Orsi - nagyon szép a házatok és te is nagyon csinos vagy!
Ruhák - Mennyi ruhát vettetek! Leesett az állam. nekem ennek negyede van, de már nem nagyon tervezek többet, talán pár zoknit és egy-két kocsikabátot, mert az még nincs. Cipőt is kell venni? nem korai még? Én azt hittem akkor kell cipőt adni rá, ha már járni tanul, vagy esetleg ha kiviszed és hideg van (télen). Zokni, rugi nem elég?
Bluebox - szorítunk, hogy beforduljon. Én is a császártól parázom, bár nálam mintha már látszana az alagút végén a fény, hogy talán lehet belőle sima szülés.
Pironya - szorítok, hogy nyerj! Nem is tudtam, hogy Graco-ban van isofixes. Bővebben róla talán Oszmi tud mesélni, ő a szakértő.
Vizsgálat - nálam mindig van, oka, hogy nyílik a méhszájam, bár tegnap már nem látott rosszabbodást, maradtam 2100-as. Tudtommal UH-n csak a belső méhszáj állapota látszik, de lehet én tudom rosszul.
Almaani - nekem is tetszik a kocsi, csak nekem kicsit húzós az ára, főleg, hogy még venni kell hozzá mózest és hordozót, de nagyon vagány, irigyellek!
Babuli - a szülőszoba felszereltség és a lehetőségek nálunk is hasonlók!
Schopin - én gyógyszertárival kezdek majd.
Andóca - van kismami csomag, de azt a szülés után kapod, azt nemtom, hogy a kórház adja ki vagy ez is kuponos, vagy esetleg a védőnő? Ma megkérdezem, úgyis megyek védőnénihez.
Mese - mi is szoktunk neki mesélni, vagy könyvből, vagy kreálok neki történetet, vagy csak elmondom mi volt ma. Apa is szokott, vagy csak éppen beszél hozzá, hogy ismerje a hangját. Mindig meg tudja nyugtatni és odajön a kezéhez.

Néha babazenét hallgatunk vagy klasszikus zenét, állítólag fejlesztő hatású.
Tejserkentő - Naturland - laktoherbet vettem.
Tegnap a doki mindent rendben talált, nem nyíltam tovább, a lepény helyzete pedig javulást mutat, talán természetes úton szülünk. Az UH-s értékek is rendben voltak, a súlya 1780g. És olyan aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!