A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Én sem tudok magammal....

Kép
melike

MELIKE-SZILVI!!!!
Csak így tovább!!!!Jól elvagytok :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok CSajok!

Bocsi hogy nem sűrűn jelentkezem, de az építkezés céljában vagyunk, elég sok a meló.

Egy gyors kérdés. Tegnap óta tök furi a szívem. Olyan mintha akkorákat rúgna, hogy a torkomban érzem. Vagy mintha néha összeszorulna. És nem csak egyszer egyszer hanem rendszeresen! Nektek volt ilyen? Tisztára félek, holnap megyek dokihoz, egy EKG-ra ha nem múlik.
Tegnap délelőtt voltam védőnőnél, a vérnyomásom rendben van, vagyis akkor még rendben volt, délután jött ez elő!
A baba mocorog rendesen, arra is gondoltam hogy Ő fekszik úgy, hogy nyom valami fontos eret, vagy ilyesmi, de félek hogy ez valami más. Nyugtassatok meg!

Sziasztok!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Viki engem is aggaszt a szivem,de nekem gyorsan kalapál,holnap megkérdem én is a dokimat,hogy mit tehetnék ellene!!!

rakom a plédet :wink:
Vendég

Kép
Vendég

édi a pléd!!!!!! A lányod is az :D
bszilvi25

Nagyon jó pléd.Kicsit még nagy,nem?

Kép
melike

Csiri:de kedves vagy. :lol: Inkább írnátok valami érdekeset.

Kép
melike

Ezt én kis plédnek nevezem,a másik nagyobb :lol: :lol: :lol:
Már kipróbáltam,és 4-be hajtva rátudom tenni az ülésre.Mert gondolom kell valami takaró amikor hozom haza.
Ti,hogy tervezitek?
Vendég

Itt vagyok... ragyogok...
(ne aggódjatok, rossz pénz nem vész el... legfeljebb csak átalakul :wink: )

Vérvétel
Nekem mindig ilyen korán van... ágyban, párnák közt... :lol: :wink:

NST-re én hetente 2-szer járok a dokimhoz... hetente 3-szor meg a szülésznő barátnőmhöz... (vagy, amikor éppen rám jön a para...) és akkor csinálnak UH-t és Flow-t is :oops:

Védőnő engem is cseszegetne a súlyommal... lassan 70 kiló leszek... :oops:

Most szaladok... Petimet "eladtam"... mamázik... mi meg apával megyünk megnézzük a ralisokat... :lol:
Vendég

Gigi hetente 2 nst?Te aztán nem bízod a véletlenre :lol:
Vendég

Bárány
Hazahozási terv... babakocsiban bébi és hazasétálunk... vagy hordozóban a kocsiba...
Kb. 5 perc az út...
Júniusban én nem nagyon akarom takargatni...
Vendég

[quote="bárány"]G írta:bárányigi hetente 2 nst?Te aztán nem bízod a véletlenre :lol:

Ennyi a dokinál... meg a többi, amit a barátnőmmel intézek... :oops: :wink:

(para-mami Gigi)
Vendég

Bari!
édi a pléd és még mindig szép a lányod :wink:

Nem tudok semmi érdekeset írni,azt vártam,hogy majd Ti.... :shock: :?
Vendég

Az én dokim csak a 35-36 héttől javasolja az nst-t..
Amúgy mint tudjuk én is paramami vagyok de megpróbálok fatalista lenni...másként behülyülnék mégjobban!!
Ha baj akar érni akkor fog is napi 10 nst melett is,ha meg nem akar akkor nem fog!!
Barátnőm(22hetes) olyan beteg,hogy lázas és olyan fájdalmai vannak,hogy az ágyból nem tud kiszállni,fáj keze lába mindene...mondanom sem kell,hogy vasárnap itt volt....gondolhatjátok,hogy be vagyok szarva,hogy elkapom-e...akár mi is legyen az :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Csri köszi:kinai ez a pléd is 1600.
ócsó ugye?
Vendég

Rakok fel hétfordulós pocit!

Nálunk is a 36. héttől van, heti 1 nst.

Hazahozni mi hordozóban fogjuk a babát, és már úgy várom!!! :lol:

Már régebben is kérdezgettem, de nem nagyon reagáltatok rá, úgyhogy bepróbálkozom még egyszer: Ti mit gondoltok a gátmasszázsról? Mostanában kellene elkezdeni. Én megvettem már hozzá a mandulaolajat, apa beajánlkozott, :oops: hogy segít, de érdekel a véleményetek. :wink:

Kép
Kép

almaani
Kép
almaani

Almaani!
Gátmasszázs téma nekem nam aktuális,bocsi,de nem tudok a témához hozzászólni.... :?
Nagyon tetszik a második kép!!!!! :lol:

Bari!
Occsó vót ja!!!!

Láttátok a hal a tortánt???? :shock: :shock: :shock:
Könnyesre röhögtem magam Karda Beán....van huzatja a nőnek....szerintem egy kisebb kocsma napi italfogyasztását egyedül betermelte este.... :shock: :shock: :shock:
Vendég

Almaani!
Jol megnött a pocakod!!!!!
Szép kismami vagy! :D
Vendég

Csiri: nem a BK-t nézted? Egyidőben volt, nem? :lol:

almaani
Kép
almaani

Moni: köszi :lol: :oops:

almaani
Kép
almaani

Rakok fel még egy képet, a baba cumijáról, amit másfél éve vettünk Barcelonában. Apa ugyanis fanatikus Barca drukker (mondjuk én is nagyon szeretem a focit, apum miatt ebben nőttem fel), úgyhogy akkor is meccsen voltunk kint és megvettük az akkor még csak álom-babánknak a cumikat. Hiába, nem lehet elég korán kezdeni a gyerek ideológiai nevelését. Úgy tudom, már az edzéstervek is készülőben. :lol: :lol: :lol:

almaani
Kép
almaani

Ja, a kép lemaradt! :lol:

Kép

almaani
Kép
almaani

Durva ez a cumis dolog!
Tetszik hogy már 2 éve megvetéttek! :D :D
Vendég

Jó reggelt!

4-kor keltem :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

De most megpróbálok aludni még. :roll: :roll:

Almaani: szép poci!
bszilvi25

Almaani kétszeresére nőtt a hasad az utólsó kép óta :shock:
Föladták az izmok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jó a cumi!!

Csiri...akko jóó ha te is ocsónak tanálod :wink:
Vendég

Halihóóó!!!
Almaani!
szánom bánom bűnömet,de Karda Bea most lekörözte Magdi anyust.... :oops: :wink:

Szilvi!
Aludj vissza!Én lekopogom...(kopp-kopp)de éjfélig szenvedek mostanában csak és utána márcsak 1-2 szer ébredek fel egy fordulásnyi időre kb reggel 6ig... 8)

Készülnöm kellene,mert megyek UH-ra,még jó,hogy nem konkrét időre kell menni,mert tuti elkésnék.... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Kicsi fiam korán ébresztett... (Tomi)... úgy döntött, hogy éhes...

Almaani
Szép a pocakod :lol:
Cumi :lol:
(én nem vagyok focirajongó... sőt... bármit sportolhatnak a gyerekeim, csak ne focizzanak... :oops: )
Vendég

Gigi nálunk a foci szóba sem jöhet..ha látnád a fiam futási technikáját megértenéd:):)
Szeptembertől cselgáncs
Vendég

Ma megyek orvoshoz...
Azért örülnék ha lenne ultrahang...így 10 hetente nagyon kevés :x
Kiváncsi lennék a súlyára stb...
Legközelebb asszem a 38. héten van..18-28-38 tök sz@r
Vendég

Bárány
Én ki szoktam "sírni" a doktor bácsimtól UH-t... meg flow-ot... :oops:
Babasúlyával én nem szoktam foglalkozni... az csak egy becslés... inkább arra figyelek, hogy a mérhető méretek (ezt szépen megmondtam) egyenletesen növekedjenek...

Petit majd elküldöm vizilabdázni... azok jó testű, jó eszű krapekok... (nagy részük diplomás)... a focistákat meg lehet nézni...
Vendég

Én azt sem tudom mi fán terem a flow...
Csak tippelek,hogy az a keringés vizsgálat..
Régen nem volt..tehát én még sosem voltam
Azért te potekciós vagy...egyszerű halandó ilyen vizsgálatokat nem tud kisírni :cry:

Az én fiamnak is életeleme a víz és elég jólúszik...de sajnos nagyon nehezen lenne kivitelezhető,hogy usziba hordjam...főleg most,pedig a vizilabda nekem is bejön
Vendég

Én nagyon hiszek a súlybacslésben nekem 3x már eltalálták szinte dekára pontosan,a többi mérethez meg nem értek,van táblázatom,de mire azt kibogozom :shock:
Eggyet tudok az én babámnak rövid a combja...
Vendég

Jó reggelt!

Mostanában én is korán kelek. csinálok apának reggelit, odarakom az ebédjét és már megy is, én pedig már nem tudok visszaaludni, mert már Picur nem engedi, de délben vagy délután mindig le kell dőlnöm kicsit.

Mindenkinek mennek a drukkok, akik dokihoz vagy UH-ra megy!

Bari
- aranyos pléd!

Almaani - szép pocifotó, nagyon csinos vagy!

Gátmasszázs
- lehet, hogy kellene, de majd csak a 36-37. héttől fogom, ha egyáltalán természetes úton szülök. Egyébként milyen olajok kellenek hozzá?

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

na mentem!majd jövök,írjatok!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.30 13:05-kor.
Vendég

Csiri kétszeresére nőtt a melled az utolsó kép óta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Külömben meg megkérhetnél valakit,mert ezek a vakubecsillanós önfotók nem adják vissza a valóságot
Vendég

Jó reggelt!

Csiri:csatlakozom az előttem szólóhoz! :lol:

Kép
melike

Vagy csak le kéne kapcsolni a vakut,nem????

Kép
melike

Nekem a gátmasszázs eszembe sem jutott,azt sem tudom hogyan kéne.

Jaj,tegnap Karda Beán én is olyan jókat röhögtem.Ha visszanézi magát...Hát,nem tudom.

Kép
melike

almaani tényleg nagyon szépen nőtt a pocid

csiri a tiédből nem sok minden látszik, csinálj mégegyet vaku nélkül és nem muszáj tükör előtt, nem önkioldós?mert feltehetnéd valahova, s csinálna maga. én mindig úgy csinálom

Kép
Kép
eyi

Sziasztok Csajszik!

Hát mi ez a punnyadás?

Gigi,
nem semmi ez az nst és szívhangvizsgálat-mennyiség...én még nem hallottam a babám szívhangját...a védőnő ilyesféle vizsgálattal soha nem próbálkozott, szerintem nincs is ilyen szívhangvizsgálója...majd a 37. héttől lesz ctg és ennyi.

Vikianyuja,
fura tüneteid vannak, kiváncsi vagyok doki erre mit szól, ilyet még nem tapasztaltam szerencsére. Remélem semmi komoly gondod nincs.

Almaani,

szép kerek pocid van. Én már csinálom a gátmasszázst...én búzacsíraolajjal, amibe most épp levendulát teszek, de eredetileg rózsa és muskotályzsálya kellene, ja és orbáncfűolaj (mindhárom méregdrága és alig beszerezhető)
Én nem csináltatnám apával...persze lehet...de szerintem én férjem engem komplett hülyének nézne hogy mit piszkálom ott magam, vagy pedig másféle dolog lenne belőle:oops:...na meg mikor is lehetne ezt beütemezni, hogy nincs gyerek a közelben és mindketten ébren vagyunk...ilyen időszak nálunk már nincs is... :lol:

Ki is írta hogy a védőnője fogyást javasolt? Móni te?
hát az a védőnő egy ostoba félművelt b...rom...az ilyenhez én többet tuti nem mennék...csupa olyat mondott, amivel csak ártanál ha megfogadnád...és ez a magyar terhesgondozás...ezt fizeti az állam...ahelyett hogy rendes bábaképzés lenne, akik mondjuk értik is amiről beszélnek...

Ja, találtam egy kínai bltot ahol 700 Ft-ért volt szopis melltartó...!!!!
És tegnap megjött a szekrény...igaz hgy lapraszerelve, ez még egy hét mire ennek szekrényformája lesz ahogy apát ismerem :D de már így lassan lecincálhatom a babaruhákat a padlásról, hurrá. :)

Puszik
Dana

Kép
danaaia

én szoktam gátmasszázst, mandulaolajjal.kimondottan gátmasszázsra való olaj. meg bizti van benne más olaj is, de mandula az bizti.

Kép
Kép
eyi

Hűha, képzeljétek a quelle jelezte hogy ma küldi a két szopis melltartót...biztos megtudták hogy vettem 1-et a kínaiaktól...na lesz melltartóm pár darab...januárban rendeltem alig 3 hónap alatt sikerült nekik teljesíteni...na persze most lehet elkiabáltam...és meg se érkezik mert a postások elvesztik vagy eladják...de az email szerint jön JÖN JÖN :lol:

Dana

Kép
danaaia

Sziasztok!

Gátmasszázs: Már megvan a leírás, olajokat próbáltam beszerezni, de itt a környéken nincs :( Asszem csak orbáncfű volt, egy kis üveg ára 670... Nem tudom, hogy ez sok-e vagy kevés... :roll:

Moni: Az isten szerelmére, ne hallgass arra a libára! Mi az, hogy 1 hét alatt 5kg-t adj le??? Menjen már a búsba... :evil: Most fogsz igazán hízni, akár egy fél kilót is hetente, hiszen a pocaklakód most húz bele igazán heti negyed!!! kiló gyarapodással... Fogd vissza a só és fűszerfogyasztást, igyál rengeteg folyadékot, ha vizesedsz, de az étkezések maradjanak... ;) Így lemehet egy kevéske víz rólad 1 hét alatt, de 5kg biztosan nem (nem is lenne egészséges)...

Csiri: Mekkora lett a hasad :lol: A legutóbbi kép óta 2x akkora lett ;) Csinálj nekünk egy vaku nélküli fotót, hogy jobban megszemlélhessük azt a nagy pocakot :)

Bari: Pléd nagyon aranyos... Nem lesz az agyerek túlon túl bebugyolálva hazafelé?
A hízástól pedig nem kell tartani, ha nem hirtelen történik meg. Bari, mi az hogy sokat hízol. Ez annyira relatív :roll: Ha kicsit vizesedsz és nincs más, akkor nem kell aggódni ;)

Flow: Nekem a múlt héten az UH alkalmával csinált a dokim azt is... Semmi extra :roll:

Tegnap olyanokat rúgott este a fiam, hogy a könnyeim potyogtak tőle (asszem a méhszájat találhatta el 2x is...).

Voltam reggel házidokinál, kiirattam magam táppénzre. Hivatalosan is "ingyen élő" lettem :lol: Ja, és soron kívül behívtak :shock: Végre volt valami hasznom is ebből a nagy pocakból :lol:

Lassan el kellene majd indulnom az eredményeimért a laborba... Most nem igazán van kedvem :( Lehet visszadőlök egy picikét...

Kép

Kép
bettica

Tudjátok mire gondoltam...
Lehet,hogy Móni védőnője azt szeretné,hogy a víz menjen le..
Mert úgy már érteném az 5 kilót(litert)
Mert fogyni???? :shock: :shock: :shock:
Vendég

Bari:te este mész dokihoz?

Csajok,nálatok is be van borulva nagyon?
Olyan depis idő van. :cry:

Kép
melike

Melike 2-re kell odaérnem 12.30-kor indulok!
Nálunk is be van borulva ...esőre áll
Vendég

http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html

A nyáriaktól loptam!!
Nekem csak 28 hetes ultrahang leletem van de akkor 5-6 héttel nagyobbnak feleltek meg az adatai..kivéve a comja mert az 1 héttel kevesebbnek!!
Milyen gyerek ez???
Vendég

Na hello csajok!

Vissza tudtam aludni, igaz 6-kor, de összejött. Fél 9-ig! :(
Úgyhogy most nem igazán vagyok a toppon!

Azért keltem 4-kor, mert Apa elment itthonról, és én mindig felkelek
ha kikel az ágyból..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Mindjárt iszom egy kávét
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?