A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Már megint eltűntem :oops: :oops: , de készülődünk ezerrel :wink: .
Minden napra van valami "program"....

Mi is elmentünk szánkózni a lányokkal, és képzeljétek Katus sokkal-sokkal bátrabb volt, mint Anna :shock: . Az overállban ugyan inkább hasonlított holdsétára a mozgása, de élvezte (hát még mi a férjemmel :lol: !).
Egy ici-pici dombocskán is többször le kellett csúsznunk, annyira élvezte!!!! Anna pedig közben "gyártott" vagy 20 hóangyalt :) .

Nem nagyon tudtam visszaolvasni (pontosabban elfelejtettem egy csomót, mire idejutottam :roll: :oops: ), így csak röviden....

Nagyon sajnálom az allergiát! :( El sem tudom képzelni én mit tennék hasonló helyzetben!!!! Kitartást!!!!

A fotók nagyon édesek! Minden baba (nagylegény és nagylány) annyira jól néz ki ilyen pufi téli cuccban! Az persze más kérdés, hogy minimum fél óra a két gyerek felöltöztetése :twisted: .....

Mi megpróbáltuk idén is megcsinálni a lányokról a nagyszülőknek szánt Karácsonyi képet :roll: .....hát nem volt olyan egyszerű, mint egy éve!

Íme a legjobban sikerültek:
Kép Kép

A tavalyi legjobbak (összehasonlításképpen :wink: ):
Kép Kép

És jöjjenek, a kimaradt jelenetek :D :roll: :
Kép Kép Kép

Picibaba pedig köszönjük az érdeklődést, jól van, de még nem aktivizálta magát :? . Még várom az első mozgást, és a 23-án esedékes :twisted: AFP-t.

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

csuri:nagyon jók a képek :lol: olyan szépek ezek a lányok :lol: :lol:

000kata

Jaj Csuri, annyira szépek ezek a lányok, hogy el sem tudom mondani! :) Nem is látszik köztük ez a két és fél év különbség, csak a haja hosszabb Annának! Tényleg gyönyörűek, büszke lehetsz rájuk! :)

Nálunk K sokkalta nagyobb, mint Panna, mint óriás és törpe, nálatok meg annyira hasonlók!

Kép
Kép
dalminha

Kata!
Köszi :D :D !

Dalma!
Nálatok azért van nembéli különbség is :wink: ... és egy kislány ne is legyen akkora, mint az Őt majd mindig megvédő, nagy és okos bátyja :D !!!
Nálunk pedig Anna igazán picurka, sőt a hangja is olyan vékonyka (olyan vízipókos :wink: ), Katus pedig egy kis husimusi.
Ez a kis husimusi ma "ügyesen" rányitotta két ujjára a mosógép ajtaját :shock: :( ! Volt sikítás, meg zokogás (Anna is Vele sírt)! Szerintünk le fog jönni mindkét körme :( , nagyon csúnyán néz ki!!!
Jaj, irtózom az ilyen balesetektől!!!!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Nem tűnik vékonynak, nagyon szép és formás lányka Anna is! Cuki lehet a kis vizipókos (gondolom a csigás) hangja. :) Ő is kis dumagép? Karácsonyi énekek mennek? Nálunk most volt azc oviban karácsonyozás, énekeltek meg verset mondtak együtt a gyerekek, persze az én okos nagyfiam kiálít a sorból, hogy ő aztán nem énekel. :oops:
Sajnálom a kis körmöcskét, a múltkor nálunk is volt hasonló, sztem eltörött akkor az ujja Pannának, mert a felső ujjperc olyan furcsán állt 2 napig, és duzzadt és piros volt. Még most is érzékeny, de már nem ordít ha hozzányúl valamihez.

Kornél nálunk nagyon-nagyon vékony, 13,5 kg, és 96 cm. Minden gatya lecsúszik róla. Panna is vékony, testfelépítésra olyan, mint egy mini 4 éves, nem mint egy pufi kisbaba.

Kép
Kép
dalminha

Jó sokat írtatok! Mire vissza olvastam felkelt Kincsem.

Ission
Nagyon édes a nagylányod! :) Nem is látszik , hogy nem szereti az overállt. ;) Olyan kis huncut.

Irusc
Nagyon, nagyon szépek a lányok!!! Anna kész hölgy! Katus pedig igazi 1 éves. ;) Nekem a kimaradt jelenteke tetszenek a legjobban. :D
Vannak már neveitek???

MÜLLEREK

8400 Ajka 6-os Fő út
6500 Baja Gránátos út 20
5600 Békéscsaba Szarvasi Út 68/2
2092 Budakeszi Bianka utca 1
4031 Debrecen Kishatár út 1
4030 Debrecen Mikepércsi út 168
2400 Dunaújváros 6-os Fő út
2500 Esztergom Dobogókői út
9012 Győr Malomszéki út 9
2100 Gödöllő Bossányi Krisztina u...
3000 Hatvan Bibó István út 3
6800 Hódmezövásárhel... Kaszap utca 20
7400 Kaposvár Áchim András út 4
Kazincbarcika, Hadak útja 11

8360 Keszthely Murvás utca 2
6400 Kiskunhalas Füzér u. 2
3525 Miskolc Szentpéteri kapu 80/...
3516 Miskolc Pesti Út 17-19
9200 Mosonmagyaróvár Szekeres Richárd u. ...
8800 Nagykanizsa Dózsa György út 123
4400 Nyíregyháza Dózsa György utca 4-...
7626 Pécs Siklósi út 68/a
9400 Sopron Ipar Körút
8000 Székesfehérvár Szent Flórián Körút ...
6600 Szentes Csongradi ut
5000 Szolnok Felső Szandai r...
9700 Szombathely Viktória utca 12
2800 Tatabánya Ságvári Endre út 49
2220 Vecsés Fö Út 246-248
8900 Zalaegerszeg Ákötő út

próbálok még jönni....

Kép
Kép
anya1118

Dalma!

Anna vékonyka, de néha tud még olyan babás pufi hasa lenni :roll: .
Régebben sokat énekelt, meg verselt, mostanában szégyenlős, bár ha táncolásról van szó :lol: :lol:
Szerintem az ujja nincs eltörve Katusnak, de olyan úrinősen tartja egésznap :? !
Elhiszem, hogy nem akart annyi ember előtt énekelni Kornél, én sem tenném :roll: :wink: !

Kincsőanya!
Köszi a dicséretet!!! Nekem is azok jobban tetszenek :wink:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Csuri:sajnálom a körmöcskét :cry:
Tényleg azt kérdezni is akartam kislányt szeretnétek vagy most jöhet a kisfiú?Nevek?

Anya:köszönjük :lol:

000kata

Csajok merre vagytok?

Milyen hó van :shock: :lol:

000kata

Kata!

A nevek még alakulóban vannak, de már van néhány döntős:
Júlia, Ágnes, Veronika és Tamás, Mátyás :)
A férjem inkább fiút szeretne, Anna lányt, Nekem meg mindegy :wink: !!!
Nálunk is nagy hó van, nem is érdemes takarítani..... :roll:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Vagyok én is, kissé mindig lemaradva ...

Csuri,
örülök, hogy előkerültél :D , csajok még mindig tündériek és szépek!
Anna tényleg olyan kis picurka. főleg az én langaléta fiam mellett. :D

Dalma,
Beni is vékony nagyon, 109centi és alig 17 kiló hozzá. :roll:
Pedig ekkorának, mint Berci, másfél kilóval több volt.

Ovis Karácsony nálunk is megvolt, olyan édesek voltak, Beni még "táncolt" is a Jingle bells-re. :lol: (blog :wink: )

Havazás szuper! (Évi :wink: ), bár még nem tudom, hogy innen a hegytetőről hogyan indulunk el holnap. :shock:

Kép
Kép
Kép
ilba

Jajj, még azt akartam, hogy a betegségeket, allergiát nagyon-nagyon sajnálom :!:

Kép
Kép
Kép
ilba

Vera!

Nanemond!!!!!! :lol: :lol:

Talán ez az egyetlen olyan név, aminél nem baj, hogy van benne "r"-hang. Nálunk ugyanis ez fontos (elég hülye a vezetéknevünk-vagyis a férjemé, az enyém nem :wink: :) )

Délelőtt építettünk hóembert a kertben.....nagyon csini lett! Kicsit olyan, mint dzsabba (nem tudom, hogy kell írni :oops: ), de a sál sokat dob a kinézetén :wink: .
Majd lefotózom!

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Évi
Még nem tudja a lábával hajtani a motort, van pedálja is, arra ráteszem a lábát és úgy húzom, hogy érezze hogy kellene, az tetszik neki nagyon. Hátha tavaszra már tudja használni.
Jobban van már Lilla? Tényleg kellemetlen lehet ez a helyzet. Nálunk amúgy is kész csata a pelusozás, állandóan elmenekül, ha meg nincs rajta más simán le is veszi.

Szerencsére mára már teljesen rendbejött Johanna, pedig bele sem tudtam adagolni rendesen az előírt mennyiségű, smectát és széntablettát.

Igen, az a játék amire gondolsz, elvileg csak golyó húzogatót akartam, az még nincs de csak ilyen összetett volt a Metróba, máshova meg nem jutottam el. Jónak tűnik, majd beszámolok tetszik e neki.

Klarissza
Köszi a tippet, már én is hallottam a birsalma jótékony hatásáról, majd kipróbáljuk.
Nekünk is jó volt eddig minden pelus, de általában Rossmanost használunk.

Dalma
Költözéshez kitartást. Kertes házba szeretnétek?

Csuri
Gyönyörűek a lányaid, és tényleg egyre inkább hasonlítanak egymásra.
Sajnálom a balesetet, szegényke fájhatott nagyon, reméljük tanult az esetből.

Én lányomról nem mondható el, hogy tanul az esetekből, mostanában az a szórakozása, hogy az ülőgarnitúrán sétál, majd hirtelen elveti magát és, ezen nagyokat nevet. Ezzel nincs is eddig gond de, ha rossz irányba dől leesik, már 2 szer leesett, jó nagy sírás lett a vége, de szerencsére nem lett komoly baja. Kibőgi magát és 10 perc múlva, folytatja az attrakciót. :x

Anya
Ezt a piros overallt még elviseli, mert nem olyan vastag, de a télit nagyon utálja.
Köszi a listát, elcsodálkoztam, hogy Halason van Szegeden meg nincs Müller, csak mert pont Szegeden van mostanában dolgunk, amúgy én is most hallok róla először.
Ha járunk arra benézünk, lehet majd névnapra megvesszük, a zebrát, az is már csak 3 hónap, addig még nő legalább pár centit.

Anyosomék akartak venni szánkót Karácsonra, de sehol nem találtak :shock: a hó meg keddtől elolvad :(

Móni

Kép
ission

CSuri!
Veronikára szavazok én is! :wink: :wink:

Kép

Kép
ditta76

Hello!

Tudom ez itt nem szavazás, de nálunk is Veronika lett volna ha kislány és Mátyás ha fiú :lol: ami lett!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Hamár ... akkor Júlia/Mátyás. :wink: :lol:
Örülsz Csuri, ugye? :D

Kép
Kép
Kép
ilba

Helló!

:lol: :lol: :lol: !

Örülök, hogy mindenki bekapcsolódik a névválasztásba :D :D !
Bár Anna valamelyik nap azt játszotta, hogy kislánya született :wink: , és Marikának nevezte el :shock: .
Itt jegyzem meg halkan (kisbetűvel), hogy igen vicces lenne, ha lenne egy Anna és egy Mária lányom....

Szóval a dolog még alakul :)

Ission!
Mi is vásároltunk a Metroban, de mi olyan Micimackós, ráülős, zenélős izét vettünk (pontosabban anyuék).

Katus ujja egyébként egyre jobban van, már fog vele rendesen.

Ki milyen sütiket csinál? Ilbát tudom :wink: !
Mi ma gyártottunk hógolyókat, meg ropiperec fűzért a fára...

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Jó rég voltam, de azért olvasgattam!

Mi is készülünk ezerrel, ma az utolsó simításokat végeztem takarítás terén, holnap már sütök!

Oviban megvolt a kari-ünnepség, Atikámék csoportja Betlehemest adott elő, ő volt Gáspár! :)

Csuri!
Én ezt fogom sütni:
Kép

Mogyorós rudacskák, aminek egyik fele fehér, másik fele tejcsokiba van mártva! Kb. 4-5 éve fedeztem ezt fel az egyik újságban, na azóta csak ezt kérik, mindenkinek tetszik!
És szoktam szaggatni angyalk, karácsonyfa stb...formákat is, és azt díszítem csokival. Sokáig eláll, süteményes fém dobozkában ajándékba is szoktunk adni!

Bocsi, hogy csak ennyire futotta, majd még jövök!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ja, és van egy tuti cukrászdánk, ahonnan minden évben rendeljük a gesztenye-tortát a 24.-i vacsorához! :)

Csuri!
Majdnem elfelejtettem, ezek a csajok irtó édesek!! :D

Kép

Kép
ditta76

Vera!
Bepötyögöm majd, csak most épp ölik egymást a gyerekeim, de majd jövök! :roll:

Kép

Kép
ditta76

Csuri, annyira szép lányaid vannak, hogy hihetetlen :lol: hármaska is ilyen szép lesz!!! katus balesetét sajnálom, ja már könnyebben viseli, de jó! Nálunk is vannak ilyenek (fiók és társai ) akkor azt kell mondani, DÁ_DÁ és visszaütni ami épp fájdalmat okozott és anya ad puszit és jöhet a következő :lol:
Ha lehet még szavazni én Júliára szavazok :D (nekem Sára lett volna, ha nincs a férfiuralom )
Fiúcska esetén a Mátyás teccc !

Nekünk van guruló-hintázó-zenélő Micimackó (Metro) szereti a kisasszony nagyon, annyira élvezi, megnyomja a fülét zenél és mozog az orra, és Lilla utánozza.

Dalma, köszi a tejmentes infot, tulajdonképpen még most sem egyértelmű, hogy mi a baj, bosszant nagyon, mert most diéta mellett nincs fosi, de a kazein ott van a pelusba :roll: a táp maradt azaz vissza kellett állni a babatejről. Milupa 3-at kapja most.
Ma felhívtam a doktornőt, mit tegyek mert a gyerek éhezik, kevés neki a kalória, folyamatosan nyitogatja a hűtőt, mutogat a szekrényre...annyira sajnálom.
Azt mondta lassan vissza lehet állni a norm. étkezésre, de mindig kapjon előtte rizst vagy répát. Jövő kedden kell visszavinni.( ünnepek alatt rághatom a kefét )

Havas autó takarításban profi vagyok, hétvégén 30 autót szabadítottam ki a hó fogságából és még élveztem is.
Sarkvidéki hideget viszont nem szeressem :twisted:

Ilba, nálunk is vannak meredek utak, engem az annyira nem zavar, így vagy úgy lejut az ember, fölfelé már érdekesebb, pláne ha előtted elakadnak :roll:
Szerintem 4WD-s autót vegyetek, legalábbis olyat , hogy lehessen kapcsolni összkerékre.

Ma én is takarítottam , játékokat rendeztük Lillával, szerettem volna 1 nagy dobozzal elpakolni, de mindig épp arra volt szükség ami a dobozba került :roll: :lol: feladtam Ő győzött, majd ha nem látja eltüntetem :D

Mammuci, hajrá zebra! majd teszünk fel egyenzebrás képet az ünnepek után :lol: :lol: :lol:

Katica, szept.19. múlt 17 :lol: és ma hozta a postás a jogsit!!! de gonosz anya nem mondta meg , majd becsempészem a fa alá 8) :lol:
( ma hazaért a suliból, rögtön kérdezte és én kegyesen hazudtam, hogy nem küldték még :roll: ) az Ő ajándéka már nem meglepetés, együtt rendeltük meg - egyedül nem mertem.

Itt is jó nagy hó van - még - szombat reggel megérkezett a szánkó, jajjjj nagyon élvezte L. és anya is, de 30 percnél nem mertünk tovább kint lenni a nagy hideg miatt.
Tegnap és ma is ennyi időt töltöttünk kint, annyira féltem még. Szerintetek meddig lehetnek kint - 8, -10 foknál ?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

[quote="ditta76"]V írta:ditta76era!
Bepötyögöm majd, csak most épp ölik egymást a gyerekeim, de majd jövök! :roll:

olyan jót nevettem, ilyenkor Ágoston is beszáll a buliba, vagy csak a nagyok játszanak? Érzik már, hogy holnaptól téliszünet :lol: :lol: :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Jól néz ki a mogyorós süti, biztos finom is!
Nálunk bejgli ( anyukám készíti minden évben, én még soha nem csináltam kelt tésztát ) mézeskalács, püspökkenyér . Zserbó idén kimarad a repertoárból, nem fér bele az időmbe :(

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Evi! :lol:
Ahonnan a gyerek-hangokat hallja, oda rohan, és ott tapsol, ugrál....még ha ordibálnak egymással, akkor is! Odavan a nagyokért!! Persze van, amikor ő is "beszáll", és ugrálnak a nagy ágyon, na akkor akarok infarktust kapni, hogy mikor esik le.... :shock:
Jajj, szegény Lillus! Olvastam a tortúrátokat! :cry: De végre már nincs fosi.....Szegényke, úgy megsajnáltam, amikor írtad, hogy "éhes", a hűtőt nyitogatja!

Nálunk most valami darás cucc esik...... :x
Remélem, azért mutatóba marad egy kis hó kariig!

Na, a recept:
DIÓS RUDACSKÁK

Hozzávalók:
-tésztához:
30 dkg Ráma margarin
50 dkg liszt
fél csom. sütőpor
2 csom. vaniliás cukor
24 dkg cukor
20 dkg darált dió (vagy mogyoró)
4 db tojássárgája
2 kiskanál rum (én helyette mandula likőrt
tettem)
-csokoládémázhoz:
10 dkg Ráma margarin
12 dkg fehér csokoládé (én táblás Milkát
használtam)
12 dkg tejcsokoládé (ugyanaz tejcsokiban)

A lisztet, sütőport, van. cukrot, cukrot, diót összekeverjük. A margarint elmorzsoljuk a liszttel, hozzáadjuk a tojássárgáját, és a rumot, cipóvá gyúrjuk, amelyet fél órára hűtőbe teszünk pihenni.
A tésztát kisebb darabokra vágjuk, lisztezett felületen kb. 8 cm-es rudakat vágunk. Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit, erre helyezzük a rudacskákat. Előmelegített sütőben 180 foknál kb. 12 percig sütjük.
Sütés közben a csokoládékat külön-külön edénybe tördeljük, mindegyikhez hozzáadunk 5-5 dkg margarint, gőz felett felolvasztjuk. Jól elkeverjük, így folyékony mázat kapunk.
A rudacskák egyik oldalát a sötét mázba, másikat a világos mázba mártjuk. Rácsra rakjuk, a rács alá helyezünk egy tálat az esetleg lefolyó csoki részére és hagyjuk, hogy a máz megkeményedjen.

Jó kisérletezést!

Kép

Kép
ditta76

Évi: felraknád a micimaciról a képet :lol:

Ditta:köszönjük a receptet.

Mi jol vagyunk,most nem volt időm gép elé ülni.Voltunk mi is szánkózni tetszik nagyon Kevinnek,de nagyon hideg van kint :? Most már plusz fokokat mondanak valószinű a hó is elolvad,marathatna csak ne lenne ilyen hideg. 2 napig nem volt melegvizünk mert befagytak a csövek hiába melegitettük :? este megcsinálta apa még mindig van :lol: remélem igy is marad.
Sütöttem mézeskalácsot ,de nem lett sajnos jó :cry: kezdhetem ujra.Valakinek van valami könnyű és fini receptje?

2 nap és kari :lol: :lol:

000kata

Ja még ezt elfelejtettem: hallotátok hogy hoztak külföldről 2000 db oltást ami jol tesztelve van? De csak 6 hóstól - 1évesig adják a koraszülötteknek,vagy akinek születési betegsége van és veszélyeztettebbek.

000kata

Vera!
Én sem vagyok jóban! :) Ezért nem is szoktam nézegetni, sokszor eltérek az adott leírástól! Ezt egy az egybe bemásoltam, ahogy találtam a receptet! Pl. a csokmázba én nem teszek Rámát, csak a színtiszta csokit olvasztom fel...szóval el lehet térni, ízlés szerint! De én minden recepttel így vagyok, nemv eszem őket szentírásnak!

Kép

Kép
ditta76

Veszem :lol: (bocs)

Kép

Kép
ditta76

Kata, itt a maci

Kép

Kép

Kép

Szép nagy hó volt felénk :lol:

Kép

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi :dejó ez a szánkó hol vettétek?ez igy van egybe?bundazsákkal?A maci is tök jó :lol: Nagyon édes lilla sokat nött szerintem,már kész hölgy :lol:

000kata

Sziasztok!

Rég eltűntem ismételten, bocsi! Csak annyi minden van mostanság! Megszereztem végre a jogsimat... :D Meg készülünk a karácsonyra, meg munkába állok januárba úgy néz ki, tehát ezer a dolgom :?

Amiért most jöttem az egy tanács...

Fanninak a szája körül piros pöttyök és foltok jelentek meg :? Én allergiára gyanakszom... valami étel allergiára... tudom, hogy itt is van pár gyerek aki allergiás... ha jól emlékszem legalábbis :roll:
Szóval aki tud erre nekem ötletet, tanácsot adni az kérlek írjon nekem, és ha kérhetem privibe, mert nem tudom olvasni a topikot :oops: :cry: És az allergia vizsgálattal kapcsolatosan is szeretnék tanácsot azoktól akik már átestek ilyen vizsgálaton! Mert nekem azt mondta a telefonba az egyik kórházi alkalmazott, hogy ilyen kicsiknél nagyon ritka, hogy meg tudják mondani milyen allergia... :roll: Szóval kvázi feleslegesen viszem
:cry: Szóval ha bárki bármit tud nekem mondani kérlek írjatok privit! Köszönöm előre is!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! :)

KépKép
KépKép
akíra

Hellóka.

Ma délelőtt gondoltam egy nagyot és elkezdtem sütögetni.

Csináltam mézes kalács tésztát ami most a hűtőben pihen így arról majd holnap referálok hogy sikerült életem első mézeskalácsa.

És csináltam mákos bejglit.

Ezt minden évben csinálok már elég rég óta de most sikerült először úgy megcsinálnom hogy nem repedt szét.
Kép
és felvágva
Kép
nah persze Iza is segített:))

Kép

a kenésre szánt tojást a földre borítania:))

harivera
Budapest XXI. kerület

Akira, cumizik Fannid? Csak azért kérdezem, mert fogzáskor a bővebb nyáltermelés miatt szokott ilyen tünet jelentkezni.
Bocs, hogy nem privit írtam, de nekem meg arra nincs időm :( allergiában nem vagyok túl jó, de azt tudom, hogy ilyen kicsiknél még nem megbízható az eredmény. Max. a terhelés, ha étel alllergiára gyanakszol, Klarisszáék készülnek ilyen terheléses vizsgálatra.

Kata, interneten rendeltük a Rosco sportszer és webáruházból. A gyapjúzsák az nem tartozék csak a levehető támla és a szíj. De külön zsákot is tudsz rendelni, mi ezt a babakocsiba használjuk olyan kis univerzális, nagyon szeretjük, jó meleg és praktikus darab.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi, mintha Pannát látnám, komolyan! :) Annyira hasonlítanak, hihetetlen! :) Tehát akkor nem is írom, hogy Lillus mennyire édes, aranyos, szép! :) mert ez egyértelmű.
Nekem egyik gyerek sem az az éhezős típus, alig esznek, és simán elvannak kaja nélkül. :( Már ott tartunk Kornélnál (tudom rossz úton járunk), hogy az apja ma a fülénél fogva húzta oda vacsizni, mert 5x szóltunk neki és nem jött. Mindenféle csalogatás hiábavaló, nem hajlandó enni. Panna detto, csak őt oda lehet tenni az etetőszékbe. 3-4 falat és kész vége. Már rémálom minden evés. Nincs is kedvem főzni nekik komolyan mondom, mert állandóan a kukába vándorol minden. :( Ennek ellenére ma sütöttem egy csomó beiglit, mákost, diósat, hétvégén meg mézeskalácsházikót. mindjárt lefotózom.

Mi is szánkóztunk hétvégén, de Pannit nem vittük, mert nagyon zima volt, így is sírt K fél óra után, hogy fázik. De mi élveztük apával. :)

Vera, ügyi vagy!
Ditta, te is! Jó a recept, holnap lehet megsütöm.

Kép
Kép
dalminha

Bundazsák: nekünk is van, csak kölcsönkérte a szomszédom a babájának, én hülye meg odaadtam. Most kérjem vissza? :oops: Nem gondoltam hogy lesz ilyen hideg.

Kép
Kép
dalminha

Kornél már megcsócsálta a díszítést.
Kép

Kép
Kép
dalminha

Dalma:tök jó ez a házikó,ügyes vagy :lol:

Évi:köszi:nagyon jo a szánkó meg ez a bundazsák :lol:

Vera:nagyon guszta a beigli,ügyes vagy :lol: Iza és a tojás :lol:

000kata

[color=red]KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!![/color]

000kata

NA EZ PIROS LETTT VOLNA :cry:

000kata

Sziasztok!

Vagyok n is, csak annyi dolgom volt nem tudtam írni.

Zsomborom 14 fognál tat és csak jönnek, csak jönnek a fogak.

Minden gyerkőc csodaszép.
Mi most elutaztunk a nagyszülőkhöz, nem tudom mikor jövök legközelebb.

Nagyon boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kép

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánunk!!!
Reni és Családja

Kép
Kép
reni_24

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van.

Rólunk:Már nagyon várjuk a holnapi napot,hogy díszíthessük a fát :D Sütök,főzök majd.Aztán vacsora anyóssal majd anyuékkal és hugomék eljegyzése is lessz :D Kíváncsi leszek,hogy Krisznek,hogy fog tetszeni majd a fa :D Pár napig nem jövök majd,mert a fa a gép helyén lessz :oops: Sajnos máshol nem fér. :cry:

Neharagudjatok,hogy most csak magunkról írtam,de mennem kell,mert apa pihen és Krisz meg rosszalkodik mint mindíg :lol:

Mégegyszer Boldog Karácsonyt mindenkinek!!!!

Pár kép :D

Kép Kis vigyori :D

Kép Krisz tortája :D Hazai :lol:

Kép Kis család :D

Kép Nézd mit kaptam :lol:

Kép Fincsi volt a torta :D

Kép
Kép
reni_24

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
Kép

Kép