A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Évi!

Pont az előbb mondta anyósom,h nem kell ennek a gyereknek méregdrága játék!vegyél neki fakanalat,bögrét,műanyag tálat,stb.azokkal jobban eljátszik! :lol: :lol: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Jajj lányok annyira elérzékenyültem most tőletek :oops: :oops: (nincs puszi smile sajna)

naggyon köszönöm a felajánlásokat. keménykalapos könyv jó ötlet:)) amiket meg mondtatok én nem kérek senkitől semmit mert nem szeretem ezt a helyzetet. Akárki akármit küld esetleg nagyon örülünk neki. akármi is az:))

hát iggen. nem tudom hogy fogom megélni most a karácsonyt az egyszer biztos. sőőt foggalmam sincsen mert az első tárgyalás dec 11-én lesz.

sőőt ugye nov 25 Iza szülinap. dec 6 télapó, dec 13 Csabi szülinap és akkor jön a kari.

Petim bionicült kért. Balum tűzoltó autót.
Csabim válogatott valamit az újságból de nem néztem még meg. Andrisom talány. 13 éves talány. Nehéz esetek:))

de hála anyám meg a nővérem és a lánya állítólag itt lesznek szent este. nagyon örülnék neki.

Hangolka Szilárdjának nagyon boldog szülinapot:))

harivera
Budapest XXI. kerület

Évi
:oops: :oops: :oops: persze h. gipszbenyómós! :lol: :lol: :lol: nem Te vagy vidéki, én nem tudok írni!
Háát a zebrával ők így jártak, de mondom ettől még biztos van aki nagyon szereti,csak ha meg nem akkor porfogónak azért nem olcsó.

Csuri
a só liszt is időtálló? Mi az arány, ha igen?
Lehet h. most kiskrapek lapul a szíved alatt??? :wink: vagy a lányokkal is ennyire?

Kri
sajnálom h. ilyen betegek vagytok. Honnan ? Még szopizik Zsombi nem?

Vera
én is a kemény könyvre gondoltam, sztem azt nem is tudhják még eltépni. Ha gondolod küldd a címed és szívesen küldöm azt a típust amit Lénus imád.

Erika
de jóóó h. így bejött ez az ovi nagy Bnek! Vajon minden kerületben vannak ilyen kihelyezett tanárok? vagy ez csak nagyon ritka még.

Mammuci
tesóm kisfia is pont így volt az úszással. Beteg lett pár hétig és utána már csak kínszenvedés lett. :( pedig addig imádta.Abba is hagyták.

Kép
katica_75

Katica, ha az élet múlt volna rajta se találom ki, azt hittem van valami új technika és én balga nem tudok róla :mrgreen: hiába na vidéki és még szőke is :) 8)
szőkeségről jut eszembe, Lillának barnul a haja :shock: mondjuk én örülnék, ha nem lenne szőke, én utálok szőke lenni- nem az ostoba viccek miatt :lol:

Ilba, Martin "kisfiam" szeret a hugival lenni ( módjával ), de első perctől kezdve úgy próbáljuk alakítani, hogy ne teher legyen.
Rá lehet bízni itthon is , sétálni is elviszi, fociznak az udvaron ( L. tesó ölében /
Genetika után mikor megjött a levél Ő bontotta fel és nagyon elkeseredett, hogy csajszi van a pocakba, kisfiút várt.
Kb. 1 hónapos volt Lilla mikor ismét erről beszélgettünk és elmondta Ő azért nem akarta, hogy huga legyen, mert a lányok nagyon rosszak ( a kamaszlányokra gondol )
Most 4-5 évvel fiatalabb lennék, vállalnék még hugit/öcsit ,
jó dolog a kis korkülönbség, de ezt Te tapasztalhatod :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Honey, Katica!
A lányokkal is rosszul voltam, de nem ennyire és nem ennyi ideig....

Honey!
Igen egyre több haja van Katusnak. És egyre világosabb (ami nagyon vicces, mert én szinte teljesen fekete vagyok, a férjem meg szintén sötét hajú......és a postás is :D )

Katica!
A sóliszt attól lesz tartós, hogy miután elkészült kicsit ki kell sütni sütőben. Van egy tuti receptem (még az oviban dolgozós életemből :) ), holnap előkeresem.

Vera!
Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet :( !
Írok majd a címed miatt, és addig szétnézünk itthon!

Jó éjszakát!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

HANGOLKA SZILÁRDJÁNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Most nemtudok többet irni,majd jövök.

000kata

Mátyikának :)
Kép

Ilba
Nem kaptam privit. :(

Kata

Nagyon örülök, hogy meglett a kiskutyusod!! :)

Évi

Én is ilyen zebrát akartam Kincsőnek , először szülinapjára, aztán inkább karira, mert egy ismerős kisfiúnak van és Ő is csak késöbb kezdte el megkedvelni, így inkább karira vesszük Mi is, és Én is a rózsaszínt néztem ki. :) Képzeld az ismerősünk tavaly akciósan karácsony elött 12 ezerért tudta megvenni , ez a méreg nem a cián. Szuper , hogy elkelt a kocsi! Drukkolok, hogy elmenjen a hordozó is!! 69-es vagy??

Klarissza

Matyikád gyönyörű kisfiú!! Szerintem is mindkettőtökre hasonlít.

Vera

Sajnálom a dolgot, de a lányok itt tényleg nagyon aranyosak!!! Tudod sokszor nem az ajándék a fontos, hanem , hogy együtt vagytok, SZERETETBEN!!!

Mammuci
Jó az új vonalzód! :) Mi sem járunk úszni, ennek elsősorban anyagi okai vannak, itt marha drága volt, tízes 4 alkalom ha bérletet vettél. Szerintem ilyen drága még az országban sincs még egy. :( Én is nagyon sajnálom , mert Kincső is imádta, de lehet, ha levinném már nem szeretné, amúgy a víz alá nyomkodást sose szerette. Helyette járunk ringatóra és azt is nagyon szereti babám, szuper, rengeteg új mondókát, dalt, játékot tanulunk, amit aztán itthon is tudunk játszani. Nálatok nincs a közelben ilyesmi??

Dalma

Köszönöm a hiányolást, nagyon jólesett. Sajnos ahogy írtam is rengeteg a teendő itthon és Kincső ha fent van egy percig nem tudom egyedül hagyni, így mindent akkor tudok csinálni amikor alszik. Ide is csak ilyenkor jutok, de ilyenkor meg már majd leragadnak a szemeim olyan fáradt vagyok. De jó, hogy ilyen nagy a család!! 3 déditek van, ez komoly?? Aztaaa!!! Szuper lehet!!!

Csuri

Katusod ilyen ügyesen kanalaz!? Nagyon édes!! :) De jó, mindjárt itt a nagy nap!!! :) Oviban dolgoztál??

Honey

Én is csattoznék már, irígykedve nézem a hosszúhajú kislányokat. :) Na, de jön még kutyára dér!! :) Fogunk Mi még lófarkat kötni! :)

Katica

Juuj megnéztem! Pontosan 32 km. :( Nem itt vagy. :( De kár. :(
Talán tudok egy helyet a talira és ezt már mindenkinek írom Újpesten (lakásban), de még szervezkedek, remélem összejön végre!!!!!

Ennyire futotta…Puszi mindenkinek! Jó éjt!

Kép
Kép
anya1118

Vera!

Akkor küld el a címeteket priviben!

Köszi

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Sziasztok!

Hú, megint mennyit írtatok……

Először is Matyinak Szilárdnak B.-nek boldog szülinapot!!!
Kép

Evi!
Én is sokat böngészgettem itt a neten, mi is legyen a szülinapi ajándék, néztem ezt a lovacskát is, de szerintem horribilis ára van…. :roll: .és amúgy ezek a hiper-szuper játékok inkább a szülőknek fontosak, a gyerek néha tényleg jobbban élvezi a műanyag flakonokat, edényeket, stb…… :lol: Ti mikor tartjátok a szülinapi bulit? Mi péntek, v. szombat!

Persze én se bírtam ellenállni, és ezt rendeltem neki, talán holnap v. holnap után postázzák:
http://jatekkastely.unas.hu/shop_artdet ... 0&cikk=632

Zsé!
Nekem van tapasztaltom „kuki” ügyben! A nagyobbik fiamat, tavaly nyáron, 4,5 évesen műtötték meg fityma-szűkülettel, hiába is gyakorolgattuk kicsi korától a huzigálást, először még lelkiismert-furdalásom is volt, hogy talán nem jól csináltam, azért lett ilyen! De a doki azt mondta, hogy nála teljes szűkület volt, kár lett volna még jobban erőszakolni, úgyse ment volna! És nálad mit jelent az, hogy nem nagyon tudod hátrahúzni?? Sajnos, most Ágostonnál is uezt látom……Gyakorlatilag egy pici lyuk van csak, ahol a vizelet tud távozni….Majd az egy éves státuszon megnézetem a gy.orvossal, de amíg nem okoz vizelési gondot, nem gyulladt, akkor egyenlőre nem foglalkoznak vele.
Viszont a mai napig ott motoszkál, hogy a középső fiam körülmetélt lett…. :roll: nem tudok vele megbarátkozni! (hát még a férjem….) Pedig több orvost is kérdeztünk, azt mondták, hogy ilyen fokú szűkületnél a teljes fitymát eltávolítják! Na mindegy, a lényeg, hogy Atit egyáltalán nem zavarja! :D
Nagyon szép és ötletes az ajándékod! :)

Klarissza!
Nem is tudtam, hogy Matyit már 4 hósan műtötték! És miért kellett ilyen korán???
Ja, és szerintem is tiszta apja!! :)

Kata!
De jó, hogy meglett a kutyus!! Vannak még csodák! :)

Ilba!
Én akkor most lemaradtam valamiről……..nem találom a videót! :roll:

Vera!
Ó, akkor nem lesz egyszerű az év vége! :(
Ennyi ünnep apa nélkül! Csak azt nem értem, hogy tavaly ő is szerette volna, hogy legyen még Iza, ugye?? Mikor „kattant” így be???

Dalma!
Édesek, mint mindig! (mármint Kori meg Panna) :lol:

Na megyek, mert mindjárt ebéd, és még a tésztát nem főztem ki a leveshez!

D.

Kép

Kép
ditta76

Anya! De van ringató 2 utcára tőlünk!! :lol:

Voltunk is Domival egyszer csak aztán beteg lett és nem mentünk. talán kedden leviszem megint. Bár nem volt olyan jó tapasztalatom... :? nem a foglalkozással hanem az anyukákkal. Azért is mentem le h na tök jó Domi is legalább gyerejkek között van közösségben stb.. én meg legalább ismerkedem az anyukákkal akik esetlgesen ovistársak szülei játszótéren együtt leszünk ilyesmi de senki nem volt barátkozós... :roll:
Amúgy Domi nagyon élvezte beült a kör közepére és mosolyogva nézte a csajt aki énekelt :lol: :lol:
Ettől függetl :lol: ül megyek még csak olyan jó lett volna "barátkozni" értitek! :D No mindegy!

Mi is hétvégén tartjuk a szülinapot szombaton apa családjával vasárnap enyémmel!
Én a Bálint Antónia féle fekete-fehér csokitortát akarom megcsinálni. (Vacsoracsata) annyira guszta volt!!!! Remélem sikerülni fog nem vagyok egy nagy sütigyártó :roll: :lol:

Na megyek készülődni állatkertbe készülünk!!! :D :D

Anikó

Kép

Kép
mammuci

MATYINAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Az éjszakánk nagyon rossz volt kevin nayon sirt nem tudtam megnyugtatni ,nurofent is adtam neki de semmi ugyan ugy sirt ,dobálta magát.Utánna egy picit megnyugodott 2-3ig játszott a nurofenes üveggel be a dobozába ki .....Nagy nehezen elaludt de sokszor sirt.Alig kap levegöt folyik mindig az orra ilyen vizes pedig de ha leakarom szivni neki nem jön semmi.A fülét és nagyon fogdossa :cry: és elkezdett köhögni.Hétfön viszem vissza az orvoshoz.

000kata

mammuci
Én nem is értem mi van ezekkel a mamákkal. :( Itt sem barátkozósak sajnos. :( Én úszni is kezdetben azért vittem, igaz megismerkedtem egy mamival, aki kb. 30 km-re lakik.. :? Mióta nem járunk azóta meg is szünt a kapcsolat. Az itteniekkel nincs szerencsém. :( De ha Domi élvezi, akkor vigyed szerintem. Kincső is olyan édes, mindig oda megy a csajhoz , meg énekel, tapsol. :) Majd írd le milyen volt az állatkert! Domi élvezte? Nem fáztatok?

kata

Juuj! Sajnálom Kevinedet. :( Remélem semmi komoly és hamar rendbe jön szegényke!! Millió gyógypuszika Neki!!!!!!!! Ezt küldi Neki Kincsem. :) :lol:

Kincsőtől- Kevinnek Szeretettel!! ;)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya: köszönjük szépen aranyosak vagytok :lol: :lol: :lol: :lol:

000kata

Szilárdnak nagyon boldog szülinapot!

Mammuci, mi is hétvégén tartjuk Zsombi szülinapját, de én nem vállaltam be, hogy két nap is tömeg legyen így csak szombaton lesz itt a rokonság. Vasárnap amúgy is névnapunk lesz :lol: :lol: :lol:

Már egész jól vagyunk, már csak köhögésre kell gyógyszert szedjen, de az se vészes. Örülök is hogy már jobban van talán ma este végre aludni is tudok majd. Kissé hulla vagyok hosszú volt ez a hét, főleg a nemalvás miatt.
Már nem tudom ki kérdezte, de még szopizunk. Ezt a nyavalyát a nagyszülőknél szedtük össze, kicsit hidegebb volt mint itthon így megfázott, és hát a fogunk is jön ilyenkor könnyebben elkapnak mindenfélét állítólag. Viszont eddig még nem volt beteg sose valamikor el kellett kezdenünk.

Kata, örülök hogy a kutyus meglett. Kevinnek mennek a gyógypuszik.

Kri

Kép
Kép
kri29

Katus babának nagyon boldog 1. szülinapot!
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Köszönjük a gyógypuszikat :lol:

MEgjöttünk az orvostól,Kevinnek megint bevan gyulladva a füle :cry: :cry: tele van trutyival,váladékkal az egész torka,köhög tegnap már 37.6 volt igaz ez még nem számit láznak.Leszivta az orrát géppel szegénykém nagyon sirt most véres trutyi folyik az orrából.Szerdán vissza kell mennünk de mondta a doktorő holnap is vigyem le leszivni az orrát nehogy mégjobban a fülére menjen.Irt orrcseppet,fülcseppet ,valamit hogy ami csökenti a váladékot.Meg vettem ilyen mentolos balzsamot amivel be kell kenni a hátát mert nagyon rosszul alszik.
Szomorú vagyok most gyogyultunk meg :cry: :cry: :cry:

000kata

Kép

KATUSNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

000kata

Pici Katusnak boldog 1. szülinapot kívánok!!!!
Kép
Vendég

Kata :(
sajnálom ezt a sok betegeskedést.
Nem mondták még mitől lehet,hogy mindig a fülére megy a baj?
Emlékszem, míg pici volt, akkor is sok gond volt a fülével :?
Gyógypuszi neki!!
Vendég

Fürtöske: kérdezte h ki volt ilyen fülfájos a családba.Én kicsinek ilyen voltam de kinöttem kb 5éves koromra elég soká,öcséim is fülfájosak volak kicsinek.

000kata

Katus Boldog Első Születésnapot!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hangolka!
Sziszinek nagyon boldog szülinapot kívánunk! Bocsi, a múltkor elfelejtettem!

Csuri,
Katusnak nagyon boldog születésnapot kívánunk! Gyönyörű az a lány, egyedül eszik? Hát nagyon stílusosak vagytok a hasonló tányér-kanál kompozícióval! Nálunk is én voltam a kakukktojás, mindenki barna-fekete hajú, én meg szőke voltam. :)

Kép
Kép
dalminha

Kata, nagyon sajnálom Kevint. lehet kapni Otto fülmelegítős gyógysapkát direkt fülfájós gyerekeknek.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok,

már jóóóóó rég írtam, de talán még nem felejtettetek el minket! Nagyon sok Boldog Születésnapot szeretnénk kívánni a kis novemberi pajtásoknak! Hihetetlen, hogy ennyire szalad az idő (na meg a gyerekek :D )

Judit
Kép
sonny

Sziasztok! :)

Teljesen meghatódtam a sok köszöntéstől!!!!! Nagyon aranyosak vagytok, hogy így is köszöntöttetek minket, hogy ezer éve nem írtam egy sort sem!!!! :)
Klarissza külön köszönet a nógatásért! :) :oops:

Boldog Születésnapot kívánok minden 1 éves nagyfiúnak és nagylánynak!!!! :)

Olvasgatlak titeket, ahogy az időm engedi, de írni már kevesebb akad... Bevallom, hogy főleg a lakás legintimebb helyén van időm telefonon olvasgatni... 8) , de telefonról már nem kényelmes írni.

Nálunk is eljött a nagy nap szombaton, hogy megünnepelhessük Sziszmókunkat! :) Nem volt nagy ünneplés, a szomszédomék jöttek át csak, mert a nővéremék csütörtökön már eljöttek. Nagy bajban voltam, mert Sziszi még allergiás, így választhattam, hogy sütök répatortát, amiben nincs semmi tejszármazék - és akkor lehet, hogy nem sokan eszünk a tortából -, vagy megcsinálom a tigris tortát és biztos mindenkinek ízlik a Sziszin kívül. Utóbbit választottam, mert Sziszi szilárd ételt sem nagyon eszik még, neki úgyis csak esztétikai élmény a torta és max a piskóta részét kósolja meg. Így is volt. A férjem elfelejtette hazahozni a fényképezőt, így a megörökítés csak a telefonommal volt lehetséges. De teszek fel egy-két képet! :)
Szilárdról: 1 hónapja elindult, nagyon bátor fiú (Nem úgy mint a bátyus, aki 15 hónapos volt, amikor el merte engedni a kezünket!). Huncut, betyár, jól eljátszik egyedül, de imádja a bátyust nézni, hogy mit csinál és azonnal utánozza is őt! (Főleg a rosszaságokat!)
Szókincse még elég pici: anya, gyeegyee, pápá, és kekekekke (mutatja az ujjával mindenki tenyerén a kerekecske gombocskát és mondja hozzá, hogy kekekekke kekekekke) :)
Még 2 hónap és többet tudok Sziszivel foglalkozni, Sebim oviba megy! Már előre hiányzik egy a dumás pasi itthonról, teljesen összeszorul a torkom, hogy ha rágondolok! Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de nekem nem álltak vissza a hormonjaim! Elég kemény csaj voltam, most meg mindenen elbőgöm magam, folyton meghatódok!

Nem tudom ígérni, hogy visszakapcsolódok, de azt igen, hogy sűrűbben jelentkezek! :)

Dalma!
Kornélnak hogy tetszik az ovi?

Jövök pill. pár képpel!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hangolka 2009.11.02 12:28-kor.

KépKép
KépKép
hangolka

Kép
Kép
Kép
Kép

És egy kis vigyori montázs az én folyton mosolygó fiamról:
Kép

KépKép
KépKép
hangolka

Katusnak és Szilárdnak nagyon boldog első születésnapot!!! :) :lol:

Kép

Gyorsan dobok egy táblát is.

Kép

Most megyek, mert Gulyás levessel és túrós palival várom az uram és még sehol se vagyok. :? :)

Kép
Kép
anya1118

Kri, mammuci, évi, dalminha, ditta
Készültök a nagy napra????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
anya1118

Dalma:köszi szépen.lehet kiprobáljuk.

000kata

Hangolka:nagyon édesek a képek.Tök jó ez a tigrincses ruci nagyon édes benne és azok a vigyorok :lol: :lol: :lol:

000kata

Sonny: mi van veletek?mesélj.

000kata

Szilvi!
Jaj de helyesek ezek a fiúk! :) Nagyon cuki Sziszi tigriske! a tortát te csináltad? HOgyan készül?

Kép
Kép
dalminha

KATUSNAK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK

Kép
evi1969

Dalma!

Igen, én csináltam a tortát! Nagyon egyszerű!
Rövid, úgyhogy remélem mindenki megengedi, hogy ide írjam a receptet:
(Az én tál mennyiségem szerint)
Sütni kell egy piskótatekercset (5 tojás, 5 kanál cukor, 5 kanál liszt, 1 cs.sütőpor, 1 vaníliás cukor), amit baracklekvárral kell megkenni. Ebből vékony szeleteket vágunk és egy félgömb alakú tálat ezekkel a szeletekkel kirakunk. (Jó szorosan illeszkedjenek egymáshoz)
Krém: 75 dkg túró, 1 citrom héja, 40 dkg margarin (lágyra olvasztva), 30 dkg porcukor, 1 vaníliás cukor, 1 csipet só - ezt botmixerrel összeturmixoljuk. Hozzáadunk 1,5 dl vízben felmelegített 6-7 kiskanál zselatint, ha már langyosra hűlt, de még nem kezdett dermedni. Így is összeturmixoljuk még.
Ezt a masszát beleöntjük a piskótatekercsekkel kirakott tálba úgy, hogy tele legyen, majd a tetejére is rátesszük a tekercseket.
Kb. 1 nap kell ahhoz, hogy jól megdermedjen. Ekkor könnyen ki lehet borítani egy tálcára.

KépKép
KépKép
hangolka

Most már én is beteg vagyok :cry: :cry: :cry:

000kata

Hangolka
sokBOLDOG SZÜLETÉSNAPOT SZISZIDNEK!
-kicsit megkésve is.

Milyen szép nagyfiú lett Ő is! Cuki kis vigyori! szuper a torta :)

Csuri

Katust is Isten Éltesse az első szülinapján!

Kép

Sonny
sziaaaaa!!! De rég voltál! Hogy vagytok.Mesélj Noelről! - muti képet Róla is! Olyan nagyon cuki volt picinek, azzal a hajacskával. :wink:

Kata
jobbulást!! :( szegény Kevin a fül baromira tud fájni.
Figyu a Ti kutyitok is terrier. Ő szereti Kevint? A miénk benti kutya volt de párszor megkapta Léna kezét, így most téliesítve lett,kint lakik, amit sajnálunk de muszáj. (amúgy L. imádja csak nevetett rajta, nem harapta meg, nyalogatná is meg örül neki is, csak ha labda van a közelben elfeledkezik a rangsorról)

Kép
katica_75

Kata! Sajnálom a rossz éjszakát meg azt is hogy visszaestetek a betegségbe!!!:( Pedig azt hittem meggyógyultatok és talizhatunk végre. Na de mindegy is vigyázzatok magartokra és tessék gyógyulni!!!:)

Anya! Persze fogom azért vinni mert tudom h élvezi na meg at sem árt ha gyerekek közt van!
Végülis nem mentünk állatkertbe mert néztem hogy csak 4 ig van már nyitva ugye fél 5 kor sötét van… de helyette elmentünk a Tropicariumba. Azt hittem kicsi lesz még hozzá Domi de tökre tetsztett neki nézte a halakat az esőerdőt a vizet a tengerimalacokat! Majd rakok képeket! És képzeljétek a végén ahol van a rájasimogató medence csak úgy pacskolta a vizet mert látta h apa is azt csinálja h elérje a rájáket és közben rötyögött!!! Olyan cuki volt. Na meg (annak aki esetleg nem járt ott leírom) hogy a medencébe bele van építve a gyerekeknek egy k is alagút szerűség bemászhat a gyerek és olyan mintha benne lenne a vízben. És tök cuki volt felnézett megnyugodott hogy lát minket felül a vízen keresztül is és nézelődött tovább. Aztán kitolatott!!! Majd megzabáltam!!!!:))

Kri! Nekünk muszáj 2 részletben tartani ha egyszerre tartanánk az min 22 ember lenne annyian meg a szobába se férünk be!:)
Örülök hogy jobban vagytok!

Katusnak nagyon-nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!

Hangolka! Nagyon szépek a fiaid! Szilárdot Isten éltesse!!! És az a torta??? tök szuper!!!!:)

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :D !!!!!!

A tegnapi nap nagyon jól sikerült! Én egész nap pörögtem, pedig "csak" a férjem szülei jöttek a bulira :) .

A torta megint közös alkotás volt, ami mondjuk nem üti meg a cukrászdai mércét, de ezt szerencsére egyik lány sem rótta fel nekünk :wink: .
Volt táncolás is, persze csak a csajok ropták. Este nem kellett sokáig altatni Őket (mondjuk engem sem :roll: ).

Íme egy-két kép, aztán később jövök még.
Most el kell mennünk a gyógyszertárba, mert Katus feneke brutálisan kipirosodott (pedig még csak egy foga van kint :? ). A Neogranormon nem ér semmit :( , és szegény már szinte sikít a pelenkázásnál :( .

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katusnak nagyon boldog szülinapot!

Kata, jobbulást nektek, mennek a gyógypuszik.

Hangolka, nagyon szupi ez a torta, nyami :).

Mammuci, édes Domi ahogy pancsizik :lol: :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Drága Katuska!!

Isten éltessen 1. szülinapodon!! :)
Kép

(ui: a torta meg igenis megüti a cukrászdai szintet!! Nagyon guszta! És biztos sokkal finomabb is! :) )

Kép

Kép
ditta76

Katica: nekünk yorkshireterrier van,az a pici szörös.Szereti Kevint és kevin is szereti.Ő tuti nem kapná meg hiába nyúzza,türi.Nektek milyen a kutyus .......terrier ?

Mammuci:nagyon édes Domi,és a videó is cuki látom élvezte :lol:

Csuri:nagyon édesek a képek.Tök jó lett a torta ügyesek vagytok :lol:

Az éjszakánk elég türhető volt.Nagyon szürcsögött kevin hiába szivtqm le neki az orrát.Egész éjszaka alig kapott levegöt rossz volt hallani.Ma megyünk a doktornénihez megint.
szép napot mindenkinek

000kata

Halihó!

Minden pici szülinapost Isten éltessen!!

Anikó, majd szólj hogy sikerült a csokitorta annak idején!Nekem is fáj rá a fogam :wink:
Naagyon szépek vagytok Dominikkal, meg tökegyformák :) A fiatalságodért pedig irigyirigy

Szilvi,de jó hogy jöttél!!Nagyon huncut ez a gyermek!A tortád pedig igen guszta, ügyes vagy!

Vera,borzasztóan sajnállak a helyzetért amibe kerültél!
Miért voltál sebészeten??

Kata, jobbulást Kevinnek!Te jobban vagy?Én hársfateát szoktam a gyerekekkel itatni (Blankának pici szőlőcukorral ízesítve)ha taknyosak és/vagy köhögnek. Sokat segít!

Csuri, ma hogy vagy??Sokat gondolok rád. Azért már nincs olyan messze a 12.hét!Én valamiért kislányt érzek, de az is lehet, hogy az eltérő tünetek fütyisre utalnak :wink:
Izgiiiii
Iszonyú jól néz ki a tortád, a csajok pedig változatlanul gyönyörűek!
Blankicának is volt időszak mikor a fogzás totál kikészítette a popsiját(fújni kellett míg szabadon volt pelenkázás közben mert ordított különben), s a neogranormon nálunk sem ért semmit...a sudocream viszont hamar helyrehozta.

Minálunk elég zűrösen indult az őszi szünet, Blanka kezdte valami köhögős-hányós vírussal, aztán a nagyfiam jött haza a hányós-fosis vírussal...Csak rajtam nem ment át, igaz, a Petin kívül mindenkinél sokkal lájtosabb volt. Szegény Blankám az amúgy is kevéske súlyából még vesztett is...
De!Én gyorsan ledobtam magamról 3 kilót :D
Aztán leléptünk 2 napra a zurammal Ceglédre pihizni kicsit, nagyon kellett már!!

Péter Tamás 11 éves
Adél Nóra 5 éves
Balázs László 3 éves

Kép
judit_78

Sziasztok!

Mammuci: annyira édes a kisfiad! Szoktam nézegetni a képeket, és odavagyok a fürtöcskéiért :D Látom jól sikerült a szülinap! Isten
Katica: köszi a hiányolást, képek jönnek  Amúgy nekünk igaz nincs kutyánk, de a szüleimnél Noel folyton játszana a vizslával, nagyon édesek!

Kata: sajnálom a betegséget  drukkolok, hogy hamar meggyógyuljatok. Amúgy nagyon édes nagyfiú lett Kevined! Ha jól emlékszem azt írtad, hogy nálatok is indul a tesóprojekt! Rajta vagytok az ügyön? ;)

Csuri:
nagyon jók a képek! És annyira szuper a torta! Milyen ízű, te csináltad? (bocsánat, ha már írtad korábban) Fúú, az a sok könyv és újság a polcon, rögtön az jutott eszembe, hogy Noel azonnal lepakolná :D Katus nem pakolászik? Gratulálok a pocakosodáshoz ;)

Judit
Kép
sonny

Judit:köszi szépen kipróbáljuk.

Sonny:igen lesz kistesó de majd talán jövöre.Ha kevin kicsit nagyobb lesz.Nektek?

000kata

Laptető :lol: :lol:

000kata

Katica: köszi a hiányolást! Képek jönnek ;) Léna annyira ügyes szép nagylány lett :-)

Kép Kép Kép Kép Kép

Judit
Kép
sonny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?