A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!
Még csak olvasni is alig tudlak benneteket mostanában Kép Otthon a gépünk meghalt, a munkahelyen pedig csak néha-néha tudok "beugrani". Nagyon sajnálom azt is, hogy végül nem sikerült elmennem a talira - láttam a képeket, jó lett volna megismerkedni személyesen is!
Tüncsibe Kép
gyönyörű táblázatot alkottál! És át is írhatsz benne mindjárt 2. cn-ra...
Egyébként nem vagyok túl jó passzban mostanában: várom a kis műtétjeimet - laparoszkópia március 6-án.

szép napot mindenkinek Kép
gmarta

SZilcsiii - ELJEN ! Kép
saci

SziasztokKép

Láttod SzilvaKép én küldtem a Pirit és megtalált, remélem az enyém volt!Kép

MártaKép
Ne légy szomorú, hidd el a mütétek után már minden sokkal jobb lesz és jöhet a babó!

manda

Sziasztok! Kép

Elnézést, csak tegnap szaladgálós volt a du. + elrohantam a drbácsimhoz, mert megjöttek a hormoneredmények. Van peteérésem, tehát azzal nincsen gond, csak -ha jól értettem - a prolaktin alacsony, arra meg kaptam egy Bromocrpitin nevezetű tablattát. Tudtok erről valamit?
Azt mondta még drbácsi, hogy ezt szedjem 2-3 cikluson keresztül, és szerinte minden rendben lesz. Ha nem, akkor jönnek a vizsgálatok: átjárhatóság (ettől nagyon félek) és a Kedvesnek a mintavétel Kép

Saci Kép
Igen, jókat találtál a savas-lúgos dologgal kapcsolatban. Első feladat az, hogy helyre kell hozni a PH értéket, utána pedig csak szinten kell tartani, tehát ügyelni kell arra, hogy egyensúlyban legyen a kajabevitel mindkét típusú élelmiszerből. Addig a 25-75%-ot kell tartani, hogy helyreálljon. Tehát sztm a klasszikus 1 pohár bor/1 kupica pálinka belefér, bár én a helyrehozatalnál nem napi szinten vinném ezt be a szervezetbe Kép
Az általános érvényű javaslat (viszonylag sok irányzat útmutatásaiba olvastam bele), hogy sok nyers zöldség és gyümölcs fogyasztásra van szükség és nem baj, ha az ember elhagyja a húst, és a tejtermékeket. Nehezen emészthető, és sajnos tele van hormonokkal, ami megborogatja az emberét rendesen. Helyettük frissen sajtolt olajakat, magokat kell enni.
Hús nélkül bírom is, csak a tejtermékek hiányoznak. Meg a meleg pogácsa Kép

Tűzmanó Kép
Köszi a tippet, igen, minden meleg jó ilyenkor a pocakon Kép
Írtál kalkulátorokról. Ezek interneten vannak? Hogyan tudom megtalálni?

Éljen a tavasz! Lassan, de biztosan közelítünk felé Kép
csepke

SzilvaKép nagyon jóóóóóóóóó, úgy örülökKép, Kép, Kép

TizaKéparanyos vagy nagyon, véletlenül egy babát nem álmondtál nekem.? Mi újság veled? Sétálsz, futsz?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilcsikeKép
Juhhéjjjj!!! Végre vmi jó hír, igaz? Hogy döntöttél, márciusban megpróbálod a fagyibabákat?

MárcsibeKép
Sajnálom piritKép Reméljük, a lapar után okosabbak lesztek. Ne félj tőle!!

MoflyKép
Délután javítalak. Sok sikert a lakásprojekthez!!

TűzmanóKép
Egyenlőre még ne gondolkozz azon, hogy mi lesz, ha több évig nem jön össze. Inkább csak lazán!!

CsepkeKép
Angol nyelvű oldal, ahol a hődet tudod vezetni: www.fertilityfriend.com , német nyelvű: www.wunschkinder.net . Ha rendesen vezeted a hődet, valamint plusz infokat is megadsz, akkor berajzolja a termékeny napokat.
gtünde

A kalkulátorokról: én a google keresőbe írtam be, mire egyből kidobja talán az első helyen a babanet oldalát - a linkre kattintva egyből az jelenik meg - de több internet címet is megadott így pl. a nők lapjának is van kalkulátora.
Vendég

BarbiKép
Sajnos babát nem álmodtam hozzá, de a nagy torta eltakarta a pocidat, így lehet, hogy ott volt.
Nem futok még csak gyorsgyaloglok. Az az érdekes, hogy ugyanazt a távot gyaloglom le (csak ugye több idő) és sokkal jobban elfáradok. A fenekemet pedig nagyon érzem, eddig azt hittem jó edzett vagyok.

SzilcsiKép
Éljen Piri! Csak aztán ne csodálkozz, ha elönt Niagara, mert én is átküldtem az enyémet.

MártiKép
A lapar miatt ne aggódj, nem nagy dolog. Visszagondolva nekem szinte semmi kellemetlen nem volt azon kívül, hogy jól kiéheztettek. Habár én megúsztam hashajtót, beöntést, infúziót meg mindent.
Gondolok rád 6-án.

Kép
Kép
tiza

Tüncsibe Kép
Nagyon szeretném folytatni a lombikot, persze, csak már előre félek, hogy ezúttal mi jön közbe Kép Sajnos még mindig szúr a jobb oldalam, ami szerintem semmi jót nem jelent.
Péntektől elkezdődik a PRÁNANADI kezelés. Kíváncsi vagyok, hogy segít-e majd.
(Remélem ma már jó sz*rul vagy Kép )

Kép
Kép
szilva069

Tiza Kép
Küldd nyugodtan (és Te is Manda) Pirit, szívesen fogadom, DE EZ AZ UTOLSÓ ALKALOM !
Szerintem máshogy, más izomcsoportot mozgat meg a gyaloglás, azért érzed. Ez tök jó, mert már hozzászokott a szervezeted a futáshoz, és most a más jellegű mozgás jót tesz Kép

Kép
Kép
szilva069

GTünde Kép
Köszi! Kép
csepke

Szilcs Kép az mi? Prananadi..

CSepke Kép koszia valaszt,,de honnan tudom, hogy helyreallt a ver lug-sav szintje?allandoan merni kell? az kb hany honap utan szokott bekovetkezni?

Tobbieknek is puszi, sajnos rohanok, mint altalaban Kép Kép
DE SZEP AZ IDOOOOO !!! ++++ Kép:Kép
saci

Szia Szilva Kép
Jó, hogy hallak!
mot

SzilcsikeKép
Igen, elég szarul voltam/vagyok.Kép Valami jegeset kellene ennem, csak nincs. Addig próbálkozom hideg innivalóval.
A jobb oldaladon mitől szúr? És mi az a kezelés?

TizaKép
Tényleg az lehet, hogy másik izmok mozognak. Még a végén jót is tett a férjed, hogy nem engedett futni.Kép
gtünde

Sziasztok!

SzilvaKép
Na végre, hogy megjött az a rühes dög!! Nekem is szúr állandó jelleggel a jobb oldalam, és fogalmam sincs mitől. Sz. ügynök se mondott rá semmit. Én nem hiszem, hogy a miómát éreznéd. Sztem azt nem lehet érezni.
Jó lenne, ha nekem egy kicsit előbb jönne Piri, mert már olyan türelmetlen vagyok. Eddig tartott a nagy türelmemKép
mary78

SzilcsiKép
Milyen kezelés kezdődik? Nem nagyon értem, azt hiszem kimaradtam valamiből. Szurkolok, hogy jól menjenek a dolgok, most már valami jónak kell következni. A gyaloglással kapcs. én is arra gondolok, hogy más típusú izmokat mozgatok, azért fáradok el annyira.

Kép
Kép
tiza

Szilva Kép
Én elvégeztem a Pránanadi első fokozatát, jó dolog. Bár sajnos nem csinálom, csak nagyon néha. Nagyon hosszú, a full kezelés majdnem 2 óra. Tök jó, hogy ilyesmivel is próbálkozol!

Tűzmanó Kép
Én a Jónás-módszeres-Holdas kalkulátorra asszociáltam, mikor írtad, de közben megtaláltam azt is. Mi vettünk egy cyclotest nevezetű ketyerét, ami hőmérő és eltárolja a mért adatokat és abból számolgat. (Infó: www.cyclotest.de)

Ti nem néztétek meg a Jónás módszeres dolgot? Végülis egy próbát megér, nem?
Elvileg az Avivával össze lehet hangolni a megfelelő Holdállást a peteéréssel. Lehet, hogy megpróbálom Kép Akartok részesei lenni a tudományos kísérletemnek? Kép
csepke

SzilcsiKép
Emlékszem, amiről a talin mutattál papirkát, igaz?!
Most lesz a tanfolyam?

manda

CsepkeKép
Én kíváncsi voltam, most, hogy sikerült a baba, hogy vajon a Jónás szerint "készülhetett-e". Hát nem valószínű, mert a körül menziztem, ráadásul Apa sem volt itthonKép
gtünde

Csepke Kép nalunk is itt a toicban kb 1 eve nagy sleger volt a jonas -modszer..sajnos en a lassan 4 evemmel mar nem birok ezekre koncentralni, de amugy siman mukodhet Kép.interneten is van egy oldal,,ki tudod szamolni
saci

CsepkeKép
A Jónás módszerről már sokan írtak, de itt a Babaneten még nem emlékszem, hogy valakinek sikeres lett volna. Egyébként semmi tudományos nincs benne, sőt. A legtöbb lánynak nem esik egybe a peteérésével, anélkül meg én nem tudom elképzelni, hogy frankó lenne. Nekem pl. menzi idejére hozta a fogamzóképes napokat. Szóval jót röhögtem.

Kép
Kép
tiza

CsepkeKép
Ha tudományosan akarod megközelíteni a dolgot, akkor hőmérőzzél, figyeld a méhnyak nyákodat, használj LH tesztet és ezt lehetőleg mind egyszerre. Így egy idő után meg tudod állapítani a fogamzóképes napokat. Nem azt mondom, hogy így tutira terhes leszel a következő hónapban, de ezek már sokaknak segítettek.
Persze ezt még megpróbálhatod kombinálni a Jónás módszerrel, ha passzol. Nekem nem sikerült.

Kép
Kép
tiza

Csepke, Iza Kép pont ez a lenyege, hogy sokszor a pe, nem a kozepidore esik. Rengeteg no esik teherbe mense alatt, rogton utana..stb..Sot vannak torzsek, akik pl csak mensi alatt es pont ezert erre az idore oszpontositottak a szeretkezeseket,,,en sokakat ismerek,,akiknek bejott, de ez csak MAKK EGESZSEGES paroknal mukodik..

Szilcsi Kép a falk miksaban mesz a kezelesre? erdekes lehet ez a pranandi,,olvastam most rola
saci

SackóKép
Valóban igen ritka esetben menzi alatt is van peteérés. Nekem még az elmúlt 1,5 évben nem volt csak középidő tájt. Azelőtt nem tudom, mert vagy fogigátlót szedtem v. nem figyeltem. Azért az eléggé megkérdőjelezi a hitelességét, hogy a legtöbbünknek menzihez közeli időre teszi. Énszerintem ez egy tudománytalan baromság, de ez csak az én véleményem és én egyébként sem nagyon hiszek az ilyenekben (az asztrológiában sem.) Sőt ebben a savas vér megöli a petesejtetben sem hiszek, de attól még lehet igaz.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
A tudományosom mögött volt egy vigyorjel, tehát én sem kimondottan ezt a módszert tartom tudományosnak, csak mivel nem kerül semmibe, ezért megpróbálom. Egyébként, ahogy írtam, hőmérőzök, tesztelek (a teszt eredménye betáplálható a cyclotest-be), tehát rajta vagyok a dolgon. Gondoltam a sok hőmérőzés és pisi között kicsit feldobom a dolgot ilyesmivel is Kép
Ja, és amit még szintén írtam, az Avivával lehet szabályozni a menzeszt, tehát össze lehet hangolni. Ez csak érdekesség, és ezért kérdeztem, hogy érdekel -e Benneteket. Ha nem, akkor nem számolok be róla. Nincsen ezzel semmi gond. Mindenki másban hisz Kép

GTünde Kép
Ezt azért Apának ne mondd meg Kép
Nem mondom, hogy szentírás, de én úgy gondolom, van benne valami. Egyébként meg a Hold ciklusa 28 nap, és sztm. ha normálisan működnénk, akkor sima ügy lenne.

Saci Kép
Köszi a bíztatást + megtaláltam Kép
csepke

Iza Kép hat, masok vagyunk es ez igy jo,,en az asztrolgiaban,amit a tv ujsagban irnak, nem hiszek persze Kép - de amugy a savas ver ben nem kell hinni, mert az kimutathato..stb Az tudomany nem ezotrika.
az en inszemeim ugye a pe kor voltak, es a 28 ciklusom nak volt hogy ez a 7, 10, ill 15 !! napra esett. miert? ezek az elet rejtelyei Kép
saci

Lányok Kép
Tudtam, hogy megbolygatom a társaságot ezzel a PRÁNANADI-val. Ez egy energia-átvitel amit a tibeti szerzetesek alkalmaztak/-nak. Fizikai és lelki gyógyulást ígérnek. A főnököm is elvégezte az első szintet, és Õ ajánlotta, hogy próbáljam ki. Én "csak" kezelésekre megyek, nem a tanfolyamra. Bevallom én is fenntartásokkal fogadom ezeket a hókusz-pókuszokat, de asszem nincs veszteni valóm. Hátha segít rajtam. És a főnököm, aki ajánlotta nagyon értelmes és megbízható ember. Meglátjuk mi lesz belőle.

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok Csajok!

Végre megint netközelben. Képzeljétek még mindig nincs netünk!Kép 28-ra ígérték, hogy bekötik a telefont de ahogy eddig álltak a dolgokhoz már nem bízom bennük. Velem minden rendben van, babuci még sehol, ma vagyok a 15. cn-on és háááát meglátjuk, hogy mit hoz ez a hónap. Ha most sem jött össze, megyek köv hónapban az átfújásra. Ma lesz a 4. vizsgám, az előző három sikerülKép. A ház nagyon klassz, nagyon jól érezzük magunkat. Tavasszal jöhet a kertépítésKép

SzilcsikeKép
Látom, piri végre megtalált! Nagyon szupi!

TüncsikeKép
Gömbölyödünk-gömbölyödünk?!Kép Egyébként még mindig nem tudom, hogy spontán baba volt-e? Igen?

Mindenkinek nagyon sok puszi és ahogy tudok megint jövök!!!

Kívánok mielőbbi Babásodást mindenkinek!!!Kép
Az elveszett BabcsiKép

Kép

KépKép
babcsi

BABCSI Kép mennyit hianyoltunk ! de jo , hogy jottel,,,
gratula a vizsgakhoz + hazhoz..irj neha.
remelem ez a honap osszejon neked, en tulestem a 6. inszemen, es kb 10 nap mulva derul ki az eredmeny..
Tuncsinek spontan volt - o az ev mazlistaja Kép
de most mi jovunk ! hihiih

Szilcsi Kép igazad van, egy probat meger..Ha babassa tesznek teged, en is megyek Kép
saci

SzilcsibeKép
Szerintem az ilyesmi akkor tud segíteni, ha hiszel benne, mert az reményt ad és helyreteszi a lelkedet. (Ilyen módon én is hiszem, hogy segíthetnek egyeseknek az ilyen dolgok, de én nem tartozom közéjük, mert nem tudok hinni bennük, de a Jónás módszert még ennél is tudománytalanabbnak tartom.) Szóval semmit nem veszíthetsz.

CsepkeKép
Remélem nem vetted a szívedre, nem akartam támadó lenni. Persze mindenki higgyen amiben akar. A többiek már tudják, hogy milyen szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban és ezt a Jónást már egyszer régen jól kiveséztük.

BabcsiKép
Mikor tesztelsz? Biztos elhasználtál már egy pár százat mióta nem írtál. Örülök, hogy szupi a ház és hogy jelentkeztél.

Kép
Kép
tiza

Sackólány Kép
Hiábavaló Babcsinak válaszolni a kérdéseire, mert úgysem olvassa el Kép Azért remélem lassan visszaépül a topicba.
Én most egyenlőre annak is örülnék, ha azt az átkozott myomámat eltüntetné. Ja, és a Cinkotai útra fogok menni, ha jól emléxem.

Kép
Kép
szilva069

Tizomp Kép
Direkt kérdeztem, hogy akkor is használ, ha nem igazán hiszek benne? Azt mondták akkor is Kép

Kép
Kép
szilva069

BabcsiKép
Örülök, hogy hallattál magadra! Nagyon gratulálok a vizsgáidhoz, ügyes vagy, csak így tovább! Egy egész égbolttal a maihoz!!!
Sok boldog évet kívánok a szép új házatokban és mielőbb népesítsétek be!!!!Kép

manda

Hát nem hagyott nyugodni ez a Jónás. Mégegyszer megcsináltam. Pontosan a várható menzim 1. napjára teszi a termékeny napok kezdetét. És mivel mostanában szinte mindig 28 napos a ciklusom, így nagyjából egész évben a menzi első napjára esik. Azért azt ne mondja nekem senki, hogy mindig akkor vagyok a legtermékenyebb, ráadásul rendre a 14. v. 15. napon van pém. Egyébként van egy topic ezzel kapcsolatban a Babaneten. Beleolvasgattam és azért többen vannak róla rossz véleményen, különösen azok, akik dr. Pánszky-t meglátogatták és lehúzott róluk 20.000 Ft-ot.

SzilcsiKép
Remélem segít.

Kép
Kép
tiza

IZa Kép ja,,a Panszkyt en is megszivtam, mert ugyanazt mondta, amit az internet is kiiert, es az ingyert volt. de ha meg emlekszel,,tavaly,,en voltam a "kiserleti-nyul" ez ugyben..amugy a panszky amikor nala jartam mondott egy-ket ledobbento dolgot az eletemmel kapcs. amit nem tudom, h honnan tudott. Lehet, h csak mazlista es raerzett Kép

Szilcsi Kép igaz. ..en a Falk Miksaban is talaltam egyet..kivancsi vagyok, h mit mondassz majd. allitolag 4 nap kell egymast kovetoen menni

Manda Kép hogy megy az otthonlet? vagyma voltal setalni is? gyonyoru az ido, ki kell hasznalni..
saci

Sziasztok ismét! Kép

Én se nagyon hiszek a Jónás módszerben bár nem is nagyon ástam bele magam.

Tiza : jól értettem 20e Ft? nem semmi, ezért már egyből ikreket kéne dr. Pánszky módszerének kreálnia Kép

Saci írtad hogy sok nő rögtön mensi után esik teherbe..de jó lenne, mert ha ez így van..már tesztelhetnék is akárKép csak nem akarom előre ellőni ezeket 800.- Ft-os teszteket. A gyógyszertárban, ahol vettem azt mondták, mensi napjai előtt ne is próbálkozzak mert úgy ahogy van dobhatom is ki.

Valaki vett mostanában Qupidot? Hol lehet kapni?

Viszont van egy ismerősöm aki úgy esett teherbe egy abortusz és az azt követő 1 sikertelen év után, hogy elment egy olyan nőgyógyászhoz (szerintem nem Jónás módszeres) aki napra pontosan megmondta mikor akciózzanak.
Vendég

Saci ezt írtad :"az en inszemeim ugye a pe kor voltak, es a 28 ciklusom nak volt hogy ez a 7, 10, ill 15 !! napra esett. miert? ezek az elet rejtelyei "

Ezt hogy érted? ezt ők számolták ki?
Vendég

SaciKép
Itthon vagyok, nem voltam sehol.

manda

Tiza Kép
Nem vettem a szívemre Kép Máshogyan gondolkozom, és szerencsémre már egyre többen. Én egy kicsit azt látom, hogy a tudomány folyamatosan a saját baklövéseit próbálja helyrehozni. Ha az orvostudományról beszélünk, pl. vannak orvosok, akikben megbízom, de nem azért, mert orvosok, hanem mert emberileg olyanok, amilyenek.

Szilva Kép
Myomára az Avivát is ajánlják, nem néztél még utána?
csepke

Én hittem a Jonás módszerben. De sajnos nálunk nem jott be mert amint késobb kiderult a páromnál gondok voltak. Ez csak teljesen egészséges pároknál mukodhet. Ezek szerint azok tudják hasznát venni akiknél nem találtak semmi okot a meddoségre, viszont baba nem jon. Mert vannak olyan nok akik nem csak kozépidoben termékenyek, hanem állítólag a hold befolyására spontán peteérést produkálhatnak.

Wish
Mikor lesz eredmény?
mili

Sackó Kép
Nekem úgy lesz, hogy a főnököm fog kezelni 4 napot egymás után, utána pedig 2 napig már magasabb szinten levő valaki. Hát majd mesélek.

Kép
Kép
szilva069

Csepke Kép
Aviváról nem tudok semmit Kép Mi az?

Kép
Kép
szilva069

Tuzmano Kép az inszemnel uh (ultrahang) val allandoan kovetik a peteeresedet. Ott szemmel latszik, hogy mikor volt a repedes. Igy az tuti, hogy akkor van, amikor. Amit irtam, az ugy ervenyes, ahogy. Mig egy "tankonyv" szerint egy 28 napos ciklussal rendelkezo nonel a peteeres (pe) a 12-14 napon lesz. Arra akartam peldat irni, h ez mennyire nincs igy !

Szilcsi Kép nagyon izgi..
Aviva is erdekelne (csak nincs idom) , azt 1 no tartja csak, a wish -el meg annakidejen akartunk menni. egy hetvege alatt "betanit" es utana otthon kell magadnak csinalni. az inkabb "torna", fejenallas,,stb..de ezt csak egy laikus szemevel mondom
saci

Szilcsi Kép ha meg erdekel: http://www.varghagyogymod.hu/
yoko onot is kezelte pl..
a Kiraly utcaban van, Deak ternel
saci

MiliKép
Hivatalosan jövő hét szerdán lesz eredmény.

wish

Szilva Kép
Aviva úgy van, ahogy Saci mondta. 4 órás "tanfolyam" hétvégén és utána heti 2 alkalommal 1/2 órás maga a gyakorlatsor, amit már önállóan, otthon kell végezni.
Ami nekem rettentő mód tetszett: a sok plusz infó, amit a tanfolyamon elmondtak (savas vér is onnan jött, meg ezzel a helyes táplálkozás), illetve az, hogy a gyakorlatok egyszerűek. Csípőrisza, hajolgatás, láblendítések, stb. szóval nekem élvezhető az egész, arról nem beszélve, hogy rendesen át is mozgat. Szinte várom már, hogy csinálhassam Kép Utána pedig tűzforró a hasam és azt is nagyon csípem Kép Tóth Líviánál voltam, akivel már találkoztam az Etka jóga kapcsán is. Hihetetlen a nőci, de az egész Etkás "bagázs" számomra a tökéletes példa arra, hogyan éljünk. Szóval nekem a legpozitívabb tanfolyam élményem volt.

Saci Kép
A Varghagyógymódot mire írtad? Én most megyek márciusban állapotfelmérésre.
csepke

BabcsibeKép
Végre jelentkeztél! Igen, spontán sikerültKép Gratula a viszgáidhoz, és remélem, az új házatok minél előbb benépesül. Drukkolok, hogy minél előbb legyen telefonotok és persze NETETEK!!

Csajok, a fejem majd szétrobban, úgyhogy csak gyorsan dobok egy táblát:

Kép
Kép
gtünde

Tuncsi Kép szegeny te ! koszi a tablat !!

Wish Kép az mar 8 nap csak !!

Csepke Kép arra, hogy ez is egy megoldas, hatha ok ki tudjak kezelni a Szilcsi miomajat. Az uszo kovacs Agit is ok gyogyitottak meg,,vmi nagy baja volt...tudod,,az ember mindig probalkozik, bar en egyre jobban csak a lombikban "hiszek"...ennyi ev utan..de sosem lehet tudni
saci

Saci Kép
Ja, értem, köszi. Attól féltem, hogy a pénzlevevősre írtad Kép
Te nem akarsz még az orvosi dolgok mellett megpróbálni ilyesmit? Én úgy vagyok vele, hogy mindent ki szeretnék próbálni, ami a természetes fogantatásra segít rá, és csak a végső esetben műtétileg bavatkozni. Most olvastam bele a Babák választanak minket topicba, és sztm. jó dolgok vannak benne.
csepke

Saci, ez nagyon megnyugtató...lehet hogy már 2 hete terhes vagyok?Kép

GTündi szeretnélek megkérni hogy légy szíves engem is tegyél be a táblázatba, itt küldöm az adatokat:
2006. január
Ciklus hossza 29-30 nap rendszeres
Budapest
28 év

nagyon szépen köszönöm előre is.

Egyébként van egy barátnőm aki úgy esett teherbe hogy egyáltalán nem akart, kúppal védekeztek, igaz neki ez már a 2. baba. (Mindenesetre ez azért olyan igazságtalan az élettől, hogy valakire elég ha csak ránéznek és terhes lesz, a másiknak meg még a vér-savasságától kezdve a hold állásáig mindent kell nézni és így sem sikerül évekig. Elnézést, nem akarok lehangoló lenni csak ez most egy kicsit kibukott belőlem..)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?