sziasztok,
üdv mindenkinek!
ezt tegnap este irtam, még jó hogy elmentettem, mert persze, hogy elszállt az egész...
nem tűntem el...
itt vagyok, csak ha nem tudok itt ülni rendszeresen, akkor képtelen vagyok felvenni a fonal végét
de azért olvasgatok szorgalmasan
köszi a körözést
rózsa: nyugi, nekem is c2000, igaz tök zárt. nem is mondott semmi a doki...
egy barátnőmnek viszont ua. volt mint neked, pihennie kellett ill. kilátásba helyezték az összevarrást, amiből aztán nem lett semmi, mert tök nyitott méhszájjal kihordta az egészséges babáját. mondjuk idő előtt 2héttel szült. de semmi gáz nem volt.
fel a fejjel, biztos nálad sem lesz semmi gond!!
orrszívó: szerintem a kézi, elemes, elektromos szinte sz*rt sem ér, csak a porszívós változat hatékony.
légzésfigyelő: elsőnél nem volt, másodiknál volt. sokkal nyugodtabban aludtam, pihentem. bébiőr is volt mind2-nél. ahhoz elég nagy a lakásunk, hogy nem hallottam volna, ha gond van. nem beszélve a zuhanyzásról, főzésről, kert... stb.
most olyat vettem ami 2in1, angelcare légzésfigyelő bébiőrrel kombinálva.
komp: én is komp ellenes voltam, hasonló okokból érvekből mint bori és kata. viszont a második lánykámat remekül tudtam "korlátozni" egy kicsit, amikor már teljesen jól járt. pl. konyhában a főzésnél. az enyém játszótálcás volt, elmatatott benne és mozogni is tudott vmennyit, de nem fért hozzá semmihez.
tetra pelus, kifogó: pelust szinte mindenhez használtam: feje alá, büfiztetés, szoptatás...stb. kifogót viszont nem. jobban bevált a frottír kapucnis verzió.
mellszívó: medela "ipari" kölcsönözhető változat. ez maga csak a motor, a rávalókat meg kell venni, teljesen steril, csak azzal érintkezik a melled ill. a tej. az a sajátod. amúgy u.a. mint amit az elektromoshoz adnak ill. a kézihez is hasonló asszem.
szóval össze sem lehet hasonlítani az ipari-t és az elektromost. az ipari tökéletesen kiszívja, mintha a gyerek tenné (normál esetben

), fokozatokat is állíthatsz, több menetben.. az elektromos szivogatja..., a kézi... hát nem tom.
na de persze ez nagyon szubjektív, én az iparira esküszöm.
egyszer próbáld ki...
hétvégét rapid utazással töltöttük, baseli órakiállítás oda-vissza
tök jól bírtam, csak az epém fájt néha... ill. nem tudom mert orvosnál még nem voltam vele, de többen állítják, hogy az lehet a baj, amit írtam régebben is, hogy a jobb mellem alatt fáj tompán-erősen-szúr és kisugárzik pont ua.oda a hátamon, mintha egy dárdával döftek volna át..
ja és hát történt egy kis baleset is... lezúgtam egy lépcsőn, de mint az ólajtó, akkorát vágódtam. hihetetlen a természet: a térdem, a kezem, az arcom placccsant egy óriásit, de a hasam semmihez sem ért! 10 pontos mutatvány volt, bár a lábujjközti papucson kívül nem nagyon fér a lábam semmibe.. de még szerencse, hogy csak ennyi...