A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szösszenet!
Örülök, hogy Alíz ilyen barátságosan viselkedett. :D

Akkor jó étvágyat!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok Mamik!

Nem tűntem el teljesen, csak nagyon sok intézni való volt a héten, rohangáltam össze-vissza, mint pók a falon. Sajnos nem tudtam mindent visszaolvasni, de azért amennyit csak lehet pótlok :oops: :roll:

Nagyjából mindent elintéztünk az esküvővel kapcsolatban. Lefoglaltuk az éttermet, végül a Vörös Postakocsi Étterem lett a nyerő a Ráday u-ban. Anyuék házában lakik egy varrónő és ő csinál nekem egy ruhát, megvettem a héten a hozzá illő cipellőt is. Megrendeltük a tortát, 3 emeletes lesz 40 szeletes, mert 36-an leszünk :wink:

Anyu ma festette be a hajam, már borzasztó volt a fejem. 25 évesen tiszta "mákos" vagyok (ezt a nagypapámtól örököltem, ő 30 éves korára teljesen ősz volt) :oops:

Kedden voltam UH-n a klinikán, a köv adatokat írták:
BPD: 76mm
OFD 84mm
HC: 285mm
AC: 248mm
FL: 57mm
Dokibácsi elküldött szemészetre szakvéleményért, hogy normál vagy császáros szülés legyen-e, de azt mondta, hogy szerinte nem lesz semmi probléma, mert nem én vagyok az első, akinek műtötték a szemét és normál úton szeretne szűlni. Csak a biztonság kedvéért nézessem meg a szemfeneket egy hozzá értő dokival.

Liza nagyon aktív volt az elmúlt napokban, azt hittem, hogy kirúgja az oldalam, most egy kicsit lenyugodott. Igazi éjjeli bagoly, nappal kevesebbet izeg-mozog. Asszem tőlem a marcipán mániát fogja örökölni, mert akármikor eszek a nap folyamán és elfogy, akkor mindig aktívan jelez :lol:

Ja, teljesen rá vagyok kattanva a tökmagra meg a szotyira :roll: Apa azt mondta, hogy ki fog tiltani vele, mert már idegesíti a "ropogtatás".

Szöszi, a febr. 16-i fórumtalival kapcsolatban kialakult már valami? Hol, hány órakor lenne?

Mostmár sűrűbben jövök! Na nem fenyegetésképp :lol:

Jóéjt mindenkinek!

Eve

Eve

KépKép
eve@liza

Szia Eve!

Szép méretei vannak Lizának! :) Képeket nem tudsz mutatni?

Sokan mondták itt a héten, hogy aktívabbak voltak a babák, mint máskor. A frontra fogtuk.

A mi picurunk is éjjeli bagoly volt addig, amíg a terheléses vérvételre mentem. Ott olyan dózist kapott cukorból, hogy egész nap pörgött tőle, így estére elfáradt és azóta minden éjjel alszik. Nappal virgonckodik. :lol: :lol: :lol:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Eve - A fórumtali dátuma most már akkor fix - február 16 :)

Mango
- Akkor nálad (IX.ker.) lehet az összejövetel?
Elférünk? Biztos nem okoz gondot ..???
Le kellene fixálni azt is, hogy hánykor, és pontosan hol is tartjuk :) ;)
A ki mit hozzon kérdés utána következik :D :lol:

Gumimaci -
Alíz ma egész nap virgonckodott :) cukorfalatkám :)
Most, hogy bekajáltam, lefeküdt aludni .. úgyhogy én is így teszek, mert az elmúlt éjszakám borzasztó volt ..
Most viszont nincs akkora szélvihar, bízom benne, hogy tudunk pihenni!!!

Jó éjt mindenkinek!!! :)

Kép
szösszenet

Gumimaci

Köszi a dícséretet, ja azt lefelejtettem, hogy Liza súlya 1430g :lol:
Képet nem tudok feltenni, mert most csak egy nyomtatott 2D-set kaptunk :? azért majd megpróbálom valahogy bevarázsolni a gépbe, ha máshogy nem akkor lefotózom és úgy csatolom :lol:

Eve

KépKép
eve@liza

Sziasztok Lányok!

Nem nagyon tudtam jönni, elég húzós volt a hétvégénk. Csenge pénteken jobban lett, úgyhogy el tudtunk menni az UH-ra, az öcsikéjének pont olyan orra meg szája van, mint neki :) Majd ha rájövök hogy kell, teszek fel képeket :) Most még kóma van.... Szombaton kicsit csendesebb volt a szokásosnál, estére meg jól belázasodott, 39.9-re ment fel a láza ( mindig a popsiban mért értéket írom, úgyhogy vonjátok a 0,5 fokot) Beszéltünk az ügyelettel, mondták, hogy a kúp mellé zerezzünk be még 2 féle lázcsillapítót, mert egy fajtát csak 6 óránként lehet adni, így meg 2 óránként tudjuk váltogatni + csavarjuk jéghideg vizes törölközőbe!!!! Szegény kis Kincsem úgy sírt először, de aztán még a jéghideg törölközőben is tudott mosolyogni. Olyan rossz volt ilyen elesettnek látni az én örökmozgó mindig vidám kislányomat!! Végül lenyomtuk valamennyire a lázát és szegénykém el is aludt, szerencsére éjjel nem volt semmi baja. Tegnap ismét egész nap ugrált, de estére csak belázasodott megint egy picit. Remélem ma már nem lesz semmi baja, holnap kell visszamenni a doktornénihez. Na és most olvasok :)
mango.

A találkozó lehet nálunk, azért majd megkérdezem Apát is, remélem nem lesz ellenvetése. Ha meg igen, akkor megmutatom neki a sok csini-kismama képet :)
mango.

Na megkérdeztem Apát. Reakció: " Velük gondolom nem lehet sörözni" :) Viccen kívül, lehet nálunk a tali, tényleg nem gond. Már alig várom!!! Apák is jönnek?
mango.

Sziasztok!

Mamacka,

csuda dolgokat varrsz, én is szoktam foltvarrni, de a két gyerek mellett még nehezebb...Bár most elég jól haladok a nagyobbik ágytakarójával. A Wesswlényi utcai dekorboltot szeretjük mi is. Viszont a múltkor pont onnan hoztam egyszínű fűzöld vásznat, beavatáskor úúúúgy fogott, hogy a levével festeni lehetett volna. Kicsit csalódtam.

Zsuzsófi, Mamacka,

ismeritek Plőrincen a sorompónál a pincét? A régi textilgyárban van (telkönyvben Lőrinci textilgyár, Fáy utca). Már nem működik a gyár, de a meglevő készleteket árulják. Ha odamentek, egy nő levisz benneteket, rengeteg jó maradék anyag van. Nagyobb darabok már nem nagyon, de egy-egy textilállatkára való biztosan. Én nagyon szeretek ott turkálni, és a múltkor nagy szerencsémre volt fűzöld vásznuk is, egy 2,8 m-es darab, igen jó áron hoztam el.

Mezsó,

nekem is írtak fel kompressziós harisnyát a visszereim miatt, de az "csak" 1500 Ft volt (vagy 1800?, de biztosan 2000 alatt). Receptre kaptam, igaz, ez combfix, de nem olyan drága, és legalább nem sajnálod a kismamaság után eltenni a szekrény mélyére...A kismama kompressziós harisnyanadrág receptre is 11 000 FT!

Ügyesen vásárolgattok..én is szívesen mentem volna HM-be, illetve voltam is, de most annyira hó vége volt nálunk, sajnos...De a használt kisruhák szépen gyűlnek, és azok is hihetetlenül édesek.

Kerekes,

gratula a negyedik kislányhoz! Szép fészekalj vagytok/lesztek!

Nem tudom, miért, nekem most annyira fiú-érzésem van...Mármint, hogy a pocaklakó kisfiú. Rengeteget csuklik a kis drága :lol:

Szép napot mindenkinek!

Üdv,
Nuska+ (29+3)
nuska1

Nem is írtam még kis Attilánkról, 27+1 naposan ekkora volt:

BPD: 69 mm
OFD: 85 mm
HC: 242 mm
AC: 218 mm
FL: 50 mm

Jajj és nem is mondtam, hogy kinyitotta a szemét, meg megsímogatta az arcát, annyira édes volt. Mondjuk sokat nem láttunk belőle, mert belefúrta magát a méhfalba, de így is nagy élmény volt!!! Jajj és nálunk is találtak vesemedence tágulatot, de a doki szerint nem kell nagyon foglalkozni vele, mert a kisfiúknál gyakori, 5 mm-ig ok, nekünk meg 2 mm-es van. Remélem, hogy nem lesz semmi...

Kerekes, a férjem biztos irígyelne Titeket a 4 lány miatt :)

Emi, mikor mész dokihoz?
mango.

nuska: nekem a combfixre azt mondta a doki aki javasolta hogy ne vegyem,mert nem egészséges most így terhesség idején... :roll: Azt hallottam már én is hogy receptre is írják a harisnyát,de én nem ragaszkodom a recepthez főleg ha 11ezer forint!! :shock: :shock: Amit én recept nélkül gyógyászati segédeszközös boltban találtam,az csak 2700ft. :) jó lesz nekem az is,majd azért battyogok vissza még a héten. :)

gumimaci: köszi a linkeket!! :wink:

Kép

Kép
mezsó

mango: szép méretei vannak a kisfiatoknak! :wink: A tágulattal biztos nem lesz gond. :wink: Főleg ha ilyen picike,mert mi a tágulatunkkal már 28x12x21 mm-nél tartunk... :cry: :cry: szóval rosszabb a helyzet nálunk mint nálatok. :cry: Aggódom is rendesen... :cry:

Kép

Kép
mezsó

gumimaci: megnéztem a linkeket,hát nekem se nyerte el ez a hordozó a tetszésemet... :? eddig én is maradok a tegnapi mellett amit említettem 10ezerért. :roll:

Kép

Kép
mezsó

Mezsó hát szomorúan olvastam a rossz híreket!!! Nem tudom, hogy ilyenkor mit szoktak csinálni, de ahogy írtad, már jó súlyban van a Kicsike!!! (mi még csak 949 grammnál tartunk )
Ti mikor mentek orvoshoz?
mango.

mango: ilyenkor az van,hogy figyelik a tágulatot nagyon méhen belül is,és ha elér egy bizonyos határértéket akkor meg kell indítani a szülést... :? nálatok ilyentől nem kell félni mert 2mm az én drágaságom 28mm-éhez semmi...Aztán ha megszületik felszívódhat magától ez a tágulat,ám ahol már mi tartunk az nem valószínű hogy magától fel fog szívódni,így "jó" kilátásaink vannak fél éves korában egy műtétre... :cry: de amúgy szépen szoktak a gyerkőcök ebből a tágulatból gyógyulni,ha műtik őket akkor is...legalább is nekem a dokim ezt mondta.
Jó húsban is a cukorbetegségem miatt van szegénykém,mert az hajlamosíthatja a babákat nagy súlyra,és nekem ugyebár terhesség alatt kiderült a cukorbaj is. :cry:
Orvoshoz a héten akarok bejelentkezni február 5-re.Ti mikor mentek dokihoz?

Kép

Kép
mezsó

ja azt is akartam még írni,hogy azt viszont nem bánom hogy már ekkora a súlya,mert ha hamarabb kell megszületnie akkor legalább már van mi melegítse... :roll:

Kép

Kép
mezsó

Jó reggelt Kismamik!

Mezsó, visszatérve a hordozóra. Én sem győztem Uram lebeszélni arról hogy ilyen hiperben kapható babakocsit vegyünk... De aztán sikerült :roll: A kiságy más, abban úgyis a matrac a fontosabb szerintem.

Na engem meg Főni szinte "lecseszett" hogy mit keresek itt ilyen korán :lol: Ezentúl fél 10-re járok 8)

Kép Kép
szõlõ

Nuska
Köszi a tippet! Megpróbálunk eljutni... nekem is egy jó kis zöld kellett volna... de nem találtam enneka falvédőnek polár a széle... de azért jópofa ebből találtam csak színt, de nem volt drága 750 ért szerintem.

Gumimaci
Igen olyan kis elárvult tud lenni ilyenkor annyira szeretem... a kisautójával esett pofára szegénykém...

Eve
Gratulálok a manó méreteihez!
És további örömteli készületet! Én nagyon szerettem anno készülgetni! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mezsó
Sajnálom a kálváriátokat!
Remélemm minden rendbejön!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kerekes
Az én barátnőmnek az 5. let fiú! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsuszófi,
nem semmi ez az elesés, de szerencsére nem lett semmi baj! Vigyázz magadra!

Emi,
de szupi szekrény! Nagyon tetszik, és tényleg jó a helybeosztása!

Ercsi,
nagyon szép ez a sárga falszin! Én is ilyet szerettem volna a nappaliba anno, csak sajnos a függöny szine nem engedte.

Csöppke,
de jó ez a hordozó, és a szine is nagyon jó, nem olyan egyszerű kék, sokkal szebb!

Virág,
te jó ég, milyen sovány vagy 24 hetesen! Szerencsés vagy!

Kevinszpészinek továbbra is mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen!

Kerekes,
gratula a kislányhoz!

Mamacka,
jó képek!

Blani,
szép pocak! Te sem hiztál sokat.
sirkici

Sziasztok!

Nuska, hol van ez pontosan? Mert Fáy utcát nem találok, csak a XIII-ban, a térkép a Revicky utcánál hozza. Nekem kellene egy pontos cím, mert annyira nem vagyok ismerős Pesten :(

MAmacka, és bélést szoktál ott venni, vagy anyagot? A bélés jobban érdekel, mert anyagosat végülis tudok rengeteget a körúton, ahol 3-400 Ft métere a zanyagnak.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy van-e tehetségem a varráshoz, ha nincs , akkor lesz egy eladó varrógépem :)

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsa, nálunk a 4. lett fiú, az 5. megint lány :) Lehet nálatok fordítva lesz? :) (mármint a testvéreim között)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok, jó reggelt!

mamacka, jaj, Áron jól elintézte a kis száját. :( Góygpuszik!
(Persze ma reggel Domka is nekiesett a falnak...de csak lehorzsolta az állát.)

kerekes, gratu a lányzóhoz :) :) Nemsemmi, 4 csajszi :lol:

mezso, a tágulatot sajnálom, reméljük minél tovább bent marad a pocakban a kisbabátok! Nekem van fórumos ismerősöm, akinek néhány hónaposan műtötték a kisfiát, és teljesen simán gyorsan megy, mondjuk lelkileg azért nehéz nagyon a szülőknek, de ha műteni is kell, pár nap és túl vagytok rajta!

Szép napot!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Zsuzsófi
Bélést nem vettem ott... egyszer az ikeában volt akciós vékony paplan a játszószönyeget arra varrtam, anyum turiban szokott venni ilyeneket nagyon olcsón azt használom.
De bélés mihez kell? Azt írtad ágyneműt akarsz varrni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Csilla
Annyira nem volt vészes mint ahogy elsőre kinézett... ezért is fotóztam :) ha baj lett volna akkor nem fotózom csak simán kétségbeesek :lol: :lol: :lol: :lol:
Dominónak is gyógypuszik! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Topic-kiselefánt bejelentkezik.... és ismét képtelen reagálni.... :oops:

Visszaolvastam ugyan, de annyit irtatok.... :roll:

A bébicuccok nagyon édesek amiket felraktatok, ömlesztve gratulálok a vásárláshoz, mindenki nagyon ügyi volt és persze továbbra sincs gond a topic izlésével!!! :wink:

Az uh-khoz is gratula mindenkinek!!!! Szintén ömlesztve... :oops:

Az újaknak üdv itt! :)

Én hétvégén apáztam, meg keményedtem... :roll: és most nem tudom, mert tegnap szar idő is volt, hogy attól keményedtem, vagy attól, hogy reggel aktivan "apáztam" ??? :oops: 8) Ha egész nap nem volt vagy 30 keményedésem, semennyi! Szombaton semmi bajom nem volt, praktikerben voltunk, séta ilyenek és tökjól voltam. Tegnap meg, mint akit agyonütöttek! Ma hasonlóan.... lehet, az idő!?

Ma este majd jövök, megyek anyához... remélem, nem leszek nagyon szarul... :roll:
Vendég

1bambi Írnék én neked nagyon szívesen, de én még kívülről sem láttam a MÁV kórházat. A délpestibe járok.
Szerintem efté-nek szántad a címzést. Hasonló nevet választottunk.

Zsuzsófi Mielőtt Nuska visszaír: a XVIII. ker Fáy u. Pestszentlőrinc és Kispest határán van, a sorompónál. Az Üllői út sarkán a Lenkey u-nál van maga a Gyár, a boltot nem tudom, mert varrásból analfabéta vagyok. :? pl. www.terkep24.hu, ott tudsz rákeresni. Szerintem ide nem tudom bemásolni a képét.

Judit

Kép
téjé

csöppke: ne is mondd!!!Apa már most tiszta frászban van...én még tartom magam,még nem estem kétségbe hogy mi lesz,hogy lesz szegény kis drágaságunkkal,de férjecském tegnap már sírás közeli állapotban volt,hogy mi lesz ha műteni kell???Meg hogy átgondoltam-e milyen lesz ha majd a pici kis testét tolják be a műtőbe...Komolyan mondom tiszta pasi...Én nekem kell tartani a lelket benne,hogy ilyeneken még ne parázzon,meg folyamatosan azt hajtogatom neki,hogy nem a mi drágaságunk az első és nem is az utolsó aki ekkora tágulattal születik,és műtét van neki kilátásban.../holott azért én is kiborulhatnék,de mi lenne akkor ha én is elhagynám magam...jól kinéznénk :roll: /

Kép

Kép
mezsó

Mezsó
Kitartást!
És még a szülésig is alakulhatnak pozitívan a dolgok... egyik ismerősünknek tele volt cisztákkal a baba veséje, agya, mája... születés után már csak egy maradt... végül az is felszívódot..

Nemszabad most arra gondolni, hogy mi lesz hogy lesz... elég a napnak a maga baja... :(
Gondolunk rátok!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,
most nincs időm visszaolvasni, csak leírom, hogy mi volt a védőnőnél.
Na szóval a mostani mérés alapján nincs ok az aggodalomra. 141 és 148 köztötti értékeket mértek. (A 148 akkor volt, amikor kint hirtelen megszólalt egy riasztó..)
A védőnő is azt mondta, hogy szerinte is a stressz az, ami a problémákat okozza. Elküldött laborra, annak az eredményét holnap tudom meg, de szerinte ha valami bakteriális, vagy egyéb fertőzés lenne, akkor az a mostani mérésnél is látszott volna.
Úgyhogy most nagyon visszafogom magam, igyekszem nem a lelkemre venni a dolgokat...

Nono,
nagyon ari volt amit írtál, köszi!!

Mezsó!
Továbbra is szorítok értetek nagyon!!!

Na most megyek és dolgozom picit. Majd este benézek...

Kép
emi29

Ez az, Emi! :D

Mezsó, Nektek is mennek a drukkok!

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, de megvettük a kiságyat és a hordozót!! Olyan hepi vagyok!!

Most megyek és kihasználom a szép időt Andrissal!!
Ja, és holnap kezdődik a 32. hét!!

Szöszi: annál a nőnél, ahol olcsón vetted a kismamaruhát (Tóth Györgyné), nem láttad véletlenül, hogy milyenek a fürdőruhák? Mert telefonon azt mondta, hogy csak 3.000.-, de nem tudom hogy néz ki. Holnap vennék, mert már múlt héten voltunk úszni párommal a Sportmax-ban és állati jó volt!! Andrissal is egy csomót úsztam a végén!!! Csak kijönni nem jó a vízből, mert olyankor visszajön a súlyod...:(

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Tegnapelőtt elhoztuk a babacuccokat a barátnőmtől, és nem oda parkoltam, ahol szoktam...tegnap este, kutyasétáltatás után mondja a férjem, hogy kidőlt ott a kerítés, totál szétverte volna az autót....azt hittem, csak szórakozik (meséltem Mary esetét)....ma reggel lefotózta, de csak mobillal, így még nem tudom felrakni a képeket, de azt hittem, elájulok. És még mondta is a Párom, miután kipakoltunk, hogy álljak vissza a helyünkre, mondtam, hogy nem..milyen jól tettem! (Mi autónk is még csak 9 hónapos...nem hiányzott volna a szervizelés, báááár, ahogy a kerítés kinézett, nem sok maradt volna az autó bal oldalából :shock: ) Női megérzések! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Emi! Jó hír, hogy "csak" a stressz okozta a problémát. Vigyázz magatokra!

Eve! A 2d-s kép is jöhet a majdnem másfél kilós Lizáról! :D

Mango! Kívánom, hogy Csengének ma már semmi baja sem legyen!
Attilának szép méretei vannak! :)

Mezsó! Nektek továbbra is kitartást! Szerintem is most csak arra kell gondolnotok, hogy a baba minél tovább tudjon benn maradni. Utánna ráér aggódni a műtét miatt, és hátha nem is lesz rá szükség.

Csöppke, Mamacka! Ti már edzettek vagytok az esések terén. Mikor lehet ehhez majd hozzászokni? Attól félek, hogy az én nagyobb ijedtségem majd ilyen esetekben sokkal többet fog ártani, mint maga a kis baleset. :?

Mamacka! Látom kicserélted Áron fényképét a vonalzón. Nagyon aranyos ezen a képen. Olyan jó fényképarca van! :D

Pumpóka! Este várjuk a beszámolót. Remélem jobban vagy.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Az esésektől én is félek, mert Tomi is sokszor zakózott, de sosem lett semmi baja, lila foltok voltak rajta rendesen, viszont egy vércseppet nem láttam tőle a 11 év alatt (csak ami foghúzáskor meg orrvérzéskor jött), szóval, a két babó meg megy majd kétfelé :shock: Bár, Tomi lázas sem volt, meg úgy igazából beteg sem. Bébiként bukott, de az meg helyrejött egy hónap alatt...Jó lenne, ha az ikrek is örökölnék ezt :D

Kép
babyteve2

[quote="gumimaci_1"]C írta:gumimaci_1söppke, Mamacka! Ti már edzettek vagytok az esések terén. Mikor lehet ehhez majd hozzászokni? Attól félek, hogy az én nagyobb ijedtségem majd ilyen esetekben sokkal többet fog ártani, mint maga a kis baleset. :?

Sajnos hamar hosszászokik az ember. Én totál paraanyu voltam, el sem tudtam képzelni hogy mit csibnálok egy-egy véresebb esésnél. De edzettek ám ezek a kis törpék, akkorűkat esnek mint az ólajtó, de fél perc sírás után rohannak tovább :)
És pont az a legfontosabb, hogy bármilyen nehéz is, az anyuka ne ijedjen meg, mert akkor a gyerkőc is bepánikol. :) Nekem ez volt a legnehezebb.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Emi, örülök,h ogy a védőnő rendben találta a kislányod szívverését! :) Nem lesz itt semmi baj!!!

Ma bejelentkeztem 4D-re...péntek délután 4re megyünk! :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Klarka - Elenorra gondolsz, ugye? (Én nála vettem kismama nacikat). Én nem néztem ott a fürdőrucikat, úgyhogy nem tudom, milyenek :(
3ezerért tényleg nem sok .. ;) Jó lehetett úszni ... nekem is jól esett, amikor jártunk. (A Sportmaxban főleg :D)

Babyteve - Súlyosak ezek a női megérzések .. ösztönök :) Örülök, hogy így alakult!!! :) Drága mulatság lett volna egy javítás .. meg macera .. még ha a biztosító fizet, akkor is ..

Emi - Ez jó hír, amit írsz! Akkor tessék nyugodtnak lenni és boldognak, kiegyensúlyozottnak! Azzal segítesz a picinek ;) Én biztos vagyok benne, hogy minden rendben lesz!

Mango
- Akkor azt fixnek veszem, hogy nálad lesz a fórumtali (febr.16.) ;)
Kérdések hozzátok, Csajok, akik jönnétek:
- Hánykor legyen?
- Férjet ki hoz?

Na, ma rengeteg dolgom lesz, de azért igyekszem képben lenni, meg a válaszokat lesni :)

Kép
szösszenet

Babyteve! Tényleg nagy szerencsétek volt! :D

Klarka! Olyan jó neked, hogy jársz úszni. Én is szívesen mennék, de félek a fertőzésektől is, meg hát nem is szabad csinálnom semmit. :?

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

A talihoz: szerintem ha mindenki hoz férjet is, akkor brutál sokan lennénk, nem? Az időpont nagyjából mind1. Én addig elküldöm a fiúkat játszóházazni :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Az én férjem biztosan nem jön .. ha nekem "csajos" programom van, akkor ő elvisz meg hoz, de a köztes időt az alkotásnak szenteli, és itthon gitározik :D :lol: Most is így lesz .. tehát, én egyedül megyek :)

Kép
szösszenet

Csöppke! Biztos nem lesz könnyű, de majd igyekezni fogok...

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Én nem viszek férjet, mert tui nem élvezné :oops: :oops: Ennyire már ismerem.

Engem egyelőre kérdőjellel írjatok be, jó?

Emi, nagyon örülök hogy jó híreket mondott a védőnő!

Kép Kép
szõlõ

Az én férjem sem szokott jönni ilyen talikra, tehát én is egyedül megyek. (Szabadnapos aznap, úgyhogy Tomi is itthon marad :D )
3-4 óra kezdésnek?

Kép
babyteve2

Mezsó,
kitartás! És apának is!

Emi,
örülök, hogy ilyen jó hirekkel jöttél!

Úszni én is imádok, meg olyan jól esne úgy érzem, de félek a fertőzéstől, igy is annyi bajom volt már velük. Majdnem állandó jelleggel fel voltam fázva, majd az antibiotikumoktól gombásodás, féltem is, hogy nem lehet majd babám. Igy nem merek kockáztatni az uszodával, pedig olyan jó lenne...
sirkici

[quote="babyteve2"]3 írta:babyteve2-4 óra kezdésnek?

Ez nekem is szimpatikus, mint hétvégi délben kelőnek :lol: :lol:
Kérdés, hogy akinél pici gyerek van, annak ideális-e .. :)
Többiek?
15-16h?

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Lenne egy körkérdésem: ki vezet még autót aktívan, illetve, ki mikor hagyja/hagyta abba a pocakjára való tekintettel!

Köszi!

Cinyke

levelibeka

Sziasztok Lányok!

Nem bírja már a szemem a sok írást!! Rengeteget írtatok hétvégén! :shock: Nagyjából visszaolvastam azért.

Lituka! Én is mindig egyedül vagyok ne aggódj! :cry: Párom sokat dolgozik. Tudom, hogy értünk is! DE akkor is szar egyedül egész nap! Alig várom, hogy hazaérjen! Ez van, és el kell fogadnunk! Mást úgysem tehetünk. Aztán ha majd itt lesznek a babák, azt sem tudjuk hová kapjunk majd!! :D
Ja, és mi ugye csüt-ön megyünk cukros löttyöt inni! :lol: Biztos fincsi lesz...

Emi! Úgy örülök nektek! Biztos a stressz volt. Tuti megérzik a babák! (ugyanúgy reagálnak mint a mamáik) Szerintem tudatosan próbálj meg nyugodt maradni a melóhelyen! Pl. Most ezen nem húzom fel magam csak azért sem, vagypl. Most akkor is elmegyek ebédelni szép komótosan...stb

Haskötő! Nekem is kéne lassan. Én is Anitát néztem ki, és nálunk 7500 Ft-ért van! Baromi drága!! De akkor lehet venni gyógyászati segédeszköz boltban is???

Szöszi! Te hol(hogy) szoktad lekicsinyíteni a fotókat? Mert azért nem tudok feltenni én sem képeket, mert mindig nagyok!!

Kép
gabo001

Cinyke engem Uram már nem enged vezetni.

A tali időpontja nekem tökéletes.

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?