Nori! Teljes mertekben aterzem a problemadat, mert nalunk is most ilyesmi a helyzet. Feri kb harom es fel hetig lesz tolunk tavol, ami baromi hosszu ido, es ebbol konkretan kerek ket nap telt el eddig. Szerintem belerokkanok a kovetkezo bo harom hetbe.
Mocskosul hianyzik, Kristof meg ugyan kisebb, mint Luca, de most jutott el oda ertelmileg, hogy eszre veszi a valtozasokat es reagal rajuk. Ugyhogy az elmult ket napban o is nyugos, tegnapelott peldaul ugy pakoltam ki negy borondot, hogy a gyerek ot percbol harmat az olemben volt, mert amint letettem, vagy atadtam valakinek egybol sirt. Szo szerint tepte a ruhamat, hogy vegyem fel.
A tegnapi napunk a negy oranyi csavargas miatt mar sokkal jobban sikeredett. Egeszen hatig, amikor is ismet kezdodott a nyuglodes, vegul esett egy kicsit (tenyleg kicsit), de ugy eltorott nala a mecses, hogy szo szerint az olembe repult, ha mas hozzaert, akkor meg jobban orditott. Huppogve aludt el az olemben, alig birtam lefektetni fel oraval kesobb az agyra, mert mar majd leszakadt a derekam, felebreszteni sem volt szivem.
Paraztam is, hogy ma reggel kelunk negykor, de nem tortent meg. Kilenckor a kezebe nyomtam este a tejet, megitta felalomban, hajnali haromkor atazott a pelus, fel sem ebredt szinte az atoltoztetesre, most hetkor kerte a reggelit, en hajat mostam, szaritottam tole ot meterre, azutan oltoztem, most itt csattogok a billentyuzettel, de az en kisfiam csak alszik.
Szerintem semmi baja, csak eppen valahogy alvassal kompenzalja azt, hogy hianyzik valami az eletebol.
Es ez gondolom, hogy az apja, illetve a megszokott kornyezete.
Merthogy ugye mi meg nem is a sajat helyunkon maradtunk, hanem atmeneti helyeken vagyunk. Mire ezt megszokjuk, addigra cuccolunk anyaekhoz (igaz, hogy oda harom hetre), majd ismet vissza, de akkor mar az apja is itt lesz.
Es most meg itthon is kell hagynom, mert fel ora mulva indulok dokihoz. Nem latom ertelmet, hogy vigyem, amugy sem lenne jo, ha vizsgalat kozben ot a csillarrol kellene leszedni, de ebben a nyomorek jarvanyos idoszakban eszem agaban sincs egy babat atcipelni budara es egy korhazban ucsorogtetni ki tudja, hogy meddig.
(mert a doki privatban fogad ugyan, de ha eppen szuleszt, vagy mut, vagy dolga van, akkor nem fog ertem kirohanni)
Tenyleg, doki: megis tutira Ruzsi fog szuleszteni engem, akihez gondozasra is jarni fogok. Ugye irtam a multkor, hogy valszeg valakinek atad, mert nemtom hany eve o mindig februar elso feleben jar el nyaralni, amikor a szuletesnapja is van. Ez igy lett volna iden is.
De szolt Anettnek, hogy nyugodjak meg, o szuleszt, iden kesobb nyaral, mert en vagyok a 17. (!!!) februari szulo noje. Ez azert durva mennyiseg.
Katkatt: orulok az ischler sikerenek es ne band, hogy nem kostoltad meg tegnap, mivel az ischler masnaposan kezd jo lenni. Addigra puhul ossze a teszta a lekvarral, csokival, akkor lesz igazan jo omlos. Ahogy telnek a napok egyre jobb lesz, bar nalunk max harom napon belul elfogyott mindig.