A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Itt a táblázat: 1229077463.9733.htm

binyek

ÁÁÁÁÁÁÁÁ, hülye iwiw-vel kínlódok! Amióta variálltak a képfeltöltésen, órákig vacakol, lefagy, stb! Mit kell mindig valamit "fejleszteni"???

Tonti: Remélem nem lesz bajuk! Ha igen, akkor csak a szemészeten kaphattak el valamit, de akkor bemegyek és megtépek mindenkit! :evil:

Utcán: Engem fárasztanak a leállítgatók. Van az utcában egy kis bolt, oda bejáratosak vagyunk. Jókat beszélgetek a tulaj csajjal. No, mindig bejön egy néne, és órákig áradozik, hogy Isten ajándéka, mennyi szeretet stb. Kedves volt még az első 100 alkalommal, de most már idegesít. És nem hagy békén! 2 szót nem tudok váltani az ismerősömmel!
Vendég

Anny, mondjuk inkább a "jó" oldal, azt még elviselem. De ma egy nő, h úristen, milyen szar lesz majd, ha nagyobbak lesznek, mert neki is egy fiú meg egy lány, aszta de rossz, mert együtt mindenhová, de egyedül sem jó, meg együtt sem, meg a fiú béna, nem érdekli a foci, a lány meg focizik, meg karatézik is, de a fiú...hát, majd meglátom!
mondtam, h az apjuk se néz focit, mégis eléggé férfias. a fiúk meg köztudottan később érnek. majd utoléri és lehagyja Petrát 18 évesen, addig meg türelmes leszek.
:D
csak azt nem értem, minek kell ennek ekkora feneket keríteni. minden életkornak megvannak a szépségei és a nehézségei. tudjuk jól mind. :twisted:
ilyen m inden lében kanál néniknek a 102-ik alkalommal én "beszólok", azaz elmondom helyette, amit szokott :twisted: :twisted: ez általában bejön :wink: de én ugye gonosz vagyok sokszor :wink:

Kép
an°°di

Ja, képeslapok. Csináltam egy csomót, de nem túl változatosak, mert a lányokról nem lehet normális képet összehozni! Azért mutizok párat:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

ja, és annyival tartozom a gyerekeimnek és az igazságnak, h elmondjam: ma is, múlt héten is nagyon jó volt a ringató! sokat segít, h kisebb teremben vagyunk, ahol nincs függönnyel elkerített színpad :twisted: ma még ölben is ültek éneklés közben és a sétáltatós játékok is mentek szépen! haladunk! :D

Kép
an°°di

Anny, a két középső sztem szuper! Sok kép meg nem kell. Egy ember úgyis egyet kap, nem? :wink:

Kép
an°°di

Andi: jaja, csak 9 hónaposak a képeken... Kivéve az elsőn.

Már csak 37,0 Lili hője. Jön ma az unokatesóm az 1 hónapos lányával. Mondtam neki Lilit, de nem izgatja. Hááát...Ő tudja...

Mondam már, hogy a velünk szemben lévő lakásba albérlők költöztek? 1 hónapja hozzák a dobozokat, zacskókat, kukás-zsákokat ide-oda. Akkora zajjal, hogy még! Hajnali 3-4-kor jönnek haza, és este 11-kor mennek el. Állandóan csapkodják az ajtókat (rácsuk is van...), és a liftel szórakoznak. Ez azért szuper, mert én a lift mellett lakom.
Vendég

Kép [/img]
Vendég

Anny
Jók a képeslapok.

Szörnyű amit ma a Marci művel :evil:
Vendég

Banika
:shock: :shock: :shock:
Csak nézek!Mit csinál Marci?

Bubó volt,egy szó nélkül írt popókenőcsöt :D és azt mondta,ez egy tök jó krém :wink:

Csajaimmal minden ok,3.prenevar belőve,egy nyikkanás nélkül viselték,mikor húzta ki a tűt a doki,akkor volt egy kis nyüszi,aztán mindkettő jól megnézte magának Bubót :lol:
Aztán ettek egy csomó céklás,krumplis,almás főzit,kúp a popóba és most szundi van :lol: Kíváncsi vagyok meddig :roll:

Anny
De ügyes vagy!Tök jók ezek a képeslapok.
Vendég

Én is csak néztem,hogy mit csinál.

Ugye a csodakrém? :lol: :lol: :lol: Bubó eddig mé nem írta fel? a kutya úristenit várta meg,hogy fájjon annak a lyánynak.
Vendég

Banika
Bubó most tök rendi volt,egész jól eldumcsiztunk,de állandóan rohan :roll: Szerencsére Szávának nem fájt a puncikája,de brutál volt,ahogy múlt héten kinézett.Milyen jó,hogy van ez a Babanet :wink:
Vendég

Banika!
Most nézem,hogy nekünk teljesen egy lehet az izlésünk meg az igényünk!
Ugyanolyan a babakocsink,az etetőszékünk,a pihenőszékünk!!!!Arra nem emlékszem,hogy nektek milyen a bébihordozótok... :oops: ha az is PP,akkor behalok! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eszti!
Mi még a 2. Prevenal-t se kaptuk meg,mert állítolag nincs oltóanyag. :evil: :evil: :evil: Majd januárban kell megkérdezni,hogy mehetünk-e.Frankó!

Anny!
Nem irígylem a liftedet! :wink: De jó lehet hallgatni....

binyek

Banika!
De most nézem,hogy még az az ágyracsavart biszbasz-unk is egyforma,csak nekünk lila van kacsákkal meg ilyen kék,mint a tiétek csillagokkal.De nekünk a hordozókon van.

binyek

na most meg orulok :twisted: :twisted: :twisted: mikor el akarom kuldeni el tunik es ugyra kel inditani a gepet

tonti! lehet nalad sem a te geped a hibas hanem a lap...??? a mi gepunk 4-5 honapos es k...a draga volt, tehat nem ez lehet, a masik topikon is el tunt amit irtam

na mindegy, babak szepek, kepeslapok nagyon tetszenek

binyek! koszi a fogyit, de en majd jovore probalom ki, 90 napos milyen?

banika! nagyon birom a harizsnyas fickokat :D

csinaltam par kepeslapot, ha kel valakinek ilyen (enyit bir a tudomanyom) kuldjon kepet es meg csinalom
Kép Kép Kép Kép

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

csajok! megyunk haza karira, 5 eve nem voltunk karacsonykor otthon, remelem nem fogjak vegig szenvedni az utat a babik, ejjel megyunk hatha jobb lesz nekik

vasarnap nyitva van valami uzlet autopalya mellet (tesco, auchan stb) ahol vehetek sudokremet?

Kép

demoniq13

Demoniq: legyen szerencsetek de nekunk egy remalom volt az ut nyaron igaz az enyemek mar 9 honaposak voltak. Lehet a Tieid at fogjak alukalni az utat. Mi csak jovo nyaronmegyunk. (ha minden igaz) Szerintem inkabb vegyel sudokremet elore. (azt sem tudom mi az)
Nagyon jok a kepeslapok!!! Nekem az utolso tetszik a legjobban.
Honnan szedted le?
Tuti rossz a gepem, virusos.

Mennem kell a nagyert a suliba, Apa karacsonyi bulin van. :evil:

KépKép
KépKép
tontica

tonti! a kepek kulon kulon szedtem le mint wallpaper es kep szerkesztovel vannak osze rakva (photoscape), ha kel csinalok, sudokrem alitolag csodakra kepes, itt nincs (mattia popsiara kel),koszi a jo kivansagot :)

meg csinaltam 2
Kép Kép

Kép

demoniq13

Sziasztok!

demoniq: párom Kolozsváron született, mi nyáron voltunk a fiúkkal dédilátogatóban. Esti etetés, fürcsi, altatás után indultunk (belecsempésztük őket a hordozóba). Ők végig (röpke 6 órát :shock: ) bírták az utat. Mi kevésbé, mert az egész napos pakolás és apa dolgozása miatt már olyan fáradtak voltunk, hogy az első 100 km után megálltunk, hogy aludjunk. :lol: Szóval pihenjátek ki Magatokat, mielőtt elindultok, mert akkor elég erőltetett menet lesz. Jó utat Nektek! Mikor indultok?
Ma DM-ben is láttam Sudo-t, bevásárlóközpontokban is van, és elvileg vasárnap is és este 9-ig nyitva vannak. Ha Ausztrián jöttök keresztül, lehet, hogy érdemes ott is megnézned ...

popsikrém-téma: Zsombinak reggel hólyagos lett a feneke, úgy kicsípte valami. :? Én Neogranormon-t kevertem össze a gyógyszertári popsikrémmel és eddig bevált. Már délutánra sokkal szebb lett. :) ... persze lehet, hogy írta már ezt is valaki. Ja, a Sudo nálunk is bejött, érdemes megvenni és keverni.

Petra
Kép
petricsek

SZiasztok

Anny, nem hiszed el, de nekem ma ugyanezt mondtak... ikrek? mindketto a magae? ????????????? hehe, aztan rajottt, hogy mekkora hulyeseget mondott... :lol:

Petricsek, nekem apu szuletett Kolozsvaron! Ott toltottem a fel gyerekkoromat, de kb 10 eve nem jartam arra..... milyen most?

Mi nyaron akarunk majd autoval hazamenni.... akkor lesznek majd kb 9 honaposak, eloszor Szloveniaba kell menni, hogy koszontsuk az ocsem, aki hazater a fold keruli vitorlasturajarol, majd Budapestre..... kivancsi vagyok hogy birjak/birjuk majd.... :shock:

Babas kepek mind edik, a kepeslapok meg nagyon profik!!! majd csinalok az enyemrol is, de egyenore anyos itt figyel mogotte, es o is azt kap majd, ugyhogy kesobb.... most nalunk tanyal 3 napig.... tovabb nem is birnam ;)

Moni, a `budaorsi tesco 24 oras, de vasarnap 10-4ig van nyitva, en is megneznem ausztriaban, hatha van az ottani boltokban, ki tudja mikor ertek pestre.... nagyon jok a kepeslapok!

Toni, megneztem a keresztelos kepeket, es olyan szepek vagytok! A gyerkocok milyen jol turtek a fotozast!! Bocsi, meg nem volt idom korulnezni a cd-t illetoen, de majd 7vegen!!!!

Beszolasok... nekem napja valogatja, hogyan allok hozzajuk, legtobbszor probalok pozitivan, de persze ez folge a masik egyentol fugg... multkor oregebb nenike ugrott a babakocsiba tapizasra... na az ilyet nem birom!!! meg a sajnalkozast..... ;)

dragonfly

Kolozsvár rengeteget változott és változik folyamatosan az egész vidék. Sajnos egyre kevesebb a magyar, ami szomorú. :roll: Én Kolozsvárt annyira nem ismerem, mert páromék előtte egy kis faluban Magyarkiskapuson laktak (egy dédipapa pedig máig ott él :) ), de sokat egyszer-egyszer benézünk a piacra.

:shock: Hú, azért Szlovénia sincs a szomszédotokban ... Világkörüli vitorlástúra? :shock: vállalkozó szellemű az öcséd. Én szerényebben, csak a Balcsin űztem a sportot, apukám tengeri ember, ő folyamatosan vitorláztat az Adrián. :D Nekem már nagyon hiányzik a vitorlázás, de majd megyek nyáron a srácokkal (párom úgysem rajng érte). :wink:

Jaj, TONTI, én is megnéztem a kersztelős képeket és tényleg nagyon jól sikerültek. Igazán szépek vagytok! :P

Beszólások: engem alapon nem zavar, csak az igazán hülyék (na meg persze, ha rossz napom van 8) ) ... mondjuk tegnap egy jehova pár állított meg minket a mínuszokban. rendes és kultúrált ember lévén megálltunk beszélgetni ... hát 5 perc után már majdnem elküldtem őket a búsba ... :evil: én nem akarok senkit megsérteni a vallásában, de szerintem ez azért pofátlanság. na mindegy ...

Jó fürcsit, vacsit és (viszonylag :lol: ) sok alvást!!!!

Petra
Kép
petricsek

Móni!
A gyógyszertárak nyitva vannak és ott is vehetsz sudo-t.

binyek

Petricsek!
Hozzánk becsengettek, kb. addig jutottak, hogy "Jézus útja" én meg egyszerűen kidobtam őket. A víz kiver az ilyenektől.

A tegnapi buli: ha egy csepp eszem van, el sem megyek. Teljesen vacak volt, nem éreztem jól magam, csak iszonyatosan elfáradtam. :cry:
vovanda

Binyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229151384.3683.jpg[/img]

Vanda
Sajnálom a bulit.[/img]
Vendég

Joreggelt!

Petricsek, www.meder.hu (ha erdekel) az ocsem lapja, kis tavi vitorlassal nyomja meg szoloban azert is nagy szam :D
Amugy mi is Balcsin kezdtuk, aztan attertek apu meg az ocsem a tengerre... apu is Adrian van..... hatha meg ismerik is egymast ;)

1 evesen akkor mar viszed majd oket hajora? en is ezen filoztam, hogy nyarra mar kiprobalhatjak-e..... ugyis minden nyaron majd az lesz a programjuk ;)

Vanda sajnalom a bulit... oszinten szolva, nekem akkoriban mar nem sok affinitasom volt bulizni :? :roll:

Manok felnt makognak egymasnak, en meg probalok magamba eletet verni....

dragonfly

petricsek! hat nekunk kb 11-12 ora lesz az utazas (vagy tobb :?: ) a ferjem mar nagyon ezzet hogy muka utan indulunk es egesz ejjel vezet, 23-an indulunk es 24-en reggelre erunk, gyors utlevelet kel csinalni a torpiknek es majd 28-an indulunk visza, az majd nappal lesz, meg nem tudom ha austrian at utazunk vagy a szlovenoknal, ez a dm valami bevasarlo kozpont?

binyek! koszi a tippet :D

dragonfly! huuu az igen, vilagkoruli ut, en roszul vagyok meg a vizibiciklin is (a ferjem is) :oops: ugy hogy bizti nem lesz ilyen jo nyari programjuk a babaknak,
az igen hogy kocsival induljatok el, rengeteg km van angliabol utazni :roll: :shock:

a jehovakat en sem birom, feszt csengetnek, es mikor mondom hogy nem erdekel, csak nyomjak a maguket, tehat ha valaki aszt mondja hogy nem, nekik el megy a fuluk mellet :evil:

vanda! :cry: sajnalom a bulit

Kép

demoniq13

Helló, lányok,
bocsi, rég nem írtam, ki mit is kédezett?

Zsuzska,
szülinap: annyit készültem, h. csináltam nekik egy babapiskótás sütit (piskóta, tejföl, joghurt, tejszín, meggy), anyuéknál ünneplünk ma, az enyémmel együtt, ami ma van.

Tontica,
egyetértek a többiekkel, nagyon szépek vagytok!

Binyek,
tegnap Aliz is fölállt, úgyhogy 12. hót lehet írni neki is.

Barni egy hónap alatt behozta a lemaradást, felült, elkezdett mászni (eddig kúszott) és felállt. Érdekes. Lehet, h ez a bhrg-s torna volt ennyire hatékony? Szofi, jelentkezz!, nálatok is ilyen hatékony??? A francba, h nem oda vittem előbb, a neurológus semmit nem ért.

Andi,
Ringatóba én is úgy mennék. Mindenki ajánlja, és már nagyon mehtenékem van ezekkel a lurkókkal. Úgy rémlik az első alkalmat nagyon lehúztad. Mikor is vitted őket először?

Riddencs,
mihez kell a gyerekgyógyászat? Mit tanulsz?

Most nem jut más eszembe, csak hogy mindenki babája, szép és ügyes. :lol:

KépKép
lili73

Banika!
A milyénk is pont ilyen,csak más a mintája,de ilyen szinekből van!Még talpunk is van hozzá,mint nektek! :lol: :lol: :lol:
Kár,hogy ilyen messze laktok!Lehet,hogy tök jó barátnők lehetnénk.... :wink:

Vanda!
Miért nem volt jó a buli?Csak neked nem vagy általában volt sz@r? :shock:

Móni!
Nem irigyellek az utazás miatt!Én nagyon utálok utazni!Brrrr!Persze ott lenni valahol nagyon szeretek,csak lehetne hibernálva utazni vagy mélyaltatásban.... :lol: :lol:

binyek

Móni :P
DM= Drogerie Markt. Régen illetszerbolt volt a neve :lol: Nagy bevásárló központokban általában van ilyen üzelt. Gyógyszertárban tényleg biztosan kapsz.
Helyesek a képeslapjaid!

Lili :P
Boldog szülinapot!!
Riddencs drnéni lesz, reméljük gyerekgyógyász, s akkor majd mind hozzá járunk :lol:
Aliznak és Barninak is gratula. Nagyon ügyikék!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lili! sok boldog szulinapot!!! :lol: gondolom ez a geg szebb szulinapod, mert az enyem igen (az enyem is ma van 31) neked hanyadik, ha nem haragszol :oops:

binyek! en is jobban birnam ha oda tudnam varazsolni magunkat, de nem megy, mar probaltam, a melbimbot kel simizni, oda gondolni ahova akarsz menni es ott kene talaljad magad, lehet jobban mukodne egy sepru :lol: :lol: :lol:

fanni! koszi a DM magyarazatot meg a dicseretet is :D

Kép

demoniq13

Sziasztok!
Olvasok,csak szörnyen el vagyok havazva!!
Lili!
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!!!!!
Demoniq!
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

bognartundi0727

Binyek!
Nem tudom. Miki (a Mikulásunk, amúgy kolléga) tök édes volt, mint mindig, lehetett jókat röhögni. De valahogy nem igazán éreztem jól magam, hamar el is fáradtam. Pedig még jó hírt is kaptunk: lesz jutalom, amire senki nem számított. Mindig kihúzzuk egymás nevét, akit húztál, annak veszel ajándékot. Én most elég fantáziátlan cuccot kaptam, meg magam sem tudom. Olyan befordulós lettem.
vovanda

Vanda
Szerintem teljesen normális,hogy a 30. héten tele a tököd mindennel.Mindjárt itt a karácsony és már el is felejted ezeket a sz@r napokat
Vendég

Kép
Nálunk a hülyeség azért ragadós :lol:

Bertalan az organzával ismerkedik

Kép [/img]
Vendég

tuncsi! koszi :D

banika! nem felted a viragod? egyebkent nagyon ugyik, ha lehetne darabokra szednek a hordozot es imadom a harizsnyakat :P

Kép

demoniq13

a gyereket jobban féltem,mint a virágot,de gumiszobábn nem élhetünk
Vendég

Sziasztok,
Jó rég voltam! :oops: Nem tudom mi van, semmire nincs időm. Na majd mindjárt visszaolvasok kicsit.
Hoztam két fekete-fehér képet:
Kép Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Boldog szülinapot a szülinaposoknak!

Banika!
Nagyon várom már,hogy az enyémek is ilyen aktívak legyenek!Imádom nézni a kis ügyeskedéseket és bénázásokat! :lol:

Vanda!
Nehezedik a dolog,én tudom,tapasztaltam,de nehogy "kitaláld",hogy begyagyulsz az utolsó időkre,mert akkor mindenkinek világvége lesz!Próbálj arra gondolni,hogy élvezd ki a terhességed,mert soha többet nem leszel nagypocakos.(vagy igen? :shock: )
Amúgy meg minnél jobban kínlódsz meg stresszeled magad az állapotoddal,annál hosszabbnak fogod érezni a szenvedést!Tudod,megéri!Nézd a mi kis törpjeinket,milyen édik!És ilyenek lesznek a tieid is!!! :lol: Fel a fejjel,bébi!Kitartás!!! :wink:
Ja és mi lesz veled az első hetekben,ha már a terhesség kicsinál,hahó?! :shock: Mert amiben most vagy az sétagalopp ahhoz képest,ami rád vár az elején... :wink:

binyek

Móni :P
Neked is boldog szülinapot!
Szerintem Lili 35, merthogy 73-as :wink:

Banika :P
Lassan minden részét megismerjük a lakásotoknak. Nagyon tetszik :D De azért a 2 legszebb része a két kisfiatok :wink:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Ez még mindig a nappali :lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor jó nagy lehet :lol:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na nem is próbálkoztam csak ezzel az oldallal. :lol:

Tonti, Megkukkantottam a képeket! Nagyon szépek lettek! :wink:

Banika, Annyira cukik a fiaid! Látszik, hogy örökmozgók! :lol: Ja, és a Marci mit csinál? :shock: Kész vagyok, nemsokára feláll a drága!?

Lili, Demoniq, Boldog szülinapot nektek! Kép

Demoniq, Hű, jó hosszú út áll előttetek! Reméljük a gyerkőcök jól bírják majd.
Gyönyörűek a karácsonyi lapok! Nagyon tetszenek! :wink: Le is töltöttem a programot, már el is kezdtem tanulmányozni. Jó dolgok vannak benne. Azt hiszem én is ezzel fogom csinálni a miénket. :wink:

Sotske, Hát tegnapig nagyon szép volt Zsani puncija. Aztán tegnap estére megint tiszta sebes lett neki. :shock: Úgy sajnálom, szerintem fájhat neki szörnyen. Komolyan akármit kenek rá, egy darabig mindig szép, aztán megint csúnya lesz.

Anny, Jók a lapok! Lili hogy van?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rebe 2008.12.13 14:57-kor.

Kép
rebe
Dunaharaszti

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ csak ügyesen mindig más szögből fényképezek :lol: :lol: :lol: az egész lakás 65nm.
Vendég

rebe
Küldjek neked is krémet? :lol:
Tényleg örökmozgók.Hajam égnek!!!!!!Én is attól félek,hogy gyorsan felállnak,mert már van annyi sütnivalójuk,hogy kapaszkodva húzzák magukat.Én meg direkt nem hagyom őket állni.Ilyen szemét dög vagyok.
Cukik a csajok
Vendég

Rebe
Érdemes lenne kipróbálnod a Banika féle popókrémet,nekünk nagyon bejött,és csak ez!!!Szívesen küldök én is :!:
Vendég

Móni,
Fanni jól írta, 35 lettem. Nahát, rajtad kívül még 3 ismerősöm is dec. 13-i
:roll: Boldog szülinapot neked is!
nem tudok írni, Barnus nem hagy..

KépKép
lili73

Oké lányok, megköszönöm, ha valamelyikőtök küld. :D Hátha nekünk is beválna.
Tényleg nem jó hosszú távon semmi, 2-3 hétig igen, aztán megint csúnya. :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Binyek!
Átmeneti állapot, majd túlleszek rajta. Csak most kicsit összejött minden. Az autóvásárlásunk akadozik, pedig nagyon szeretnénk még idén tető alá hozni.
Tényleg csajok: nincs valakinek Pesten autókhoz értő ismerőse? A használtautó.hu-n találtunk egy jáárgányt, ami eszményien megfelelne, de olyan szinten meg kéne valakinek nézni, hogy érdemes -e felmennünk Pestre miatta. Volt -e törve, ilyesmi érdekelne minket. Merthogy azt mi egy fénykép alapján meg nem mondjuk.

És minden érintettnek boldog szülinapot és édesek a babák! :D
vovanda

Rebe
Dettó ez volt nálunk is.Én küldök szívesen.Írj priviben nevet,címet és küldöm.Leírom az összetevőket is,hogyha nektek is beválik,akkor tudj íratni. :lol:
Nagyon szépek a lányok!
Vendég

Sziasztok,babanetes nénik!
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?