A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » !**** Babaproject 2009 indúl****!

Én itt ülök, Bence meg mosogat :lol:

királylány

de jó dolgod van akkor!!!!!! :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ugye? Hátha még meg is főzne.... :lol:

királylány

:) :) :) :)
én már elmosogatam és megfőztem....holnap majd kivasalok és kiporszivózok....aztán szombaton irány a bababörze!!!!!!
jó korán kelek........4.órakor.....megyek segítek árulni a kerilányom anyukájának......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Királylány tegnap enyém ma tied a laptető vajon lesz ebbél valami???? :oops:

Én még munkában vagyok ha annyit írok ide is nem haladok, közben meg sógornőmmel is traccsoltam. Itt már fél 9, mindjárt hív az uram menjek már haza. Ki kellett egy csomó papírt nyomtassam, mérleg, ő meg holnap írja alá ha lemegy tudjak menni leadni. Ma megint a férjem főz, azt mondta virsli lesz a vacsi. Bánya fene pedig nekem is van egy adag csirkecomb a hűtőbe, tegnap már nem fagyasztottam le és zöldborsóval akartam megcsinálni, majd holnap.

Na megyek ha már nem irok ma akkor ne haragudjatok, holnap jövök.

Kép
Kép
melisch

melisch holnap várunk!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melisch nagyon remélem lesz eredménye ennek a sok laptetőnek :lol:
Nézem még kicsit a filmet, Gábor altatja ma Bencét, de én is mindjárt dőlök. Jó éjt!

királylány

Csajok már nincs sok esélyem, lement a hőm, bár remélem piri ma még nem jön, hogy ne legyen 27 napos a ciklusom.
Este már nem jöttem, apáé voltam inkább :lol: de 11-kor lefeküdtünk, ő is álmos volt. Mi mindig 12-1 között szoktunk lefeküdni.
Éjszaka annyira izgultam alig tudtam aludni, 2 órakor muszáj volt felkelnem vizet inni, meg ha felkeltem wc-menni, azután 3-kor újra vizet ittam, rengeteget forgolódtam az izgalomtól. Annyira szerettem volna ha a hőm fen maradt volna és hétvégén nem jönne meg piri, de sajnos nekem nem ez van megirva.

Királylány ez a Bence nagyon ügyes, még egy kicsi és már főzni is fog. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

melisch mennyi most a hőd?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

36,65-t, nita ott a görbém a kék linknél.

Kép
Kép
melisch

megvan...........tényleg sokat zuhant...... :cry: de még nincs piri.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita kár álltassam magam, mert csak rosszat csinálok magamnak. Olyan rosszul aludtam az izgalom miatt, hát jobban szeretnék nyugis napot és éjszakát, nem lesz itt baba. Tudom, érzem. Fájdogál a hasam is.

Látod nita lejjebb van a múlt hónapi ott is szépen esett lefele nap mint nap. Csak remélem most 28 napos lesz, hiszen szokott lenni 29-30 napos is és nem tetszik a 27 napos.

Kép
Kép
melisch

melisch akkor drukk köv.hónapra!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj Nita most elmosolyogtam magam, pedig sírhatnékom van. MEGJÖTT PIRI hát erről ennyit.
Köv. hónap kilőve, férjem hétfőn elmegy 2 hétre........

Kép
Kép
melisch

sajnálom pirit...mennyen a búsba!!!!!!!!!!!!!
de örülök,hogy mosolyogsz is!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Drukk mindenkinek. Én hétfőn csináltam tesztet, full nega. Utána kedden barnáztam is, szerdán már nem, és most is tiszta sivatag, pedig futok és kerózok is. Este veszek még egy tesztet, mert nem tudom mi van. Fájdogál a pocim is, de nem úgy. A mellem sem feszül, nincs semmi bajom. Jönne már, vagy döntené el, mit akar. Nincs ez így jól. Talán sz idegtől nem akar megjönni? Nem értem.

Szép napot! Olvaslok ám... :lol:
kicsi80

Sziasztok!
Látom Melisch ma nem lesz jó napod :( . Fene azt a pirit! :twisted: Most még bíztatni sem tudlak, hogy majd a május, mert elmegy a férjed. De lehet egy kis szünet pont jó lesz és amikor hazajön.... :wink:

Kicsi neked is van eleged...nem tudom ezek a babák miért kéretik magukat ennyire. Hanyadik napon tart a ciklusod? Lehet nem kellene tesztelgetned. Csak idegesíted magad vele. Én legalábbis nem tesztelnék csak ha tüneteim lennének. Az idegeskedé nem tesz jót, késhet attól is. Lehet, hogy most a negatív teszt után megnyugodsz és meg fog jönni. Azért kívánom neked, hogy a babától ne jöjjön meg. Vagy esetleg korán teszteltél. Olvastam a neten, hogy a teszt lehet csak az elmaradt mensi után 2-4 héttel mutat +-t. A barátnőm így járt annakidején. Két tesztje is negatív volt, pedig a baba már ott volt a pocakjában. Szóval csak türelem :wink:

Csajok! Írom ám a jelenlétit :!: Tessék csak jönni :!: :lol: :wink:

királylány

Sziasztok!

Melish!
sajnolom a pirit. párodat nem lehet noszogatni? Mond meg neki, hogy te már hányszor tetted szét egy idegen pasinak a lábad a gyerek érdekében. Ennyit igazán a pasik is megtehetnek! Ez nem hiusági kérdés!!

Dia!
Már nem fűtünk, viszont most nem vagyunk bent a házban, hogy le tudjak ide ülni. Most is azért vagyok itt, mert kedden lesz a főnököm búcsúztatója, és rendeltem neki a neten valamit, amihet szerkesztenem kellett egy szöveget, és elküldeni nekik mailben. Délután kint leszünk, estig.

Betty!
A lapart a ciklusod melyik felében csinálták? Nem hinném, hogy befolyásolja a peteérést, esetleg még jót is tesz neki a lapar. Hormont nem kaptál, igy nem hiszem, hogy bekavar. De ha tudsz, inkább olvass utána. Olvastam már valahol, hogy nagyon sok nő a lapar után teherbe esett, pedig nem volt elzáródás, de mégis valamiért rásegit. Én nem hagynám ki a helyedben ezt a hónapot sem.

Na futok is, mert még ma nem főztem, és csak levesem van. Gyorsan összedobok valamit.
Vendég

kicsi lehet korán teszteltél.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Angie gondoltam ám, hogy egész nap kint vagytok :wink: Jó is az ilyen időben. Bence ilyenkor sokat van anyósoméknál és őt sem lehet bekergetni a szobába. ilyenkor sajnálom, hogy nem kertes házban lakunk :( Máskülönben nagyon jól elvagyunk a panelban. Jó a lakóközösség, sok a fiatal és most 3 baba is lesz. :lol:

Gyertek már egy kicsit csajok írni is, ne csak olvasni.

királylány

én is sokáig éltem panelba......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melisch, a másik topikba írtam neked, és még egyszer sajnálom pirit, de ne add fel!!!

Kicsi, nem csak olvasó üzemmódba kell ám lenni, tessék jönni!!
A híreket mindenképp közöld a tesztről!! Megy a drukk!!++++++++

Endzsi, a lapar pont a 14. napon volt, elvileg pé.-kor pont.
Nem hagyjuk ki ezt a hónapot sem, ne menjen kárba... :lol: 8)
Most azt sem tudom igazából, hogy a ciklusomba ez mennyira zavar be.
Mindegy, majd a dokit úgyis megkérdezem hétfőn mindenről, úgyhogy utána többet fogok tudni.

Többieknek is puszika! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

csajok valaki hozzon pozi tesztet!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita ne ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jó?????????????????? Ma már láttam egyet igaz el volt mosódva a kép :oops: :lol: :cry:

Kép
Kép
melisch

melisch nehari!!!! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát csajok nem sokat írtatok míg hazaértem! Most mit olvassak?
Nagy a csendesség most itthon, Bence anyósoméknál van, apa meg a kolléga-barátjával "szerelnek" a garázsban. Vitt 4 doboz sört is. :lol: Gondolom mennyit szerelnek :lol:

királylány

Dia, valami könyvet vegyél elő... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezek a csajszik nem akarnak jönni!
Kéne már tartanod egy népszámlálást! :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

csajok én is lépek megint álmos vagyok :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch most gondoltam arra, hogy mindjárt lefekszem aludni :lol: Aztán majd apától kapok, hogy megint durmolok :lol:
Betty a könyvolvasás folyamatban van, de most titeket szívesebben olvasnálak :lol:
Fenyítés lesz a vége annak aki nem jön :wink: Úgy látom össze kell írnom megint ki nincs itt. Melinda még nem is volt ma :( Ha olvassátok akkor a többiek is hiányoznak és nagyon szomorúak vagyunk, hogy nem jöttök :cry:

királylány

Igen... :cry: :cry: :cry: Gyertek Csajok... :cry: :cry:
:lol: :lol:

betty615

királylány gondolom azért vittek annyi sört hogy ki ne száradjanak!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita :mrgreen: nem fognak arra nagyon vigyáznak :lol:

királylány

Kép Melisch, ezt neked küldöm vígasztalásképpen...

betty615

Csajszikák, én léptem mára, kell menni Apáért, lassan végez...
Jó éjt mindenkinek!

betty615

jó éjt betti!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lányok!!!!!!
LÁNYOM LESZ!!!!!!!!!!!
Azt mondta dokibá,ne vegyek rá mérget,de szerinte kislány!!!
Ajajajajaj,most besz@rtam rendesen......egy kiscsaj.....hűha.....most barátkozom a gondolattal...anyum mondta,hogy majd ki se lesz az apja seggéből,mert a lányok apásak,hááát hűűű de jó,mert Pityesz is apás!!!Akkor ki marad nekem??? :lol: :lol: :lol:
Megyek alukálni,mert reggel eü-re kell mennem,óóó,de unom már az egészet,én jogsit akarok!!!! :oops: :shock: :shock:
Nem ampubabákat smárolni!!!!! :lol: :lol:
A férjemnek még teszten volt az eü.....hát gondolom,írásba hogy tudhatja a Rautech féle műfogást..... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli, gratula a kiscsajhoz!!!
Így az ideális: 1 kisfiú, és 1 kislány. :wink:
Az ampubabás tetszett nagyon! :lol: :lol: :lol: :lol: Te kész vagy! :lol: :lol: :lol:
Pussz!

betty615

Sziasztok!!

Szeretnék csatlakozni hozzátok csak most kicsit megzavarodtam, hogy 2 különböző 2009-es babaprojekt-es fórum is van:-)
Hát akkor írok ide is és oda is!!Mi kb 1 hónapja próbálkozunk, ovulációs mikroszkópot már beszereztem, remélem hasznát is veszem:-))Ti használtok ilyesmit??Mert látom itt mindenki nagyon profi, Lh teszt, pé stb....Én még a ciklusom hosszát sem tudom megmondani, mert olyan mint a magyar népmese....Hol volt, hol nem volt....:-) A 34 napostól a 45-ig bezárólag mindenben volt már részem....Persze kb 10 évig fogamzásgátlót szedtem, azóta ilyen rendetlen a kis drága:-)
Igyekszem visszaolvasni, hogy jobban megismerjelek titeket!
Jó éjt mindenkinek!
Szeretettel:Ancsi
gyancsi

Jó reggelt!!!!!!!!!!!

Mindenkinek köszi a tegnapi bátorítást és a képeket, Betty pont Füles a kedvencem :lol: . Az este alig bírtam a párommal, hát szegény annyira nyomult, de ne mondtam meg neki pirit, csak utaltam neki, hogy ma semmi nem lesz hiába udvarol, erre bevágta na "akkor nuku pi..a csak ima" :shock: honnan jutott eszébe, hát mondtam igen csak imádkozhat este, úgy sajnáltam mikor agyba bujtunk akkor sem akart nyugodni, de aztán feladta :oops:

Melinda nagyon szép lenne ha kislányod lenne, meglásd mennyire megváltozik az életed. Lehet apásak a lányok de én azt láttam, hogy az apák jobban vigyáznak rájuk és a lány szokott lenni a szemük fénye, már születésük után vigyázni akarnak rá és óvni, ők bármit kicsikarnak apától :lol: úgyhogy jó kis csapat lesztek. Gratulálok. Mikor fogy vizsgázni KRESZ-ből? Hol van Móni nem ír ő sem régóta???

Szia gyancsi!!!!! Két topik van igen én is írok mind kettőben, sőt még másokba is, mikor hol van élet. Én sokat ülők a nett mellett így ráérek írogatni. Az ovulációs mikroszkópot kevesen használják itt a menő az LH teszt, de van aki mindkettőt használja.
Én csak most akarom kipróbálni de neked is ajánlanám a cickafark+palástfű teákat, ezek gyógynövények és a ciklus rendbehozásában van szerepük. Sokaknak bevált www.fogamzas.mindenkilapja.hu itt megtalálok ezek teák leírását, mire is ajánlják és hogy kell inni őket. Sok sikert és mielőbbi babázást!! Ez első baba lesz nálatok? :oops:

Kép
Kép
melisch

Hello Csajok!Extra-villámgyors bekukk, és futás... (szokás szerint) :oops:
Melisch! Sajnálom pirit, és a köv. hónapot is.... Puszi Neked, és fel a fejjel!!!
Melinda! Gratula a kis punishoz! De jó! Egy fiú, egy lány... Legjobb felállás!!! :wink:
Betti! Örülök, hogy túl vagy rajta, remélem, és drukkolok, hogy sikeres legyen ez a hónap!!
Kicsi! Mizujs? Remélem, piri sehol!
Nitacska! Hogy vagy? Mocorog a babó? Mikor is mész uhura? Nagyon kiváncsi vagyok, öcsi lesz, vagy hugi!!! :)
Királylány! Te hol tartasz a ciklusodban? Bence hazaért már a Mamitól? Nekem is nagyon fura, ha üres a ház.... Ez a nagy csend.... senki sem rángatja a gatyám szárát, senki nem kér inni, nem kell kitörölni a popsit kaki után, és nincs nyávogás, hogy játsszunk már, anya.... :) Imádom Őket! :wink:
Üdv Gyancsi! Gyere gyakran!!!
Mit is akartam még... Gyors megkukkantom... pill....
mandarin7

Angie! Veled mizujs? Hol tartasz a ciklusodban?? Mi is sokat udvarozunk... Be sem tudom rángatni Őket.... Csak aludni járunk be a házba... :)
Mucus? Nyuszi???
Ezer bocsi, ha kihagytam vkit, akkor puszi neki, és drukk az épp aktuális drukkolni-valóért.
Velem semmi kül... Nem várom pirit, de nagyon nem....
Ma 25. cn... Még 5 nap, és kiderül, jön-e.....
15. cn-on volt a tüszőrepim... Rá kb. 5 napra mensis has- és derékfájás... (reményeim szerint beágyazódási tünetek....) Azóta gyakori hasszurka... háááát, meglátjuk. Ma mennem kell a gyógyszertárba.... szerintetek....???? Hogy fogjam magam vissza, hogy ne vegyek egy klassz kis 10es tesztet, ami a beágyazódás után elvileg kimutatja.... ááááááááá...... ki kéne bírni....
Hű, túlteljesítettem mindent.... Ennyit írni... Még jó, hogy tanultam gépírni... Biztos nem lenne türelmem 2 ujjal..
Na, puszi Nektek, szép hétvégét!!!!!!
Mandarinka
mandarin7

Szia mandarin veled mizus azt nem írtad 8)

Kép
Kép
melisch

aha a folytatásban benne van hát akkor 5 nap múlva gyere a + teszttel, azt kívánom neked :P puszi!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok! csak gyorsan, mert mindjárt indulni kell a buszhoz, ma megyünk a Sas kabaréra.
Üdv Gyancsi! Nem vagy egyedül a hosszú és össze-vissza ciklusaiddal....én is hasonló cipőben járok. :? De vígasztaljon, hogy nekem Bence az első kanyarban összejött 5 évvel ezelőtt :wink:
Melinda gratula a kiscsajhoz...én is - én is szeretnék!!!! :)
Mandarin hááááááááááát most vagyok a 37. napomon és semmi mensis tünet. Már azt hittem beáll a ciklusom 33-36 napra, de nem :twisted: Gőzöm sincs mi van vagy mi nincs. Bence még a mamánál, majd holnap megyünk ki mi is és együtt jövünk haza. 8)
Most rohanok, ha nem lesz késő és nem leszek fáradt akkor este jelentkezem. Ja ha választani lehetne akkor most lefeküdnék aludni :roll:

királylány

sziasztok csajszik!

remelem mindenki jol van es sokan a babasodas utjan lassan :wink:

sajnos regen voltam, mert sok a munka, es amig van...meg kellene becsulni, vagy valami ilyesmi... :roll: :oops:

kicsit meg vagyok zavarodva: ma regggel es most kb egy 20 perce, ugy nez ki pozitiv a teszt...(nagyon halk juhbunda)...de picit gorcsolget a hasam es ennyi, na jo....almos vagyok 5 percenkent, de az alap nalam :lol: normalis ez, hogy a "teszten" kivul semmi tunet? ez elvileg a 36. napom a cikulsban, de a pe ugy nez ki csak 11-13 napja volt... (ovu teszt akkor volt poz.)

nem merek orulni es nem merek hinni...mikor lenne erdemes elmenni dokihoz?
Vendég

szia francesca, tényleg régen nem voltál. A tüneted normális, nincs mindenkinek tünete azonnal. Nem értek hozzá, nincs tapasztalatom, azonban ha még van otthon teszted, lőj el minden reggel egyet, elméletileg ha a babával minden ok erősödnie kéne nap mint nap. Aztán hétfőn mehetsz egy vv-re onnan megállapithatják a hsg szinted. A doki uh-n még nem láthat semmit de esetleg elmehetsz a héten oda is nehogy méhen kivüli legyen de ő sem fog tudni sokat mondani még. Megy a drukk, hogy erősödjön a teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nita nemsokára kapsz tesztet, sőt királylány is kezd gyanus lenni, na az ő teszjére már nagyon kiváncsi lennék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch, koszonom a drukkot!!!

szerintem dokihoz jovo szombaton fogok eljutni, mert nem Mo-n lakunk es akkor megyunk haza ...anyak napjara :wink:

jelentkezem majd, hogy mi lett a tesztekkel, meg a dokival...nem merem elhinni, de talan sok rossz dolog utan jonnie kell jonak is....

szep hetveget!
Vendég

Hali!
Nálunk is udvar mánia van. Állandóan kint kell lenni.

Francesca, tök jó lenne. Szerintem egy teszt nem véletlenül pozitív!
Én annak hinnék és nem jelent semmit, ha nincs tünet! De tényleg, ahogy írod, halkan örülj egyenlőre! :lol: :wink:

Királylány, jó szórakozást! :wink:

Melisch, sajnálom pirit :cry:

Melinda, gratula a kiscsajszihoz. Én is szeretném ezt a felállást. De majd elválik. Most nincs megérzésem, mint Beninél. Rá nem tudtam másként gondolni, mint hogy fiú.

Mandarin, szerintem a nemvárt előtt kb. 4 nappal csinálj egy 10-es tesztet, de azt is csak akkor, ha nem keseredsz el, ha negatív, mert az nem jelent semmit. Nekem kimutatta ekkor a mostani picuromat!

Bocsi, de mennem kell, mert Bence szó szerint lerángat a székről. :lol: :lol: :lol:

Angi

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Piri még sehol... Ma veszek egy tesztet. Tiszta gáz.... Ha pozi lenne sem tudnák igazán örülni a kálvária miatt. Hihetetlen. Gondolkozom rajta, elviszem a dolgot Juszt László műsorába. Biztos jó lenne.... HA lesz energiám, leírom.

Francesca: Megy a drukk

Szia Gyancsi!!!
kicsi80

Kicsi neked is megy a drukk !!!!!!!!!

Nita mire jösz este már 3 lehetséges + teszt lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?