helloka,
Kreiszi Alex milyen okosan nézelődik, birom az ilyen pillantásokat is!
Zsu, a múltkor mikor nekem is fájt piszkosul a fejem egész nap szinte, nem nagyon mertem bevenni gyógyszert, tudod mi mulasztotta el, sztem legalábbis: kimentem jó hosszú ideig a friss levegőre, ettem közben gyümölcsöt, vhogy azt kívánta a szervezetem, majd masszíroztam a fejem, tarkóm, szemem környékén, halánték, homlok, felváltva. MOndjuk ha egyedül vagy éppen nehéz kivitelezni. Na meg igyál még több vizet!!! Reméljük hamar elmúlik,rossz lehet!
Hát tegnap megint fura dolog történt velem, igen mentünk a ficamszűrésre, a vizsgálat magán volt, tartott vagy 4 percig, kézzel történő vizsgálat volt, mert az uh -ot csak a khban tudja elvégezni a doki.......már ez is furcsa volt, mert én arra jelentkeztem be.....???!!! Na mindegy nagyon alaposan megvizsgálta,szokásos lábtekergetés ide-oda. MOdnta, h így minden rendben van és h az uh szűrést csak 3 hónapos korban végzik általában (jó,mert épp emiatt szaladtam hozzá:( ), kivétel,ha a babának szükséges az elvégzett man,vizsgálatot követően....najól van gondoltam,akkor sok értelme nem nagyon volt hozzád jönni, de kicsit megnyugodtam, h rendben van a csípője is....! De képzeltjétek kérdem tőle, h mennyivel tartozom a kb valóban 4 percért:), mire ő, h 5 ezer ft, na jól van előkapom a 10 eft-t a pénztárcámból, errő néz rám értelmesen és megkérdezi, h adjon vissza???????? Azt hittem elájulok!!!!!!!!!!!!!

még ilyet nem is hallottam. Köpni nyelni nem tudtam, gondolhatjátok.Mondom igen!adjon vissza. Az már mellékes, h se számla se nyugta......KÖzben még a kezembe nyomott egy beutaló félét a Heim Pba,ápr. végén vmikor. Érdekes az egész, mert telefonon beszéltem ugye előtte vele, mondtam neki, h mi a helyzet, h az SZTk-ba csak máj.13 kaptam időpontot, és ezért szeretném előbb megnézetni a gyereket és kérdeztem, h mennyi nála egy röntgen, (vagy uh?),mire ő, h 5ezer forint, ez sztem disznóság volt, mert ha kh mentünk volna hozzá,a rtg előtt is megvizsgálta volna kézzel NEM???? Tanulságos volt az biztos, a férjem is csak nézett, olyan hülyék voltunk mert már rá sem kérdeztem újra a pénzezést követően, h akkor a Heim be mennyi lesz majd a rtg ápr.végén???? Bár sztem azért mert nem biztos, h elmegyünk oda, vmi ilyet éreztem párhuzamosan....
Ja, kár, h előtte kakilt magától Boti, jó lett volna, ha a vizsgáló asztalára landol az egész vagy a doki kezére,hahhaaaa

volt egy adag Millye:)
Ma éjjel ismét 4óra22 perckor ébredt ,remélem jól megjegyzi ezt az időt vagy ettől csak később ébred

álmodik a nyomor.......

Ha jól értesültem kb 10-fél 11 től aludt eddig, mert olyan rendi volt apa, mondta h aludjak nyugodtan, ő altatta el kisfiát, szóval teljes képkihagyás volt nálam hajnalig..... 5 -7 megint aludtunk, aztán gyors kelés Eriknek suli.............. sajna holnap is
Elnézést a kisregényért csajok!!