A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Ebba Kép
Én úgy tudom, hogy 1 hónapig nem jut el a babához amit eszel, iszol.

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva Kép
Háááttttt igen Kép, régen írtam nektek, de azért olvasgatok és Manda mindent elmond rólatok.
Sajnos, már csak akkor tudok Mandával menni amikor beültetés van vagy HCG vizsgálat, mert elfogyott a szabasdságom az előző próbálkozások alatt. Kép
Lehet, hogy akkor kapjuk a babócákat, még nem tudom. Most van kb. 20-22 cn., de neki hosszabb a ciklusa. Az elöbb azt mondta, hogy megpróbáljuk akkor, de a mult héten még január elött nem akart hallani a dologról. A változásba belejátszott Barbi Kép és egyik BMC-s ismerősünk zebrásodása is.
Tényleg elvolt ma a BMC-ben, SZ. ügynöknél 3/4 12-kor került sorra, mert rengetegen voltak. Ma nézték a mnyh-t, hogy kell-e majd növelőt kapnia a következő próba elött. Nem rég végzett, és most ment a Mamutba (ez a reklám helye) nézelődni amíg a vonat indul. (Meg nekem kiegészítőket venni a zselés gyerta készítéshez Kép )
karcsi

Na, nincs a közelbe MAnda, egyből szószátyár lettem. Kép

Ezt küldöm minden fórumozó hölgynek (mert megérdemlitek) Kép
karcsi

SzilvaKép
Ne legyél ilyen szomorkás. Küldök vigasztaló mosolyokat. Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Tudod, már csak picit kell kibírni és mehetsz lombikra!

TündeKép
Szerintem sem kell aggódnod a színváltozás miatt. Előfordulhat a hormonoktól. Majd visszaalakul.

Mary
Nagyon sajnálom, ami a kisbabával történt. Egészen elképesztő, hogy ilyesmi előfordulhat!

FruzsiKép
Sajnálom a piridet. A hődet is nézted? Nem lehet, hogy csak pont nem a megfelelő időben teszteltél?
Ha rendben voltak a hormonjaid, akkor muszáj volt gyógyszerezni?

Kép
mofly

KarcsiKép
Egészen lenyűgőző milyen szakértő lettél! Kép

Nekem úgy néz ki, nem olyan vészes a gyulladás. Csak egyszeri gyógyszert kaptam. A hasam mondjuk még mindig fáj rendületlenül. Elmúlhatna már. Jövő héten megyek a hormoneredményeimet megbeszélni.

Kép
mofly

Karcsi Kép
Nagyon kedves vagy Kép Köszönjük a csokrot, gyönyörű!
Bevallom, örülök, hogy Manda kedvet kapott a beültetéshez! Nagyon remélem, hogy a mnyh. vastagítás sikerül, és a folytatás is jól alakul majd. Én is úgy szeretnék már ott tartani!
Puszi Mandának, szerintem jól döntött!

Mofly Kép
Ne félj, nem vagyok már depis, csak néha nem értem a dolgokat! És igen, már a következő lombikra koncentrálok inkább Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary 78,
Kép Gondolom a Heim Pálba vitték. Mivel a téma elég kényes, javaslom, hogy a barátnőd ott érdeklődjön, biztos minden információt meg fog kapni. De gondolom már meg is tette. Ebben az esetben nem javaslom anetet.
Honnan tudjátok, hogy a tű volt fertőzött? Ne haragudj, de ha ezt nem adják írásba, akkor ez számomra elképzelhetetlen. Mindenesetre nagyon sajnálom. Kép
potter_76

Barbi, és nem Barbika,
hatalmas gratula!!!!! KépKépKép
potter_76

Mofly Kép

Köszönöm,igyekszik az ember... Meg ha van kiért... Kép

Neked pedig gyors gyógyulást!!!!!!!!!!!!!!!
karcsi

SziasztokKép

BarbiKép
Gratulálok Kép Annyira örülök, hogy sikerültKép
Természetesen továbbra is mennek a drukkok, de most biztos minden rendeben lesz Kép

MártaKép
Mivel nem dolgozom, úgy alszom és kelek, ahogy jól esik, és szép lassan elmászott a bioritmusom Kép Mostanában négyig-ötig fenn vagyok és dél körül kelek.

TündeKép
Szerintem apának nem nagyon kellenek majd vizsgálatok. Biztos néznek neki egy kiskatona számot, de lehet hogy arról elég egykorábbi lelet is. Nálunk kellett még AIDS és Hepatitis, szifilisz szűrés neki is meg nekem is, meg nekem pluszba Toxoplazma, teljes vérkép, vizelet, EKG és mellkasröntgen. Egy délelött alatt le lehetett zavarni az egészet. A dokim még csinált rákszűrést és vett kenetet.

FruzsiKép
Ne keseredj el, szerintem mindenkivel előfordul egyszer-egyszer, hogy nincs peteéérése, csak aki nem figyeli, az nem tudja. Nem biztos, hogy felborult a ciklusod. Várjuk meg a következő hónapot Kép

KarcsiKép
Nagyon édes a virágos smileyKép KöszönjükKép

SzilvaKép
Te kérdezted, vagy Manda, hogy a fagyibaba beszámít-e az 5 lehetőségbe. Én úgy tudom, úgy van, hogy ha kifizeti az ember a transzfer költségét (60-70e ft), akkor nem. Ez kevesebb, mint egy tejes lombikot kifizetni, úgyhogy szerintem megéri.
Más kérdés, hogy nekünk eddig soha nem lett fagyibabánk.

wish

Potter!

Köszi szépen. Õt még nem engedték ki a kórházból, holnap tud a pici után menni. Most a férje van ott a bátyámmal, várom hogy jelentkezzenek.
Az orvos mondta neki a kórházban, hogy a magzatvíz vétel során használt tű volt fertőzött.
Két orvos is mondta neki.
mary78

Barbi
Gratulálok neked! Ügyesek voltatok Kép Drukk megy tovább, minden rendben lesz! Kép

Emma
Megkaptam a leveled, meg itt is most visszaolvastam........hát ez iszonyú Kép Próbálj csak előre nézni, a jövőre koncentrálni, mert most indul igazából a reményteljes időszak! Egyébként párhuzamosan "kezelődünk" Kép Én szerdán kaptam meg az első szurimat Kép Majd írok mélt, egyenlőre nagyon el vagyok havazva Kép

Druszám
Az endó kezelésére az injekciók arra szolgálnak, hoyg leállítsák a petefészkek működését, leálljon a mnyhártya újratermelődése, és a vérzés. = klimax állapot minden velejáró tünettel. Így tud csak felszívódni a maradék endó amit a műtét során nem tudnak eltávolítani. Ezután jobb minél előbb teherbe esni, mert az tulképpen további gyógymód. A szurik egyébként rakás mellékhatást váltanak ki...

Tündi
Vendég

Ebba,
szerintem beszéld ezt meg a nőgyógyászoddal a beavatkozás előtt!!!! Ha ez inszem, vagy lombik, akkor talán jobb, ha nem most csináljátok.
potter_76

Wish Kép
Én kérdeztem, köszi a választ! Nem hangzik valami jól Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary,
Kép

Ebba,
mert ha gyulladás van a szervezetedben, akkor kisebb az esélye a megtermékenyülésnek.
potter_76

Kép
Kép

wish

Lányok Kép
Most beszéltem Noémivel. Noémi jól van, háta, dereka meggyógyult! Puszil mindenkit.
Üzenetei:
Barbinak Kép
Gratulál, nagyon örül a zebrádnak! Kép Kép

Marynek Kép
10-11 körül megy 6-án a BMC-be. Kéri, hogy figyeljétek egymást, mert szeretne talizni veled!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Köszi az üzit.

NoémiKép
OK, még a szemüvegemet is fel fogom tenni, mert különben minden szőke nőt leszólítanékKép
Amúgy én 7 órára megyek, de sztem simán ott leszek még, amikor Te jössz.
mary78

Barbi Kép

Óriási gratula!!!!
Kép

Jajj de örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
pkagi

Nem inszem,nem is lombik, csak sima egyszerű próbálkozás,de nem tudom,mi legyen.
ebba

Ebba Kép
Szedd be a gyógyszert, mert ha megfogan a baba és te beteg vagy sokkal nagyobb az esélye, hogy elmegy, mint magától a gyógyszertől.

Kép

Kép
pkagi

Szia Barbi!

1. pont: Vedd tudomásul, hogy nem csak
a 12.hétig megy a drukk! Kép
2. pont: Vigyázz magadra, ill. magatokra!

Hatalmas gratula a zebrádhoz!

Kép
lara26

Sziasztok!
Most nem tudok visszaolvasni...majd este vagy holnap reggel. Rohanok ugyanis.
De ha jól látom van zebrásunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nkem is megvan a hormonom...beigazolódott Dr. Kriszta Kép sejtése: veszett nagy progihiány. KépKép Most örüljek vagy sírjak. Hétfőn 20. nap megyek dokihoz...s majd akkor ad vmit rá...lehet, hogy az már most késő...de ez van. Most nem ad ma...mert analfabéta és utána kell néznie a sárgatestelégtelenségnek. Kép Legalább tudjuk. 7.27ng/ml az erdményem , a ref érték pedig:13.9-16.9
Most mennem kell. Üdv!

Kép
vizkriszisback

BarbiKép
Hatalmas gratula neked!!!Kép

MaryKép
Sajnálom ami a picivel történt mielőbbi, gyógyulást neki.Küldök sok pozítiv gyógyolus energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KarcsiKép
Köszönjük a virágcsokrot.
Örülök hogy Manda mégis neki vág ebbe a hónapba.Sok sikert!!!!!!
Vendég

Casjok!

Egy gyors bekukkKép Végigszaladtam amit írtatok és mit látok?!!!!!!

Barbíííííííí!!!!
Tudtam, éreztem!!!KépKépKép Annyira örülök nektek!!!!!!!!!KépKépKépKépKép Vigyázz magatokra és mennek a drukkok, hogy minden a legnagyobb rendben alakuljon!!!KépKépKép

Mennyi zebra rövid idő alatt!!! ez tök jó!

Ötyecsajok! és persze mindenki más is! Hamarosan mi is csatlakozunk, ugyi?KépKép

Mindenkinek puszi és jó hétvégétKép a hétvégén nem vagyunk itthon de hétfőn du. igyekszem jönni!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Wish
Köszi mégegyszer az infokért.Kép

Karcsi
Nagyon köszönjük a csokrot. Azért jó egy férfitől hallani ilyetKép Ezeket a smiley-kat mellékletként töltöd fel?
Tök jó, hogy Manda még idén kap babócákatKép Annyira örülök, főleg annak, hogy újra pozitívan áll hozzá a dolgokhoz.Kép

Szia LaraKép
Mizujs? Olyan ritkán jelentkezel.

VKriszKép
A progihiányra adják az Utrogestan golyócskákat. Sajnálom, hogy ez van, de legalább ezt tudják kezelni.

Druszám
Azt tudom, hogy te mire kapod az injekciót, meg azt, hogy hogy működik, csak azt hittem Emmát másképp kezelik. De köszi a választKép
gtünde

Karcsi
És még annyit kérdeznék, hogy honnan vannak ezek a jó kis smiley-k?
gtünde

Barbi!Kép
Gratulálok!!!KépKépKépKépKépKép
Nagyon örülök a jóhírnek!!!KépKépKépKép
Nagyon sokat gondoltam Rád és Noémire az elmúlt hónapokban, és boldog vagyok, hogy mindkettőtöknek sikerült végre!!!KépKép
Természetesen nagyon-nagyon drukkolok, hogy ezúttal minden rendben legyen!!KépKépKép

(Természetesen a többieknek is kívánom, hogy minnél hamarabb sikerüljön a babásodás!Kép)

Puszi!
Zitus
37Kép

Kép
Kép
zituska28

Csak bekukk,de láttom mindenki pihizik vagy talán romantikázik?KépHajrá!!!

Elköszöni jöttem,mert jövö csütörtökig nem leszek net közelbe,elutazunk.

Addig is küldök babatapit,piriűzöt,pirikét,jókedvet, mindenkinek azt amit szeretneKép

Kellemes hétvégét és sok "zsákocskát" mikulás alkalmából!!!!

Sziasztok.
Vendég

Sziasztok Lanyok!

Holnap delelött indulunk haza. Igen örülök es nagyon varom mar. 1 eve voltunk legutoljan otthon. Ez az ev igen hosszu volt es stresszes. Tul vagyunk egy inszemen 2 ICSI-n es most egy Kryo probalkozas ami jövö heten döl el hogy sikerült e. Amit nem hiszek mert igencsak mensz jeleim vannak. Ma meg azt hiszem nehezet emeltem es azota faj a hasam. Nem birtam varni a börönddel. Na mindegy! Remelem nem okoztam kart. Mit gondoltok?
Majd jelentkezem jövö penteken az eredmennyel akkor lesz a teszt.

Sok puszi es drukkolok mindenkinek de en is kerek am!
Eszter
eszter78

Emma
És nem volt semmilyen endos tünedet? Ja, bár azt mondtad láttak vmi endót nálad. Azt hol? És hol vágnak ha gáz van? Nekem ha lesz laparom...alá nem írom, hogy bármi babafontosságú szervet kivegyenek belőlem. Gondolom te is hogy megdöbbentél ...majd megkönnyebbültél a műtét után. Én is endo gyanús vagyok...de nálam a végbelemben lévő véres nyh miatt...ami csak menzi alatt van. Megvizsgálták ugyan s azt mondták nem endo...de akkor mi a csuda. Most, hogy kiderült alacsony a progi szintem..kicsit új értelmet nyernek a próbálkozásaink...mert majd elkezdek szedni vmi progipótlót. Aztán meglátjuk ez volt-e a baj...

Csajok
Van vki akinek alacsony volt a progi szintje? Tudom, hoy sokan kaptok proginövelőt de azt automatice kapjátok itt páran az inszem és lombik után,nem?
Megyek én is dokihoz hétfőn. De az már a 20. nap lesz. Az előző 2-3 ciklusban a 20-21. napon már elkezdtem barnázni...hála a progihiánynak. Kép Sztetek még megállítható ez a folyamat...vagy legközelebb?
Kellemes hétévégét mindenkinek!!!
És még több zebrást Decemberben!!!!!
Garatula Zbarbi mégegyszer!!!Kép

Kép
vizkriszisback

Olvasgatok, olvasgatok...
Ilyet találtam:

http://www.pirula.net/diakok/szüleszet/betahcgterhessegalatt.htm

Kellemes hétvégét mindenkinek!Kép
Vendég

Miért csak a fele lett lila?
Vendég

Sziasztok, akik épp erre jártok!

Csak egy gyors bekukk.

Gyugyi
Valószínűleg azért nem lett lila, mert ü betűt írtál u helyett. A honlapok címében nem nagyon van ékezetes betűKép

Barbi
[color=#ff0000]
Kép
Azért ma, mert holnap nem tudom, benézek-eKép

Szilcsike
Neked meg ezt küldöm, a jóslásoknál jó hasznát veszedKép
Kép

És mivel Mikuláskor nem leszek itthon, ezek a jópofi smiley-k meg itthon vannak, itt van nektek egy Miki bácsiKép
Kép

Na csók, és Kép
gtünde

Sajna változtak a dolgok,úgy hogy csak mentünk meg jöttünk, úgyhogy itthon vagyok csak nem tudok aludni.Este 18.30-22.00 aludtam aztán kész,azóta szenvedek.

WishKép
KösziKép
Ébren vagy?
Vendég

Vendég

Csatlakozom

Vendég

Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt!
Gugyi
Tök jó ez a kép...olyan télies hangulatom lett tőle...kár, hogy nincs hó. (ami persze meg is marad) Kép

Majd csinálok egy görbét elemzés céljából. Megpróbálom a fretility-set megcsinálni, hogy ő vajon hova teszi az e havi pé-m.

Minden Barbi éljen is viruljon eme csodás napon!!! Boldog névnapot!

Ella
Remélem még vagy már alszol!Kép
Tényleg gyors voltál. Minden ok?

Wish
A te alvási szokásaid követi Ella is. KépKép

Tündi30
Hogy bírod a szurikúrát?
Láttam ott vagy az endometriózis.hun is. Én is odakeveredtem a minap mert a progihiányról kerestem a neten és odaküldött egy link...vmi ilyesmi, hogy"az endonak progihiány is lehet oka"...de végülis nem találtam semmit. A társalgóba írta vki de azon az oldalon nem volt ahova küldött....azt a rengeteg oldalt meg nem olasom el.
Holnap megyek dokihoz progipótlóért. Remélem addigra kiokosodik.
Pusz mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

Ez a hőgörbém.Kép

Kép
vizkriszisback

KrisztaKép
3-kor aludtam el,de már 9-kor fent voltam.De gondoltam rá hogy megvárom az első írokatKép

Aha minden rendicsek,munkaügyben utaztunk el,de nem jött össze.Ez van.Kép

Veled mizujs?Ja már látom,küldök sok sok progipótlot!!!Remélem hamar helyre áll az a nyavaja.

Én is jövöhéten megyek még dokihoz,mert még egy orvos véleményére kiváncsi vagyok.Már nem számítok semmi jóraKép
Vendég

Ella Kép
legalább akkor mégis aludtál kicsit. Azért nem szabad sem szomorkodni, sem elkeseredni. Valahol (bár lehet, hogy még messze) már várnak rád a babák, akikről álmodsz Kép

Krisz Kép
18 napos volt a ciklusod?! Drukkolok neked, hogy a progihiányon kívül más nagy baj ne legyen!

BARBI Kép
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK! MI LEHET SZEBB, MINT EGY ZEBRÁS NÉVNAP?!

Wish Kép
ha felébredsz az "éjszakai műszak" után, majd légyszi javíts ki a táblázatban.... Lecsúsztam megint, már 2. cn vagyok ismét. köszi

Tüncsibe Kép
Remélem, kellemesen telik a hétvégéd! Lassan hozzád hasonló elhatározásra jutok: nem számolok napokat, nem mérek hőt, nem érdekel. Kezdek beletörődni, hogy természetes úton nekünk nem fog menni. Azt kérem a Mikulástól, hogy intézze el, hogy mire jövőre jön, már boldog kismamik legyünk - minél többen innen a lányok közül!

Szilcsibe Kép
Ez a kis nyominger már megint nálam van... Előtte nem kukkantott be hozzád? Ha elfelejtette, akkor most, amint nálam végez, azonnal küldöm!

Manda és Karcsi! Kép
Nagyon örülök, hogy talán még az idén kaptok fagyibabákat!!!
gmarta

GMarta és mindenki aki a hőgörbémet nézegeti! Kép
Nem volt 18 napos. Vmit elbénáztam. Ma a 19. napon vagyok.
Nem tudom miért tette oda az első napot meg a menzit....még ilyesmiről szó sincs. Kép
Viszont a progihiány lehet magyarázat arra, hogy már pár hónapja mindig érzem, hogy a melleim elkedenek fájni a 19, 20 nap körül...de amikor elkeztem barnázni az is szépen abba maradt. Most is fájdogálnak már.

Kép
vizkriszisback

Sziasztok KISMAMI JELÖLTEK és KISMAMIK! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Barbi Kép hippi-hipp hurrá! Annyira éreztem, hogy egyszerre fog sikerülni nekünk az inszem, mérhetetlenül boldog vagyok! Nagyon drukkolok neked, minden rendben lesz. Nekem is ezt mondták a lányok. Ez nagyon szuper. Gondolom neked is 2 hét múlva kell visszamenni UH-ra, ha megnyugtat, menj el közben egy másik dokihoz, nekem nagyon kellett! Együtt szülünk!!!!! Ugye???

Gili Kép nekem fogalmam sincs, hogy mekkorának kellene lennia a petezsáknak ennyi idősen, én ma vagyok a 38. napon. Az UH a 34. napon volt, de nekünk tutira az inszem sikerült, mert sem előtte, sem utána nem voltunk együtt. Kép Kép. Félek azért ettől a 8 mm-től, mert elég régi UH gép volt és hasi, tehát 2-3 mm-t bárki tévedhet még ilyenkor, úgyhogy izgulok én is Kép. Valami tüneted van már?

Mary Kép akkor minél előbb megpróbálok felkelni, hogy biztosan elkapjalak, Bár mostanában a mormota hozzám képest örökmozgó Kép.

Szilcsibe Kép nagyon köszönöm, hogy tudósítottál, nagyon várom már, hogy pirike meglátogasson téged, mert akkor Mandával együtt kaphatnátok fagyibabákat Karácsonyra a jézuskától! És milyen jó lesz majd, Vízkeresztre pedig zebrácskákat hoz majd az új év! Kép Õrülten drukkolok ám! Még annál is jobban! Remélem hat a drukkom Kép.

Wish Kép Ahogy olvastam a hozzászólásaid, az jutott eszembe, hogy nekem nagy áttörés volt más gyerekeit látogatni a sok sikertelenség után. Először mazochistának éreztem magam, utána kezdtem el élvezni a kis lurkókat. Ez azt jelenti, hogy a következő lombik biztosan fog sikerülni. Pláne, hogy ennyit pihensz mostanában, ez már fél siker! Neked is őrülten és eszeveszetten drukkolok, sikerülni fog! Már csak egy kicsit kell várni. Kép Nagyon köszönöm a zebrát a nevem mellett, alig bírom elhinni. De olyan jó látni. Kép
Vendég

Sziasztok KISMAMI JELÖLTEK és KISMAMIK! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Barbi Kép hippi-hipp hurrá! Annyira éreztem, hogy egyszerre fog sikerülni nekünk az inszem, mérhetetlenül boldog vagyok! Nagyon drukkolok neked, minden rendben lesz. Nekem is ezt mondták a lányok. Ez nagyon szuper. Gondolom neked is 2 hét múlva kell visszamenni UH-ra, ha megnyugtat, menj el közben egy másik dokihoz, nekem nagyon kellett! Együtt szülünk!!!!! Ugye???

Gili Kép nekem fogalmam sincs, hogy mekkorának kellene lennia a petezsáknak ennyi idősen, én ma vagyok a 38. napon. Az UH a 34. napon volt, de nekünk tutira az inszem sikerült, mert sem előtte, sem utána nem voltunk együtt. Kép Kép. Félek azért ettől a 8 mm-től, mert elég régi UH gép volt és hasi, tehát 2-3 mm-t bárki tévedhet még ilyenkor, úgyhogy izgulok én is Kép. Valami tüneted van már?

Mary Kép akkor minél előbb megpróbálok felkelni, hogy biztosan elkapjalak, Bár mostanában a mormota hozzám képest örökmozgó Kép.

Szilcsibe Kép nagyon köszönöm, hogy tudósítottál, nagyon várom már, hogy pirike meglátogasson téged, mert akkor Mandával együtt kaphatnátok fagyibabákat Karácsonyra a jézuskától! És milyen jó lesz majd, Vízkeresztre pedig zebrácskákat hoz majd az új év! Kép Õrülten drukkolok ám! Még annál is jobban! Remélem hat a drukkom Kép.

Wish Kép Ahogy olvastam a hozzászólásaid, az jutott eszembe, hogy nekem nagy áttörés volt más gyerekeit látogatni a sok sikertelenség után. Először mazochistának éreztem magam, utána kezdtem el élvezni a kis lurkókat. Ez azt jelenti, hogy a következő lombik biztosan fog sikerülni. Pláne, hogy ennyit pihensz mostanában, ez már fél siker! Neked is őrülten és eszeveszetten drukkolok, sikerülni fog! Már csak egy kicsit kell várni. Kép Nagyon köszönöm a zebrát a nevem mellett, alig bírom elhinni. De olyan jó látni. Kép
Vendég

Babcsika Kép hogy megy a tanulás? Nagyon okos kismamija lesz annak a gyerkőcnek, remélem jövőre már ingyen tanulsz a babóca mellett KépKépKépKép Lakással minen ok? Képzelem mennyi dolgotok van! Nagyon drukkolok! A következőnek sikerülnie kell! És ne is gondolkodjatok azon Tüncsibével és Szilvával, hogy késő lenne. Az ember lánya éli az életét, és amikor úgy érzi, itt az idő, gyereket vállal. Ha előbb mondta volna nektek valaki, az nem olyan lett volna. A legjobbkor fog megszületni a babátok, és nem is olyan soká. Megígértem, hogy elindítjuk Gilivel és Amicával a zebraesőt, úgy is lesz! Csak majd győzzétek kapkodni a fejeteket! Annyi lesz itt az új zebrás! OKÉS???? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mofly Kép remélem meggyógyulsz hamar a gyulladásból, figyelj oda, hogy ne kapj semmilyen szövődményt, tarts be minden utasítást. Utána pedig jön a baba, bárcsak ígérhetném, de jönni fog. Nekem is mondták a lányok, és jött Kép.

Vizkrisz Kép progihiányra nem csak Utrogestant kaphatsz, hanem pharmafutárral lehet behozni külföldről progi injekciót. Sok lombikos kap injekciót is az utro mellé, kérdezz majd rá, sajna nem tudom, hogy a te értékeid mennyire kevesek. Az előző párodnál is volt progihiányod? Mert ha csak ennyi lenne, az klassz lenne, ezt tudják orvosolni a dokik. Nagyon drukkolok! Kép

Eszter Kép drukkolok, hogy minden rendben legyen, az inszem utáni két hétben én is sokat emeltem, mert tüdőgyulladással volt itthon a párom, és hát én álltam a sarat. ÉS mégse lett semmi bajom. Persze mióta tudjuk, hogy van baba, a párom semmit se enged csinálni, de így is szúrkál és görcsöl a hasam, ha sokat fenn vagyok.
Vendég

Babcsika Kép hogy megy a tanulás? Nagyon okos kismamija lesz annak a gyerkőcnek, remélem jövőre már ingyen tanulsz a babóca mellett KépKépKépKép Lakással minen ok? Képzelem mennyi dolgotok van! Nagyon drukkolok! A következőnek sikerülnie kell! És ne is gondolkodjatok azon Tüncsibével és Szilvával, hogy késő lenne. Az ember lánya éli az életét, és amikor úgy érzi, itt az idő, gyereket vállal. Ha előbb mondta volna nektek valaki, az nem olyan lett volna. A legjobbkor fog megszületni a babátok, és nem is olyan soká. Megígértem, hogy elindítjuk Gilivel és Amicával a zebraesőt, úgy is lesz! Csak majd győzzétek kapkodni a fejeteket! Annyi lesz itt az új zebrás! OKÉS???? KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Mofly Kép remélem meggyógyulsz hamar a gyulladásból, figyelj oda, hogy ne kapj semmilyen szövődményt, tarts be minden utasítást. Utána pedig jön a baba, bárcsak ígérhetném, de jönni fog. Nekem is mondták a lányok, és jött Kép.

Vizkrisz Kép progihiányra nem csak Utrogestant kaphatsz, hanem pharmafutárral lehet behozni külföldről progi injekciót. Sok lombikos kap injekciót is az utro mellé, kérdezz majd rá, sajna nem tudom, hogy a te értékeid mennyire kevesek. Az előző párodnál is volt progihiányod? Mert ha csak ennyi lenne, az klassz lenne, ezt tudják orvosolni a dokik. Nagyon drukkolok! Kép

Eszter Kép drukkolok, hogy minden rendben legyen, az inszem utáni két hétben én is sokat emeltem, mert tüdőgyulladással volt itthon a párom, és hát én álltam a sarat. ÉS mégse lett semmi bajom. Persze mióta tudjuk, hogy van baba, a párom semmit se enged csinálni, de így is szúrkál és görcsöl a hasam, ha sokat fenn vagyok.
Vendég

BARBI Kép gratulalok ! ugy orulok, hogy ujabb lany zebrsodott, nagyon boldog lehetsz ! igazan szep kar. od lesz. KépKép
babcsi Kép igen,,mi is eljutunk oda....Kép

majd meg irok, csak vissza kell olvasnom..

mindenkinek szep vasarnapot!
micsoda napsutes volt ma ! szuper..KépKép
saci

BARBI Kép gratulalok ! ugy orulok, hogy ujabb lany zebrsodott, nagyon boldog lehetsz ! igazan szep kar. od lesz. KépKép
babcsi Kép igen,,mi is eljutunk oda....Kép

majd meg irok, csak vissza kell olvasnom..

mindenkinek szep vasarnapot!
micsoda napsutes volt ma ! szuper..KépKép
saci

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?