A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

csiri: ne legyen ..... mondom én :oops:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van :D Én nem nagyon...de ez lényegtelen, nem részletezném...

Csiri, mit parázol amiatt a 44 nap miatt...örülj neki, hogy már csak annyi. :D Csak optimistán, hm?

Voltunk hitelt intézni...egészen hamar meglesz...hajrá tetőcsere.

Bontják fel előttünk az utat, fiam lesi a munkagépeket ...remélem a ház nem dől össze a nagy rezgésben :?

Na írjatok...én nem biztos hogy fogok..de meglesztek nélkülem, ugye?

Csá
Dana

Kép
danaaia

Tudom mi vár rám,nem magam miatt van a para....Hanem a baba miatt!!!!
egészséges legyen és minden oké legyen amikor megszületik!!!!
És most elöször fogok ébren lenni!!!Tuti bőgni fogok... :wink: :oops:
Vendég

MESÉLJ DANA!MI A GOND?
Vendég

Csiri írtam pü.

Kép
melike

Szerintem én is bőgni fogok.Csak már ott tartanánk!

Kép
melike

Én is a babák miatt parázok, a szüléstől kevésbé. Megijjesztett a hétvégén történtek, azért imádkozok,hogy minél tovább tudjam őket kihordani és hogy minden rendben legyen velük.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Csiri...á ne is kérdezd...béna az emésztésem (magyarán mintha nem lenne)...
meg valahogy most anélkül is lelki mélypontra érkeztem, majd kimászok...de most nem jó és kész.

Na puszi

Dana

Kép
danaaia

Annyira közhely,de CSAK EGÉSZSÉGESEK LEGYENEK!!!!!!!!!!!!!!

Szilvi!
Mit mondott a doki,kb meddig húzod???
Mekkorák is a babák most?
Vendég

danaaia: székrekedésre gondolsz? Mert ha igen, akkor nekem nagyon bevált (de ezt már többször is írtam) az aszalt barack és szilva és a rengeteg folyadék

Szilvi

szilvaqueen

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:18-kor.
pironya

Megyek,összedobom a rakott krumplit.

Kép
melike

Tényleg!
nem is írtam,hogy tegnap este mondtam apjuknak,hogy majdhamár meglesz a kicsi,fotózok és rakom fel a képeket róla,de jó lesz....
erre rámnéz kb így: :arrow: :shock:

TE EZT MOST KOMOLYAN MONDOD,HOGY MÉG AKKOR IS ITT FOGTOK ÜLNI MAJD A GÉP ELÖTT??????????????????NEM VOLT ELÉG A SZÜLÉSIG?????????????? :roll: :lol:
Vendég

csiri: a doki nem szokott előre tippelni, minden az eredményektől függ. Hétfőn jók voltak. Holnap megint megyünk, akkor megint NST vagyis gondolom, hogy csinálnak. Ha az is jó, akkor még lehet húzni a dolgot. Egyre jobban az az érzésem (ezt sem szokta előre megmondani a doki), hogy császár lesz.

Szilvi

szilvaqueen

csiri: férjed :lol:

Az enyém már hetek óta a mesékre van rákattanva. Néha esténként már olvasgat nekik és most hétfőn megint vett egy mesekönyvet :D Már annyira várja, hogy mesélhessen nekik :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Ti milyen tejserkentő teát fogtok inni?

Szilvi

szilvaqueen

amúgy egyre szarabbul viselem a nagy semmit....
Minden nap eltelése egy megváltás....felkeléskor megtudnám folytani azt aki kitalálta,hogy fel kell kelni...(én aki máskor 6-7kor már a konyhában kv-t főzött...)
Az,hogy lemenjek a boltba vagy csak úgy átsétáljak anyumhoz,kb 5 óra ráhangolódást vesz igénybe és amikor rászánom magam,már késő....a bolt bezár,anyum már alszik....
(én,aki reggel felkeltem és elötte estig meg sem álltam,csak mentem...)
Annyi jó könyvet vettem,de egyszerűen ujra kell olvasnom 5-6-szor 1 fejezetet,hogy megértsem,annyira máshol jár közben az agyam...
(én aki elötte egyhuzamba kiolvastam 1 könyvet,evés,alvás,ivás nélkül....)
Az este a legszörnyűbb tuti éjfélig minimum szenvedek,kinlódok,sehogysem jó,akkor elalszok talán,de 4től megint féléberen forgolódok...
(én aki átaludtam az éjszakákat mint egy mormota...)
A szexről már nem is beszélek,arról meghogy mindenen felbas..m magam meg már pláne...

Félre értés ne essék,nem elhagytam magam,de nagyon nehezen viselem már ezt az állapotot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csiri: ezek a rendetlen hormonok :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

SZILVI!
Jófejek vagytok,hogy meséltek nekik!!!ez tetszik...
:wink:

tejserkentő tea???????????
ezekben hinni kell!!!!Én nem hiszek!!!! :oops:
Vendég

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:18-kor.
pironya

36. hétre ikrek 3 és 3,5 kilóval!!!Az dicséretes!!!
Vendég

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:19-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:19-kor.
pironya

Pironya!!!!
Este eszembe jutottál.... :wink:
ugye írtam,hogy a gyerekszoba ajtajánvan egy kis horpadás amit el kellene tüntetni....amikor tegnap este leültem gondolkozni,hogy mi legyen rajta....a rózsaszín kisvirágokat rögtön kilöttem.... viszont a lámpáról lehet,hogy lógatok le párat :lol:
Vendég

jaj csirike ne vedd olyan drasztikusan, talán még dolgoznod kellene, aztán nem lennének ilyen gondolataid.
Bár lehet hogy jövő héten már én is ilyenekkel jövök, szerdán dolgozom utoljára, de beterveztem magamnak egy csomó takarítást, már hogyha bírom.Aztán lehet hogy csak a nagy semmittevés lesz jellemző.Bár anyumnak is megígértem, hogy besegítek a papírmunkákban, úgyhogy rem nem lesz időm elhagyni magam..

orsi, bluebox, almaani szép kismamapocik!!

orsi az én emlékeimben neked olyan kicsi pocid volt, de most már...szépséges+a ház is

pironya:www.r-med.hu jó minőségűek a lasztik, nekem 75-ös méretű kell a 173 cm-emhez

Kép
Kép
eyi

EYI-PIRONYA!
Ez tény,hogyha még énis dolgoznék,akkor tuti énis megváltásnak érezném majd az itthonlétet....
deugye én vendéglátásból lettem kismama ésmár jól az elején ott kellett hagynom.... :? (füst,éjszakázás,stb....)
Néha kicsit irígykedtem ,hogy Ti még dolgoztok és nincs időtök letariába zuhanni,mint nekem...
(de csak néha irígykedtem :lol: )
Vendég

Orsi - nagyon szép a házatok és te is nagyon csinos vagy! :lol:

Ruhák - Mennyi ruhát vettetek! Leesett az állam. nekem ennek negyede van, de már nem nagyon tervezek többet, talán pár zoknit és egy-két kocsikabátot, mert az még nincs. Cipőt is kell venni? nem korai még? Én azt hittem akkor kell cipőt adni rá, ha már járni tanul, vagy esetleg ha kiviszed és hideg van (télen). Zokni, rugi nem elég?

Bluebox - szorítunk, hogy beforduljon. Én is a császártól parázom, bár nálam mintha már látszana az alagút végén a fény, hogy talán lehet belőle sima szülés.

Pironya - szorítok, hogy nyerj! Nem is tudtam, hogy Graco-ban van isofixes. Bővebben róla talán Oszmi tud mesélni, ő a szakértő.

Vizsgálat - nálam mindig van, oka, hogy nyílik a méhszájam, bár tegnap már nem látott rosszabbodást, maradtam 2100-as. Tudtommal UH-n csak a belső méhszáj állapota látszik, de lehet én tudom rosszul.

Almaani - nekem is tetszik a kocsi, csak nekem kicsit húzós az ára, főleg, hogy még venni kell hozzá mózest és hordozót, de nagyon vagány, irigyellek!

Babuli - a szülőszoba felszereltség és a lehetőségek nálunk is hasonlók!

Schopin - én gyógyszertárival kezdek majd.

Andóca - van kismami csomag, de azt a szülés után kapod, azt nemtom, hogy a kórház adja ki vagy ez is kuponos, vagy esetleg a védőnő? Ma megkérdezem, úgyis megyek védőnénihez.

Mese - mi is szoktunk neki mesélni, vagy könyvből, vagy kreálok neki történetet, vagy csak elmondom mi volt ma. Apa is szokott, vagy csak éppen beszél hozzá, hogy ismerje a hangját. Mindig meg tudja nyugtatni és odajön a kezéhez. :lol: Néha babazenét hallgatunk vagy klasszikus zenét, állítólag fejlesztő hatású.

Tejserkentő - Naturland - laktoherbet vettem.

Tegnap a doki mindent rendben talált, nem nyíltam tovább, a lepény helyzete pedig javulást mutat, talán természetes úton szülünk. Az UH-s értékek is rendben voltak, a súlya 1780g. És olyan aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!

Manka

Kép

Kép
mankabi

Sziasztok!

Na igen, én még ápr. 30-ig dolgozom, de már alig várom, hogy otthon legyek. Unatkozni mondjuk nem fogok, mert májusban még egy költözés is vár rám, legalábbis remélem, hogy tető alá hozzuk, és manócskám is benn marad addig.

Ez a tejserkentő tea dolog engem is érdekelne. Milyenek vannak és melyik a jó?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Én jól elvagyok itthon, sajna túl rövidek is a napok! Akik dolgoznak azokat egyáltalán nem irigylem. Pedig be vagyok zárva, max. a boltig tudok elsétálni, mert fizikailag nulla vagyok. De ha még több időm lenne, többet olvasnék, DVD-znék, vagy ráfeküdnék a nyelvtanulásra amíg még van időm.

Manka

Kép

Kép
mankabi

ja én meg azokra irigykedtem eddig akik nem dolgoznak, de azthiszem jó volt ez így, majd kiderül, de legalább lefoglaltam magam

Kép
Kép
eyi

Mankabi! Az jó ha Nálatok is vannak ilyen segédeszközök! Hol is fogsz szülni? Bocsi már biztosan írtad! :oops:
Vendég

pironya!!!
Mutasd azt a hordozot?!
Hogy minden kocsiba,mármint gracoba jo-e??? :wink:
Az a baj h.az ujakat nem ismerem.
Vagy a talpat kérdezted???
:lol:
Én már tiszta hülye vagyok. :D
De ha látom a hordozot,és a talpat,megmondom én jo-e hozzá.

Uh csiri!!!
Én pont igy vagyok.
Fu de igazat irtál. TE!!!!

szilva!! régebben irtam neked ide pü-t.De valoszinü nem kaptad+.
Irok máshová.

Kata&Milán

oszman777

pironya!!! Hogy kell felrakni licitre eladásra valamit???
Vaterán?
100ft-ot átutaltam már.
Egy mobil ékszert akarok eladni.
Egyedi nagyon,Svédországbol kaptam.

Kata&Milán

oszman777

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:20-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:21-kor.
pironya

Oszman!
Ha az jó,nekem a teszveszhez van jelszavam,ott tudok feltenni....de a vaterán én sem tudtam feltenni,csak vásárolni...
Vendég

Értem.De már vettél máshol hordozot???
Hogy,hogy?? Még most licitáltál,azt???
Vaterán vagyok épp,most nézem neked a babyhordozokat. :D

Kata&Milán

oszman777

csiri!!!
Vaterán ugy lehet ha átutalsz 100ft-ot a vatera számlájára. Átutaltam már,utalás még plussz 300ft. Jo mi???
De hogy van ez a licit? Vagy ez az egész? :wink:

Kata&Milán

oszman777

Asszonyoskodom a konyhába. :cry:
Majd jövök.

Kata&Milán

oszman777

Babuli - Máv kórház

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi! Az jó kórház legalábbis eddig jókat hallottam róla! :D
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:22-kor.
pironya

Én is szeretnék használtan egy kombi kiságyat találni...de ezeken a tesz vesz meg ilyeneken olyan árak vannak,hogy a hajam égnek áll
Mindenki ugyan annyit akar kapni a szarjáért szinte amennyiért vette újonnan...
Én meg ingyen adtam mindent mindenkinek :twisted: :twisted:

Úgyhogy ha valaki lát kombi kiságyat nem új áron akkor sikitson!!!
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:22-kor.
pironya

pironya!!
Jo nagyon. A talp nem hozzá valo szinbe,más hordozoé volt,biztosan igy vették ők is. De jo bele. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Babuli - igen, sok jót hallottam róla, de igazából én orvost választottam és úgy kerültem a kórházhoz, de jól jártam nagyon. Te hol fogsz szülni?

Manka

Kép

Kép
mankabi

Szia Bari!

Ezt találtam:

gyerekheverőnek is átalakítható ,

3 magasságban állítható fekvőfelület,
átalakítást követően a pelenkázó szekrény megtartható önálló éjjeli szekrénynek

160x70 a teljes mérete

34500 ft helyett 29500 ft

Kép
bluebox

Sziasztok!

Voltam ma is olvastalak Benneteket, de nálunk felborúlt a sorrend! Éjjel plafonnézés, nappal alvás. Most épp magamnál vagyok, nem tudom meddig :?
Pironya: Megy a drukk!!!!!!!!!!
bluebox

Mankabi! Én a Kistarcsai Flór Ferencbe fogok szülni! Én azért mentem oda mert dokit kellett váltanom és akit választottam ott dolgozik, de nem bántam meg egyenlőre!
Vendég

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.11.15 17:23-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?