Na gondoltam benézek, hátha valaki megint jelez, hogy jön a baba
Képzeljétek, egy ikres kismama mondta, aki kb úgy szült, ahol én most tartok, hogy neki is úgy kezdődött a szülés beindulása, hogy keményedett, és gyomorbántalmai voltak, aztán egy hét múlva megint, és ment is szülni
No azt azért remélem, hogy DORKÁVAL nem szülünk egy napon, ne strapáljuk agyon a dokit. Vagy akkor szüljünk egy szobában
JUDY: az igen vicces lenne, ha Gergő előbb kibújna mint Bálint

Bár sorrendileg így fognak kibújni
BRIELL: ez így igaz, minden hét ajándék a babának odabent. Szóval tényleg ne siettesse senki az idejét. Nehéz, de minden nap a javára válik

Én most főzök bolgnait holnapra
SPRITE: még simán el is mérhették, mint múltkor nekem. Bár egy kisebb babát tényleg könnyebb lehet megszülni

Kint meg majd megnőnek

Tényleg azóta nem görcsölsz, hogy haza jöttél???
ANNA: NST nem mutatott fájásokat??? Egyébként átérzem a helyzeted, én is sokszor olyan nyomorultul érzem magamat! Esetleg egy jó alapos takarítás, lépcsőzés, szex??? Mindez beindíthatja a szülést!
Mi vasárnap a földszinten vendégeskedünk anyukáméknál, mert itt búcsú lesz, és most ünneplik az Erzsébet napot anyuék...
NÓNA: nem csoda hogy az iker téma ennyire kérdés manapság, mert eléggé sok a beültetések miatt az ikresedés. Egyébként tőlem meg mindig azt kérdezik, hogy spontán sikerült e...
GIO: én részben ezért nem szeretnék csaszit, mert tényleg hosszabb a felépülési idő, másrészt persze nincs fájdalom szüléskor. Mindemellett az is nagyon rossz, hogy míg rendes szüléskor a babát a mamára teszik, rögtön megölelheti, megszeretheti, majd két órán keresztül apa, anya és a baba együtt lehetnek, csaszinál ez viszont nincs. Elviszik a babát rögtön, és csak egy pár percre láthatja az anyuka

Jobb esetben az apuka lehet vele, anyuka pedig csendes magányba burkolózhat, mert nem moccanhat az érzéstelenítés miatt