A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

még egy sor Geriéknek!!!!

Kitartás, és sok-sok pihi... küldjük a pozitív energiákat!!! Minden rendben lesz...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Halihó!

Geri&Jocó!

Kitartást nektek! Szorítunk!

Csak kutyafuttában néztem át a mai termést...

Viki!

Azért vigyázz magadra otthon is! Még 4 szúrás :x

Hát, ezek az anyukák... :? Anyósom viszont egy "tündér"...csakhogy én a tündéreket sem viselem el magam körül túl sokáig :oops: :wink:

Köszi szépen a sajtos süti reciket! Most már a bőség zavarával küzdök... No, de sebaj! Kipróbálom mindet...az édeset úgy sem szeretem nagyon

Valaki (bocsi nem emlékszem ki volt) igényelt valami nem túl krémeset... A férjem nagynénje szokott csinálni egy egyszerű, fini és mutatós sütit:

Kakaós piskóta
Sűrű vanília puding (2 csg pudingot főz meg 1/2 liter tejben, ha picit kihűlt 5 dkg vaj bele)
Sűrű csoki puding (-"-)
Sima piskóta
Csokiöntet

Kakti!

Ha jól emlékszem Te kérdeztél az elemes légzésfigyelőről :roll: A szomszédunknak az van...nekik annyi a gond vele, hogy ha kifogy az elem (persze ált. éjjel) akkor beriaszt...mondjuk az Angelcare márkájú. Sztem próbáld ki hogyan jelzi a töltéshiányt, nehogy attól kapj szívrohamot!

Boruska!

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

A francba olyan rohadt depis vagyok! Luca csóri teljesen megzakkant. Nincs apja és retteg attól, hogy én is elmegyek és itt hagyom. Ez egyenlő azzal, hogy hiába jöttem le anyuékhoz pihenni egy kicsit, nem jó neki senki, csak én. Pedig máskor mindig az utolsó helyen vagyok.
Itt talán a húgomat szereti a legjobban. Megígérte, hogy siet haza, erre bement sörözni a kollégáival. Még most sem indult haza Pestről... :cry:

Én meg egyedül vagyok és még csak sajnáltatni sem tudom magam senkinek! Szegény mamim hiába főzött madártejet az első kívánságomra...
Imádom a lányom, de olyan nehezen bírom cérnával, hogy nem tudom, mi lesz még 2hétig.
Vendég

Ehh de tudom sajnálni magam!
Bezzeg másnak mennyivel nagyobb bajai vannak! :oops:
Vendég

Nóri!

Mindenkinek a saját baja a legnagyobb...sajnos ki is jut belőle néha mindannyiónknak :( Velünk pl. kb. június közepe óta szinte csak rossz dolgok történnek :cry: :evil: :cry: De én már nagyon várom a fellendülést a sorsunkban...egyszer csak eljön :wink:

Én 1x voltam emberem nélkül 1 hetet, s hát elég rosszul viseltem...pedig akkor még gyerekünk sem volt...pocakosan+gyerekkel tuti még carabb lett volna...pláne ha látom, hogy a gyereknek is rossz :( DE a napok majd kicsit begyorsulnak, s hipp-hopp itthon lesz a Zurad!

Húúúúúúúú madártej! Tudnék most enni...de sajna nekem nincs mamim aki készítsen :( Kénytelen leszek ma csinálni :wink:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hali,

Geri, Jocó!

Szorítok én is, hogy minden rendben menjen és maradjon bent babó ameddig kell. Bízzatok benne Ti is, sokat számít! Várjuk az információt!

Kakti!
Köszi, ari vagy, de rájöttem, hogy dec 4-én visz a zuram Pihenni 3 napra, így most kihagyom a talit.

Én iszom a csalánteát és szaunázom, meg spinningelek, nem mondom senkinek, mert egyből eltiltanának. Ha érzem, hogy nem jó, majd abbahagyom :D
Nyílván gyengébb méhszájjal vigyázni kell, de alapból a terhesség nem betegség csak más állapot.

Nóri! Kitartás! A mi 2,5 évesünk is átjárkál éjjel, mi meg laposhalban alszunk :P

Bori! Te " öreg" nőci! Isten éltessen így utólag is!

Mostanság a 130/80 Hgmm a normál vérnyomás érték minden korosztálynak max.

Na begurulok az ágyba, holnap meg megírom mit mértek UH-n.

Móni

Szülés: 2010. jan.28. Most 31 hetes :P :P :P
kokonya

Jó reggelt!

Látom többen is már krónikus álmatlanságban szenvedtek :wink:
Mi lesz később?
Nóri, kitartás. Szerintem Luca 1 hét után látnifogja, h anya A biztos pont és nem tünik el. Apa távol létéhez pedig hozzászokik és vissza áll a régi rend.

Na, most szaladok kelteni a "csöppségeimet" :D

Kép
csipike09

Geri, Jocó, nagyon szorítok Nektek! Ha tudtok, adjatok időnként hírt magatok felől.

Boruska, boldog szülinapot! Még olyan korán van, úgyhogy ez tegnapi köszöntésnek számít :D

Apa vidéken tárgyal, háromnegyed ötkor kelt, azóta én sem alszom :( Mondjuk megírtam az utolsó beadványokat, így a délutánom kicsit szabadabb lesz. Este jönnek barátnőmék, főzni kéne valami egyszerűt, Stahl Juditot böngészem (30 perces kaják, ja persze..), még nincs döntés.

Tegnap voltunk UH-on, a kisasszony nem volt hajlandó nagyon mutogatni magát, nem lehetett jó fotót csinálni. Belefúrta a fejét a méhepénybe és biztos, ami biztos, még a kezét, sőt a lábát (kis akrobata) a feje elé tette. A dokinő tök aranyos volt, próbált volna kicsit beavatkozni, de a mi kis Vízöntő gyermekünk sem bökdösésre, sem kopogtatásra, sem oldalt fektetésre nem reagált. Ébren volt, de bújkált. Hú, lesz még itt gond :lol: Egy pillanatot azért elkaptunk. Nagyon édes, bár én meglepődtem, milyen széles kis orra van. Hajdú Krisztina szerint pisze, de szemből csak egy lapos orrocska látszott. Hogy kitők örökölte :?: És ránk mosolygott! Méretek: BPD 74,7, HC 265,3, AC 239, FL 55,7, súly: 1279 g.

Rendeltem bababútort is, ha minden igaz jövő héten kihozzák és össze is szerelik.

Ahogy így olvasgatlak benneteket, mindig megállapítom, hogy mekkora mázlim van anyuval. Ő egy tündér. :) És gondolom legalább olyan lelkes nagyi lesz, mint amilyen anyuci.

Kép
juci-77

Jó reggelt Lánykák! :)

Már egy órája itt kukorékolok, mert jönnek ma összeszerelni a gardróbszekrényünket! Már nagyon várom! Kutyik megsétáltatva, megetetve itt alszanak mellettem! :)

Bea!
Az isler (a recepted alapján) ISTENI FINOM lett! Én csak ma tudtam megkóstolni, mert hihetetlen önfegyelemmel tegnap tényleg csak gyümölcsöt ettem, de ma! Már reggel adtam a kalóriáknak! :lol:

Képzeljétek, Apámék tegnap jöttek felköszönteni, és a virág mellé egy hatalmas zsák gyümölcsöt kaptam! Ananász, mindenféle citrusok, szőlő, banán meg még ki tudja mi! Zolinak is nehéz volt a cucc, mikor betette a kamrába! :) Majd szép lassan rájárunk, és megeszegetjük. Meg valszeg csinálok egy jó kis gyümisalit.
Nálunk ma csilisbab lesz az ebéd, mert abból nagy kondérral csinálok egyszerre, és az asztalosnak is tudok adni belőle, ha megéhezik. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!
Nálunk visszatért a gusztustalan ködös idő, tegnap épp csak megmutatta magát a napocska :(

Nóri: Kitartás! ;) Ugye mostanra akartad csinálni a kis ajándékokat Lucának "apától"? Mi lett végül?

Jövőhét péntekre kaptam csak időpontot 4D UH-ra. A 28. hét még nem késő? Remélem sikerül jó "képeket" csinálni Babóról. (Bár azt mondták, ha nem jók a képek, adnak egy új időpontot amiért nem kell újra fizetni)
zuzmooo

Jó reggelt!

Én korán reggel azzal kezdtem, hogy összevesztem kamaszodó nagyfiammal. (Szinte minden reggel kitalál valamit :? .) Amúgy sem vagyok nagyon életvidám, a héten a fájó bélrendszerem zaklat, örökké a pocaklakóért aggódom.

Bea Én is parázok minden vizsgálat előtt, pedig a méhszájam idáig meg sem mozdult, görcs, húzódás nincs, de mégis. Tegnap egész este szegény Geri járt a fejemben.

Molmar Ha a vaskészítményed kikészít (pedig ez az egyik legjobbnak mondott), próbáljatok a dokival váltani.

Zarja Igazán nem eszel sokat, de most sokkal jobb a tápanyaghasznosítás, az azonos mennyiségből is többet épít be. Ezért hízunk :( .

Kattkat Jófej a figurád... :lol:

Viki Az jó, hogy otthon lehetsz a hétvégén, csak nagyon-nagyon feküdjél! Tudom az ember otthon hajlamos előbb felpattanni csak ezért, azért... Nehogy aztán meg ne engedjenek többet "nyaralni." Így elviselhetőbb lenne ez a néhány hét.

Ronci Te is pihengess sokat! Vízszintben!!!!
pammut

Neeeem akarok dolgozni menni. Olyan jó itthon ücsörögni a csöndben és békében. Arról már ne is beszéljünk, hogy a köv vizsga hétfőn lesz és a 20 tételből eddig 4-et olvastam át. :cry: Pihi!

zarja

Ja, ebéd. Nálunk rántott ponty lesz, hagymás krumpli salátával. (Nekem lightosan paprikás lisztesen és főtt krumplival) Apa nagy pecás, a falu horgásztava meg a kapunktól 20 m-re kezdődik és tegnap fogott két gyönyörű sárgahasú pikkelyest. Már a karácsonyi hal is megvan.

Zuzmoo Szerintem a 28. hét még épp jó a 4D-re.
pammut

kakti: hogy csinálod a chilis babot? Vendégeknek nem merném adni, de magunknak szívesen kipróbálnám!

Kép
juci-77

Zarja Még hány vizsgád van?
Jaj, nekem meg le kéne bírálnom a hallgatóm dolgozatát. A jegyét már tudom, de szövegelni is kell mellé :wink: .
Megyek vissza ágyikómba, lányom még mindig köhög, sajna éjjel is. Most pótolok kicsit.
pammut

jó reggelt!

Geri, Jocó: kitartást és sok erőt nektek a hátralévő időhöz, én is imádkozom értetek, ne idegeskedjen és fő a pozitív gondolkodás.

Itt nem lesz koraszülés punktum

ronci, vicky kitartás nektek is

zarja: nem tudom, hogy lehet-e úgy, hogy párom gyes én meg babó után tgyás ..... Edit? szerinted?

most itthon is a változatosság kedvéért tegnap estére mindkét lány kidőlt. A kicsi lázas, köhög, szörcsög, a nagy egyenlőre láztalan tüsszög, be van rekedve... Mindketten megkapták a szezonális+h1n1 oltást. 10-re viszi Imi őket orvoshoz, de rendesen be vagyok f@sva és elővettem újból a maszkokat. Izgi úgy két gyereket ápolni, hogy feküdnöm kellene...

mmolmar: én Maltofer-t szedek, abban 100mg vas van, és nincs székrekedésem sem tőle
stephie

Nori! Teljes mertekben aterzem a problemadat, mert nalunk is most ilyesmi a helyzet. Feri kb harom es fel hetig lesz tolunk tavol, ami baromi hosszu ido, es ebbol konkretan kerek ket nap telt el eddig. Szerintem belerokkanok a kovetkezo bo harom hetbe.
Mocskosul hianyzik, Kristof meg ugyan kisebb, mint Luca, de most jutott el oda ertelmileg, hogy eszre veszi a valtozasokat es reagal rajuk. Ugyhogy az elmult ket napban o is nyugos, tegnapelott peldaul ugy pakoltam ki negy borondot, hogy a gyerek ot percbol harmat az olemben volt, mert amint letettem, vagy atadtam valakinek egybol sirt. Szo szerint tepte a ruhamat, hogy vegyem fel.
A tegnapi napunk a negy oranyi csavargas miatt mar sokkal jobban sikeredett. Egeszen hatig, amikor is ismet kezdodott a nyuglodes, vegul esett egy kicsit (tenyleg kicsit), de ugy eltorott nala a mecses, hogy szo szerint az olembe repult, ha mas hozzaert, akkor meg jobban orditott. Huppogve aludt el az olemben, alig birtam lefektetni fel oraval kesobb az agyra, mert mar majd leszakadt a derekam, felebreszteni sem volt szivem.
Paraztam is, hogy ma reggel kelunk negykor, de nem tortent meg. Kilenckor a kezebe nyomtam este a tejet, megitta felalomban, hajnali haromkor atazott a pelus, fel sem ebredt szinte az atoltoztetesre, most hetkor kerte a reggelit, en hajat mostam, szaritottam tole ot meterre, azutan oltoztem, most itt csattogok a billentyuzettel, de az en kisfiam csak alszik.
Szerintem semmi baja, csak eppen valahogy alvassal kompenzalja azt, hogy hianyzik valami az eletebol.
Es ez gondolom, hogy az apja, illetve a megszokott kornyezete.
Merthogy ugye mi meg nem is a sajat helyunkon maradtunk, hanem atmeneti helyeken vagyunk. Mire ezt megszokjuk, addigra cuccolunk anyaekhoz (igaz, hogy oda harom hetre), majd ismet vissza, de akkor mar az apja is itt lesz.
Es most meg itthon is kell hagynom, mert fel ora mulva indulok dokihoz. Nem latom ertelmet, hogy vigyem, amugy sem lenne jo, ha vizsgalat kozben ot a csillarrol kellene leszedni, de ebben a nyomorek jarvanyos idoszakban eszem agaban sincs egy babat atcipelni budara es egy korhazban ucsorogtetni ki tudja, hogy meddig.
(mert a doki privatban fogad ugyan, de ha eppen szuleszt, vagy mut, vagy dolga van, akkor nem fog ertem kirohanni)

Tenyleg, doki: megis tutira Ruzsi fog szuleszteni engem, akihez gondozasra is jarni fogok. Ugye irtam a multkor, hogy valszeg valakinek atad, mert nemtom hany eve o mindig februar elso feleben jar el nyaralni, amikor a szuletesnapja is van. Ez igy lett volna iden is.
De szolt Anettnek, hogy nyugodjak meg, o szuleszt, iden kesobb nyaral, mert en vagyok a 17. (!!!) februari szulo noje. Ez azert durva mennyiseg.

Katkatt: orulok az ischler sikerenek es ne band, hogy nem kostoltad meg tegnap, mivel az ischler masnaposan kezd jo lenni. Addigra puhul ossze a teszta a lekvarral, csokival, akkor lesz igazan jo omlos. Ahogy telnek a napok egyre jobb lesz, bar nalunk max harom napon belul elfogyott mindig. :lol: :lol:
Vendég

Huhh, Jucy!
Igazán nem cifrázom!
Hagymát párolok olajon, aztán rádobom a darált húst, és kicsit megpirítom. Leveszem a tűzről, megfűszerezem (só, bors, chili, pirospaprika), és ráborítok egy merőkanálnyi húslevesalapot (én leveskockából szoktam csinálni). Kicsit összefőzöm, aztán jöhet rá még a húslevesalap (nem kell nagyon sok, de attól függ persze, hogy mennyire hígan akarjátok enni a hamit). Én vegyesen szoktam házi paradicsomlével higítani, de szoktam beletenni sűrített paradicsomot is az íze miatt. Aztán beleborítom a vörösbabot, a fehérbabot és a kukoricát. Innen alapvetően kész is van - addig főzöm, amíg a kívánt sűrűségű lesz (elfővi a levét). Pontos mennyiséget nem tudok adni, mert abszolút ízlés szerint és érzésből csinálom.
Nekünk van ilyen "fűszermalmos" csilink, azt szoktam beledarálni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Molmar, nagyon köszi, hogy leírtad a fehér mázat, meg hogy mibe kell tenni!

Csilla, hát nekem nagyon teccik az ilyen kis kopasz malac. Ezek nem harapnak? A tied egyedül van?
lara

Hát, tegnap már nem voltam gépnél, és ma reggel nagyon szomoruan olvastam mi történt Gerivel! Joco, Geri, nagyon sajnálom, és nem is tudom mit lehetne mondani.... kivánok sok erőt, kitartást Nektek! :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Hú lányok, én haladt adhatok a sorsnak, hogy nálunk tényleg senki-de senki nem dohányzik :wink:

Vicky, ez a hétvége nagyon jó hír, de tényleg pihenj, hogy máskor is jöhess haza :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

A szülésznők, meg az a lényeg, hogy aranyosak legyenek :wink: én nem bírom az ilyen katonás stílusuakat :shock: kár, hogy most nem lehet választani, de úgy fogom fel, hogy ezen spórolok és bízok egy szerencsés találkozásban :wink: tényleg érdekel majd a véleményed az összképről :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Jó reggelt!

Egész éjjel a vérképemen agyaltam. Ez a westergren ami nekem 4x-e az átlagnak gyulladásra utal a szervezetben. De mi a fene lehet a gyulladás? A fogam később tört le úgyhogy amiatt nem lehet... Teljesen be vagyok parázva. A dokibácsi meg kinyomott. Biztos felébresztettem, tegnap éjjel ügylet :oops:

bellerreni
Eger

Zuzmoo! Én is jövőhéten csütörtökön megyek 4D-re.

Vicky! Végre jó hírek... De azért vigyázz magadra.

bellerreni
Eger

Képzeljétek, mégis hazamehetek végleg (legalábbis nem csak kimenőre) ma. Jók a cukraim és nincsenek görcseim, úgyhogy szigorú fekvés ígéretében hazaengedett a dokim. Örülök neki, sokkal jobb lesz azért otthon. Túl vagyok a vérvételeken, még ennek az eredményeit meg kell várnom. Méhszájamat azóta nem nézte a doki mióta bejöttem, de azt mondta, hogy a legközelebbi vizsgálatnál (14-én megyek) is csak nagyon óvatosan fogja megkuksizni. Összezáródni már nem fog. Ennyi előnnyel indulok majd szüléskor. :)

kokonya: Azért csak óvatosan, én is azt hittem hogy majd jelez a testem ha valami baja van és mégsem. Nem riogatásból mondom.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a további köszöntéseket, ezen a szülinapomon is túlvagyok :) Akartam sütni magamnak minimuffinokat, de nem volt itthon margarin, úgyhogy piskótát csináltam csokibevonattal, de mire kész lett, már nem kívántam - most kajáltam csak be belőle, egész fincsi lett, nem túl édes.

Kattkat ez a figura, meg az arckifejezése: szétröhögtem magam rajta :)

Végül is jöttek a konvektorszerelők, fel s rakták a jószágot, de azóta azon parázok, hogy túl kicsit vettem - pedig hússzor megkérdeztem, hogy ez elég-e ide - és félek, hogy nem fogja jól felfűteni a babaszobát. Most feltekertem jobban, de már majdnem max-on van - mi lesz, ha tényleg jön a hideg? Rossz a lelkiismeretem, hogy mi van, ha kidobtam egy csomó pénzt egy túl kicsi konventorra? :(

boruska

Bori várj még egy kicsit, majd bemelegszik, meg a falaknak is fel kell melegedniük, az se kevés idő!

Edit

Kép
ézsóné

Viki! Ez nagggyon jó hír! De aztán szent fogadalmak meg miegymás a fekvésre. Már tudod, hogy mi vár Rád, ha ugrabugrálsz :) .

Boruska Ne parázz a radiátoron! A babának alapon nem jó a túl meleg. Inkább plusz egy pléd, mint 25 fok. Ha nem lesz elég meleg a szobája, akkor a fürdetés 20 percére betesztek egy hősugit. De, ha a szakemberek aszonták, hogy jó lesz, akkor az jó is lesz :D !
pammut

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.13 20:37-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Én az éjjel borzasztóan rosszul aludtam, hol a savam jött, hol a pocim fájt. Éber pillanataimban folyamatosan paráztam, hogy ne legyen baj. Sokszor eszembe jutottak Geriék és Vicky is. Most keltem 1 órája (bocsi a dolgozóktól). :oops: De legalább most már egy kicsit emberibb formám van, para alig-alig...

Köszi a vaskészítményekkel kapcsolatos hozzászólásaitokat, még a hétvégén kísérletezek egy kicsit vele, úgyis még csak kedden fogok találkozni a dokimmal, na és persze a kicsikémmel. Már alig várom, mert régóta nem láttam és megméretkezünk is! :D Reménykedem, hogy kapok képet róla, mert a 4D-ről már letettünk, a páromnak nincs több szabija...

Vicky! Örülök, hogy mégsem kell a kórházban feküdnöd hetekig! Azért még nagyon vigyázzatok Magatokra!

Boruska! Így utólag is boldog szülinapot kívánok! :oops: :D

Nálunk a családban csak a férfiak dohányoznak (sajna a kedves párom is :twisted: ), de csakis kizárólag kint szívhatják a lakáson kívül. Még odakint is figyelnek maguktól (na apu azért egy kicsit kivétel), hogy rám ne fújják a füstöt. Legalább ezt értékelhetem bennük, ha már nem tudnak leszokni a bagóról. :roll:

Nóri, Bea! Az elején tényleg szar, hogy a kedves férjeitek nincs mindig elérhető közelségben, de a végén biztos belerázódtok. De legalább Ti 3 hét után már együtt lesztek szinte folyamatosan. Nekem sajna be kell érnem a lehetőleg állandó hétvégékkel. :? És hát ez nem csak nekem rossz, hanem a páromnak is...

Kép
Kép
molmar

Hát én már bőgtem is emiatt a rohadt westergen miatt. :cry: A nődokit ugye nem tudtam elérni úgyhogy felhívtam a házidokimat és ő picit megnyugtatot, hogy azért ennyire nem kell kétségbe esni. Ilyenkor szokott magasabb lenni az érték. A magam megnyugtatására kaptam megint vérvételre beutalót, hétfőn leveszik és keddre már meg is van az eredmény a házidokinál. Több vizsgálatot is kért, hogy megnézzük, hogy hol lehet a gyulladás ha még egyáltalán van.

Zsizell! Azt hiszem te írtad, hogy parázol mindentől... Na engem is elért. Amennyire nyugodt voltam az elején annyira parázok minden sz@rtól most. :?

bellerreni
Eger

Boruska! Még azt elfelejtettem, hogy nem minden baba igényli ám a 22-25 fokot! Az egyik ismerősöméknél 19-20 fokra kellett beállítani a szoba hőmérsékletét, mert csak az felelt meg a babának. Én meg majd megfagytam... :wink:

Kép
Kép
molmar

Sziasztok!

Itt találtok egy aranyos videót, most kaptam mailben a barátnőmtől. Remélem, tetszik és az aggódás/szomorúság is enyhül minden érintettnél! Rajtam segített, most ugyanis kicsit én is energiagödörbe kerültem: bár csak mától vasárnapig, de az én férjem se lesz itthon.

http://birdloversonly.blogspot.com/2007/09/may-i-have-this-dance.html

Plusz egy vicc:

Élménybeszámoló

Egy asszony megkérte a három lányát, hogy miután férjhez mennek, pár nappal a nászéjszaka után hívják fel, és valamilyen kódnyelven tartson beszámolót a férjük teljesítményéről.
Az első lány így is tett, felhívta az anyát, és azt mondta neki: "Omnia kávé"
Az anya először nem értett semmit, de aztán az egyik újságban meglátta az Omnia kávé reklámot: "Élvezet az utolsó cseppig"
Később a második lánnyal is megtörtént a dolog, be is számolt az anyának: "Cardo matracok"
Az anyuka azonnal megkereste a matrac reklámot, mely így szólt: "Éld az életet, King Size"
Végül a harmadik leánynak is eljött az órája, és a beszámolója szerint: "British Airways"
Mielőtt az anya elájult volna, ezt olvasta a reklám újságból: "Mindkét útvonalon, 7 nap egy héten, naponta ötször".

Kép
erusverus

Sziasztok!

Nahát, egy kicsit nem jövök és máris mik történnek. :cry: GERI! Sok kitartást, én is csatlakozom az értetek imádkozók sorába! És nagyon rendes a férjed, hogy tájékoztatott minket.

Reni! Én eddig úgy voltam, hogy velem aztán semmi rossz nem történhet, a para ott kezdődött, mikor észrevették a Streptococcus fertőzést. Rájöttem, hogy velem is történhet bármi...na azóta mindentől pánik van, amit egy kicsit is rendellenesnek érzek.

Kép
zsizell

Zsizell! Ugyan így voltam én is. És most egy kis vérsüllyedéstől úgy beparáztam, hogy nem is tudom mi lett volna, ha a házidokim nem nyugtat meg. Addig biztos bőgtem volna amig nem tudom elérni a nődokimat. De jó, hogy ilyen kedves volt és megnyugtatott. :roll: A kis drágám meg mocorog rendületlenül és az a lényeg :lol:

bellerreni
Eger

Reni: mennyi volt ez az érték neked (We) ? Ez a vérsejt süllyedés és ezer dolog befolyásolhatja, pl a vérszegénység is ami terhesen teljesen normális. Ne parázz!!! Ez nem egy specifikus vizsgálat. Nem voltál mostanában megfázva? akár az is okozhatja.
zuzmooo

Reni, ne csináld már, ne bolondulj meg!!!! Pozitiv hozzáállás, és nem kell önálló akció keretében elemezni, ha van valami, a doki ugyis mondja, ha nem, akkor nyilván annak oka van!

Edit

Kép
ézsóné

Amúgy igaza van Editnek, pozitív hozzáállás!!! Mondogatom én ezt magamnak is! :lol:

Kép
zsizell

Zsizell, ez RÁD IS VONATKOZIK!!!!

Edit

Kép
ézsóné

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

De mondta a doki, hogy vagy fogorvoshoz szoktak ilyenkor küldeni vagy fül-orr gégészetre. Mondtam neki, hogy letört a fogam és most éppen járok fogorvoshoz. Erre mondja, hogy akkor ott a gond, csináltassam meg mihamarabb. Mondom jó, hétfőn úgyis megyek. Elköszöntünk egymástól. Csak majd este kezdtem el agyalni, hogy a fogam később tört le mint ahogy a vérvétel volt. Na nekem se kellett több. Utánaolvastam és azt nem kellett volna. :oops: Írták, hogy ugye gyulladás van a szervezetben, de utalhat tumorra is :shock: Na ez betette a kaput. Egyébként 11 lehet a maximum érték és az enyém 40, azaz a négyszerese. Úgyhogy ezért paráztam be annyira, merthogy az a 4x-e nagyon sok. De a házidokim szerint nem annyira sok. Előfordul. Egyébként semmi baj nem lett volna, ha el tudom érni a nődokimat, ő biztos megnyugtatott volna. Csak, hogy ugye nem tudtam vele beszélni és teljesen befogattam magam :oops: De már jól vagyok :lol: Köszi a biztatást mindenkinek. Két nagy pofon most rám is rámfért volna :P Biztos észhez tértem volna tőle :roll:

bellerreni
Eger

Reni: az hogy mikor tört le a fogad, nem azt jelenti, hogy abban a pillanatban betegedett meg. Valami már korábban elkezdte meggyengíteni és addig bírta.
És tényleg nem szabad a saját fejed után elemezgeti az orvosi leleteket, mert a neten úgyis csak a legijesztőbb dolgokat találhatod.
Én szoktam is mondani pl: a zöldhályog gyanús "betegeimnek", hogy TILOS utánaolvasni, mert egy vizsgálat-nem vizsgálat és csak megijeszti magát ( az első dolog amit meg fog jegyezni a neten olvasottakból, az hogy vaksághoz vezet, pedig ez így önmagában hülyeség)

Viki: ez nagyon jó, hogy hazangednek!!! Remélem otthon is kibírod a szigorú fekvést és minden rendben lesz! ;)
zuzmooo

Sziasztok,

Kattkat, ez a figura halali jo fej :)

Kakti, kicsit irigykedve olvasom, hogy kutyazol mert nekem is van egy kis chiuahua-tacsko keverek kutyusom otthon, es hat marhara hianyzik. Igazi mokamester.

Olyan rossz, hogy itt nincsenek vizsgalatok, csak az az egy ultrahang volt. Na meg persze otthon is elmentem, azt hittem megnyugszom tole, de meg mindig sok ido van hatra es mar nem fogjak megnezni a babamat :( . Igy most keresgelek privat ultrahangososkat. Muszaj megnyugtatnom magam, nem lesz egy olcso mulatsag, de mar nem erdekel.

Kedden megyek vernyomasmeresre, es nagyon morcos leszek ha a magasra azt mondjak megen hogy tokeletes. :?

Vicky, nagyon jo, hogy haza mehetsz!

Kép

Kép
editmk

Remélem tényleg elég lesz a babánknak a 19-20 fok, mert nálunk ennél melegebbet nem tudunk csinálni (a radiátorokkal). Ha muszáj, veszünk egy olajradiátort pluszba.

Ki mit ebédel? Én a tegnapi maradék hagymás rostélyost tepsis burgonyával.
zuzmooo

Én megreggeliztem a tegnapi tócsni maradékot. Ebédre sóskát tervezek krumplipürével, de ki kéne mennem a boltba tejfölért, amihez nagyon nincs kedvem. Lusta disznó lettem, mióta itthon vagyok... :shock:

Kép
zsizell

Én fejtett babfőzeléket pörivel :lol:

Zuzmoo! Nappal és éjjel is tuti elég neki a 20 fok, egyedül fürcsire kell jobban befűteni, hogy meg ne fázzon. Egyébként az lesz neki jó amihez hozzászoktatod :lol: Állítólag a csecsemőhalál is a melegtől is lehet. :shock: Úgyhogy inkább hideg, mint meleg :roll:

bellerreni
Eger

Túrós tésztát, cukorral. :)
Reggelire szalonnát sütöttünk, főztem hozzá tojást + sajt. Hmmm! Nekem kicsit sós volt a szalonna, most az ebéddel ellensúlyozom. ;)

Kép
erusverus

Zsizell, nekem sincs kedvem kimozdulni. Azaz kedvem lenne, ha levinne/felhozna valaki a lépcsőn, meg lenne kocsink. :) Mert úgy terveztem, hogy ma beszerzem az adventi koszorú kellékeit, meg, hogy kicsit kinézek a karácsonyi vásárba (ma indul Szegeden :)), és ráadásul olyan szép, napsütéses idő van. Kettőig adok magamnak időt a gondolkodásra. Ha ma nem, akkor holnap mindenképpen ki akarok menni.

Kép
erusverus

Zuzmoo,
nálunk 19-20 fok van. Lilla nem bír kicsi kora óta többet elviselni, Apa sem, én meg fázok állandóan, meg öltözöm :wink: Ha Léni nem lesz extra fázós csak 1-2 fokkal megyünk fentebb, mert afelett Lilla szinte rosszul van :shock: Ha jönnek vendég gyerekek mindig feltoljuk 22 fok köré a hőt, Lilláról akkor csorog a víz :roll: én meg tudnám szokni.
Amúgy tök egészséges az ilyen hőmérséklet, csak én pl. fázom rajta :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Én jártam kint, bár nem sok kedvem volt hozzá, de le kellett mondani a kötelezőbiztosítást, így is az uccsó napokra hagytam.
Vásároltam kaját, meg beugrottam anyukámhoz. Kaptam ebédet 'elvitelre' tőle, töltött kápi lesz, nyami :)

Közben azért csak beindult egy kicsit a konvektor, melegebb lett a szoba - amúgy én is vszeg túl melegigényes vagyok, más lakásában szoktam is fázni, mert nekem 20 fok, az kevés, 23-25-ben érzem jól magam :) Aztán meg csinálom a magas gázszámlát :oops:
De megnyugodtam, hogy a baba nem fog megfagyni :)

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?