A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok:)

Andrea: azt nem mondta ez a jóember (dokid), hogy milyen diétát ajánl??? Mert ha így vizesedsz, a sóbevitelt kéne csökkenteni (ásv. vízben is van, ami sokkal több ásványi sót tartalmaz, míg másik fajta meg keveset).
Szülés: az én dokim 14.-éig lesz szabin (bár én aug.1-re vagyok kiírva), így én azon drukkolok, hogy a 38. hétig egyben legyek. Ha ne adj' isten mégis 14.-e előtt akarna jönni Marcibaba, én az ügyeletesnél fogok szülni. Mondjuk, én a szülésznőmben maximálisan megbízom, megkérdeztem őt is, a dokit is, nem forgtták a szemüket az ötletemen :)

zsanett: igen, a brendon drága...bár egy pár hete a BAbyplanetben voltunk, hááát, az sem ócsó :?

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Vitaminnal kapcs.ban:Védőnőm ajánlotta a HIPP NATAL ACTIVE vitamint ez 1OO% gyümölcskoncentrátum.2ml kell meginni belőle mindennap és még finom is.Nem azokat a nagy gülü vitaminokat kell bevenni ami nekem nem nagyon megy mert alig bírom lenyelni.Bár azóta mintha nagyobb lenne az étvágyam.

Nekem is szokott a derekam fájni vagyis olyan mintha vmi idegbecsípődés lenne.Tök gáz mert néha tök véletlenszerűen belenyilal.Alig bírok megmozdulni azután el is múlik,de ez talán természetes mintha ezt olvastam volna vhol.
pillangó7

Zsanett, ne hari: Szóval, nem fektetünk túl nagy hangsúlyt az esküvőre, mert "csak" egy polgári lesz, ami azt a célt szolgálja, hogy a vezetéknevem elé kerüljön, hogy Pappné, és ezáltal a mi drága csemeténket Apucikája után Papp Márton Zétényre anyakönyvezzék. Illetve utána a szűk családnak a nagyinál lesz egy svédasztalos mindent és mindenkit meg és kibeszélünk buli. Rucim, egy vajszínű kosztüm lesz, amit sikerült csípőben nem kihíznom. :lol:

A templomi lagzis eski (azaz számunkra az igazi) jövőre lesz, keresztelővel egybekötve.

kispiskóta

Pillangó! Nekem is van, és úgy tudom a csípőcsont átalakulása miatt van.

Lista. Mindig elfelejtem írni, végre eszembe jut a gép előtt. Nekünk van tologatós masszírozónk. Két rücskös kerék, összekötve egy fogantyúval, autózni is lehet vele. Én azt szoktam kérni a páromtól, hogy azt tologassa a hátamon. Nagyon jó, úgyhogy mi visszük szülni is! Kényelmesen meg lehet fogni, nem fárad ki olyan hamar a csuklója, nem tudja túl erősen nyomni.
És tili-tolinak hívjuk. Ötletes, nem? ;)

Nekem az az új heppem, hogy állandóan ennék, de nem bírok, mert teltház van. Így egyszerre kapkodok levegő után, és ácsingózom az újabb beviteli lehetőségekre...
Vendég

Andi gratula. Tényleg kevés só és kevés folyadék bevitel (napi 1-1,5 liter mindennel együtt leves, gyümi, stb...)!!!

A Brendon nem drága, hanem nagyon drága. De ez az én szerény véleményem.

kispiskóta

osztom Zsú véleményét a brendonnal kapcsolatban.
akcióban lehet jó dolgokat kifogni,így vettem a zenélő bigyonkat amit hordozóra és a kocsira is fel lehet tenni.

ma összeírom mit kell még venni júliusig

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi jelöltelek iwiw-en.
kutyusod megkönnyeztem (már megint)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok,

Jovika: nem nagyon mondta, csak, hogy kevés szénhidrátot egyek, a védőnő mondta a sóbevitelt (erre mondjuk én is rájöttem:-), bár tényleg alig sózom, csak a legszükségesebb dolgokat. A folyadékot viszont nagyon kívánom pisilek is rendesen, szóval azért napi 1,5 liternél nem iszom/eszem meg többet. Az ásványvizet keveset iszom, inkább Jana citromosat vagy citromos vizet fogyasztok, meg heti 1-2 liter rostos gyümölcslevet, a székrekedés elkerülése végett. :oops:
Viszont azt mondta a doki, hogy a szülésznő-választásom kitűnő nagyon fel volt dobva tőle, és megdicsért, hogy ügyes voltam. Nem tudom ki az aki helyettesítené, elfelejtettem megkérdezni, de úgyis holnap kell hívnom rákérdezek, mert azért kíváncsi vagyok, mégis ki fog engem elviselni majd. :wink:

Azt mondta még, hogy a 37. héttől elvileg várható már mindenhol a baba, de én is szeretném kihúzni az időmet. Az ügyeleten meg marha jó dokik vannak (amikor be kellett mennem tapasztaltam) szóval szerintem a Jánosba az ügyelettel nem lehet mellétrafálni.

Máris egy litániát írok, de még egy mondat erről a témáról: kicsit félnek az orvosok, hogy idén ne legyen a folyosón is szülés... Erről mit tudsz?

BABABOLT: A Brendon szerintem is drága, de a luxusdolgok mindenhol kb egy árban vannak, kivéve ha használtat veszel. Én mondjuk ruhában még mindig a H&M-re szavazok (Árkád, Campona) szerintem nagyon cuki és jó dolgok vannak elérhető áron és a Kenguru is jó.

Pillangó a HIP natalról én is olvastam/hallottam ,szoptatáskor is nagyon jó és tényleg nem kell fityfenézni a sok bogyival. Én is ezen agyalok, hogy áttérek rá, így egybekötöm a rostbevitellel is. :oops:

Na jó éjt nektek.

Andrea
Kép
kindernay

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Ma 10-re megyek dokihoz, kéretik drukkolni, hogy Kistesóval minden rendben legyen!
(Elég lesz déltől drukkolni, szerintem addigra kerülök be....).

Szerinte esélyes egy lecseszerintés a dokitól, nem kértem mégki a novemberi ráxűrés eredményét, elfelejtettem... és még semmi egyéb vizsgálatom sincs meg,se fogorvos, se belgyógyászat, se ekg :oops: ) Szegény baba annyira a háttérben van, most ez a lakásprojekt, vizsgák hada, meg Emi is lefoglal... már egész lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem nagyon törődöm vele, csak nő itt magától a hasamban... :oops:

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok!

megnéztem mit kell még venni.ruhát azt nem :wink:
illetve hálózsákot (az is ruha)
a pelenkázon kivül apróságok hiányoznak még.illetve kád is de ezen még agyalok hogy milyet vegyünk mert a fürdőszobában nem tudom mire feltenni.állvány pedig olyan ronda de azt hiszem nincs más megoldás.

Uxi drukkolok neked!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!!!
UXI:Megy a drukk, ne hagyd lecseszni agda, tagadj mindent :lol: .
Esztora, de jó nektek már nem sok minden hiányzik :wink: ,lassan mi is megvesszük a maradék holmit, már én is átnéztem minek van még híjja...

Ja, a múltkor elfelejtettem írni, hogy nem én voltam , aki azt a bababoltot ajánlotta, amit leszóltatok, mi az ágyat a debreceni nyugati utcán vettük.

A Brendon télleg drága, de a baba magazinban minden hónapban van kupon, meg írják is, mire lehet levásárolni, így jó dolgokat sokszor olcsón meg lehet ott kapni.

Olyan jó annak, aki már a 30. hét körül jár, úgy szeretnék ott tartani én is :roll: , de iszonyú lassan telik az idő.Én úgy siettetném a napokat, május végén már majdnem 32. hetesek leszünk, akkor boldog ember leszek.
Csak addig nyuszi ki ne ugorjon a csigaházából, én mindig attól félek...

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Á az én listám is hosszú...Ruhából nem kell sok, de a sallang az tetemes..Hozzánk ma jöttek a festő bácsik, kíváncsi leszek, jó lesz e a bébszoba, ahogy elgondoltam :roll:

Rózsa
Nyugalom, pihenés, álmodozás a nyugágyban és minden okés lesz :lol: Ne siettesd az időt, ezek is boldog napok!!

Uxi
Drukkkk!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Voltam tegnap dokibácsinál. Minden rendben, méhszáj zárt! Ettől féltem mert az utóbbi napokban nagyon sokat keményedtem és néha fájt is közben! Kismanó már 1160gr :P

Dorka: ha van kedved kékithetsz :lol: Kicsit csalódott voltam, de mostanra kezdek megbékélni :lol: Legalább nem lesz gond a pelenkázásnál :lol:

Uxi: drukk megy! Még én sem voltam házidokinál. Én azt mondtam dokibácsimnak, hogy már úton vagyok :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Csajok!
Megint többen el vannak veszve..Gurgi, Manó, Hencsi több napja nem írtatok! Mary te is jelentkezz, ha tudsz!

KépKép

KépKép
szivvi

Brigi, gratulálok a jó hírekhez!!!!
Jó nagy már súlyra a manókád :lol: .

Kép
Kép
christine

Uxi, fogdokinál még én sem voltam, pedig azért illene elmenni. :oops:

Brigi, gratula kisfütyishez, nagymamámék is 4 fiú után adták fel. :wink:

Mi a hétvégén állunk neki a keresgélős projektnek, azt hiszem a Soroksári úti Baby outletben kezdünk, mert az ott van egy köpésre, meg az M5 melletti Brendonban (hátha van pont valai tuti babakocsi akció), az szintén ott van nálunk. Meg elkezdünk szekrényt venni, csinálni, hoyg kiüríthessük a babaszobát.

Csak előtte még elmegyünk Tokajba egy borkóstolásra pénteken-szombaton (én meg borkóstolás-nézésre :wink: ). Már úgy várom!!!

Kép
nenoke

Mármint szombaton-vasárnap - látszik már menniyre várom. :wink:
nenoke

Nenoke, Rózsa: köszi!

Tud valaki a Prsxis-nak valami más számot mint ami itt a babaneten meg van addva? Ezt nem bírom felhívni, ki van kapcsolva:roll:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!

Brigi: Gratula a kiskukishoz! Én is boldog lennék a helyedben...! A Praxisnak ez az egy száma van sajnos, a weboldalán sincs más... :(
Be lesz kapcsolva majd...

Nenőke: Én is akarok menniiiii Tokajbaaaaa.... Egyébként egy pohár bortól semmi baja nem lesz, nyugodtan ihatsz, ha szereted.

Csajok, az a HIPP NATAL valami homeós szer? Én még nem hallottam róla.

Rózs: Én voltam, aki azt a xar boltot mondta, de nem tudtam, hogy nem jó, a weboldal szerint jónak tűnt :oops: :oops:
Ne izgulj, Nyuszigyerek bent marad és te pedig időre leszel boldog nnyúlmami :D

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi, csakhogy egy borkóstolás nem egy pohár borról szól. :lol: :lol: :lol: De mondtam az uramnak, hogy számítson rá, hoyg belenyalok az ő poharaiba. Végül is nekem első körben Tokaji Aszút javasolt a dokim haskeményedésre, és amikor mondtam, hoyg vezetek és dolgozok, akkor volt hajlandó beszélni a Magne B6 adagolásáról. :wink:
KÉpzeljétek, tegnap keméynedett a hasam, odaraktam a kezem, hogy hátha segít, erre Kiskölök elkezdte rúgdosni, és addig rúgodsta, amíg felpuhult a hasam. Intelligens, segítőkész gyerek. :lol:

Kép
nenoke

Sziasztok!

Tegnap áramszünet volt az irodában, így otthon voltam.
Jól vagyunk, doki majd 2 hét múlva..

Megvettük a kiságyat, ágyneműt, pelenkázószivacsot..babakocsi kéneeee... :roll:

Mindenkit puszilok!!!!!!!

Gurgi

Nenőke!
Okosak ezek a kismanók nagyon a pocóban!!!!!!! :lol:
torolve_20131003125716

ma sem tudok "görnyedten" ülni.keményfejű Lurkom van.
végeztem a munkával jöhet a dekor!

Szivvi kiváncsi vagyok a szobátokra a miénk nekem nagyon tetszik(tojáshéj szinű) igy dekor nélkül de most neki állok.(Ricsi nincs itthon igy bevallom könnyebb,nem bírja hogy nekem jobban megy :lol: férfi...)

Brigi: 4 fiú gratulálok!
Rózsa néha nekem is lassan megy az idő,aztán este eszembe jut megint eltelt 1 nap.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Brigi! Gratula a kis kukishoz! :lol:

Mi is megrendeltük a kiságyat, pelenkázót. A babakocsi már megvan, de azért még hiányzik elég sokminden. Lassan én is elkezdem beszerezni a cuccokat.

Orrszívó téma: Az orrszívó porszívóból mindegy milyen márkát veszek, vagy van valakinek vmilyen jó bevált márkája?

Tegnap egész nap folyt az előtejem :oops: , remélem ez normális, de mára már csökkent a mennyisége.

További szép napot!

Emi

Kép Kép
emi_25

Esztora
Nekünk rózsaszín lesz 8) Csíkosban gondolkodok, majd lehet szegények kenhetik át az egészet!! Ma elvileg meglesz a függöny, hétvégén hozzák a bútort, úgyhogy jövő héttől nagggyon nagy takarítás lesz az egész házban...Nem tudom, hogy bírom majd, mikor most is hamar elfáradok, na mendegy..

KépKép

KépKép
szivvi

Kindernay, köszi az infót! Emi is megnyugtatott, hogy nem vagyok egyedüli eset. Tegnapra már a barnázás is elmúlt.

Brigi, kékítettem. Nevekkel mi legyen?

Rózsa! Nézd meg a Távkapcs (angolul Click) című filmet, mindjárt nem fogod akarni siettetni az időt!

kétfiús anyuka
babdorka

Hali lányok!

Brigi: gratula a pöcöshöz

Tegnap készen lett a kisgyerkőc függönye, ma már fel is raktam :roll:
Már megint turkáltam neki ruhákat! Így is több volt neki mint kettőnknek az apjával, de nem bírom megállni :oops:
Ja, és tegnap voltam a szülőszoba látogatáson. Arra jó volt, hogy már nem egy idegen helyre kell menni és láttam a körülményeket. Egy kismama éppen vajúdott (7-től és 1/2 4-kor voltunk ott), de rendes volt megengedte h. benézzünk.
Én attól parázok, hogy fogom kibírni a fájdalmat :? Egyébként mindent kibírok, de ha a hasam fáj, na azt egyáltalán nem :oops:

Kép
szücsi

Brigiii!

Gratula a kiskukimanóhoz!!
Na mit mondtam anno? :lol:
Hejjjjjjjjj
torolve_20131003125716

teszek egy képet az egyik kiságyról (ezt lehet gyerekággá alakítani)

Kép

Kép
szücsi

Szücsi!

Ez az ágy tök jó! Designos:D

Kép
zsuzsi**

Ezt hol vettétek, és mennyibe került?

Kép
zsuzsi**

Haihó:)

Andrea: én nem hallottam semmi ilyenről, bár az is tny, hogy a legutóbbi alkalommal nem igazán volt idő másról is beszélni (Bercit egyedül vittem, UH alatt doktorbácsi ölében ült :lol: )
Szerinte túl van spirázva a dolog, pont ma hallottam a rádióban, hogy szó van arról, hogy a Margitot, Budai gyerekkórházat, es. Kútvölgyit "egy kalap alá" teszik a Jánossal, ergo vezetőség egy lesz, adminisztratív munkaerő kevesebb kell, minden más marad a régiben, aki ott akart szüni, mehet oda. Persze, ez még csak MSZP-s felvetés, de az eü.min."asszony" nem dobta vissza, szóval, lehet még belőle vmi.

szücsi: jó a kiságy :)

Brigi: gratula a fiúhoz :wink:

dorka: távkapcson jókat röhögtem és bőgtem egyszerre :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Gyors javítás (új gép, de a billentyűzetét úgy kell ütni, hogy hietetlen, ezért rendzeresen kimaradnak betűk...):
SzerinteM és nem a doki szerint.

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szivvi nekem kész a csík(mexikói sárga) már csak a bordürt kell felrakni,ami meglepődtem hogy öntapadós.
a takarítással pedig amíg birod szerintem addig csináld.én is igy szoktam mostanában (ugy is megvár)

Szücsi szép kiságy.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Kössz a hiányolást, de azétt nem vagyok nagyon eltűnve. Müxöm, igaz csak óvasó üzemmódban.
Tegnap rossz kislány vótam, elmentünk apával valami megbeszélésre, s nem értem időben vissza Brassóba, így dokilátogatás elmaradt, jövő szerda a következő időpont. Há ez van.
Közben tegnap este rettenet fájt a fejem, hazaérek, vérnyót mérek: 141/73. Eltelik 10 perc, ismét mérem: 120/68. Há asszem ezt a fel/le ugribugrit mutatta a kobakom. Há nem volt kánaáni az érzés.

Brigi - na, akkor tuti nem próbálkozunk 4-ik gyerekkel (nem mintha amúgy bele mernék ugrani). De azért gondolom, ha icipicit csalódtál is ott legbelül, azért látsz ennek jó oldalát is (mert már humorosan egy részét meg is fogalmaztad).

Apát holnap le kell kísérnem a fővárosba, legyen időben ott a verseny kezdésre. Mett a másodpilóta csak később bír indulni, s inkább mondtam, hogy menjen, vigye le a versenyautót másik autóval vontatva, nem amelyik a verseny alatt kísérni fogja, há először nem akart beleegyezni. De belátta, hogy jó 5let. Majd azon meditált, hogy az a szűk 200 km hogy fog nekem menni hazafele egyedül. Hát kiakadtam, hisz nem beteg vagyok, csak várandós. De végülis jól esett a figyelmessége.

Valaki, akibe sok energia szorult, nem jön hozzám is bébicuccokat osztályozni? Elő kéne kotorni az előző kölkékét, kimosni, stb. Esetleg észrevenni a hiányosságokat, s összeírná nekem :wink:

Kép
kissmanó

Ja, s ma itt az irodában NEM JÓ a babanet órája :P

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Én is köszönöm a hiányolást, nincs semmi gond, csak lusti vok írni, de olvasgatni szoktalak titeket néha!
Mostanában elég sokat fájt a pocakom, így aztán nem is volt kedvem ülni a gép előtt...
A jövö csütin fogok menni UH-ra, ha addig persze nem lesz semmi baj, amit nagyon remélek!
Tegnap már szinte félóránként rohangáltam wc-re, nincs e vér vagy valami, de telefonálni meg nem akartam a dokinak, mert annyira nem fájt, csak olyan tompán mintha meg akarna jönni.
Mára meg semmi, bár ma sokat pihiztem, valszeg kicsit visszább kell fognom magam, de azért ha megyek dokihoz megemlítem neki...

Az gáz, ha nekem még nincs előtejem?
Épp a hétvégén panaszoltam anyukámnak, hogy nekem végülis nőttek egy kicsit a cicijeim, de nem kemények és nincs semmi előtej vagy ilyesmi, már komolyan kicsit parázok...
Erre azt mondta anyukám, hogy ne izguljak, neki is pont így volt, aztán mikor megszült utána aztán volt kemény cici meg tejcsi.
Hát remélem nálam is így lesz.
Vendég

Manó!

Én szivesen megyek segíteni neked!!!
Már én is úgy válogatnám meg mosnám a kisruhákat, de még nem akarom, mert a jövö héten mennek anyósék németbe, és hoznak a sógornőmtől egy pár zsák ruhát, és majd azzal együtt fogom őket kimosni...

Aki már anyuka, egy kérdés!
Milyen mosóporral érdemes kimosni a pici baba ruháit, és milyen öblítőt ajánlotok?
Vagy ez nem lényeg?
Vendég

Képzeljétek!

Az iwiw-en az üzenőfalon megjelent egy üzi, idézem:

"S.O.S!!!
B Rh pozitív vércsoportú jótevők segítségét várja egy 29. hétre született, kritikus állapotú kisfiú S.O.S!!!Tel.: 06-30 / 376-0152.Kérlek benneteket, tegyétek fel az üzenőfalra, hogy minél többen olvassák!!!

Hát még a könnyem is kicsordult, akár az én babócám is lehetne!
Ha hazajön a párom én mindenképp felhívom ezt a számot, mert nekem pont ez a vércsoportom, csak azt nem tudom hogy kismamáknak szabad e vért adni..
Szerintetek?
Vendég

Hencsi, egész biztos nem szabad. A Te véred most a saját babádnak kell.
nenoke

Hali!

Gáz van :cry: Azt mondta a magándokim, h megrövidült a méhszájam, innentől kezdve teljes ágynyugalom. :cry: Kérdezte, h nincs-e szúró fájásom, de szinte semmit nem éreztem eddig. (Igaz, kedden menés közben mintha toltak volna lefele vmit belülről, akkor éreztem először ilyet, de ezt mondani is akartam.) Adott magne B6-ot és még vmi gyulladást ist talált a hüvelyemben, arra Caneseten kúpot írt fel. Csináltak uh-t is, baba rendben, a feje nagyobb a megadott értéknél, azt mondta a nő, h szte az egész gyerek nagyobb a koránál :roll: Egy hét múlva kell visszamennem. Ez volt ma.

Közben tegnap voltam a körzeti dokinál, nem is kérdezett semmit, csak a szívhangot nézte meg. Én meg nem panaszkodtam, úgy voltam vele, h ma úgyis megyek a magándokihoz. Csak azt nem értem, h ha mára nem rendel be a magándoki, mikor derült volna ki, h "megrövidültem"????? :twisted: Amúgy ez mit jelent pontosan?

Jó hír: a cukrom jó :P

Sztem már nem megyek dolgozni (május végéig akartam). Táppénzre a körzeti nődoki ír ki, de azt mondta, h próbáljak meg előbb szabit kivenni, mert a táppénzt nem szakítják utána meg. Azt sem tudom, mennyi szabim van. Felhívtam most a fönököt, azt mondták, kiszámolják. Ha nem sikerül ezt holnapig, mennem kell táppénzt kérni 24 napon belül.

Ez nem az én napom :cry: :cry:

Ná!!!

Vigyázz magadra nagyon!!!

Nekem is ezt mondta a dokim 2 hete, hogy C 2000-es és egy hete a Praxisban megnézték UH-n és ott nem látta Győrfi, hogy gond lenne..a lényeg, hogy a méhszájak zártak legyenek..
persze a sok pihenés az fontos, főleg fekve!!
Ja igen, és hogy ez elég szubjektív, mármint a kézzel való vizsgálat..pontos értéket csak az UH tud adni..
Minden rendben lesz, sőt van!!!!!! Puszillak!
torolve_20131003125716

Nenoke!

Igen a párom is pont ezt mondta...
Csak olyan rossz érzés, hogy én lehet hogy pont tudnék segíteni neki, és mégsem...
Azért ha tehetitek ti is tegyétek fel az iwiw-en az üzifalra, minnél többen olvassák és segítsenek ennek a picurkának!
Vendég

Szücsi, ezt az ágyat hol találtátok?Nagyon édes.Én is hasonlót szeretnék.

Ná, pihenj sokat!Én azt hallom mindenekitől, hogy ki kell használni ezt a nyugodt időszakot (már akinek nyugodt...), mert aztán ha megszületik a baba, vége...

Hencsihez hasonlóan én is kérdezem a mosópor dolgát. 2-3 hét múlva fogok neki mosni és vasalgatni, már alig várom.

NewBorn pelusból melyiket ajánljátok Anyukák?Pampers?

Valamelyiketek járt Ausztriába babacuccot vásárolni?Ha igen, írnék neki privit, hogy ne töltsem itt az oldalakat.Köszi.
Vendég

Hencsi, tudom, hogy nagyon rossz érzés, de gondolj arra, hogy sok ember van még B vércsoporttal, ezért sokak felelőssége, hogy megmentsék azt a kisfiút. Viszont a te felelősséged, hogy a Te babád minden megkapjon Tőled. Ezért nem adhatod most másnak a véred. Én is rendszeres véradó voltam a terhességem előtt, pont ezért, mert azt gondoltam, hogy ha én adok, nekem, vagy a szeretteimnek is adnak majd. Amikor tavaly egy hasonló körlevél indult be az interneten, a Vérellátó telefonrendszere lefagyott, olyan sokan akartak segíteni. Sok jó ember van, meg fogják menteni azt a kisfiút! A mi egyetlen feladatunk - amit Te is helyesen teszel - hogy terjeszted a hírt, és hogy imádkozunk/szorítunk vallási hovatartozásunktól függően. Csak ne bánkódj, mert az nem tesz jót a babádnak, hanem higgy az emberek jóságában!

Ná, vigyázz nagyon magatokra!

Kép
nenoke

Hencsi!!

Szegény picuri, szorítunk neki nagyon!!
Bizony, asszem ilyenkor nem szabad vért adni..
torolve_20131003125716

Brigi, gratula Nektek. Nagyon drukkoltam, hogy kislányotok legyen, de így is imádnivaló kislúrkó lesz, biztos ugyanolyan boldogok vagytok!
Vendég

Nenoke!
Egy picit megnyugtattál!
Nagyon remélem hogy sokan fognak segíteni!!!
Mondjuk én sosem adtam vért mert rettegtem a vérvételtől, de ugye a terhesség allatt van egy pár vérvétel, így már szinte nem is félek tőle!
Én is imátkozni fogok a picurkáért élnie kell!!!!
Csak olyan fura, hogy akár én is lehetnék az ő anyukája helyében, ami remélem soha nem fog előfordulni...
Gurgi!
Én is szorítok neki nagyon!!!

Most megyek lepihizek picit...

További szép napot Mindenkinek, és nagyon vigyázzatok Magatokra meg a picurkáitokra!!!
Vendég

Nekem amikor itt volt a védőnő, azt mondta, hogy folyékony mosóporral moshatom, bármelyik is az, és öblítőt egyáltalán ne rakjak bele.

Tudtok jó babamérlegkölcsönzőt, meg légzésfigyelő-kölcsönzőt?

kétfiús anyuka
babdorka

HÖLGYEIM! A MÉHKEMÉNYEDÉS ÉS AZ ELŐTEJ MINDENKINÉL VÁLTOZÓ. SEM A JELENLÉTÜK, SEM A HIÁNYUK NEM JÓSOL ELŐRE SEMMIT!!!!!!!

Brigi! Mégis lesz 4D-s nézés? Jaj, de jó. Kényeztesd csak magad, meg a babádat egy kis érzelgősködéssel. Vidd azt az átok rossz embert is magaddal, hátha megjön az esze ;)

Fogdokinál én sem voltam még, pedig mindenki rémísztget (kivéve a dokker).

A wiwen keringő B-s vércsoportú gyereknek találtak már donort!
Ez az info szintén a wiwen kering, nem ismerem a családot.
DE. Az elmúlt 4 évben, amióta wiwes vagyok számtalan ilyen jellegű levél körözött, és még EGYIK SEM VOLT VALÓDI!

Ná! A megrövidülést a következők szerint magyarázták nekünk a felkészítőn. Képzeld el a méhszájadat, mint egy befeszített öklöt, ezzel ér véget a hüvelyed, és kezdődik el a méhed. Ahogy közeledik a szülés, elkezd rövidülni a méhszáj, mintha egyesével kinyitnád az ököl ujjait. Ahogy rövidül, úgy tágul is a szülés során. Ezek szerint, neked még zárt, csak kevesebb gyűrűs izom van már befeszülve. Értelmezésem szerint annyit jelent, hogy a még megfeszült izmoknak most többet kell tartani (hiszen a kölök és a hozzávalók súlya a méhszájra terhelődnek), és azt, hogy szüléskor eggyel kevesebb zárógyűrűnek kell majd felpuhulnia.

Rita! Most néztem a kiskönyvet, és nekem C2000 a méhszájam hónapok óta, és a dokim nem idegesíti magát (és engem) vele.

Dorka! Egyszer azt számoltam, hogy 5-6 hónap alatt megtérül a megvásárolt mérleg, és légzésfigyelő. Ha használtan veszed, még hamarabb. Én asszem csak beírtam a gugliba, és azokat a linkeket néztem át. Nem volt jelentős különbség köztük (árban, a márka meg nekem semmit nem mond).

Megint nagyon okos voltam... :oops:
Eltörtem ma 2 képkeretet. Annyira ügyetlen voltam, hogy elkezdtem bőgni a saját bénázásomon....
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?