A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszi lányok! Remélem tényleg rendeződünk, de még nem élem bele magamat nagyon :oops:

Én fürdetéshez tuti a gyógyszertári cuccot fogom használni. Eddig is bejött, meg az ára is sokkal kedvezőbb mint a bolti :oops: Pelust én is a liberót veszem először vagy huggiest. A pamperset nem szeressem :roll: De elhet, hogy megpróbálom a tescosat, Máté azt használja most és tutijó! :lol:

Én soha nem számoltam a babamozgást :oops: 30. hét után eleve kevesebbet mozog mint előtte. Azt meg érzem, hogy mozog e vagy sem. Ha mozog nem számlálgatok, mert mi van, ha az adott órában csak 8* moccan és nem 10*? :roll: :lol:

Naplót biztos nem vezetgetek, nincs mikor irogassam. Még Daninál irogattam a fontosabb eseményeket, Marcinál elkezdtem, de valahol elvesztem :roll: Máténál is vezetgettem valamit, de ott is mindig elfelejtettem. Lehet valahova most is elkezdem majd, de tuti nem lesz belőle napló, meg külön nem is veszek :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Zsú
Te mennyire rendes vagy!! Nagyon szépen köszönöm, megnyugtattál!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi, kb 12 nagyobb figura van, és kb 20 kiegészítő (hullám, kishalacska, korall), sajnos dolgozom, nem tudom megnézni, de át tudom küldeni a teljes képet, nekünk másfél falra lett elég úgy, hogy ahol nicns ágy, a földtől kezdtük, ahol ágy van, az ágytól.

Kép Kép
nenoke

sziasztok!

Blur! Gratula a babóhoz!

Gurgula! MAjd jelentkezz mi volt az uh-n!

Brigi! Örülök hogy rendeződik a helyzet.

Zsuzsi! A hátonfekvésnek semmi köze nincs a mozgáshoz szerintem, én csak háton tudok aludni, egyik oldalamra sem tudok feküdni, mert kiscsaj addig rúgdosódik, még meg nem fordulok a hátamra.

Mozgás: Én sem számolom, bár nekem szinte állandóan mozog, még akkor is amikor alszik, tegnap meg is jegyezte a doktornő hogy jó sokat mozgolódik :roll: alig bírta lemérni.

Sajnos a találka nekem nagyon messze van, pedig szívesen találkoznék veletek!
További szép napot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Szivvi, igazából az érdem a férjemé. Ő nézte, mert kiváncsi volt, hogy mekkora méretei lehetnek Babácskádnak!!! És akkor tűnt fel, hogy Marcit valamivel, nemsokkal nagyobbnak mérték, akkor hogy lehet a Tied 2600 gramm? :shock: Ettől függetlenül lehet, hogy a praxis súly mérése rossz. Mindenesetre nem lesznek pirinyók!

Hát ha a mai mozgást kell nézni akkor a 330-nál tarunk. :lol: Valahogy nekem a 30. hét után mintha többet mozogna. És sokkal erőteljesebben is. Igaz rúgások kevesek vannak, de rendezkedés-könyök, hát, popsi kidugás, hogyan feszítsük szét Anyát, amikor nyújtózkodunk - rentgetegszer. :lol: :lol: :lol:

kispiskóta

Nenoke: köszi az infót. Nekem a Dzsungeles jön be. Most megpróbálom vmelyik régi pesti kollégámmal megvetetni és elküldetni.

Kép
szücsi

Sziasztok!

Megjöttem, még tekeregtem picit, vettem 2 lenvászon nacit, 2 ropi/db (sötétbarna+keki) gumis derekú, állítóm kényelmesebbek, mint a kismama gatyóim..

No.
A kórházas UH-s dokker továbbra sem szimpi, fapofa az aszissztenssel tugedör..

Samuval minden oké.
Méretek: BDP: 81 mm (múlthéten a saját dokim 80mm-t mért)
HC:295 mm, FL: 57 mm..
Jó szívműködés és magzatmogzás, telődő gyomor és hólyag..placenta a hátsó falon: G-I. --> ez nemtom mi..???????
Átlagos mennyiségű magzatvíz.

Ahogy Zsu is írja, rúgásból már kevesebb van, hullámzás, kinyomás itt-ott :lol:

Amíg vártunk az UH-ra Samuka nagyon hullámzott, egy nőci messzebb ült tőlünk és mosolygott...háhá
torolve_20131003125716

Most rohanok, még jövök!!!!!!!!!

Ha vki. tudja, hogy mit jelent a méhlepénynél a G-I. az lécci írja meg, kösziiiii
puszi
gurgi
torolve_20131003125716

Gondolom a minősége lehet és vszínű, hogy jóó :roll:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Szivvi, mi Dm-es újszülött pelust vettünk, Eminél is bevált.
Popsitörtlőt meg mindig is Dm-est használtunk, nincs vele gond.

Babanaplót majd meglátjuk, mennyire lesz időm. A fontosabb dolgokat biztos fel fogom írni.

Magzatmozgást nem számolok, nem is szeretnék. Mozog ő eleget.

Brigi, örüök, hogy rendeződik a helyzet!

Tényleg, Bori, nem tudod, meddig van még a szülésfelkészítő az Istvánban? El kéne már mennem egyszer-készer, legalább megismerjem a helyet.Nyáron állítólag nincs.
Te is ilyen ritkán mégy dokihoz? VOltam a 20. héten, a 28. hten, legközelebb a 33. végén. UH volt a 19. héten a kürházban, a 28. héten a dokinál (de ott nem mért semmit, csak megnézte a szívét, mert az nem jó gép), legközelebb a 32. héten lesz.

Utána már csak ctg lesz, vagy van még uh?
Tőleg vett/vesz majd streptococcus tenyésztést?

Na, én is eldöntöttem, mikor szeretnék szülni. A többséggel ellentétben semmiképpen nem hamarabb, mint a kiírás. Valamikor a betöltött 40 hét körül jó lesz.

KépKépKépKépKép
uxi

G-I. szeritnem a lepény érettsége I-es fokozat, az ilyenkor teljesen jó.

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgula!

Gratula Samukához! Nagyon szépen fejlődik. A G1 jó érték. ne aggódj! (méhlepény érettségére utal.)

Emi

Kép Kép
emi_25

Hali!

Hazajöttem a Klinikáról, minden rendben, nem rövidültem tovább, nem nyíltam, maradt a c1000. További ágynyugalom. Baba szívhangja 158, azt mondta a dokim, az jó.

UH csak 2 hét múlva lesz :cry:

Sztem Kispicur többet mozog és erőteljesebben, mint korábban, de én sem számolom. Naplót nem vezetek (pedig kaptam), de ha ennyi a ráérő időm, kitöltögetem.

Vki írt egy pelenkáról, aminek hátul nincs gumizása. Melyik az?

Gurgi, Ná
De jó, hogy minden rendben Veletek, meg a törpökkel!

Mindegyik újszülött pelus olyan, hogy védi a köldökcsonkot?

KépKép

KépKép
szivvi

Halvány gőzöm, milyen az újszülött pelus. Eddig ugyanis mi egyenesen a 2-es mérettel indítottunk.

Most (a most vagy sose alapon) kipróbálom az 1-est is, de még az ép csomag figyel a polcról.

Kép
kissmanó

Csajok, milyen jó, hogy jó hírekkel szolgáltok.
Ügyesek vagytok, s a bébik is azok.

Kép
kissmanó

Manó
A tegnapiak alapján, lehet mi is kihagyjuk a legkisebb pelust :wink:

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok, ez a második hét, hogy semmi kedvem intimtornára menni. Jó a torna, de hosszú nekem a másfél óra, és itthon rendszerint úgy kifárasztom magam, hogy nincs kedvem gyakorolni. Az alap gyakorlatokat már tudom, ha azokat csinálom a szülésig, ugye nem gáz, ha nem megyek tornára? Asszem még két vagy három alkalom lenne... :roll:

Kép
zsuzsi**

Jaj, nekem meg el kéne már kezdeni az intimtornát. De sosem volt rá lelkierőm. :cry:

Kép
nenoke

De én nem a tornára nem akarok menni igazán, hanem BKV-zni nincs kedvem. Annyira fáraszt... Csak aludnék...

Kép
zsuzsi**

Helló csajszik,

Zsú: már én sem vagyok vizes, úgy látszik hőségfüggő is a dolog.

Brigi: nagyon örülök neked, és tiszta szívből kívánom, hogy nagyon boldogok legyetek (nálunk is volt fél év mosolyszünet 2x is... aztán mégis lángolunk már 10 éve)

Bori: találtam egy jó babakocsit, majd felteszem ide nemsokára. Egyébként azért kérdeztem, mert a János Kórházban a 36. héttől van szülésfelkészítés... Nem is értem miért van olyan későn?! Vagy mihez képest késő?! :shock:

Babamozgás: nálam is össze-vissza (reggel-este-délután) de nem számolom, csak örülök neki, ha megmozdul, kicsit beszélgetünk aztán gondolom dundizik tovább. Egyébként a szülésznő azt mondta, hogy a vége felé kevesebbet mozog, mivel kevesebb a hely, de szerintem ez is annyira változó, mindenkénél más.

Szivvi: napló beszerezve, kis kék cünci-müncis, bőszen fogom töltögetni! :lol: Én libero és huggies vettem, kis kiszerelésben, és majd eldöntöm, hogy melyik a jó. Egyébként a barátnőm nagy 4,20kg babájának a libero vált be, a többi kicsike volt,
itt szorított, ott szorított..Egyem a "szivit"! :lol:

Hátonfekvés: én sokat fekszem háton , felhúzott lábakkal, azt mondta a védőcsajszi, hogy így érzem legjobban a baba mozgását, (nekem ez tényleg bejött) és ha nekem nem fáj a derekam, vagy nem húzódok, akkor nyugodtan feküdhetek háton. Ez sem egyforma mindenkinél. Pl. oldalt alszom el, és háton ébredek. :roll: Ki érti ezt?

Gurgula, Ági: nagyon gratula a jó hírekhez, ez szuper!

Zsuzsi: megkaptam az intimtorna Cd-t, de valahogy annyira nincs kedvem hozzá, pedig tudom, hogy kéne, hátha még utaznom is kellene!!! HAJ!

Andrea
Kép
kindernay

megvettük a kádat!okbaby onda tipusú.elhoztam a nyári katalogust a brendonból.jó ötleteket lehet csórni belőle.

mi is liberoval kezdünk aztán huggies jön ezeket a tippeket kaptam én
is aztán majd kisérletezünk a többivel.
nekem azt mondta a védőnő semmilyen kozmetikai cuccot ne vegyek johnsont meg főleg ne

Bridzsi

Kép
esztora

Kismama magazin toplistája alapján:

1./ NATIA ATLANTA (hordozójával kiegészítve akár kezdő szülőknek is megteszi, különösen, ha sokat kell emelgetni...) központi fék, majdnem vízsintesig dönthető, ötpontos öv, levehető karfa, egy kézzel lapra csukható, kiegészítők: napfénytető, bevásárlóháló, lábzsák, hordozó az árban, ár: 31.990,,-Ft

Kép

Andrea
Kép
kindernay

2. Symbaba Corrado Travel (városi csatangoláshoz) fékezhető kerekek, öt fokozatban dönthető, ötpontos öv, lecsúszásgátló, esernyőre csukható (7,5 kg) napfénytető, bevásárlóháló az árban, külön: szunyogháló, pelenkázótáska, napernyő ár: 14.990,Ft

Kép

Andrea
Kép
kindernay

3. Neonato Pluma (nekem ez tetszik a legjobban) ideális tömegközlekedési eszközre való felszállásnál, könnyú súly (7.7 kg), központifék, majdnem vízszintesig dönthető, ötpontos öv, levehető karfa, erős, laposra csukható, lábzsák, esővédő, merev bevásárlókosár az árvan, ár: 35 990,-Ft

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Bori: sajnos nem látszanak igazán a színek, meg minden, mert újságból fotóztam, de hátha segít még plusz verziónak, legvégső esetben...

Andrea
Kép
kindernay

kérdés:védőnénim listáján éjszakai betétet ír a kórházba, de az nem lesz kevés? valami tena-t szoktak emlegetni nem? azt hol tudom beszerezni, gyogyitár???

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

johnson-ról én sem hallottam jót, és nekem is mindenki a gyógyszertári dolgokat mondja!
és vn is mondta, hogy újszülött korában az illatanyagokat és az ilyen johnson stb cuccokat kerüljem, legalább abban a 6 hétben...én ezzel egyet is értek

lynia-

hallo mindenkinek,

örülök a jó híreknek, Brigi nektek is nagyon!
Blur mami vigyázzál magatokra!
Gurgi, te hol vettél nacikat? nekem is kellene, de nem bírom a várost nyakamba venni...
Nenoke, olyan édi a babaszoba, hol lehet beszerezni ilyen csodákat?
képzeljétek, Bubikánk 1750 g így 32 hetesen, és sohasem akarja magát megmutatni, mindig eltakarja az arcát, csak pillanatokat lehet elkapni....
tegnap teljesen kiakadtam az Rs-ben, miután közölték, hogy 4-6 hét a megrendeléstől a bútor megérkezése.... én nem akarok addig várni.... 2007-ben ez annyira béna, hihetetlen, elfogadhatatlan....
holnap megyek a Kenguru Goldba nézelődni, majd beszámolok, ha látok valami szépséget....

legszebbeket kívánom mindenkinek,

üdv,
Ildi

Zsuzsi, ne érezd magad rosszul a torna miatt, én most beiratkoztam magánórákra, még csak egyszer voltam, de nincs hozzá túl sok kedvem.... bár az aranyerem miatt baromi hasznos lenne... ha otthon gyakorolnék....(((

Kép
lidikoka

Szücsi nekem is ilyen tüneteim vannak.Állítólag gomba legalábbis arra írt fel a doki kúpot.

Állítólag a baba heti 2Odkg hízik,úgyhogy 2 hét alatt 1kg hülyeség.

Én már összekészítettem a kórházi cuccaimat,mert szerintem hamarabb fogok szülni a lepény érettsége miatt.Bár a kisfiúk a védőnő szerint tartani szokták a kiírást.

Brigi pont a heti Nők Lapjában olvastam egy olyan esetet mint a tietek és happyend lett a vége.ugyanaz a szitu volt mint nálatok.

Nekünk még hiányzik a babakocsi,de nem is tudom milyet vegyünk.A bababútor 1 hónap múlva kész.
pillangó7

brigi, erz szupi, hogy alakulnak a dolgok!

még valami (elírogatok magamban)
vn-től kaptam számlálós papírkát, 28-án kell kezdenem a dolgot, és ahhoz az órához kell x-et tennem, ahol megvan a 20 mozgás, de mondta, hogy nem 1-1 rúgást kell számolnom, hanem "mozgáscsoportokat" vagy miket...szóval rúgdos pár percig az 1 kis idő múlva megint rákezd az még 1, és ebből legyen legalább 20 este 6ig! ha nincs meg, irány a kórház!

kaptam prospektust őssejtvételhez, és van egy pesti cég akik részletre is megteszik, 20 évig havi fix 1500ft, de én nem tervezem még így sem...

hoppááááá, előtej, az millen is? nekem néha eddig egy-egy apró csepp megjelent a bimbómon, az átlástszó volt, de minap (igaz maceráltammagam :roll: ) kicsit megnyomván egy pici spricc is vót :o

lynia-

Ja és a babamozgással kapcsolatban:Reggel és este kell fekvőhelyzetben megfigyelni a mozgását.Fél óra alat ha 5-6 alkalommal kell,hogy mozogjon és az már jó.Annyit biztos mozog ne aggódjatok!
pillangó7

Emi 25, Andi, Manó, Uxi meg mindenkiiiiiiiiiiii!!

köszike, arik vagytok...gondoltam én, hogy a G-I. az jóó lehet :lol:

Lidikóka!!
Az Ázsai Centerben vettem, azaz kínaiban..mivel itt lakunk közel hozzá, pont ilyet szerettem volna, első boltba bementem és lám sikerült találni...a mérete elég durva XXXL...de ugyebár ezek a kínai elcseszett méretek, azért ekkora bálna nem vagyok..háhá :lol:
Szal, tényleg nagyon kényelmes és jól néz ki.
Pont olyan lenvászon naci, mint amilyet 2 éve a Promodban vettem csak 4szer ennyiért...szal megériiiiiiiiii

Zsuzsikám!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a torna miatt..csináld otthon, amit eddig tanultál..hm?? :wink:

Lidikóka!
Samu sem nagyon mutogatta magát, csak a kukiját.. :lol:
torolve_20131003125716

fúúú, tudom már mit akartam én is, hogy honnan a gurgi naci, na de már meg is van... asszem én is beruházok

lynia-

Emii!!

Ennyire szigorúan kell figyelni a mozgást?? :shock:

Hát, nemtom, én inkább a természetre ill. Samura bízom..a lényeg, hogy mozog, viszonylag sokat. pl. vasárnap szinte egésznap de hétfőn már kevésbé, sztem ők is élnek egy bizonyos ritmusban és esetleg megérzik a frontokat is...

TENA Extra lady betét, amit a gyógyszertárban lehet kapni, egy csomagban 20 db van és 800 Ft..hozzá pedig nagyon szexi necc bugyi, TENA eldobható bugyogó..

Lányok, most TENA Extra vagy Super kell???????????????????
torolve_20131003125716

Ja, és egyenesszárú a gatya és van rajta zseb elöl és megkötős, gumis derekú, de mondom lányok, baromi kényelmes, amikor leülök nem kell húzogatni lefelé, hogy ne szorítson...
torolve_20131003125716

Emi: Tena betét a DM-ben is van, sima e.ü. betét. Én sima normál méretet vettem, ezt tanácsolták. A kórházba viszont óriás betétet viszek, mert állítólag szükség lesz rá, a tennára viszont a kórház utáni napokban, amikor már csillapodik a vérzés. :?

Ildi: ne haragudj, hogy ilyen személyeset kérdezek aranyér problémával csinálsz valamit az intimtornán kívül? Nekem is van.

Gurgi: én is ugyanilyen gatyót vettem a minap.... XXXL kínai, lenvászonszerű, guminélküli csoda. :wink:

Mozgással kapcsolatban egyetértek Gurgival, szerintem is változó, ahány baba annyi féle. NEm? :lol:

Gurgi: fentebb írtam, nekem azt mondták, hogy vegyek legalább 2 zacsi betétet egy nagyot TENA Extra (elvileg elég) és egy sima e.ü. betétet, mert csak az elején vérzik nagyon, és utána nagyon kellemetlen ez a "paplan" a lábad között.

Andrea
Kép
kindernay

szóval gyogyitár, asszem oda is be kellene már térnem

nekem vn azt mondta, igen, ennyire nagyon figyuzzam, mert ebből következtetnek mindenre, na meg nst-ből, nehogy az legyen, gogy már nem kap elég tápanyagot és gyengül meg stb.

lynia-

Most a babanet órája késik?

Andrea
Kép
kindernay

köszi a válaszokat, az extrát nem tudtam, hogy hol lehet, mezei dm-ben is-e vagy ...

megyek, fürdetés van :P csak már lenne tényleg az, alig várom!

lynia-

Emi: asszem én már idegösszeroppanást kaptam volna, mert nekem nem lehet így szabályosan érezni a sok magzatvíz miatt.... Mikor felment a víz, 1 nap után rohantam a kórházba ahol megnyugtattak, hogy minden oké, csak a magzatvíz olyan sok, hogy kevésbé érzékelem a mozgást. Na ilyenkor mi van? :cry:

Andrea
Kép
kindernay

Főzök egy kis csípős lecsót. Hmmmmmm! :P
Jók legyetek, majd még estefelé benézek.
Ja! Már este van. :oops:

Andrea
Kép
kindernay

nnna, kati írt sömöst, és kérdezi, hogy áll a tali, szóval foglaljuk össze az eddigieket, helyesen olvastam-é:

piskóta, gurgi - vonatozás-utazás miatt kérdéses
szivvi, esztora ok?
és ugyi szücsi és bori és páran ... már nem igazán tudna
dátumra tipp valaki? (én még jövő 7 meló, attán bármikor)

lynia-

andi, amúgy én is tartok tőle, vagyis szerintem 20 nincs egy nap, de amiko mozog, akkor nagyon és erősen és sokat...

lynia-

Emi

Sztem mi Esztorával bevállaljuk! Én jövő 7-re "csak magammal foglalkozok" napokat terveztem, fodri, kozmetika, meg lehet patás, ja meg hétfőn jógázni megyünk! Az utána héten hétfő-kedd-csüt a jó nekem!

KépKép

KépKép
szivvi

Megvettem a pelenkát (libero newborn), és néhány kórházi felszerelést!!!!!

Manó! Ha jössz pestre, akkor a váci úti brendont kéne megnézned, és esetleg a Kenguru Goldot az Árpád-híd túloldalán, a Shop Stop-ban (metro, egyes villamos, kb fél óra ajtótól, ajtóig). Ha akarod, és még egyben leszünk, akkor szívesen elkísérlek. Nem kell ott megvenni, de rengeteg típus van.
Mingyá lementem a kritérium rendszeredet, és megnézem, brendon összesítőben. Ja, és a májusi Kismamában is van összefoglaló!
Nekem a gyerek arréb rakása mostanában mindig bejön, ha éppen kirúgja a ház oldalát!

Gurgi! Sztem is azt jelenti a G - I, hogy I-es érettségű a placenta. Ami annyit jelent, hogy már túl vagy a 30. héten, ezért kicsit meszesebb a placentád, mint a 16. héten volt. Ha III-as lesz, akkor már szülni kéne. Sztem teljesen normális. Nekem spec a 32. héten volt I-es.

Uxi! Igen, én is úgy tudom, hogy nyáron nincs kiképzés, de nem tudom, mi a nyár. Ha nem felejtem el, holnap megnézem, mert megyek az első ctg-re.
32. héten voltam uh-on, utána a dokinál, megírta a tgyás-hoz a leletet, meg a beutalókat, ellenőrizte a méhszájat.
36. héten ctg, vérvétel, vizeletvizsgálat
37. héten ctg
38. héten uh, ctg, kenetvétel
39. héten ctg,
40. héten ctg, vagy szülés,
utána négynaponta (???) ctg, amíg be nem indul a szülés

Ná, az én barátnőm gyerekeinek nem volt jó a Pampers, mert hátul nem volt elég szoros (vagy nincs?) a gumirozás. De most mondta a tesóm, hogy nekik minden méretből a pampers jött be, és a libero meg egyik méretből sem.

Zsuzsi! Jó, hogy mondod! Egy hete nem tornáztattam a gátamat. Jaj.

Mozgás. Nekem minnél nagyobb, annál többet mozog. Mondjuk a melső falon tapad a placenta, szal lehet, csak most érzem jobban. De számolni nem fogom senki kedvéért, több dolgom is van annál!

Andi! Nagyon édes vagy, de ezek nem dönthetőek 180 fokig, és nekem az a legfontosabb szempont, csak utána jön a súly szempont! (Tudod, túl sokat tanultam a témáról, bébikomp-utálat, miegymás. Hüje kos….)

Tena. Inkontinencia betét, sokan azt ajánlják, és abból is a nagyobb méreteket. Ma a DM-ben csak normál volt, megnézem majd gyógyótárban is, és veszek még egy extrát. Inkább legyen felesleges, minthogy csöpögjek, vagy a párommal kelljen vetetni… Így egy tena normál, egy tena extra, és egy always ultra night-tal indulok neki a projektnek. A tenának nincsen szárnyas változata! Jobb a nedvszívókája, de könnyebben mellémegy.
Vendég

TENÁ-t sztem lehet kapni gyógyászati segédeszköz boltokban is, úgy hallottam.

Ildi, én is azt kérdezem, mit csinálsz az aranyereddel, nekem is virít hátul :cry:

Lányok, h lehet a légzésgyakorlatot megtanulni a szüléshez? Amikor még járhattam a tornára, csináltuk egyszer, de az régen volt, én meg elfelejtettem :oops:

Andi, lecsóóóóóó..... nagyon megkívántam..... kár, hogy már vacsoráztam....((( aranyérre térve, kérdezz bátran... nekem a terhesség előtt is kijött többször.... most mivel nincs naponta székletem, ezért jön ki.... nagyon jó rá a torna.... tegnap csak pár percig csináltam... nem volt több háromnál, és reggelre már nem volt kinn....
javaslataim az eddigi tapasztalatok alapján:
-körömvirágkrémmel bekenni, nekem ez rutin általában a fogmosi után (székelés előtt is jó, mert könnyebben kijön a kemény széklet, de be kell nyúlni bátran, hogy a széklet kicsússzon)
- lenmag, bioboltban lehet vásárolni, joghurtba kell tenni, székletlazító
-meleg fürdő most nem annyira jó, de egyébként nem terhesség esetén szupi
-ha kijön, vissza kell tenni, ebben is segít a körömvirágkrém

Köszi Gurgi a naci infót, épp holnap akartam elkezdeni a nyári naci beszerzést.... azt esteleg még megkérdezhetem, hogy mibe kerülnek ezek az Ázsiában? A fiaink úgy érzem a fejünkre fognak nőni, már most azt csinálják, amit ők akarnak...)))

van közöttünk valaki, aki Dunakeszin lakik?

jó éjt,
Ildi

Kép
lidikoka

Ági és Andi,
a tangát is mellőzni kellene, nem túl jó az aranyérnek, de én nem bírok mást felvenni... az előző üzimben írtam az aranyér orvoslásáról...
:?

Kép
lidikoka

A Pampersnek nincs hátul gumírozása.
Viszont jó magas a dereka. Hosszas kereségélés után Eminél azt használunk.

Tena: jól rögzít a tena hálós bugyi, eldobható, nem drága.
Én anno a legeslegnagyobb tena betétet vittem+gézes vattát is tettem bele, a kettő együtt jól bevált. Az első hét után pedig jó volt a tena kisebb mérete is, azt még további 5 hétig viseltem, már nem hálós bugyival, csak kismamabugyival.(LEgnagyobb tena nicns a Dm-ben, csak gyógyszertárban, és elég nagy csomaggal adnak, akkora, mint egy kisebb bőrönd).

Ja, most nem bírom elviselni a magashasú, köldök fölé érő hatalmas ormótlan kismamabugyikat, de szülés után nagyon kényelmesek ám!

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?