Sziasztok!
Gátmasszázs: Már megvan a leírás, olajokat próbáltam beszerezni, de itt a környéken nincs

Asszem csak orbáncfű volt, egy kis üveg ára 670... Nem tudom, hogy ez sok-e vagy kevés...
Moni: Az isten szerelmére, ne hallgass arra a libára! Mi az, hogy 1 hét alatt 5kg-t adj le??? Menjen már a búsba...

Most fogsz igazán hízni, akár egy fél kilót is hetente, hiszen a pocaklakód most húz bele igazán heti negyed!!! kiló gyarapodással... Fogd vissza a só és fűszerfogyasztást, igyál rengeteg folyadékot, ha vizesedsz, de az étkezések maradjanak...

Így lemehet egy kevéske víz rólad 1 hét alatt, de 5kg biztosan nem (nem is lenne egészséges)...
Csiri: Mekkora lett a hasad

A legutóbbi kép óta 2x akkora lett

Csinálj nekünk egy vaku nélküli fotót, hogy jobban megszemlélhessük azt a nagy pocakot
Bari: Pléd nagyon aranyos... Nem lesz az agyerek túlon túl bebugyolálva hazafelé?
A hízástól pedig nem kell tartani, ha nem hirtelen történik meg. Bari, mi az hogy sokat hízol. Ez annyira relatív

Ha kicsit vizesedsz és nincs más, akkor nem kell aggódni
Flow: Nekem a múlt héten az UH alkalmával csinált a dokim azt is... Semmi extra
Tegnap olyanokat rúgott este a fiam, hogy a könnyeim potyogtak tőle (asszem a méhszájat találhatta el 2x is...).
Voltam reggel házidokinál, kiirattam magam táppénzre. Hivatalosan is "ingyen élő" lettem

Ja, és soron kívül behívtak

Végre volt valami hasznom is ebből a nagy pocakból
Lassan el kellene majd indulnom az eredményeimért a laborba... Most nem igazán van kedvem

Lehet visszadőlök egy picikét...