Én úgy tudom, hogy 1 hónapig nem jut el a babához amit eszel, iszol.
2005.12.02 13:31
, régen írtam nektek, de azért olvasgatok és Manda mindent elmond rólatok.
és egyik BMC-s ismerősünk zebrásodása is.
)2005.12.02 13:41

2005.12.02 13:58
Köszönjük a csokrot, gyönyörű!

2005.12.02 14:05
Gondolom a Heim Pálba vitték. Mivel a téma elég kényes, javaslom, hogy a barátnőd ott érdeklődjön, biztos minden információt meg fog kapni. De gondolom már meg is tette. Ebben az esetben nem javaslom anetet. 
2005.12.02 14:11
Annyira örülök, hogy sikerült
Mostanában négyig-ötig fenn vagyok és dél körül kelek.
Köszönjük
2005.12.02 14:18
Drukk megy tovább, minden rendben lesz!
Próbálj csak előre nézni, a jövőre koncentrálni, mert most indul igazából a reményteljes időszak! Egyébként párhuzamosan "kezelődünk"
Én szerdán kaptam meg az első szurimat
Majd írok mélt, egyenlőre nagyon el vagyok havazva
2005.12.02 16:02
sejtése: veszett nagy progihiány. 
Most örüljek vagy sírjak. Hétfőn 20. nap megyek dokihoz...s majd akkor ad vmit rá...lehet, hogy az már most késő...de ez van. Most nem ad ma...mert analfabéta és utána kell néznie a sárgatestelégtelenségnek.
Legalább tudjuk. 7.27ng/ml az erdményem , a ref érték pedig:13.9-16.9 2005.12.02 16:02
2005.12.02 17:48
Végigszaladtam amit írtatok és mit látok?!!!!!! 

Annyira örülök nektek!!!!!!!!!

Vigyázz magatokra és mennek a drukkok, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon!!!

a hétvégén nem vagyunk itthon de hétfőn du. igyekszem jönni!!!
2005.12.02 18:21
Ezeket a smiley-kat mellékletként töltöd fel?
Annyira örülök, főleg annak, hogy újra pozitívan áll hozzá a dolgokhoz.

2005.12.02 19:13

) 
2005.12.02 21:36
Hajrá!!!
2005.12.02 21:59
2005.12.03 13:40
Sztetek még megállítható ez a folyamat...vagy legközelebb? 
2005.12.03 16:59

2005.12.03 22:26

2005.12.04 08:44
2005.12.04 10:35

2005.12.04 12:49

2005.12.04 13:05
2005.12.04 15:24
2005.12.04 15:32

hippi-hipp hurrá! Annyira éreztem, hogy egyszerre fog sikerülni nekünk az inszem, mérhetetlenül boldog vagyok! Nagyon drukkolok neked, minden rendben lesz. Nekem is ezt mondták a lányok. Ez nagyon szuper. Gondolom neked is 2 hét múlva kell visszamenni UH-ra, ha megnyugtat, menj el közben egy másik dokihoz, nekem nagyon kellett! Együtt szülünk!!!!! Ugye???
nekem fogalmam sincs, hogy mekkorának kellene lennia a petezsáknak ennyi idősen, én ma vagyok a 38. napon. Az UH a 34. napon volt, de nekünk tutira az inszem sikerült, mert sem előtte, sem utána nem voltunk együtt.
. Félek azért ettől a 8 mm-től, mert elég régi UH gép volt és hasi, tehát 2-3 mm-t bárki tévedhet még ilyenkor, úgyhogy izgulok én is
. Valami tüneted van már?
akkor minél előbb megpróbálok felkelni, hogy biztosan elkapjalak, Bár mostanában a mormota hozzám képest örökmozgó
.
nagyon köszönöm, hogy tudósítottál, nagyon várom már, hogy pirike meglátogasson téged, mert akkor Mandával együtt kaphatnátok fagyibabákat Karácsonyra a jézuskától! És milyen jó lesz majd, Vízkeresztre pedig zebrácskákat hoz majd az új év!
Õrülten drukkolok ám! Még annál is jobban! Remélem hat a drukkom
.
Ahogy olvastam a hozzászólásaid, az jutott eszembe, hogy nekem nagy áttörés volt más gyerekeit látogatni a sok sikertelenség után. Először mazochistának éreztem magam, utána kezdtem el élvezni a kis lurkókat. Ez azt jelenti, hogy a következő lombik biztosan fog sikerülni. Pláne, hogy ennyit pihensz mostanában, ez már fél siker! Neked is őrülten és eszeveszetten drukkolok, sikerülni fog! Már csak egy kicsit kell várni.
Nagyon köszönöm a zebrát a nevem mellett, alig bírom elhinni. De olyan jó látni. 
2005.12.04 15:32

hippi-hipp hurrá! Annyira éreztem, hogy egyszerre fog sikerülni nekünk az inszem, mérhetetlenül boldog vagyok! Nagyon drukkolok neked, minden rendben lesz. Nekem is ezt mondták a lányok. Ez nagyon szuper. Gondolom neked is 2 hét múlva kell visszamenni UH-ra, ha megnyugtat, menj el közben egy másik dokihoz, nekem nagyon kellett! Együtt szülünk!!!!! Ugye???
nekem fogalmam sincs, hogy mekkorának kellene lennia a petezsáknak ennyi idősen, én ma vagyok a 38. napon. Az UH a 34. napon volt, de nekünk tutira az inszem sikerült, mert sem előtte, sem utána nem voltunk együtt.
. Félek azért ettől a 8 mm-től, mert elég régi UH gép volt és hasi, tehát 2-3 mm-t bárki tévedhet még ilyenkor, úgyhogy izgulok én is
. Valami tüneted van már?
akkor minél előbb megpróbálok felkelni, hogy biztosan elkapjalak, Bár mostanában a mormota hozzám képest örökmozgó
.
nagyon köszönöm, hogy tudósítottál, nagyon várom már, hogy pirike meglátogasson téged, mert akkor Mandával együtt kaphatnátok fagyibabákat Karácsonyra a jézuskától! És milyen jó lesz majd, Vízkeresztre pedig zebrácskákat hoz majd az új év!
Õrülten drukkolok ám! Még annál is jobban! Remélem hat a drukkom
.
Ahogy olvastam a hozzászólásaid, az jutott eszembe, hogy nekem nagy áttörés volt más gyerekeit látogatni a sok sikertelenség után. Először mazochistának éreztem magam, utána kezdtem el élvezni a kis lurkókat. Ez azt jelenti, hogy a következő lombik biztosan fog sikerülni. Pláne, hogy ennyit pihensz mostanában, ez már fél siker! Neked is őrülten és eszeveszetten drukkolok, sikerülni fog! Már csak egy kicsit kell várni.
Nagyon köszönöm a zebrát a nevem mellett, alig bírom elhinni. De olyan jó látni. 
2005.12.04 15:43
hogy megy a tanulás? Nagyon okos kismamija lesz annak a gyerkőcnek, remélem jövőre már ingyen tanulsz a babóca mellett 

Lakással minen ok? Képzelem mennyi dolgotok van! Nagyon drukkolok! A következőnek sikerülnie kell! És ne is gondolkodjatok azon Tüncsibével és Szilvával, hogy késő lenne. Az ember lánya éli az életét, és amikor úgy érzi, itt az idő, gyereket vállal. Ha előbb mondta volna nektek valaki, az nem olyan lett volna. A legjobbkor fog megszületni a babátok, és nem is olyan soká. Megígértem, hogy elindítjuk Gilivel és Amicával a zebraesőt, úgy is lesz! Csak majd győzzétek kapkodni a fejeteket! Annyi lesz itt az új zebrás! OKÉS???? 

remélem meggyógyulsz hamar a gyulladásból, figyelj oda, hogy ne kapj semmilyen szövődményt, tarts be minden utasítást. Utána pedig jön a baba, bárcsak ígérhetném, de jönni fog. Nekem is mondták a lányok, és jött
.
progihiányra nem csak Utrogestant kaphatsz, hanem pharmafutárral lehet behozni külföldről progi injekciót. Sok lombikos kap injekciót is az utro mellé, kérdezz majd rá, sajna nem tudom, hogy a te értékeid mennyire kevesek. Az előző párodnál is volt progihiányod? Mert ha csak ennyi lenne, az klassz lenne, ezt tudják orvosolni a dokik. Nagyon drukkolok!
drukkolok, hogy minden rendben legyen, az inszem utáni két hétben én is sokat emeltem, mert tüdőgyulladással volt itthon a párom, és hát én álltam a sarat. ÉS mégse lett semmi bajom. Persze mióta tudjuk, hogy van baba, a párom semmit se enged csinálni, de így is szúrkál és görcsöl a hasam, ha sokat fenn vagyok.2005.12.04 15:43
hogy megy a tanulás? Nagyon okos kismamija lesz annak a gyerkőcnek, remélem jövőre már ingyen tanulsz a babóca mellett 

Lakással minen ok? Képzelem mennyi dolgotok van! Nagyon drukkolok! A következőnek sikerülnie kell! És ne is gondolkodjatok azon Tüncsibével és Szilvával, hogy késő lenne. Az ember lánya éli az életét, és amikor úgy érzi, itt az idő, gyereket vállal. Ha előbb mondta volna nektek valaki, az nem olyan lett volna. A legjobbkor fog megszületni a babátok, és nem is olyan soká. Megígértem, hogy elindítjuk Gilivel és Amicával a zebraesőt, úgy is lesz! Csak majd győzzétek kapkodni a fejeteket! Annyi lesz itt az új zebrás! OKÉS???? 

remélem meggyógyulsz hamar a gyulladásból, figyelj oda, hogy ne kapj semmilyen szövődményt, tarts be minden utasítást. Utána pedig jön a baba, bárcsak ígérhetném, de jönni fog. Nekem is mondták a lányok, és jött
.
progihiányra nem csak Utrogestant kaphatsz, hanem pharmafutárral lehet behozni külföldről progi injekciót. Sok lombikos kap injekciót is az utro mellé, kérdezz majd rá, sajna nem tudom, hogy a te értékeid mennyire kevesek. Az előző párodnál is volt progihiányod? Mert ha csak ennyi lenne, az klassz lenne, ezt tudják orvosolni a dokik. Nagyon drukkolok!
drukkolok, hogy minden rendben legyen, az inszem utáni két hétben én is sokat emeltem, mert tüdőgyulladással volt itthon a párom, és hát én álltam a sarat. ÉS mégse lett semmi bajom. Persze mióta tudjuk, hogy van baba, a párom semmit se enged csinálni, de így is szúrkál és görcsöl a hasam, ha sokat fenn vagyok.

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|