Helló csajszik,
Zsú: már én sem vagyok vizes, úgy látszik hőségfüggő is a dolog.
Brigi: nagyon örülök neked, és tiszta szívből kívánom, hogy nagyon boldogok legyetek (nálunk is volt fél év mosolyszünet 2x is... aztán mégis lángolunk már 10 éve)
Bori: találtam egy jó babakocsit, majd felteszem ide nemsokára. Egyébként azért kérdeztem, mert a János Kórházban a 36. héttől van szülésfelkészítés... Nem is értem miért van olyan későn?! Vagy mihez képest késő?!
Babamozgás: nálam is össze-vissza (reggel-este-délután) de nem számolom, csak örülök neki, ha megmozdul, kicsit beszélgetünk aztán gondolom dundizik tovább. Egyébként a szülésznő azt mondta, hogy a vége felé kevesebbet mozog, mivel kevesebb a hely, de szerintem ez is annyira változó, mindenkénél más.
Szivvi: napló beszerezve, kis kék cünci-müncis, bőszen fogom töltögetni!

Én libero és huggies vettem, kis kiszerelésben, és majd eldöntöm, hogy melyik a jó. Egyébként a barátnőm nagy 4,20kg babájának a libero vált be, a többi kicsike volt,
itt szorított, ott szorított..Egyem a "szivit"!
Hátonfekvés: én sokat fekszem háton , felhúzott lábakkal, azt mondta a védőcsajszi, hogy így érzem legjobban a baba mozgását, (nekem ez tényleg bejött) és ha nekem nem fáj a derekam, vagy nem húzódok, akkor nyugodtan feküdhetek háton. Ez sem egyforma mindenkinél. Pl. oldalt alszom el, és háton ébredek.

Ki érti ezt?
Gurgula, Ági: nagyon gratula a jó hírekhez, ez szuper!
Zsuzsi: megkaptam az intimtorna Cd-t, de valahogy annyira nincs kedvem hozzá, pedig tudom, hogy kéne, hátha még utaznom is kellene!!! HAJ!