A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Vizkriszisback :D
A rádolgozást mi is csípjük:D
A babára is rádolgoztunk:D
Aztán lehet, hogy kettő születik:D
Egy 9 és egy 8 hónapos :D :D :D
tündér11

Lara Kép
Ha a 13. napon volt a pé-d...akkor van okod bizakodni már. A teszt is kimutatná. Persze vmi érzékeny. Tesztelsz vmikor???
Én is azért csináltam tesztet tegnap...mert ha a 10-en lett volna, már mutatta volna. De sztem az enyém sem ott volt...sose szokott olyan korán lenni. Mondjuk elég béna volt a hőm most.Kép

Kép
vizkriszisback

Tima,Tündér
Gartula!!!!KépKépKépKép

Lara
Tul.képp miattad néztem be most.KépNagyon bíztató a görbéd!!!Mikor tesztellsz már????Már úgy szeretnék gratulálni!

Manda
Szülinapod van?Akkor boldog szülinapot!!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Tündér
Volt már ilyen a történelemben!!! Kép /KÉt különböző korú baba/..Csak győzd! Kép

Kép
vizkriszisback

OKR :D KÖSZI!

Vizkriszisback: azon nem múlik...
Minimum 3 gyereket szertnénk, legalább ötöt, de ha több, az elől sem zárkózunk el :D
tündér11

Az nem semmi. Kép
Mi beérnénk kettővel. Kép Max három, ha ikrek. Kép

Kép
vizkriszisback

Köszi Okr!

Még kell beszereznem v.mi érzékeny tesztet, de nem tudom, hogy melyiket vegyem.

Kép
lara26

lARAKép Ne bonyolítsd túl...
Amelyik először eszedbe jut, vagy amit először meglátsz.
tündér11

Lara
Unilatex teszt...10-es érékenységű és csak 600valahány ft. Kép

Kép
vizkriszisback

Lara
Ránéztem a görbédre, és rögtön lett egy megérzésem.Teszt után elmondom.Addig babonából tartogatom magamban.Kép

KépKép

KépKép
okr

O.K.

Kép

Most megyek ebédelni. Sziasztok!

Kép
lara26

Manda Kép Boldog szulinapot ! meg semmi nincs veszve..ma mar 32 eves lennni,az olyan, mint regen a 23 ! Kép komolyan !
Azert majd neha irjal - teljesen ne tunj el ...
puszi. S.

Tunder / Tima Kép gratula ! Ez gyorsan ment nektek !! ugy latszik a topic menghozta a szerencset. Mi meg remeljuk, hogy ti meghoztatok a babaesot ! mar jo lenne..Kép
Tunder - kemeny dolgokon mentel keresztul ! sok sikert a fogyashoz, az nagy sikerelmeny, hogy igy lefogytal..

Krisz Kép mi lesz a laprral? elkezditek? etterem lefoglalva eskuvore?

Lara , okr, Banyanya , tobbiek Kép - sziasztok !
saci

Vízkris
Hol lehet ilyen tesztet kapni?Nem mintha a közeljövőben szükségem lenne rá!Kép

Saci
SziaKép

Lara
Jó étvágyat!

KépKép

KépKép
okr

Saci, én nem értem...
Én nem attól fogytam, hogy jól voltam, hanem a tápanyaghiánytól...

Azért a gratuilát kösziKép
tündér11

OkrKép
Ugye?
Nekem is lett megérzésem ránézésreKép
Nem is kell neki tesztKép
Ránézésre megmondjukKép
tündér11

Lara csak egy szót írnék neked: TESZT!!!KépKépKép
SACIKépSzia! Mi a helyzet veled?Kép Velem csak a szokásos: tanulok.Kép
banyanya

Banyanya Kép ilyen szep idoben?
mi most jottunk meg egy nagy setabol, imadom, ha sut a nap !
semmi kulonos velem, keszulok az 5. inszemre, nem tul nagy lelkesedessel -csak mint egy robot Kép
majd megprobalom folturbozni magam...

Tundi, Szilcsib, Babcsi, Wish, Barbi Kép hogy vagytok?????
saci

Köszönöm Csajok a jókívánságokat!

SackóKép
5.inszem hajrá és mindent bele!!!!Kép
Nem fogok eltünni és lehet, hogy írok majd többet is, meglátom.Kép

LaraKép
Drukkolok, hogy baba legyen!!!

Puszi mindenkinek és további szép napot!
Manda

manda

Okr
A tesztet a Tesco-ban vettem, ott is egy gyógyszertárban.
Sac
Igen, úgy néz ki lapar lesz hamarosan. Remélem semmi orvosolhatatlant nem találnak.
Hétfőn felhívjuk az illetékest a polgári esküvővel kapcsolatban és ha van időpontjuk arra a napra amit mi kiválasztottunk...akkor lefoglalunk mindent. Kép Aggteleken szeretnénk esküdni a barlagban.Kép
Már úgy várom/juk!!! Kép

Kép
vizkriszisback

Szia Lányok!

A babaváróknak szívből gratula,és vigyázzanak Magukra!!!

Sajna én tegnap óta menyusozok, végképp nem értem mi volt ez a 3 hetes késés, a 3 pozitív teszt a kórházi negatívval szembenKép Na de sebaj, majd legközelebb! És ezt kívánom a sorstársaknak isKép
Ez a társalgó sok erőt tud adni az biztos!

További jó hétvégét mindenkinek, és hát hétfőn nem kell nagyon túlzásba vinni a melótKép
haga_28

Haga, sajnálom nagyon!Kép
Azért ha nagyon begörcsölsz, menj be a kórházba, jó?

A gratulát köszönjük!Kép
tündér11

Tündér, TimaKép
Gratula!!!
Tündér, nekem már nagyon gyanús volt a görbéd, amikor bevittem az adatokatKép

LaraKép
Ez egy terhes görbe! Tessék tesztelni!!

Moni, VKrisz
SajnálomKép

MandaKép
Megkaptad a levlapomat??

Én még reménykedemKép

További szép estét!
gtünde

SaciKép Délután természetesen egy kis tanulás után mi is elmentünk sétálni. Nagyon jóóó volt,végre kimozdulhattam a könyvek mellől.Kép Mikor várható az inszemed?

MandaKép Örülök, hogy benéztél.Kép Remélem, azért fokozatosan javulni fog a hangulatod...Kép

Haga! Kép Sajnálom a dolgot... De tudod: új ciklus, új remények.Kép
banyanya

TüncsibeKép
Nagyon köszönöm, édes volt!
Nagyon aranyos vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi Manda

manda

HagaKép
Sajnálom, lehet, hogy biokémiai terhesség volt!
Majd legközelebb biztos sikerül!Kép

manda

Sziasztok! Kép

Holnap veszek tesztet és kedden tesztelek!
De csak délután tudok jönni a hírrel!

Kép
lara26

Jó estét lányok! Kép
Nekem ez még mindig nem az első cn. Ezért még este is rádolgozunk apával. Kép
Jó éjszakát és szép álmokat!

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
Babásoknak én is gratulálok!

Manda,
Isten éltessen sokáig, nagyon sokáig gyerekekkel és unokákal körülvéve boldogan!Kép

Sackó, itt vagyok én is de csak bekukkraKép
Kandi, Tüncsi pusza!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok Lányok!

Megpróbáltam végigfutni az elmúlt 4 napot, lehetetlenség! Nagyon sokat írtatok, én meg alig tudok jönni.

Barbi Kép te jártál a fejemben napok óta már, és nagyon rosszul érzem magam, hogy nem sikerült neked ez a baba. Nem tudom elmondani ezt az érzést, olyan bűntudat féle, mintha rajtam múlt volna. Remélem, hogy túléled a benti munkát hétfőn, nekem szombaton volt a műtét áprilisban, és hétfőn mentem dolgozni. Tényleg, sírd ki magad ha úgy érzed, és szerintem fordulj szakemberhez, hogy könnyebben fel tudd dolgozni.
Én sem kaptam méhösszehúzót a műtét után, nekem 8+7 volt a műtét, a baba 1 cm volt akkor. Most ennyi idősen majdnem a másfélszeresére nőtt, szerdán már 34 mm-nek mérték az ülőmagasságát. Persze folyton izgulok még mindig, én jobban szeretném, ha már kinnt lenne. Szövettant is csináltak, de az nem szűr ki mindent, a doki nekem azt mondta, hogy genetikai rendellenességeket nem néznek, mert az nagyon drága lenne, így csak a nagyon durva szövettani hibákra derül fény (fogalmam sincs, hogy ez mi lehet), és a TB inkább beletesz a statisztikába, mert ez a legolcsóbb.
Szívből kívánom, hogy hamar kárpótlást kapj ezért a nagyfokú szomorúságért!

Wish Kép nagyon örülök, hogy jelentkeztél, sajnálom, hogy ha valami bánt, de olvasd kérlek vissza az egy-két hónappal előtti írásaid és meríts belőlük energiát azon felül, amit mi küldünk, mert eggyel több az esélyed, hogy most sikerülni fog! Én nagyon drukkolok neked, illetve most már mi, négy kézzel és négy lábbal KépKépKépKépKépKép
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx így, mindet keresztbe! Nagyon köszönöm a táblicskut!

Sackólány Kép sajnálom, hogy nem sikerült, de nekem bejött az 5. Remélem neked is be fog! Nagyon pozitív vagy, sikerülnie kell!!!!!!!

Manda Kép Nagyon boldog születésnapot kívánok neked! Kérlek te se add fel, mert minden egyes ciklussal, minden egyes nappal, és minden lombikkal közelebb kerültök egy kisbabához! Én tavaly a Szilvesztert/Újévet zokogógörccsel kezdtem, miközben a többiek pezsgővel koccintottak és tüzijáték volt mindenhol, olvass vissza nyugodtan, mert megtudtam, hogy a sógornőm babát vár, első próbálkozás után. Sok kihívásunk volt ebben az évben, évek óta mindig azt kívánom, hogy bárcsak kismami lehetnék a következő évben. ÉS az utolsó előtti hónapban idén sikerült! Olvasd el kérlek az idei újévi üzenetem! Neked is szól! Visszatekintve nem is tűnik olyan hosszúnak a 3 év. Csak megélni volt nagyon szar. És még nem vagyunk a végén. De sikerülni fog! Mindenkinek!

Lara Kép nagyon szimpi a hőgörbéd, mikor tesztelsz?

Szilva Kép még mindig küldöm a nyomikosarast, jó lenne ha már megtalálna végre!
A műtéttel kapcsolatban, onnan tudják, hogy nem sértették meg a mnyh-t, amikor csinálják a műtétet. Ha szépen tágulsz a tágítótól, akkor a méhnyakat nem sértik fel, mert könnyen be tudnak nyúlni a táguláson át a méhbe, nem kell a méh izomzatát feszegetni, ezáltal nem keletkezik benne kár és könnyen ki tudják üríteni a tartalmát egy kanál szerű eszközzel, ami már nem sérti a mnyh-t. Nagyon rossz volt ezt most leírni, de nekem is így mondta az orvos. Az én műtétemet Zeke csinálta anno. Úgyhogy ha Sz. azt mondta, hogy ok, akkor az úgy is van. A mnyh vastagságához a műtétnek - szerintem - semmi köze. Regenerálódnia kell, hogy újra képes legyen egy kis lény befogadására. ÉS nemsokára neked is lesz egy kis pocaklakód, méghozzá 9 teljes hónapig! Kép
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Üdv az újaknak is, és gratula Tündérnek!
Ne haragudjatok, ha nem írtam mindenkinek, sajnos nem is fogok tudni, egyszerűen nem tudom felvenni a fonalat. De azért jelentkezem, ha nem zavar titeket, kicsit úgy érzem most, mint amit Barbi mondott még nemrég, kezdem olyan kívülállónak érezni magam Kép. Pedig nagyon hiányoztok ám! Kép

Úgyhogy küldök gyorsan mindenkinek babatapasztó és babanövesztő energiákat, méghozzá négy kézzel és négy lábbal, aminek a fele még nagyon pinduri, de már mocorog, rúg, kapál és gyönyörű szép emberformája van! A szerdai Uh-on dobott egy hátast a maminak, majdnem elsírtam magam a gyönyörűségtől. Kép Pénteken lesz újra fotónk, addigra elvileg megint nő egy centit. Addig esetleg kérhetek még drukkokat? Csak hogy még tovább és szépen fejlődjön a babucink, és még erőteljesebb drukkokat tudjunk küldeni. Kép
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Akiknek most nem írtam, elnézést kérek, próbálom majd pótolni.

Sok puszi
Noémi
10+3 Kép
Vendég

Szia Noémi!!Kép
Nagy örömmel olvasom hogy minden rendben van veletek, láttam az UH-s képet a babádról, háát nagyon aranyos!!Kép
Ha itt egy picit kivülállónak érzed már magad, nem tudom láttad-e hogy megnyitották a 2006 nyári sőt öszi babák topikot. Szerintem csatlakozz nyugodtan, biztos ott is jó a csapat.
És ha bármiben tudok majd segíteni, babakocsi-gyerekükés-babaruci-kismamaruci vagy ilyesmi, nyugodtan kérdezz, gyere át.Kép
Köszönöm Márk nevében is a dícséreteket a 4d-s képekről!

Puszi Nektek
Alina és Márk(35 hét!)

A többieknek pedíg mielőbbi babásodást kívánok!!
Vendég

Sziasztok lányokKépbabásoknak szivböl jövő nagy nagy gratulaKép
nekem szombaton megjöttKép úgy hogy egykicsit kivagyok de elmúlikKépmost megyek mert nagyon görcsölökKép
Szép napot sziasztok Ildikó
ildikoo5

Péntek este begörcsöltem és elöntött a vér, még a mai napig vérzek, kaptam cseppeket a méhösszhúzodásra ami elméletileg megszünteti a vérzést.
NoémiKép, ne butáskodj, miért kéne hogy bármi bűntudatod legyen miattam, ez így volt megírva senki nem tehet róla még én se, majd remélem a kövekező életképes lesz!
Nagyon örülök neki hogy a babád szépen fejlődik, Te most saját magadra és a pocokra vigyáz, minden mást zárj ki a kis fejedből!

MandaKép Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked!

Felvettem a munkát két kézzel, még az is kevés lesz, rengetteg a munka de ma még jeletkezni fogok.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Jó reggelt! Kép

Ez a napsütés valami fantasztikus! Mindenkinek kellemes hetet!
mot

Jó reggelt!
Asszem Pirike mégis kerülget. Tegnap este már volt kis rózsaszín, ma reggel meg elkezdtem pöttyözni. Ez van.

SzilcsikeKép
Nem kellene nekem a lombikhoz hormonvizsgálat? Ha igen, akkor hányadik napokon?

BarbiKép
SzegénykémKép De azért jó látni, hogy már jobb a kedved. Nem is baj, hogy sok a melód, legalább eltereli a figyelmedKép

MotKép
Szia!

IldiKép
SajnálomKép

NoéKép
Ne butáskodj, nem te tehetsz róla, hogy Barbinak nem sikerült a baba. Vigyázz magatokra! Nem vagy kívülálló!!!! Pénteken meg várjuk az új sztárfotót!Kép
gtünde

Eddig bírtam nélkületek,megpróbálok mától előre tekinteni és nem hátra és pozítivan gondolkodni.

Szilva mikor kezdtél el tornázni?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kedden mi is kipróbáljuk a spiming-et! (csoportos szobakerékpár őrület) Kiváncsi vagyok! Kicsit megijedtem a kezelés alatti elhízástól! Le kell dobnom a mostani felesleget (kb 5-6 kg)! Nehogy elguruljak majd! Kiskatonám is a cigieldobás miatt felrántott 6-7 kg-ot!

Minden egyes lombik próba 130-140 Ft-os gyógyszervásárlással jár? Nem csak az első a stimuláció miatt?
mot

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek ezen a szép napsütéses napon!

Tündér, TimaKép
Gratulálok a babóhoz. Jól meglepett, hogy alig kell 1-2 napot visszaolvasnom aztán két babás is van.

LaraKép
Tesztelj már. Úgy izgulunk.

TüncsikeKép
Ha még mindig jó a ma délután, akkor 4 órakor találkozhatnánk. Mit szólsz?

Kép
Kép
tiza

MotKép
Ha lesz fagyibaba, akkor általában nem kell már gyógyszer a fagyibaba beültetéshez, mert akkor nincs stimu. De ha nem lesz fagyibaba, akkor a következő lombiknál is kell a stimu, ezért megint meg kell venni a gyógyszereket.
gtünde

Barbi Kép
Már nem vérzel? Remélem a munkaterápia hatásos lesz! Kitartás, menni fog Kép

Manda Kép
Boldog szülinapot, így utólag is! 32. még semmi, mit szóljak én a 36 évemmel??? Én már lassan nagymama leszek (bár ezt nehéz lesz kivitelezni gyerek híjján Kép ) Ne tűnj el nagyon ok? Szükségem van rád!!!!!!!!!

Kép
Kép
szilva069

Tünde Kép

Köszönöm!
Elég nehezen viseljük a várakozást. Febr.1-én még csak az első konzultáció lesz!

Ha sikeres a történet az ember veszélyeztett terhes vagy "normál"?
mot

MotKép
Passz. Nekem is csak most fog indulni a dolog. Szilcsike talán többet tud.
gtünde

Barbi Kép
Jó hallani, hogy egy kicsit jobban vagy. Tényleg nem megy máshogy, akarni kell a gyógyulást!
Én 1 hét múlva kezdtem el a tornát. De csak nagyon lájtosan. Igazából szerintem kell a 2 hét a szervezetnek, de a léleknek nagyon jót tesz Kép

Mot Kép
Tündének igaza van! Ha igaz, akkor nekem most nem fog semmibe kerülni a fagyibabás transzfer.

Kép
Kép
szilva069

Tüncsibe Kép
A rühedvényt nagyon sajnálom Kép
Biztos szükség lesz majd vérvételekre, meg más vizsgálatokra is, úgyhogy én nem várnék tovább vele! Jelentkezz a dokinál, mert lehet, hogy kell ciklus elején is valamilyen vérvétel!

Kép
Kép
szilva069

Mot Kép
Szerintem minden lombikosnak javasolják a táppénzt. Nekem is mindig mondta a doki, hogy maradjak otthon!

Kép
Kép
szilva069

Szilva sajnos vagy nem sajnos de még mindig vérzek, hirtelen indul meg elég nagy mennyiség és darabos( bocsi). Én is a lelkem miatt gondoltam hogy elkezdem, először szoba biciklire gondoltam az annyira nem érinti a has részeit.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Barbi Kép
Mit mondott a doki, mikorra kell elmúlnia a vérzésnek? Sajnálom, hogy még ez is van. Szerintem az külön jó, hogy darabos, mert a vérzéssel távozik az esetlegesen ott hagyott "maradvány". Biztos, hogy jó ötlet volt már ma dolgozni?
A szobabic. jó lesz, csak ne hegymenet legyen!
Remélem holnapra a vérzés is elmúlik.

Kép
Kép
szilva069

SzilcsikeKép
Köszi az infot. Még annyit kérdeznék, hogy ugye ha a mostani ciklusban kezdik a kivizsgálást, és a stimu 21. napon indul, akkor meg kell várnom a köv. ciklust a stimuval?!
gtünde

Tüncsibe Kép
Az a baj, hogy nem tudom milyen vizsgálatokat akarnak majd nálad csinálni, mert nálam az elején sokfélét csináltak, de a lombiknál nem kell mindegyiket elvégezni. De szerintem a stimu csak a következő ciklusban fog indulni. Mikor akarod hívni a dokit?

Kép
Kép
szilva069

Szia Szilva Kép!

Tünde Kép!

Köszönöm az infókat!

Barbi! Kép
Süt a nap! Nézd meg milyen szép idő van! Sétálj majdegy nagyot a pároddal és hidd el egy picivel megint jobb kedved lesz!!!! Kép)
mot

Szilva biztos hogy nem, de sajnos Te már tudod hogyha otthon maradok egyedül abba bele lehet örülni. Azt mondta hogy az jó hogy darabos mert távoznak a nem oda való dolgok, a vérzés pedig a méhösszehúzodást jelenti.Elfelejettem mondani csajok szombaton és vasárnap este ittam két pohár vörösbort elég rendesen fejbe vágott.De jól esett nagyon

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?