A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Hehehe a védőnő is mindig Adrinak szólít :lol: :lol: :lol: de már hallgatok rá :lol:
Örs ugyan nincs közel, de metróval könnyen megközelíthető, nekem jó.

Hajhullás: mintha most pótolná a szervezetem, hogy míg terhes voltam, nem igazán hullott :( hajmosáskor akkora csomót szedtem össze, hogy féltem, maradt-e a fejemen is :( de pelusban még nem találtam szerencsére :wink:

Mi még nem nézegetünk kezecskét, és a fellógatott játékot is csak véletlenszerűen püföljük :(

KépKép

KépKép
stelly

Na, itten vagyok...Vincike alszik :) Egyre kiszámíthatóbb a csemete :) éjjelt megin átaludta...remélem így marad..nagyok is így csinálták, azóta is alszanak éjszaka, ritka ha felébrednek valamiért:)

Ikea nem rossz a talinak, de lehet le kell foglalnunk az egészet, annyian leszünk :):) Nekem elérhető távolságban van még, és még költekezhetek is :) Amúgy is akarok türcsit mégegyet Vincinek, mert az lett a algjobb, amit ott árulnak !

Vitaminok: Hát én sose voltam jó gyógyszerszedő, mindig lefelejtem bevenni bármelyiket is, valszeg azért hullik a hajam, amúgy azon a képen épp leggázosabb a séróm...mikor napokig nem jutok el hajat mosni, meg szárogatni, hát akkor oylan :) a fufrumat meg levágtam, mer a hülye fodrász kérésem ellenére vágott belőle, és túl rövid lett ahoz, hogy a fülem mögé tegyem, viszont túl hosszú, hogy zavarjon, így nyissz, és most újra fufrus vagyok :( Hát május elején ha lesz zsém, megyek egy másik fodrászhoz, és tök rövidre vágatom a hajam :)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Szuper éjszaka...kétóránként evés, utána másfél órás szenvedés, nem sírt ő csak szólt hogy nem tud aludni. :roll: Most a Zsuzsi-féle leteszem-sír, felveszem-megnyugtatom módszerrel küzdök :? Megyünk ma kéthós oltásra, tök jó lesz így hogy mindketten ilyen fittek vagyunk :shock:

De azért valami vidám is: nem találtam a sapiját, úgyhogy ráadtam a Zétiét :lol: Kép bemutatom kislányomat Olíviát :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zétivera, sajnálom a rossz éjszakát! :(
Csúcs ez a kép! :lol: :lol: :lol:

Ladmon, merre jársz? :lol:
zsu83

Hajhullás: hát nálam kezd vészes lenni... Már több mint egy hónapja nem szoptatok, de csak most kezdett el hullani a hajam. De olyan csomók jönnek ki nekem is, hogy ha ez így folytatódik, akkor még a végén megkopaszodok. :? Bár igaz, hogy a terhesség vége felé nekem sem hullott egyáltalán, szóval biztos most távozik az is.

Zsu: a párom továbbra is maradna ezen a területen, csak sokkal speciálisabb dolgot csinálna. Otthon a Kékgolyóban dolgozott, ahol fej-nyak sebészetet és rekonstrukciós plasztikai sebészetet csinált. Most "csak" általános sebészetet tud, ha összejönne ez az állás, akkor ott folytathatná, amit Budapesten csinált. Igazából hosszútávon a plasztikai sebészet érdekli, de nem szépségplasztika, hanem műtétek és balesetek utáni rekonstrukciós plasztika. Ezen a területen nagyon nehéz állást kapni, mert ez a rész nagyon telített, de van egy halvány remény, hogy összejön. Sajnos csak nagyon halvány, nem is akarjuk beleélni magunkat, de azért én bizakodom. :roll: A durva, hogy közben meg a német egészségügyből 10.000 orvos hiányzik és itt a kórházban is akkora a hiány, hogy jelenleg 3 ember munkáját látja el. :evil:
Szóval most agykontrollozok arra, hogy összejöjjön. :)

Elif: a te párod milyen területen szeretne dolgozni?

védőoltás: tegnap olvastam, hogy a hivatalos ajánlás szerint itt is 2 hónapos kortól javasolja a védőoltásokat, a mi dokink meg nem hajlandó csak 3 hónapos kortól. Hát remélem, hogy ezt a hátralevő 1,5 hetet kibírjuk még betegség nélkül.

A jó hír, hogy amióta beköszöntött a jó idő, elmúlt Hanna náthája. Szóval egy kicsit megkönnyebültem. :)

Panna
pandusika

Zsu: hellóbelló! Itt is vagyok, csak tudod, khm... mi nem kelünk ám 1/2 10 előtt... :lol:

Zvera: Gondolj arra, ha szerencséd van, úgy kipurcan az oltás után, mint páran írták, és akkor két napig aludni fog.

Julcsi:
nanááá: "hull a hajam, mint a hó"! Én azt hittem, hogy majd örülni fogok, ha hullik ki belőle, mert nekem mindig túl sok hajam volt. De most meg... Még vékonyodott is a szála! Szóval nekem semmi sem jó! :)

Tegnap nagyon durva történt reggel: asszem Esztike félelmében sírt! Reggeli evésnél félhomályban mentem be hozzá, éreztem, hogy kaki van és így nem öleltem magamhoz, hanem csak átraktam a pelenkázóra! A peluscserét végignyivákolta, de olyan fura macsanyávogásszerű hangon, amit viszont teljes erőből nyomott. Teljesen beparáztam, hogy ez meg mi. Aztán felvettem és abbahagyta. Húú, nagyon ijesztő volt!

Stelly: Mi is csak püfölünk találomra, de ezzel kezdődik a buli. Aztán egyszercsak véletlenül ráfog, aztán meg direkt is. Lökött apja felvette a fényképezővel videóra, hogyan boxolja és bejelentette, hogy ő tanította neki. Mondtam frankó vagy apa, csak Esztike már 3. napja csinálja! 8) Nehogy már túl sokáig örüljön!! :D

Amy: Új hét, új élet??? Sikerült kievickélni a depresszió súlyos mocsarából?? :?: :?:

ladmon

Alex is vigyorog a cicin, persze már csak az evés vége felé :D , meg „dumál” is. Játékpüfölés is van.

Hajhullás: terhességem feléig majdnem csomókban hullott, eléggé megritkult, de utána fokozatosan visszaerősödött. Múlt kedden vágattam le én is, akkor már elég sokat ritkított is a fodrász.

Zvera: édes a kis Olívia :D !

Mi is ma megyünk oltásra :cry:
kreiszi

Panna, nagyon-nagyon szorítok, hogy összejöjjön a férjed állása! :D Örülök, hogy Hanna náthája elmúlt! :lol:

Ladmon, mi is valamikor durmolunk fél 10-ig, de most fel kellett kelnem reggel, mert 8-9 között hozzák mindig az ebédünket hétköznap! :)

Zétivera, Kreiszi, kitartást nektek is az oltásra, tudom nem könnyű, én már átéltem múltkor! Szegény babócák! :cry:
zsu83

Hali Csajok!

Vagyok én is.

Ladmon: 1/2 10-kor kelés, khm, így jó hogy nem lesz apának vacsorája :lol:

Zsu: látom a fiacskáink továbbra is elég hasonlóan fejlődnek, nálunk is a napokban történt meg először, hogy Marcika ujjszopival aludt el. Rájött, hogy nem muszáj az egész öklét betömni a szájába, a hüvelykujj is éppen elég. 8) És így tök jól le tudja nyugtatni magát.

Ja, és az alvás is egész jól alakul, most vagy 1/2 4-kor vagy 5-kor van hajnalban a szopi 1/2 9-től este. Már lassan túl fitt leszek.

Zétivera, Kreiszi: remélem jól bírjátok az oltást!! Nálunk volt nagy üvöltés, de aztán láz szerencsére nem.

Julcsi: találka minket is érdekel!!

Tudatos fogás még nálunk sem annyira megy, de a napokban már elkezdte nézegetni a kezét manóka, majd csak rájön, hogy mi mindenre jó a babakéz :)

Jaj, ma megint nagyon cuki pofa volt Marcika, szopi közben elkezdtem köhögni, erre nagy szemekkel figyelte, hogy ez most micsoda, majd úgy döntött, hogy ez tuti valami játék, és elkezdett dumálni.

Amy: vettetek már kengurut? Mi hamarosan akarunk, mert május 1-én túra van, addig meg még ki is kellene próbálni, a kendő kötéséhez viszont én kétbalkéz vagyok. Csajok, tapasztalatok?

Ja meg még azt akartam kérdezni, hogy tapasztaltatok már olyat, hogy amit visszabuknak kaja után, abban ilyen sárgás foltok vannak, ma reggel ilyen volt, és nem tudom, hogy ez mitől lehet.

Szép hetet mindenkinek!

Zsufi

KépKép
zsufi74

Kaandi, Panna: örülök, h elmúlt a nátha!

Andus: ti jobban vagytok? Játszószőnyeg: durva!

Zsu, Zsufi: nem is tudom, Alex vagy én fogok jobban sírni :cry: ?
kreiszi

Zsufi: Hmm.... Lehet el kéne gondolkodnom a napirendünkről??
Ááá, nem! Apa bírja kaja nélkül is! Úgyis a terhességem alatt velem hízott szolidaritásból!! :lol:
Nekünk a bukásban az elejétől kezdve előfordul sárgás folt. Szerintem nem kell emiatt aggódni.

Elif: Azt elfelejtettem, hogy remélem, nem nátha... Asszem Zsu írta, de nálunk is úgy van, hogy akkor is köhög, ha visszajön a kajcsi. Nálatok meg ez amúgy is előfordul!
A TV-zős kép meg baromi jó, ahogyan Efe elmélyülten nézi... :D

Én amúgy utálom, amikor Esztike nézi!! Még jó, hogy csak estefelé van bekapcsolva, és akkor is próbálom eltakarni előle.
Nektek nem bámul bele az égő lámpába? Régen még nem zavart, gondoltam úgysem lát rendesen, de azért most már naaaaa!

ladmon

Sziasztok!!!

Ladmon, kedves, nem ér ám gúnyolódni a szerencsétlenebb sorstársak nyomorán!!!! :lol: :lol: :lol: 8)

Szóval, a hétvége totál káosz....... Azt hiszem megérkeztünk a következő fejlődési ugrás szakaszába......... éjjel-nappal 2 óránként evés, közben én parázok, hogy biztos nincs elég tej......... Kérem apát, hogy had pihenjek, és tényleg csak szoptatni tudjak, persze ő készségesen, mosolyogva egyezett bele, aminek az lett a vége, hogy rendbe vágtam a lakást, megfőztem, kivasaltam az ingeit, elvittem a kutyákat sétálni, amíg ő édesen aludt, vagy nézte a tvt... és este megkérdezte, hogy akkor jót pihentem-e... :evil: :evil: :evil: először nem hittem el, hogy komolyan kérdezi........... merthogy ő foglalkozott Vendivel............. Ja, vagy kétszer ölbe vette, amikor épp nem aludt....... szóval teljes kész vok....

Millye: nem is a fenekünk piros, hanem az ágyéki rész. inkább vörös, és nagyon száraz tapintású. a popsija szépséges...

Stelly: az első dolgom volt, hogy vettem papírpeust (pamperst). 2-3 napig mintha javult volna, de utána olyan csúnyán bevörösödött, hogy többet nem adtam rá....... most újra textilezünk, és nem lett rosszabb, igaz jobb se........... :cry: :cry: :cry:

Bogi: igen, nálunk legalább próbálkozik apa, néha... azért nem viszi túlzásba, de én meg nem akarom elvenni a kedvét...

Nilabali: ezerrel drukkolok!!! Ez már azért ténlyeg túlzás, ami veletek van............. :( :(

Zsufi: még nem vettünk kengurut, ha minden igaz kapunk kölcsön egy baby björn Synergy típust, barátnőmék ezt használták, és nagyon bejött nekik. majd meglátjuk, mi már lassan belenövünk...

Andik: így utólag is nagyon boldog névnapot Nektek!!!

Naon irigykedem a balcsis sétákra meg a romantikázásra...
Nekem is úgy hiányzik, de apának mostanában eszébe sem jut semmi ilyesmi......... :cry: :cry:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Tv- mi egyáltalán nem nézünk, vagy max. havonta 2-szer.... :roll: Így Hannát sem fenyegeti a veszély, hogy tv-függő lesz. Ez egyébként folyamatos vitatéma nálunk. Mert a párom azt szeretné, hogy iskolás koráig ne is nézzen tv-t, szerintem azért meg a játszótéri és iskolai szocializációhoz hozzátartozik. Bár most olvastam egy érdekes cikket az Élet és Tudományban, ami szerint azok a gyerekek, akik nem találkoznak iskolás korukig tv-vel, sokkal kreatívabbak, sikeresebbek és tehetségesebbek lesznek bizonyos tantárgyakban (pl.matek), sokkal jobban fejlődnek a tanulmányaikban is. Szóval megfontolandó, de ugyanakkor meg elkerülhetetlen hogy a tv-vel találkozzon. :roll:
Nekem a középiskolában volt egy osztálytársam, nem volt otthon tv-ük és emiatt sokszor kirekesztettnek érezte magát. És hát a tv-ben sok érdekes műsor is van, amiből sokat tanulhat a gyerek. Állítólag azok a gyerekek, akik viszont tv-nek, gyorsabban tanulnak meg beszélni. :roll:
Na mindegy, nem ragozom tovább, de asszem nálunk nem lesz tv-és.

[b]Lámpa:
Hanna is bámulja, de nálunk "hangulatvilágítás" van az egész lakásban és így annyira nem veszélyes szerintem.[/b]

Panna
pandusika

Hú, nem tudom, miért lett kiemelve az egész.... :roll:

Panna
pandusika

Ááá, én sosem értettem, hogyan lehet TV nélkül élni!
Komolyan! Mi csak este nézzük, de a hétvégi kávézás után délutáni filmnézés (DVD) olyan szertartás jellegű lett már nálunk.
(Tényleg millye: még mindig csak irigykedsz, hogy mi újra járunk romantikus kávézgatni, vagy már ti is bepróbálkoztatok?)
De nincs mit ragozni rajta: mindkét oldalát leírtad a dolognak. Akkor gondolom, nincs otthon TV-tek. Ha ez így van, akkor probléma megoldva, nincs is mit nézni... Ha meg van, akkor előbb utóbb megkérdezi ám, hogy miazott?

Amy: Nos én megmutatom a másik oldalát: attól rettegek, hogy mivel Esztikét a kaja nem nagyon érdekli, így nem fogom tudni, mikortól kéne többet ennie, mikor lesz a következő fejlődési ugrás. Pedig sunyi-laposban már közeleg! Éppen akkor, amikor már kezdene rendeződni a tej-helyzet (2 napja már nincs fagyasztós tej, csak a reggeli lefejtet kapja meg este - kb. 50 ml-csak még nem akartam elkiabálni!
Szóval én irigyellek, mert egy-két nap és rendeződik nálatok újra a helyzet!!
Mellesleg a te tejcsárda jellegű termeléseddel nem nagyon kell aggódnod, hogy kevés a tej!! :wink:

ladmon

Ladmon: igen, teljesen igazad van..............
Nem is panaszkodni akartam, csak úgy kijött belőlem.......... :oops: :oops: :oops:

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Amy81: Sulfur 9CH másnaponként 1x5 golyó Nincs otthon kamilla krémed? Mert az nagyon jó!
Nem irigyellek a hétvége miatt! Biztos nagyon elfáradtál!

Kép

Kép

Kép
millye

Millye: köszi!!!
kifejezetten kamilla krémem nincs... patikában tudok venni???

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon: Hát még mindig irigykedek egy cseppet a kávézóba járás miatt :? Viszont nem kiabálom el, hogy pár napja elkezdtem kávézni (koffein mentest) és nincs semmi reakció a fiam részéről... kopp kopp kopp úgyhogy én készen állok egy romantikus kávézásra... igazán megsúghatnád a férjemnek! El is felejtettem mesélni... 13 év után elvitt a kedvenc cukrászdámba :lol: :lol: :lol: ami azért csoda mert ezer helyre elvitt (még a Balcsira is egy jó kávézóba 2 éve) de a kedvenc cukimba nem... hát megtört a jég... :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon: képzeld szerda óta Fügém grammot hízott, de úgy hogy közben "zabált".Viszont ma az oltáson volt egy fiubaba, igazi husigolyó és mondja is anyukája, hogy látszik hogy az enyém lány, mert olyan kis vékony. :shock: ..mennyi idős? mondom két
hónapos, aszongya jaaaaa, az más, mert hogy egyforma hosszú volt a két baba :lol: .Ja tévé nálun sokat megy, zajforrásnak, vagy a gépen szól a zene. Este ha a nappaliban fekszik a földön a játszin úgy forgatom hogy ne lássa, mert őt is érdekli. A lámpába nálunk is bámul.

amy: na nálunk is ez votl tegnap. Apuka vigyázott volna rá, de cseppcsaj nem maradt úgyhogy a végén csak nekem kellett vele foglalkozni, erre jól összevesztünk, persze két hülye a kicsi előtt, aki ettől egy óráig zokogott.

zsu: köszi

Túl vagyunk az első oltáson, időpontra mentünk, de persze várni kellett percet, már Fügének régen ennie kellett volna. Hazaértünk 11-re és most "horkol" a hordozóban. :lol:

Kép
budabo

stelly: tiltakozás aláírva

Kép
budabo

bogi: kapcsold be a num lock-ot.... :D

ladmon

Amy: nem azért írtam, hogy ne panaszkodj, hanem, hogy feldobódj, hogy van ennél rosszabb is!! De látom, nem jött be! Brühühü....
Na fel a fejjel! Az ugrás csak max egy-két nap, apuci meg le van tojva (átmenetileg természetesen.... :D )

ladmon

Amy81: szerintem kell lennie, de mond meg, hogy olyat adjanak ami babának lesz! Egyébként bioboltban is van. Körömvirág krémed sincs otthon?

Kép

Kép

Kép
millye

Zsufi, nálunk is eddig ökölrágcsa volt, és bemérgesedett mindig mert nem fért a szájába az egész ökle! :)

Kreiszi, hát nálam rendesen eltörött a mécses oltáskor, pedig uralkodnom kellett volna magamon, mert szerintem így Bencus még jobban megijedt! :cry:

Ladmon, dehogynem, az égő lámpák Bencus kedvencei, Apa viccből meg is jegyezte, hogy villanyszerelő lesz a gyerekből! :D

Amy, sajnálom a rossz hétvégét! :cry:

Bogi, hogy viselte Füge az oltást?
zsu83

Bogi: úgy tűnik apukáknak még gyakorolni kell...

Stelly: én is aláírtam!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

millye: Mibe, hogy nem is emlékszik, hogy az a kedvenc cukrászdád?? Az én drágámnak soha nincs fogalma semmi ilyesmiről.
(A kávézókkal van szerencsénk, mert ugyanazon jellemzők alapján soroljuk be őket, így tudja, hogy melyik a kedvenc... )

Azért írok szaggatottam, mert be kellett termelnem a krémesemet... 8)

ladmon

Budabo: Szegény Füge... megszurkálta a csúnya doktor... :oops: de az a lényeg, hogy túl vagytok rajta! :roll: Na és nincs vita a pici lány fölött!!! :!:

Ladmon: nálunk is van lámpanézés... tegnap meg az apjával a forma1-et nézték :twisted: nem szeretném ha tv függő lenne!

Kép

Kép

Kép
millye

krééééééééémes????
énisénisénis!!!!!!!!!!!!!

Kép

Veronika:
Kép
amy81

óóó, sajna mostanra az utolsó morzsák is feladták... :lol:

ladmon

ladmon: :oops: szóval szerda óta 20 grammot. Bár azért majd szerdán kiderül mert itthon is van mérleg és ez a mérvadó, de eddig ez nagyon kevésnek tűnik.

millye: értettem, csak mond apának is hogy ne balhézzünk a gyerek előtt :cry:

amy: az én férjemis bihari...

zsu: előtte egy picit már felsírt mert éhes isvolt,oltás alatt után talán 15 másodpercet sírt, kihoztam, felöltöztünk és a kocsiban már aludt. Szóval viszonylag jól. Csak az zavar hogy kérdeztem a dokinőtől vmit amit láttam a fügén és nem is válaszolt, de közben hárman beszéltek hozzám,a kicsi ugye már unta szóval el is felejtettem. De ha látni fogom továbbra is fogom hívni, hogy ugyan nézze már meg, mégis ő az orvos. Ja és nekem is nagyon nagyon sírhatnékom volt, egy-két könnycsepp hullottis, csak nemakartam Füge előtt. :oops:
lletve megkérdezem tőletek is:
szóval Fügém nem egyformán csukja a szemét, amikor kajálunk a jobb szeme hamarabb becsukódik azaz a bal kicsit nyitva marad, de ha lesimitod akkor csukja. Ha már elaludt teljesen csukva neki és ha ébren van teljesen nyitva van,akkor nem lehet észre venni. Ezt akkor látni amikor elalvóban van és kaja közben. Ötlet hogy mitől lehet v.mi lehet ez?
Na meg ez nem hízás sem tetszik, mert szerintem sokat eszik.

Kép
budabo

Lányok azt mondták, nem ciki, szóval SOS Millye!
Sajnos nekem továbbra is fáj a szopi és nagy valószínűséggel gombásak a melleim.. :oops: :( (Helyes kis hólyagocskák nőnek rajtuk... :shock: :( ) Az orvosi csodaszerek eddig nem használtak és nem panaszkodni akarok, de MÁR NAGYON UNOM!!!! (Végülis Marci holnap 10 hetes lesz és azóta megy ez, hogy megszületett :( ) Valami tipped nincs? Gyerekorvost hívom, egyelőre nem értem el... :(

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: nem is ciki, hátha kapsz vkitől vmi tippet. Remélem azért mostmár hamar megoldódik a dolog.

Kép
budabo

Bogi: egyrészt még csak hétfő van, másrészt meg nálunk 2 hét nemhízásra a védőnő még úgy reagált, hogy ilyen előfordul, csak a 3. hét után kezdett aggódni. Szóval egyelőre keine Panik.
A szem dolgot passzolom. Nemtom.

Julcsi: Azért hívogasd a gyerekorvost, jó? Szerintem gyorsabb és hatékonyabb gyógyulást érhetsz el, ha kapsz rá valami krémet vagy bogyót!
Mondjuk ezek a hólyagocskák gyanúsak... Bizti gomba? Nézesd meg, aztán kiderül!

Mi meg nem tudtunk sétálni menni, mert ahogy ráadtam a sapkát úgy elkezdett ordítani, hogy még! Aztán 5 perc séta a lakásban a karomban és be is aludt! Szívás, pedig postára készültem, mert mai határidős csekkem van...

ladmon

Hú csajok, megjártuk a tanácsadót...armageddon volt az egész, odafelé Olivér végig üvöltött (babakocsival mentünk, ha Zéti feláll a kocsira úgy negyed óra az út, ha ő is gyalogol akkor fél óra), álmos volt és nem tudott elaludni, szerintem azért mert baromi melege volt. A tanácsadóban százezren, doki késett, egy kisfiú oltááááári koszos kézzel folyton piszkálta Zétit, ki akarta nyomni a szemét meg a rágóját a szájába akarta adni, a hányinger kerülgetett komolyan...szerencsére Zéti ura volt a helyzetnek, nagyon büszke voltam :oops: 8) Olivér ott már elvolt a karomon, nézelődött, de a táskánk meg a babakocsi egy másik helyiségben volt, szaladgáltam át a tömegen figyelni azt is, nagy nehezen megjött a doki, elkezdte oltani a kölköket, a szomszédasszonyom mikor beszaladt megkért nézzem a táskáját :shock: na persze, nem volt elég azt figyelni hogy a karomon lógó Oli fejét ne üssem oda, meg hogy Zéti ne egyen zsírkrétát és lehetőleg a szemét se nyomja ki a "kis barátja"... aztán mire sorra kerültünk Olivér elaludt szegénykém, arra ébredt hogy a doki fenéken döfte, szegény akkorát ugrott és felvisított, tuti jól ráfeszített :roll: sírás nem volt, kis ügyes volt :) viszont Z meg annyira fáradt volt már a nyüzsitől, nameg attól hogy kimaradt a déli alvása hogy előadta a hattyú halálát, földön fetrengés stb, a másik védőnő szerencsére becsalogatta és adott neki egy csokitojást :D hazafelé félúton ölben hoztam mert mindig a földre vetette magát (13,5 kg :shock: ) félúton volt egy bolt ahol kapott egy őszilét és végre hajlandó volt felállni a babakocsira hogy haladjunk, viszont akkor Olivér zendített rá és üvöltött hazáig ááááá

Ki is említette, hogy kis korkülönbséges gyerekeket szeretne? :wink: :lol: De egyébként nem olyan vészes, nálunk annyi a gáz hogy nincs aki elkísérjen vagy elvigyen kocsival. Meg az a szívás hogy a doktor urunk csak fé1től hajlandó oltani, amikor a legtöbb kicsi alszik... :?

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ladmon: Kivételesen tudta, hogy melyik a kedvenc cukim mert amikor arra mentünk mindig véletlenül megemlítettem... :lol: utána anyukámnak büszkén mesélte, hogy végre elvitt :lol: :lol:
Krémest eszel????? És ezt le is írod? :shock: Nassolsz? imádom a krémest ez nem éééééééééééééééééééééééééér!!! Hmmmm Nem akarlak ijesztgetni, de biztos az édességre mennek a hangyák :lol: :lol: :lol:

Julcsi-79: Írd le légyszi a tüneteket! Mindent, hogy hogy fáj szúr, ég, és milyen színű piros melyik része érzékeny... lehet egy kérdésem? Nincs vagy nem volt Marcinak szájpenésze? Mert ha volt vagy van akkor attól van begyulladva... írd le alaposan és megírom, hogy mit kell rá szedned! :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

zetibebi: Nagyon próbálom átérezni a helyzetet, de nehezen bírtam ki röhögés nélkül.... Bocsibocsi.... :D
A lényeg, hogy túl vagytok rajta!

ladmon

millye: hajhajjj.... ha én leírnám egyszer mit eszek egész nap... :D

ladmon

Budabo: Bogi akkor a férjednek üzenem, hogy nem kiabálunk a baba fölött!!! Az én fiam is kukucskál szopizás közben az egyik szemével :wink: biztos szemmel tartja az "elemózsiatartót" :lol:

Zetibebi: Bocsi, de ugyanúgy mint Ladmon én is beleéltem magam a szituba... és jókat mosolyogtam a sztorin :lol: :lol: gondolom nem lehetett egyszerű :oops: :roll: át kell gondolnom ezt a kis korkülönbséges dolgot.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi reméljük helyrejösz hamar, hátha van homeós megoldás!

Ladmon a nagyalvás nem nagyon jön össze, Oli fél órát szuszkázott most és megint eszik :roll:

Jaj,az evésről jut eszembe, mikor mértük egyszerre nyögtünk a védőnővel ahogy kúszott egyre magasabbra a szám a kijelzőn, 5590-nél állt meg :shock: pedig tápot is max fél decit kap egy héten ha nagyon kell. 59,5 cm.

Lámpabámulás nálunk is játszik, utálom, félek hogy rontja a szemét :oops: olyan kis finom lehet még a szeme, a lámpa meg olyan erős...

Pandus szurkolok én is a férjednek! :wink: Tök jó lenne ha összejönne!

Oltás: Zvel én is könnyeztem az elsőnél, de azóta durvább dolgokat is végigcsináltam vele, azt hiszem megkeményedtem :oops: sajnálom szegénykéimet de objektívan állok hozzá, ami kell azt meg kell csinálni.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Nyugi csajok, én is humorral fogom fel :wink: kétféleképp lehet kezelni ezeket a helyzetekeet: humorral vagy idegbetegen. Kicsit büszke vagyok mert nem borultam ki :oops: :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

millye: nem olyan kukucskálás ez..Férjem elnézést kért tegnap...

Kép
budabo

Zsufi, mi még nem vettünk, de épp tegnap nézegettem kengurukat, nekem ezek tetszettek a leginkább, de még ki akarom próbálni, hogy melyik milyen:

http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... 0507156985
gyártó honlapján: http://www.chicco.com/marsupio-soft-&-d ... sezione=14

http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... CH06469848

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
gyártó honlapján: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/prod ... er-Active/

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25
gyártó honlapján: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/prod ... -Original/

Nem semmi áruk van ezeknek a vacakoknak... az első nagyon tetszik, csak az meg csak 9 kg-ig jó, és hát szerintem az kicsit kevés... nemtom, nekem is jól jönne, ha valaki tud mondani tapasztalatot.
A BabyBjörn Synergy miatt kicsit irigykedem, nagyon tetszik nekem is, csak hát kissé húzós, ennyit nem szánok rá, már a húszért is szívom a fogam...
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25

Ladmon, nálunk is égő lámpába, TV-be, monitorba bambul, és én is forgatom előle, a TV-zést ameddig lehet, kerülni szeretném.

KépKép

KépKép
stelly

Mikor nem volt még egy csemete sem láttam annyi anyukát akik üvöltve rángatják maguk után a járni alig tudó gyereküket aki szintén üvölt, na még akkor elhatároztam hogy másképp fogom csinálni és eddig összejön úgy néz ki, kinek jó az ha én is kiabálok, attól csak jobban rázendít...mondani könnyű, sok türelem kell.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Stelly így kép alapján nekem is at első tetszik, tapasztalatom viszont nincs. A Synergy húúú az is nagyon szuper :D az ára is :shock:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Ladmon: na jó én is bevallom, hogy bevágtam fél doboz Carte dor fekete erdő fagyit :oops: és még én akarok fitt lenni... utólag mindig lelkifuróm van :lol: :lol: :lol:

Zetibebi: Annyira jó, hogy te nem tartozol a lekiabálom a gyerekem haját típushoz!!! :wink: :roll:

Zsu83: Az én fiam is cuppog most az ágyában :lol:
Villanyszerelő lesz ez jóóóóóóó :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
millye

Budabo: Akkor jó! ne is kérdeztem, hogy milyen volt az éjszakátok? Pedig meg szoktam kérdezni :wink: Dupla álommanót küldök éjszakára hátha nyűgösebb lesz Füge :roll:

Kép

Kép

Kép
millye

Hát Olin az oltás sem fog, ugyanolyan mint máskor, ki van pattanva a szeme és foglalkoztat engem :)

Lekiabálás: hát oké hogy eddig megy nélküle, de kérdezzetek meg egy év múlva mikor egy egyéves meg egy két és fél éves fog cirkuszolni az utcán :lol:

Krémes? Feketeerdő? Hm...apa kérdezte mit hozzon a boltból, ezt át kell gondolnom :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.27 14:23-kor.
Vendég

Sziaszok!
Gáz van nálunk, nem is kicsi. Úgy néz ki, sikerült majdnem éhen veszejtenem Lénát :? :oops:
Voltunk ma méricskén, és a 3 héttel ezelőtti súlyhoz képest 30 dekát fogyott :shock: tehát most kb 70-nel kellene többnek lennie, mint akkor! most mért 3600-at. Nagyon megijedtünk, rögtön próbaszopi, evett is 40-et :shock: . Úgyhogy rögtön kaptunk kölcsön mérleget szerdáig, mérnem kell mindig, és 2 óránként szopi, kelteni, ha alszik. Persze, merrt örültzem, hogy végre alszik, és aludt ő szerencsétlen 4-5 órákat is, annyi volt a lemaradása, én meg hagytam. De így egyre kevesebbet evett, tejcsi biztosan fogyni kezdett, én meg elkönyveltem, hogy ennyin az alvásigénye. Mostanában meg, amikor óránként felsírt, ügyesen visszaaltattam, mondván még aludni szoktál. De közben meg éhes volt a drága :oops: és mert keveset evett, kezdett besűrűsödni a vére, amitől aluszékony lett. Szóval ördögi kör, és gondatlan Édesanya! Persze feltűnt, hogy pár napja amint hozzáérek, bekap, akármimet, de ez tetszett, olyan kis édes volt, ahogy csinálta. Szóval most szopi feszt, aztán naponta doki, hátha rendeződik jövő hétre. Ha nem, kórház :? . Csak azt nem tudom, mikor fog alukálni. Nemrég aludt el, és 4-kor keltem enni. Hülye anya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?