Sziasztok!!!
Ladmon, kedves, nem ér ám gúnyolódni a szerencsétlenebb sorstársak nyomorán!!!!
Szóval, a hétvége totál káosz....... Azt hiszem megérkeztünk a következő fejlődési ugrás szakaszába......... éjjel-nappal 2 óránként evés, közben én parázok, hogy biztos nincs elég tej......... Kérem apát, hogy had pihenjek, és tényleg csak szoptatni tudjak, persze ő készségesen, mosolyogva egyezett bele, aminek az lett a vége, hogy rendbe vágtam a lakást, megfőztem, kivasaltam az ingeit, elvittem a kutyákat sétálni, amíg ő édesen aludt, vagy nézte a tvt... és este megkérdezte, hogy akkor jót pihentem-e...

először nem hittem el, hogy komolyan kérdezi........... merthogy ő foglalkozott Vendivel............. Ja, vagy kétszer ölbe vette, amikor épp nem aludt....... szóval teljes kész vok....
Millye: nem is a fenekünk piros, hanem az ágyéki rész. inkább vörös, és nagyon száraz tapintású. a popsija szépséges...
Stelly: az első dolgom volt, hogy vettem papírpeust (pamperst). 2-3 napig mintha javult volna, de utána olyan csúnyán bevörösödött, hogy többet nem adtam rá....... most újra textilezünk, és nem lett rosszabb, igaz jobb se...........
Bogi: igen, nálunk legalább próbálkozik apa, néha... azért nem viszi túlzásba, de én meg nem akarom elvenni a kedvét...
Nilabali: ezerrel drukkolok!!! Ez már azért ténlyeg túlzás, ami veletek van.............
Zsufi: még nem vettünk kengurut, ha minden igaz kapunk kölcsön egy baby björn Synergy típust, barátnőmék ezt használták, és nagyon bejött nekik. majd meglátjuk, mi már lassan belenövünk...
Andik: így utólag is nagyon boldog névnapot Nektek!!!
Naon irigykedem a balcsis sétákra meg a romantikázásra...
Nekem is úgy hiányzik, de apának mostanában eszébe sem jut semmi ilyesmi.........