SZiasztok
Anny, nem hiszed el, de nekem ma ugyanezt mondtak... ikrek? mindketto a magae? ????????????? hehe, aztan rajottt, hogy mekkora hulyeseget mondott...
Petricsek, nekem apu szuletett Kolozsvaron! Ott toltottem a fel gyerekkoromat, de kb 10 eve nem jartam arra..... milyen most?
Mi nyaron akarunk majd autoval hazamenni.... akkor lesznek majd kb 9 honaposak, eloszor Szloveniaba kell menni, hogy koszontsuk az ocsem, aki hazater a fold keruli vitorlasturajarol, majd Budapestre..... kivancsi vagyok hogy birjak/birjuk majd....
Babas kepek mind edik, a kepeslapok meg nagyon profik!!! majd csinalok az enyemrol is, de egyenore anyos itt figyel mogotte, es o is azt kap majd, ugyhogy kesobb.... most nalunk tanyal 3 napig.... tovabb nem is birnam
Moni, a `budaorsi tesco 24 oras, de vasarnap 10-4ig van nyitva, en is megneznem ausztriaban, hatha van az ottani boltokban, ki tudja mikor ertek pestre.... nagyon jok a kepeslapok!
Toni, megneztem a keresztelos kepeket, es olyan szepek vagytok! A gyerkocok milyen jol turtek a fotozast!! Bocsi, meg nem volt idom korulnezni a cd-t illetoen, de majd 7vegen!!!!
Beszolasok... nekem napja valogatja, hogyan allok hozzajuk, legtobbszor probalok pozitivan, de persze ez folge a masik egyentol fugg... multkor oregebb nenike ugrott a babakocsiba tapizasra... na az ilyet nem birom!!! meg a sajnalkozast.....