Jó reggelt!!!!!!!!!!!
Mindenkinek köszi a tegnapi bátorítást és a képeket, Betty pont Füles a kedvencem

. Az este alig bírtam a párommal, hát szegény annyira nyomult, de ne mondtam meg neki pirit, csak utaltam neki, hogy ma semmi nem lesz hiába udvarol, erre bevágta na "akkor nuku pi..a csak ima"

honnan jutott eszébe, hát mondtam igen csak imádkozhat este, úgy sajnáltam mikor agyba bujtunk akkor sem akart nyugodni, de aztán feladta
Melinda nagyon szép lenne ha kislányod lenne, meglásd mennyire megváltozik az életed. Lehet apásak a lányok de én azt láttam, hogy az apák jobban vigyáznak rájuk és a lány szokott lenni a szemük fénye, már születésük után vigyázni akarnak rá és óvni, ők bármit kicsikarnak apától

úgyhogy jó kis csapat lesztek. Gratulálok. Mikor fogy vizsgázni KRESZ-ből? Hol van Móni nem ír ő sem régóta???
Szia
gyancsi!!!!! Két topik van igen én is írok mind kettőben, sőt még másokba is, mikor hol van élet. Én sokat ülők a nett mellett így ráérek írogatni. Az ovulációs mikroszkópot kevesen használják itt a menő az LH teszt, de van aki mindkettőt használja.
Én csak most akarom kipróbálni de neked is ajánlanám a cickafark+palástfű teákat, ezek gyógynövények és a ciklus rendbehozásában van szerepük. Sokaknak bevált
www.fogamzas.mindenkilapja.hu itt megtalálok ezek teák leírását, mire is ajánlják és hogy kell inni őket. Sok sikert és mielőbbi babázást!! Ez első baba lesz nálatok?