Csuri, annyira szép lányaid vannak, hogy hihetetlen

hármaska is ilyen szép lesz!!! katus balesetét sajnálom, ja már könnyebben viseli, de jó! Nálunk is vannak ilyenek (fiók és társai ) akkor azt kell mondani, DÁ_DÁ és visszaütni ami épp fájdalmat okozott és anya ad puszit és jöhet a következő
Ha lehet még szavazni én Júliára szavazok

(nekem Sára lett volna, ha nincs a férfiuralom )
Fiúcska esetén a Mátyás teccc !
Nekünk van guruló-hintázó-zenélő Micimackó (Metro) szereti a kisasszony nagyon, annyira élvezi, megnyomja a fülét zenél és mozog az orra, és Lilla utánozza.
Dalma, köszi a tejmentes infot, tulajdonképpen még most sem egyértelmű, hogy mi a baj, bosszant nagyon, mert most diéta mellett nincs fosi, de a kazein ott van a pelusba

a táp maradt azaz vissza kellett állni a babatejről. Milupa 3-at kapja most.
Ma felhívtam a doktornőt, mit tegyek mert a gyerek éhezik, kevés neki a kalória, folyamatosan nyitogatja a hűtőt, mutogat a szekrényre...annyira sajnálom.
Azt mondta lassan vissza lehet állni a norm. étkezésre, de mindig kapjon előtte rizst vagy répát. Jövő kedden kell visszavinni.( ünnepek alatt rághatom a kefét )
Havas autó takarításban profi vagyok, hétvégén 30 autót szabadítottam ki a hó fogságából és még élveztem is.
Sarkvidéki hideget viszont nem szeressem
Ilba, nálunk is vannak meredek utak, engem az annyira nem zavar, így vagy úgy lejut az ember, fölfelé már érdekesebb, pláne ha előtted elakadnak
Szerintem 4WD-s autót vegyetek, legalábbis olyat , hogy lehessen kapcsolni összkerékre.
Ma én is takarítottam , játékokat rendeztük Lillával, szerettem volna 1 nagy dobozzal elpakolni, de mindig épp arra volt szükség ami a dobozba került

feladtam Ő győzött, majd ha nem látja eltüntetem
Mammuci, hajrá zebra! majd teszünk fel egyenzebrás képet az ünnepek után
Katica, szept.19. múlt 17

és ma hozta a postás a jogsit!!! de gonosz anya nem mondta meg , majd becsempészem a fa alá
( ma hazaért a suliból, rögtön kérdezte és én kegyesen hazudtam, hogy nem küldték még

) az Ő ajándéka már nem meglepetés, együtt rendeltük meg - egyedül nem mertem.
Itt is jó nagy hó van - még - szombat reggel megérkezett a szánkó, jajjjj nagyon élvezte L. és anya is, de 30 percnél nem mertünk tovább kint lenni a nagy hideg miatt.
Tegnap és ma is ennyi időt töltöttünk kint, annyira féltem még. Szerintetek meddig lehetnek kint - 8, -10 foknál ?