A rádolgozást mi is csípjük:D
A babára is rádolgoztunk:D
Aztán lehet, hogy kettő születik:D
Egy 9 és egy 8 hónapos
2006.01.08 11:48

2006.01.08 12:44
Boldog szulinapot ! meg semmi nincs veszve..ma mar 32 eves lennni,az olyan, mint regen a 23 !
komolyan !
gratula ! Ez gyorsan ment nektek !! ugy latszik a topic menghozta a szerencset. Mi meg remeljuk, hogy ti meghoztatok a babaesot ! mar jo lenne..
mi lesz a laprral? elkezditek? etterem lefoglalva eskuvore?
- sziasztok !2006.01.08 15:45
Aggteleken szeretnénk esküdni a barlagban.

2006.01.08 17:31
Na de sebaj, majd legközelebb! És ezt kívánom a sorstársaknak is

2006.01.08 19:20
Délután természetesen egy kis tanulás után mi is elmentünk sétálni. Nagyon jóóó volt,végre kimozdulhattam a könyvek mellől.
Mikor várható az inszemed?
Örülök, hogy benéztél.
Remélem, azért fokozatosan javulni fog a hangulatod...
Sajnálom a dolgot... De tudod: új ciklus, új remények.
2006.01.08 22:30
te jártál a fejemben napok óta már, és nagyon rosszul érzem magam, hogy nem sikerült neked ez a baba. Nem tudom elmondani ezt az érzést, olyan bűntudat féle, mintha rajtam múlt volna. Remélem, hogy túléled a benti munkát hétfőn, nekem szombaton volt a műtét áprilisban, és hétfőn mentem dolgozni. Tényleg, sírd ki magad ha úgy érzed, és szerintem fordulj szakemberhez, hogy könnyebben fel tudd dolgozni.
nagyon örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom, hogy ha valami bánt, de olvasd kérlek vissza az egy-két hónappal előtti írásaid és meríts belőlük energiát azon felül, amit mi küldünk, mert eggyel több az esélyed, hogy most sikerülni fog! Én nagyon drukkolok neked, illetve most már mi, négy kézzel és négy lábbal 

sajnálom, hogy nem sikerült, de nekem bejött az 5. Remélem neked is be fog! Nagyon pozitív vagy, sikerülnie kell!!!!!!!
Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Kérlek te se add fel, mert minden egyes ciklussal, minden egyes nappal, és minden lombikkal közelebb kerültök egy kisbabához! Én tavaly a Szilvesztert/Újévet zokogógörccsel kezdtem, miközben a többiek pezsgővel koccintottak és tüzijáték volt mindenhol, olvass vissza nyugodtan, mert megtudtam, hogy a sógornőm babát vár, első próbálkozás után. Sok kihívásunk volt ebben az évben, évek óta mindig azt kívánom, hogy bárcsak kismami lehetnék a következő évben. ÉS az utolsó előtti hónapban idén sikerült! Olvasd el kérlek az idei újévi üzenetem! Neked is szól! Visszatekintve nem is tűnik olyan hosszúnak a 3 év. Csak megélni volt nagyon szar. És még nem vagyunk a végén. De sikerülni fog! Mindenkinek!
nagyon szimpi a hőgörbéd, mikor tesztelsz?
még mindig küldöm a nyomikosarast, jó lenne ha már megtalálna végre!
. Pedig nagyon hiányoztok ám!
Pénteken lesz újra fotónk, addigra elvileg megint nő egy centit. Addig esetleg kérhetek még drukkokat? Csak hogy még tovább és szépen fejlődjön a babucink, és még erőteljesebb drukkokat tudjunk küldeni.

2006.01.08 23:59
2006.01.09 08:23
, ne butáskodj, miért kéne hogy bármi bűntudatod legyen miattam, ez így volt megírva senki nem tehet róla még én se, majd remélem a kövekező életképes lesz!
Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked! 2006.01.09 08:43
De azért jó látni, hogy már jobb a kedved. Nem is baj, hogy sok a melód, legalább eltereli a figyelmed

2006.01.09 08:52
2006.01.09 08:57
2006.01.09 09:02
) Ne tűnj el nagyon ok? Szükségem van rád!!!!!!!!!2006.01.09 09:07
2006.01.09 09:18
2006.01.09 09:33

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|