Sziasztok Mamik!
Nem tűntem el teljesen, csak nagyon sok intézni való volt a héten, rohangáltam össze-vissza, mint pók a falon. Sajnos nem tudtam mindent visszaolvasni, de azért amennyit csak lehet pótlok
Nagyjából mindent elintéztünk az esküvővel kapcsolatban. Lefoglaltuk az éttermet, végül a Vörös Postakocsi Étterem lett a nyerő a Ráday u-ban. Anyuék házában lakik egy varrónő és ő csinál nekem egy ruhát, megvettem a héten a hozzá illő cipellőt is. Megrendeltük a tortát, 3 emeletes lesz 40 szeletes, mert 36-an leszünk
Anyu ma festette be a hajam, már borzasztó volt a fejem. 25 évesen tiszta "mákos" vagyok (ezt a nagypapámtól örököltem, ő 30 éves korára teljesen ősz volt)
Kedden voltam UH-n a klinikán, a köv adatokat írták:
BPD: 76mm
OFD 84mm
HC: 285mm
AC: 248mm
FL: 57mm
Dokibácsi elküldött szemészetre szakvéleményért, hogy normál vagy császáros szülés legyen-e, de azt mondta, hogy szerinte nem lesz semmi probléma, mert nem én vagyok az első, akinek műtötték a szemét és normál úton szeretne szűlni. Csak a biztonság kedvéért nézessem meg a szemfeneket egy hozzá értő dokival.
Liza nagyon aktív volt az elmúlt napokban, azt hittem, hogy kirúgja az oldalam, most egy kicsit lenyugodott. Igazi éjjeli bagoly, nappal kevesebbet izeg-mozog. Asszem tőlem a marcipán mániát fogja örökölni, mert akármikor eszek a nap folyamán és elfogy, akkor mindig aktívan jelez
Ja, teljesen rá vagyok kattanva a tökmagra meg a szotyira

Apa azt mondta, hogy ki fog tiltani vele, mert már idegesíti a "ropogtatás".
Szöszi, a febr. 16-i fórumtalival kapcsolatban kialakult már valami? Hol, hány órakor lenne?
Mostmár sűrűbben jövök! Na nem fenyegetésképp
Jóéjt mindenkinek!
Eve