Sziasztok!
Hú, megint mennyit írtatok……
Először is Matyinak Szilárdnak B.-nek boldog szülinapot!!!
Evi!
Én is sokat böngészgettem itt a neten, mi is legyen a szülinapi ajándék, néztem ezt a lovacskát is, de szerintem horribilis ára van….

.és amúgy ezek a hiper-szuper játékok inkább a szülőknek fontosak, a gyerek néha tényleg jobbban élvezi a műanyag flakonokat, edényeket, stb……

Ti mikor tartjátok a szülinapi bulit? Mi péntek, v. szombat!
Persze én se bírtam ellenállni, és ezt rendeltem neki, talán holnap v. holnap után postázzák:
http://jatekkastely.unas.hu/shop_artdet ... 0&cikk=632
Zsé!
Nekem van tapasztaltom „kuki” ügyben! A nagyobbik fiamat, tavaly nyáron, 4,5 évesen műtötték meg fityma-szűkülettel, hiába is gyakorolgattuk kicsi korától a huzigálást, először még lelkiismert-furdalásom is volt, hogy talán nem jól csináltam, azért lett ilyen! De a doki azt mondta, hogy nála teljes szűkület volt, kár lett volna még jobban erőszakolni, úgyse ment volna! És nálad mit jelent az, hogy nem nagyon tudod hátrahúzni?? Sajnos, most Ágostonnál is uezt látom……Gyakorlatilag egy pici lyuk van csak, ahol a vizelet tud távozni….Majd az egy éves státuszon megnézetem a gy.orvossal, de amíg nem okoz vizelési gondot, nem gyulladt, akkor egyenlőre nem foglalkoznak vele.
Viszont a mai napig ott motoszkál, hogy a középső fiam körülmetélt lett….

nem tudok vele megbarátkozni! (hát még a férjem….) Pedig több orvost is kérdeztünk, azt mondták, hogy ilyen fokú szűkületnél a teljes fitymát eltávolítják! Na mindegy, a lényeg, hogy Atit egyáltalán nem zavarja!
Nagyon szép és ötletes az ajándékod!
Klarissza!
Nem is tudtam, hogy Matyit már 4 hósan műtötték! És miért kellett ilyen korán???
Ja, és szerintem is tiszta apja!!
Kata!
De jó, hogy meglett a kutyus!! Vannak még csodák!
Ilba!
Én akkor most lemaradtam valamiről……..nem találom a videót!
Vera!
Ó, akkor nem lesz egyszerű az év vége!
Ennyi ünnep apa nélkül! Csak azt nem értem, hogy tavaly ő is szerette volna, hogy legyen még Iza, ugye?? Mikor „kattant” így be???
Dalma!
Édesek, mint mindig! (mármint Kori meg Panna)
Na megyek, mert mindjárt ebéd, és még a tésztát nem főztem ki a leveshez!
D.