Sziasztok!
Elnézést, csak tegnap szaladgálós volt a du. + elrohantam a drbácsimhoz, mert megjöttek a hormoneredmények. Van peteérésem, tehát azzal nincsen gond, csak -ha jól értettem - a prolaktin alacsony, arra meg kaptam egy Bromocrpitin nevezetű tablattát. Tudtok erről valamit?
Azt mondta még drbácsi, hogy ezt szedjem 2-3 cikluson keresztül, és szerinte minden rendben lesz. Ha nem, akkor jönnek a vizsgálatok: átjárhatóság (ettől nagyon félek) és a Kedvesnek a mintavétel
Saci
Igen, jókat találtál a savas-lúgos dologgal kapcsolatban. Első feladat az, hogy helyre kell hozni a PH értéket, utána pedig csak szinten kell tartani, tehát ügyelni kell arra, hogy egyensúlyban legyen a kajabevitel mindkét típusú élelmiszerből. Addig a 25-75%-ot kell tartani, hogy helyreálljon. Tehát sztm a klasszikus 1 pohár bor/1 kupica pálinka belefér, bár én a helyrehozatalnál nem napi szinten vinném ezt be a szervezetbe
Az általános érvényű javaslat (viszonylag sok irányzat útmutatásaiba olvastam bele), hogy sok nyers zöldség és gyümölcs fogyasztásra van szükség és nem baj, ha az ember elhagyja a húst, és a tejtermékeket. Nehezen emészthető, és sajnos tele van hormonokkal, ami megborogatja az emberét rendesen. Helyettük frissen sajtolt olajakat, magokat kell enni.
Hús nélkül bírom is, csak a tejtermékek hiányoznak. Meg a meleg pogácsa
Tűzmanó
Köszi a tippet, igen, minden meleg jó ilyenkor a pocakon
Írtál kalkulátorokról. Ezek interneten vannak? Hogyan tudom megtalálni?
Éljen a tavasz! Lassan, de biztosan közelítünk felé