)))))

Szerika! Hát igen! Elfogadnám sajátomnak! :wink: Akár mindenkiét! :D :oops:

Szia Lujza! Sajnos én passzolom a kérdésed! :? De azért üdv itt! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sziasztok :D

Cocám: nem hinném hogy visszamennék dolgozni.. Rosszabb lenne, főleg a babónak - nem hinném, hogy elviselné a baleseti osztály mozgalmas és tartalmas életét, nem elfelejtve a jó kis fertőzéseket, most is van az osztályon MRSA :? :shock: jobb is hogy nem megyek mostanában látogatóba :D
Úgyhogy maradok szépen a "hátsómon" idehaza :D

Szezso: köszike! még nem biztos, hogy ikrek, de ha szeretnéd, belémbeszélheted :wink: :wink:

Szilcsi: jobbulást kívánok! egy kis vidéki, friss levegő valószínüleg sokat fog javítani a helyzeten, és Kőszegen tényleg jó a levegő, egy kis kirándulás :wink: :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Szezso! Igen, szedek gyógyszert a prolactinra. Először Bromót kaptam, attól szó szerint majdnem meghaltam. Levitte a vérnyomásom 70/60-ra. Azóta Norprolac-ot szedek, az bevált.

Zöldi! Mivel mi Makón élünk, így a szegedi Kaáliba járunk. Nagyon hálás vagyok nekik.

Érdekes dolog ez amit írtok, hogy beágyazódás. Normál esetben ez nem kelene, hogy barnázással járjon. Viszont túl korai az időpont, hogy doki bármit mondjon rá. Magamtól meg csak nem kezdek el hormont szedni.

Lujza
lujza 75

csajok!

szerintetek, ha antibogyó beszedése előtt 2 nappal voltunk együtt és kb ovus napok vannak, és a tréfa miatt most sikerülne, azt Árt a babának?

illetve óvszerrel kell védekeznünk egy darabig? :oops:
Vendég

Boniko!

Nekem azt mondta a dokim régebben, hogy ilyesmitől nem kell félni, ugyanis ha valamelyik készítmény káros, akkor a természet tudja a dolgát, és a magzat meg sem fogan. Ha viszont megfogan, ilyen pici korban még nincs kapcsolatban a te szervezeteddel, ő nem kap az antibogyóból.
Tuti, nem a legjobban fogalmaztam meg, de remélem érted :D

Lujza
lujza 75

lujza a dokid az antibébitablettára gondolt? vagy az antibiotikumra? :mrgreen: :oops:
Vendég

Boni!

Az antibiotikumra. :D
lujza 75

Lujza! Most ajkkor spontán hónap, ugye? nem azt írtad, hogy nincs spontán peteérésed, vagyis hogy gondok vannak vele?

Csillag! Jól teszed. Ilyen környezetbe ne is menj dolgozni. Szerintem nem ikrek. Nem baj?

Boni! Ha már túlvagy a pé-n, akkor már minek óvszer? Nem értem. Buta malac vagyok!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

boni: örülök, hogy jobban vagy.

szeri: nagyon édes a picur, én is emlékszek ám rád. :wink:

szilcsi: gyógyulást!

kata: drukkolok+++ teszt?

lujza: üdv köztünk. jó egy földivel talizni, én szegedi vagyok. a doktornőhöz vagy a doktorúrhoz jársz a kaáliba?

rólam: ma teszteltem egy full negatívot. mensi sehol. nem tudom, hogy mi van. :roll:

kati
katica30

Kati: :cry:

Bettike: naná, hogy belebeszéljük Kiscsillagba az ikreket :lol:

Kiscsillag: köszi az engedélyt! :lol: Milyen 3 in 1 lenni??? :lol:

Lujza: a beágyazódás járhat barnázással, mert a progiszint akkor átmenetileg leeshet, és ez okozhatja. Néha a hőgörbéken emiatt beágyazódási esés is látszik (persze ha látszik is, ez nem jelent tuti babát...)

Csók, mennem kell rendetrakni, iszonyú kupit csináltam :roll:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szép estét!

Eddig nem tudtam belépni még az oldalt sem töltötte be :evil:

Coca: valahogy én is így érzem, de ha ikrek lennének akkor sem rettennék el :):D

Szezso: nincs mit :D ahogy Cocának is említem, szerintem egy Pöttömke van, ezt feltételezem a 112es HCGből, de majd jövő pénteken kiderül.

Őszintén megvallva, ha 3 in 1 lenne, akkor sem esnék kétségbe :wink:

Egy kérdés: mit lehet ilyenkor bevenni fejfájásra? Paracetamol, vagy Algopirin is mehet? Elég erősen szokott fájni néha a fejem, és volt hogy csak a vénás koktél segített :? remélem azért ilyen erős nem lesz mostanában :lol:

Puszi mindenkinek! Szép éjszakát!

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

ó JEEEEE!
ÚJRA VAN BABANET!

Kép
zölddisznó

jeeeeeeeeeeeeee

zöldi ha 2 napja volt a Pé akkor már mindegy,de ha most lesz,akor kellene óvszer, mert ez a hónap inkább legyen próba nélküli :?

és ha a sors megviccel és most fogant fogan meg a baba,nem ártottam neki antibogyóval? :shock: :cry:
Vendég

jó éjt!
Vendég

Van még ébren valaki?

Eddig én sem bírtam belépni.

Katica: A doktornőhöz járok. Nagyon jó szakember szerintem, de a dokit is sokan szeretik. Te kihez jársz? Hol tartotok?

Barnázás változatlanul megvan. Éppen csak annyira, hogy idegesítsen. Szokta közületek valaki napközben is mérni a hőt? Annak van bármi jelentése?

Lujza
lujza 75

Sziasztok!

13 h-kor keltem, ebédeltünk, takarítottunk. Brrr! :evil: Miután nem volt babanet, a szabadban sütöttünk tárcsán, isteni volt!

Coca: a neve Ice Beach, kinti pálmafás disco a tóparton, sátorban (www.tatito.hu)

((((((((((((Szilcsi))))))))))))

Kati: :(

Lujza: drukk! (és üdv.)

Bettike: hipermegagigadrukk!!!!!

Tesókám: jó, hogy jobban vagy! :)

Szeri: édes a fiad nagyon!

Kata: drukkkkkkkkkkkkkk!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Boni
jobban vagy már valamivel?

Szilcsi
hát szegénykém, neked kijár mindenféle a terhességgel, alacsony vérnyomás, asztma :? remélem jobban leszel hamarosan

Katica
nega teszt :( hát nem volt még ilyen hosszú ciklusod, nem? :roll: érdekes

Lujza
drukkolok hogy beágyazódás okozza a barnázást :wink:

Szezso
ha már befejezted a takarítást jöhetsz ide is, férjem uram tud nagy kupit csinálni :lol: de ha mégsem jönnél, azért 8-kor neki kezdek :?

Coca
én éjjel aludni szoktam :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Hihetetlen, hogy van bnet! :lol:

Hát lehet drukkjaitok tényleg felém szálnak! De én már nagyon szorítok magamnak is! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
bettike
Eger

Lujza! Drukk, hogy beágyazódás legyen!

Boni! Hát a fene se tudja! :? Azaz én bizti nem!

Szezso! Mérlegek takarítási világnapja volt a napokban! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
bettike
Eger

Bettike
lehet hogy 6. dpo mvan már nem? ágyikózódik a kicsi? :P :wink:

Kép
gaby25

Remélem! :oops: És lehet, hogy 6 DPO! De én inkább későbbre írtam, hogy ne teszteljek túl korán! :)

Kép
bettike
Eger

Jó Reggelt!

El sem hiszem van babanet!

Lujza üdv körünkben! Én kicsit soknak tartom a 3 nap barnázást mégha beágyazódás is! De drukkolok h az legyen!

Betti, haladsz-haladsz! Kezd izgi lenni a görbéd!

Coca, ált Szentendre, Római a bicikli utunk! De mostanában nem voltunk!

Boni, h érzed magad? Murphy szerint tuti most sikerülT! :wink:

Katica :cry: !

Megjött!
Tegnap voltam a dokimnál, megkaptam az eredményeket, és teszteket is!

FSH: 5.9 U/L
LH: 4.5 U/L
Prolactin: 21.70 ng/mL
Estradiol: 20 pg/mL
progeszteron: 6.2 ng/mL

Kiváltottam a Clostit, mennem kell Uh-ra és kapni fogok tüszőrepi szurit! Egyenlőre ennyi!
Ja és még azt mondta ha baba lett volna sem maradt volna meg progi támogatás nélkül.
kata05

Kata!
Kár, hogy megjött! De tök király, hogy egyből mindent kapasz! :wink: Jó lesz! :D
Egyébként lehet, hogy ez pont egy pé nélküli hónap volt! :roll: Vagy nem?

Kép
bettike
Eger

Jó reggelt!

Megyünk csavarogni apával, ma nem leszek itthon. Akinek maradt fölös energiája, hozzám is jöhet takarítani :)

Reggelre 3 tizedet esett a hőm, tehát meg fog jönni még ma délután. Soha ilyen rövid, 20 napos ciklusom nem volt. De új hónap, új remények :)

Kata: Drukkolok a clostis hónaphoz!!!

Bettike: Annyit emlegettük tegnap a beágyazódást, legalább neked legyen az!!!

Szép napot mindenkinek,

Lujza
lujza 75

Jó reggelt!

Gaby, Bettike: nem takarítottam, csak rendet raktam :lol: lusta dög vagyok :twisted:

Kiscsillag: 2in1= 1 bébi , 3in1=2 bébi :lol:

Snufi: én is imádok tárcsázni :-D

Kata: sajnálom :( ezek 3.napi hormoneredmények? És huszonakárhányadik napi progieredményed mennyi?

Felrakom a görbém, a ferty még későbbre tette a pé-t...teljesen meghülyült:
Kép

Szerintem még mindig 12 v. 13. nap a pé...

Apa nem hagy mosni, merthogy felébrednek a szomszédok :twisted: bár szerintem már felébredtek, mert dől a cigiszag a szellőzőből... :evil:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike elképzelhető, de akkor kiváncsi lennék mit érzek mindig a 14-16. nap körül és miért fájnak a cickóim??!! Ezeket mind meg fogom kérdezni a dokitól. Ja és az Lh tesztre is rá fogok kérdezni, mert az is kimutatja h van pé.

Kép
kata05

Kata: fránya Piri :evil: de örülök, hogy kapsz ilyen finomságokat, menni fognak a drukkok ezerrel!!!

Lujza: biztos nem beágyazódási hőesés? :wink:

Szezso drága: így már értem a 3in1et :lol: :lol:
Továbbra is azt mondom, szerintem 1 Babi van :roll: :wink:

Pusy mindenkinek

Kép
kis-csillag
Tököl

Szezso a progi a 23. napi volt, a többi a 3. napi! Az estradiol(39-189-ig jó), és a progi( 7,7-27-ig jó) alacsony!

Kép
kata05

Kiscsillag: a HCG szintből úgy tudom, nem lehet megállapítani, mennyi bébi van odabent :wink: A lényeg, hogy sikerült, és én külön örülök, hogy Tapolcán!!! :lol:

Kata: értem. Hány napos volt a ciklusod? Tesztoszteront nem néztek? Meg a pajzsmirigyes dolgokat (TSH, Kortizol)?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

((((((((Kata))))))))))))))))))) hát azé remélem hogy nem lesz Murphy nem akarom, hoyg baja leygen gyerekemnek :cry: hajrá clostys hónap!

Szezso menj mosni! :lol:

BEttike, Szezso kiscsillag jujj de negyon drukkolok az ikrekhez! :lol:

Lujza szerintem hívd fel dokidat, ő többet fog tudni. (talán, mert itt dr- ok képződnek)illetve loehet beágyazódási hőleesés is

GAby drága jó takarítást!

TEsó hmm tárcsán sütés! nyaminyami!

MIndnekinek ölelés! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

fel lettem ébresztve nyolc óra előtt, csörgött a telefon többször, most meg nem bírok visszaaludni. nekem is végre ma reggelre megjött.

snufi: a tárcsás húsit én is szeretem :wink:

gaby: jó takarítást!

bettike: gyanús vagy! mennek a drukkok++++

kata: sajnálom :cry: de hajrá clostys hónap!

lujza: mi is a doktornőhöz járunk. nekem a magas prolaktinnal van baj, bromot eszek. de apa kiskatona eredménye miatt lombik lesz majd vmikor ősszel. most megyünk majd vele urulógushoz, én meg megyek azokra a vizsgálatokra, amelyek az altatáshoz szükségesek.

szezso: szerintem is hamarabb volt a péd, drukk++++

csillag: drukkolok tovább+++ nemsokára uh :wink:

kati
katica30

Csak ennyit néztek! Most kerülök át az endokr-hoz, és gondolom majd ő a többit!

Kép
kata05

KAti már megijedtem, hogy valami baj van, hogy már ébren vagy! :lol:

mensit sajnálom, de tudom, hogy erősek vagytok és kitartóak, és hamarosan lesz babátok! :lol:
Vendég

Sziasztok! budapestiek, van 7doboz eladó Utrom hüvelykapszula , 11000 Ft ért, nekem nincs rá szükségem!

2db 2007.12
4 db 2008.03
1 db 2008.04 ig van a szavatosságuk.
Vendég

Boni! Miért akarod eladni? Nekem lehet, hogy kelelnei fog belőle, de még nem tudom, majd a doki mondja meg.

babaimádó
Kép
babaimado

Coci! AZ csak 3 után lehetett és fáradtan vánszorogtam hazafelé. Miért nem csörgettél meg?

Boni!Örülök, hogy jobban vagy!Milyen esküvőre készülsz??Remélem, az enyémre:-)

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Kata: :( Hajrá Clostys hónap!

Kati: :cry:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

babim, mert nekem nem kell, párom meg azt mondja, majd ha felírja a doki, akkor veszek újból :evil:

esküvő, milyen esküvő? :wink:

antibiotól sok a savam :twisted:

hogyan lehet kiírtani az apró fekete zsizsikszerű bogarakat a lakásból? tudnám honnan jöbnek, de minden tele avn velük :cry: :twisted:
Vendég

Hellóóóóó!

Gabi! Megtámadtak már a vendégek?

Bettike! Hajrááááá!
Takarításügyileg én meggyőztem magam, ha holnap tenném, akkor hosszabb ideig tartana a rend. :wink: Annyir a jó a meggyőzőkém!!!

Kata! Fel kéne újítanotok biciklizési szokásaitokat! Mi is arra járunk leggyakrabban.
...hát igen, a progin nagyon alacsony. De cserencsére azt könnyű pótolni.

Lujza! Egy kis eséstől nem fog megjönni, ne aggódj!

Szezsó! Neked akkor telefonos munkakört javasolnék! :lol:
Ha valaki a szomszéd mosógépére felébred, az már amúgy se aludjon tovább, mert már nem is fáradt!

Boni! Hogy vagy? Honnan tudod, hogy neked nem kell az utro? És miért van neked ennyi? Én szívesen veszek át tőled, mert nekem tuti kell a lombik után. Megnézem, mennnyi van még itthon.

Katica! Belegondoltál már? Jövő héten suli! :twisted:

Baba! Most lebuktál! Ellógtál aznap előbb! Na, hívom is a főnöködet...

Snufi! Megnéztem a honlapot. Hát, erős fantázia kell hozzá, hogy el tudjam képzelni, milyen a hely. nem túl jó a honlapjuk. De biztos tuti lehetett.

Boni! Szódabikarbóna!
Kérek fotót bogarakról!

Kép
zölddisznó

Zöldi sajnos nem lehet őket normálisan lefényképezni, mert annyira kicsikKép :twisted:

privit küldök
Vendég

Boni! Hát, egy tenyérjós jobban elboldogulna veled! :wink:

Kép
zölddisznó

akkor vároma tenyérjóst :wink:

ja a középső 3 fekete pont az bogár, arra ne jósoljon semmit! :lol:
Vendég

Rengeteeeeeeg szaroooooos pelenkát látóóóóóóóóóók! :wink:

Cső! Kigurultam...

Kép
zölddisznó